Door P.uncia, Op din 23 okt 2012 17:24, 4 reacties,    

16 Jarig meisje wordt onvruchtbaar na Gardasil vaccinatieGardasil is vanaf het begin controversieel geweest. Terwijl andere vaccins beschermen tegen ziekten verspreid door toevallig contact, werd Gardasil ontwikkeld om te beschermen tegen een seksueel overdraagbare ziekte Human Papilloma Virus of HPV genaamd. Merck & Co, de fabrikant, is zeer effectief in het over de hele wereld lobbyen bij regeringen om het vaccin te verplichten voor het naar school gaan. Ondanks de vele bezwaren van artsen en ouders is het over de hele wereld toegediend aan tientallen miljoenen 11 en 12 jarige jonge meisjes.

Nu komt het geval van een 16-jarige Australische meisje dat aan "prematuur ovarieel falen" leed na het krijgen van Gardasil. Haar eierstokken zijn afgesloten, haar eieren zijn vernietigd en ze zal nooit in staat zijn om kinderen te krijgen.

Dr. Deirdre Little, de Australische arts die het meisje behandelde, heeft een volledig verslag gepubliceerd in het British Medical Journal. (BMJ Case Reports 2012; doi: 10.1136/bcr-2012-006879) Haar verslag legt uit dat de menstruele cycli van het meisje regelmatig waren totdat ze in de herfst van 2008 de Gardasil vaccinatie kreeg. In januari 2009 werd haar cyclus onregelmatig. In de loop van de komende twee jaar werd haar menstruatie steeds minder en onregelmatiger, tot in 2011, toen ze compleet was gestopt met menstrueren.

Vroege menopauze is hoogst ongebruikelijk. In dit geval was het meisje in uitstekende gezondheid en had geen familie of persoonlijke medische geschiedenis die deze vroegtijdige menopauze zou kunnen verklaren. Haar eerste poging om medische hulp te krijgen voor haar amenorroe resulteerde in dat de arts haar adviseerde om orale anticonceptiva nemen. Had ze ingestemd, dan zou het medicijn het probleem hebben gemaskeerd en meest waarschijnlijk ook de mogelijke oorzaak. Maar ze weigerde.

Opgemerkt moet worden dat veel jonge meisjes worden verteld, zoals ook zij, om orale anticonceptiva in te nemen als tegengif voor wat in de medische sector oligomenorroe genoemd wordt, wat betekent onregelmatige of zeer lichte menstruatie. De meeste volgen waarschijnlijk het advies van hun arts, wat betekent dat er misschien wel veel meer gevallen van "prematuur ovarieel falen" zijn dan we nu weten, omdat de anticonceptiva de symptomen maskeert.

In het Australische geval, na het testen van de talrijke hormoonniveaus en de werking van diverse interne organen, werd het meisje door Dr Little gediagnosticeerd als aan "prematuur ovarieel falen" te lijden, dat wordt gedefinieerd als "de aanwezigheid van climacterisch gonadotrofine niveaus samen met meer dan 3 maanden amenorroe of oligomenorroe vóór de leeftijd van 40 jaar". Nader onderzoek bevestigde dat al haar eieren, tot de laatste aan toe, dood waren. Ze was en is totaal en onherroepelijk onvruchtbaar.

Deze zaak werd gemeld aan de lokale vaccin fabrikant in Australië, genaamd de Therapeutic Goods Administration, om uit te vinden wat zij wisten over het effect van het vaccin op het voortplantingsysteem van een vrouw. Zeer weinig, zo bleek. De TGA had gegevens van verschillende tests op rattentestes, maar geen gegevens van het effect van het vaccin op ratteneierstokken.

Het is zeer zeldzaam voor een gezond 16-jarig meisje om in de menopauze te gaan. Het is ook een persoonlijke tragedie van de eerste orde, één die alleen maar in omvang groeit als ze trouwt en hunkert om een gezin te beginnen.

Hoewel Dr. Little kon niet bevestigen dat Gardasil de vernietiging van reproductieve systeem van het meisje had veroorzaakt, was ze in staat om alle andere mogelijke oorzaken uit te sluiten. Het indirecte bewijs dat Gardasil impliceert is sterk.

De wereld heeft pas gevierd, wat de VN heeft aangewezen als de "Internationale Dag van de jonge meisjes". In de resolutie in december vorig jaar van de aankondiging van deze dag, verklaarde de General Assembly dat het "alle lidstaten, relevante organisaties van de Verenigde Naties en andere internationale organisaties, alsook de civiele maatschappij uitnodigt om de Internationale Dag van de jonge meisjes te observeren en om bewustzijn van de situatie van meisjes over de hele wereld op te roepen". De resolutie spreekt van vrouwen macht te geven, hen in staat te stellen beslissingen te nemen, hen te ondersteunen, erkenning van hun mensenrechten en beëindiging van discriminatie.

Tientallen miljoenen jonge meisjes hebben het Gardasil vaccin ontvangen sinds de goedkeuring door de FDA zes jaar geleden. Als zelfs een fractie van hen onvruchtbaarheid hebben ervaren als gevolg daarvan, dan zijn deze "meisjes" een zeer fundamenteel recht geweigerd, dat is het recht om te beslissen hoeveel kinderen ze willen hebben.

In het geval van het Australische meisje is het effect onomkeerbaar. Ze heeft een integraal onderdeel van haar vrouwelijkheid verloren, terwijl nog maar een kind is. Vrouwen verdienen beter.

Door, Steven Mosher en Elizabeth Crnkovich.
Annotaties:
| #189885 | 23-10-2012 17:39 | ouwe knar
Zo, die arts heeft wel lef. Eens zien hoe lang het duurt voordat ze voor van alles wordt uitgemaakt. Het gaat tenslotte om heul veul geld.
ouwe knar's avatar
| #189887 | 23-10-2012 18:21 | Guitarman
Onderdeel van het depopulatie programma.
Guitarman's avatar
| #189907 | 24-10-2012 11:59 | bron
Hier nog meer fraai gardasil nieuws.
bron's avatar
| #189913 | 24-10-2012 16:44 | tegengas
Depopulatie van de westerse wereld?
tegengas's avatar
aanmelden / inloggen