Door Witte Haai, Op din 13 jan 2015 16:39, 1 reacties, citaat / intro / linkdump

1000 zweepslagen voor Charlie in Saoedie-Arabië

Blogger Raif Badawi krijgt 1000 zweepslagen voor het uiten van zijn mening. Wanneer gaat Nederland dit mensenrecht over de grens net zo op waarde schatten als thuis?

"Went to National Guard Hospital to wish Princes Abdulaziz and Miteb full recovery of their father King Abdullah", tweette de Nederlandse ambassadeur in Saoedi-Arabië, Laurens Westhoff, op dinsdag 6 januari. Donderdag hoorden 18.000 mensen op de Dam minister-president Mark Rutte zeggen dat vrijheid er ook is voor "vlijmscherpe en onwelgevallige kritiek". Twee gebeurtenissen die op het eerste gezicht weinig met elkaar te maken hebben, zij het niet dat in Saoedi-Arabië op...
Annotaties:
| #227295 | 13-01-2015 18:13 | Paul2
Heb Rutte nog niet gehoord over deze Charlie,maar gezien het geslijm van de ambassadeur hoeven we dat ook niet te verwachten.

http://www.express.be/joker/nl/platdujour/kan-men-zich-indenken-dat-16-miljard-moslims-de-rest-van-de-wereldburgers-willen-uitmoorden-om-zelf-te-leven-onmogelijk/210517.htm
Ook hier weer een dictator in een pak die de macht heeft gegrepen middels een staatsgreep tegen de baardmannen die er andere ideeën op nahielden.Lijkt wel alle MO dictators in een pak (niet fundamentalistisch) nog het beste zijn waar je op hopen mag.
https://www.youtube.com/watch?v=TX4RK8bj2W0
En dat was 60 jaar geleden ,deze heldere praat.
aanmelden / inloggen