Door Ness, Op woe 4 nov 2015 18:34, 11 reacties, citaat / intro / linkdump

19-jarig meisje verkracht in Magdeburg, Duitsland - de 4e op rij


Whether you are an asylum seeker, immigrant, refugee, foreign student or a Black
German: racist slander, discrimination and harassment are a daily occurrence for
many who due to their skin color or their origin are perceived as non-whites and/
or non-Germans by members of mainstream society. Abuse is increasing and often escalates to violence. Passers-by remain silent, the police arrive too late and
acquaintances say: “It’s your own fault, if you are on the streets alone after dark.”

Men is een minderheidsgroepering vergeten te melden.. Duitse meiden en vrouwen ...
Annotaties:
| #239957 | 04-11-2015 19:28 | Nico de Geit
Volgens de Nederlandse rechtspraak dien je rekening te houden met de culturele achtergrond van deze mensen.
Nico de Geit's avatar
| #239969 | 04-11-2015 22:29 | Ness
Jazeker. Een werkstrafje hamstertjes kammen voor deze hoogopgeleide, dat zal hem leren: "Most recently, a Swedish woman was raped to death by a Somalian Muslim refugee. The 34-year-old immigrant attacked the woman next to the parking garage of a Sheraton hotel.The Muslim assaulted the woman so violently that she died while being raped. But that didn’t stop her attacker. Unsatisfied, he continued to rape her lifeless corpse even after she had stopped breathing. When the police showed up to arrest the Somalian, he was still raping the woman. http://www.liveleak.com/view?i=358_1446658857 (zelf niet gezien).

Hier extreem rechtse fascisten: http://www.liveleak.com/view?i=c9f_1446661250

Overigens zijn de meeste vluchtelingen praktisch analfabeet en volslagen onwetend, hebben geen flauw idee van onze cultuur. Somalische vrouwen mogen niet leren rekenen, weet ik uit ervaring. Een opleiding gelijk aan 2 jaar lagere school daar is al heel wat - voor een man. Ze stappen in die bootjes omdat ze geen flauw benul hebben van de gevaren op zee.

Dat is ook de reden dat ze in die reclame-verhalen van smokkelaars en door Soros bekostigde infiltranten trappen. Het gros van deze mensen is voor de rest van hun leven hier volkomen afhankelijk van de staat - en een deel van hen zal politie en justitie de komende decennia nog handenvol werk opleveren, want er zit heel veel gajes tussen. Alles op onze kosten uiteraard. Gekkenwerk.
Ness's avatar
| #239970 | 04-11-2015 23:20 | liedetecter
Tsja .... ondertussen chanteert Erdogan (+ Soros) de `EU met 5 miljoen immigranten deze kant op te sturen en heeft inmiddels zo van de belastingbetaler al ruim 7 miljard euro losgepeuterd om in ruil die massa aan de Turkse grens te stoppen.

Ik ziet dit soort berichten plus de opgehitste neonazi's in Magdenburg, waar een harde kern zit, dan ook als de gangmakers voor het grote "Fuck the EU" van Victoria Nuland.
| #239972 | 05-11-2015 00:23 | Ness
Dat 'extreem rechtse fascisten' was sarcastisch bedoeld - dat waren de inwoners van een klein stadje die ineens 9 busladingen immigranten in de nek kregen geschoven.. de aktie was spontaan denk ik. Over het algemeen reageert men nogal rustig en gelaten - zie video, of ziet slechts de *winst* op de korte termijn voor zichzelf. Maar die winst is slechts een herverdeling van belastingcenten; wat aan poen in deze immigranten wordt gestopt wordt elders weggehaald. En daarmee schepen we onze kinderen op met de grootste ellende.

De protesten zouden niet-aflatend moeten zijn. Want zodra chantage lukt, komt er meer chantage. Er kunnen nog wel 100 miljoen illegalen deze kant uit gestuurd worden, mensen zat. Als de grenzen niet bewaakt kunnen worden moeten ze per land maar weer ingevoerd worden. Het is gekkenwerk deze mensen asiel aan te bieden.

Een groot deel is op de loop voor de dienstplicht in hun eigen land. Onze eigen maatschappij naar de tering helpen zal de situatie daar niet verbeteren. Het gros komt uit landen die niet in oorlog zijn; die mensen hangen hier dan jarenlang rond, voeren ettelijke dure rechtszaken, en als ze *afgewerkt* zijn moeten ze weer weg, inclusief de inmiddels vernederlandse kinderen. En vaak gaan ze niet. Dat slaat toch echt helemaal nergens meer op hoor, LD. http://www.lucify.com/the-flow-towards-europe/
Ness's avatar
| #239973 | 05-11-2015 01:50 | Zhen
Wellicht moet in dit geval het voorbeeld van de Chinezen komen.

Die maken van dit soort zaken gewoon... Chop Suey (i.e. Chop Choy)!

Een multi-culti oplossing, zullen we maar zeggen... Volkomen "politiek correct" dus, in deze tijden.

- Volgende link bevat beelden niet geschikt voor gevoelige zielen -

Explicit Photos: Negro Raping A Girl in China Has Penis Chopped Off by Angry Mob
https://saboteur365.wordpress.com/2015/10/18/explicit-photos-negro-raping-girl-in-china-has-penis-chopped-off-by-angry-mob/

Zo doen ze dat in het buitenland...
Zhen's avatar
| #239979 | 05-11-2015 12:23 | Ness
Rechtse Rakker Rutte kan zijn geluk niet op: dit jaar een oogst van 40.000, volgend jaar misschien wel meer geïmporteerde grondstof voor de ambtenarij! Want duizenden extra ambtenaren kunnen nu hard aan de slag en zijn voor de komende 30 jaar verzekerd van voldoende Belangrijk Hard Werk: ook uitgeprocedeerden hebben levenslang recht op goede voorzieningen.

Een economische aanjager van jewelste. En zie hoe ook de middenstand ervan profiteert: voor 40 euro per dag kun je de traiteur naar het AZC laten komen met oesters, voor het broodnodige libido! Wat nou woningnood, ruimte zat! Op Uw kosten uiteraard, maar zie toch eens hoe de ferme jongens en meisjes de handen uit de mouwen steken! Morgen naar het IND verwerkings- en afvoerbedrijf, Mark ziet er heel erg naar uit!
Ness's avatar
| #239980 | 05-11-2015 13:04 | Ness
Een sigaar uit eigen doos: de *asielzoekers* uit de Balkan kunnen meteen terug. Binnenkort horen al die landen bij de EU en is vrij reizen en uitvreten (door bedrijven ivm hele lage lonen en immigranten) geen probleem meer. Merci, Dijkhoff! http://www.volkskrant.nl/binnenland/asielzoekers-vanuit-balkan-naar-nederland-eerder-terug~a4177538/

Het is niet dat ik geen hart heb voor echte vluchtelingen. Maar de roverheid, de vos die de passie preekt, neemt deze immigranten niet op uit liefdadigheid maar uit eigenbelang. Ondertussen worden de volgende generaties opgescheept met de problemen, iets wat nota bene Wouter Bos in 2005 aanstipte: http://politiek.tpo.nl/2015/10/25/bonusquote-wat-wouter-bos-pvda-in-2005-zei-over-enorme-golven-migranten/

Wat hij bedoelt met 'nodig hebben' is me niet helemaal duidelijk, of hij moet de roverheid zelf bedoelen, die met de import van zeer bewerkelijk mensvee al dan niet voorzien van een zieligheidsplakkertje zichzelf exponentieel uitbreidt. De roverheid walst zonder enig mededogen over de mensen hier heen onder het mom van medemenselijkheid. Het zou menselijker zijn de oorzaken aan te pakken. Mensen uit hun land verjagen zodat het land zich niet normaal kan ontwikkelen en dan de monopolisten het vrijgekomen terrein laten leegroven, dat is pas onmenselijk.
Ness's avatar
| #240009 | 05-11-2015 21:00 | Ness
Updates immigranten: wapens gevonden in centrum Zweden http://www.thegatewaypundit.com/2015/11/weapons-cache-found-hidden-at-swedish-migrant-center/
en échte TV, met zelfs een échte vluchteling, maar die wil nu terug naar Syrie. Meevechten tegen de *gematigde* terroristen. Man van rond de 60, en idd hoog opgeleid. https://www.youtube.com/watch?v=t7Ol1xcz-Qg
Ness's avatar
| #240025 | 05-11-2015 23:39 | jantjeuitnederland
44 anderen (alleen al in de buurt van Magdeburg) worden verzwegen door de media.
https://killerbeesagt.wordpress.com/2015/11/03/geruechte-zu-den-vergewaltigungen-in-magdeburg/
jantjeuitnederland's avatar
| #240045 | 06-11-2015 19:29 | Ness
De trollen op nujij hebben een hele mooie bedacht: een 'südländer' zou een zuidelijk type zijn, uit Italie of Spanje of zoiets. Daarbij rekenen ze op onvoldoende kennis van het Duits bij de gemiddelde NL'er. Südländer betekent iemand die uit het Middellandse Zee gebied komt:
Het Middellandse Zeegebied is het gebied rond de Middellandse Zee, omvattende Spanje, Gibraltar, het zuiden van Frankrijk, Monaco, Italië, Malta, San Marino, het Vaticaan, Slovenië, Kroatië, Montenegro, Albanië, Bosnië en Herzegovina, Griekenland, Turkije, Cyprus, Syrië, Libanon, Israël, Palestina, Egypte, Libië, Tunesië, Algerije en Marokko.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Middellandse_Zeegebied

Het is tevens een eufemisme voor 'Arabisch type' want *discrimineren mag niet* en Duitsers zijn goed opgevoed. Zie ook http://de.metapedia.org/wiki/Südländer en de fotootjes.
Ness's avatar
| #240046 | 06-11-2015 19:33 | Ness
De link naar metapedia pakt niet wegens trema's. Google 'metapedia südländer', kom je er ook.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen