Door community (initieel Best Well), Op don 1 feb 2018 17:12, 0 reacties, nieuws

# 120dB: Duitse vrouwen spreken tegen migranten, geweld en misbruikDuitse vrouwen praten eindelijk en hun wapen is een nieuwe hashtag, # 120dB. Gisteren werd het project gelanceerd op Twitter door @ BeritFranziska en het is al van de grond gekomen. # 120dB is een revolutionair project waarin Duitse vrouwen migrantengeweld, verkrachtingen en banden met terrorisme blootleggen.
Tijdens de video veroordeelden de meiden de huidige staat van Europa die het directe gevolg is van jarenlang verraad door onze regeringen. De meisjes gebruiken het verschrikkelijke verhaal van de misstanden van Rotherham als een voorbeeld van wat Europese vrouwen moeten ondergaan terwijl onze politici prediken voor tolerantie en multiculturalisme.

De video vertelt het verhaal van het alledaagse vrouw die bang is alleen wandelen in een park, bang voor alleen joggen en altijd het uitvoeren pepperspray en het dragen van anti-verkrachting broek (ja, ze zijn een ding helaas). Deze vrouwen verdienen en moeten worden beschermd, het sluiten van onze grenzen is de eerste oplossing, zoals in de video wordt gesuggereerd.Ebba Åkerlund, 11, werd gedood toen ze tijdens de terreuraanslag in Stockholm van school naar huis liep
Tijdens de video worden de namen Mia, Maria en Ebba voortdurend herhaald, het zijn de namen van slechts 3 van de duizenden slachtoffers van migrantengeweld, verkrachtingen en terrorisme. Namen die we nooit zullen vergeten en we zullen de politici die dit hebben veroorzaakt altijd eraan herinneren dat hun dood op hun geweten is.

De video eindigt met een van de protagonisten die zegt dat # 120db de echte #metoo is, sterke woorden en een zeer belangrijke uitspraak. Mainstream media en Hollywood duwden de #metoo hashtag die snel een medicijn was voor heksen en feministen om mannen te demoniseren, maar # 120db is een echte roep om hulp, een echt protest van vrouwen voor vrouwen!

German women rise up! #120
Annotaties:
aanmelden / inloggen