Door community (initieel Best Well), Op maa 9 okt 2017 15:19, 8 reacties, nieuws

200.000 kansenparels toelaten. Dat betekent 42.500 voor Nederland!Duitse Kanselier Angela Merkel (links) heeft de kritiek op haar keuze van vorig jaar om meer dan een miljoen – voornamelijk islamitische – migranten Duitsland binnen te laten afgewezen. "We kunnen onze historische taak aan... we kunnen het aan. ... "Angst en vrees mogen geen leidraad zijn voor onze politieke besluiten" zei ze tijdens een persconferentie op 28 juli, en voegde hier later aan toe: "Ik kan jullie niet beloven dat we nooit meer nog een vluchtelingengolf zullen moeten ontvangen."

Knettergekke Angela Merkel wil per jaar 200.000 kansenparels toelaten. Dat betekent 42.500 voor Nederland!

Dit zijn totaal gestoorde aantallen. Geen land die honderdduizenden nieuwkomers per jaar kan absorberen. Nee, ook Duitsland niet. En meer dan 40.000 voor Nederland is ook van den gekke.

In Duitsland hebben het CDU en de CSU een compromis gesloten over het aantal ‘vluchtelingen’ dat ze jaarlijks willen toelaten. Gezien de grote immigratieproblemen in Duitsland zou je denken dat ze het bij 10.000 tot 20.000 nieuwkomers per jaar zouden houden. Nou, niets is minder waar. De twee partijen zijn namelijk overeengekomen om jaarlijks maximaal 200.000 nieuwe kansenparels te verwelkomen.

200.000!

Ongelooflijk genoeg is zelfs deze afspraak een compromis. CSU-leider Horst Seehofer heeft een bovengrens afgedwongen. Merkel wilde daar in beginsel nietaan. Sterker nog, tijdens de verkiezingen verzette ze zich luidruchtig tegen een dergelijk voorstel omdat het volgens haar “in strijd met de grondwet” was. Uiteindelijk heeft mevrouw de Bondskanselier dan toch maar water bij de wijn gedaan om de CSU te pleasen én critici in haar eigen partij die al langer geloven dat het zo niet langer doorkan en die ervan overtuigd zijn dat Merkels desastreuze immigratiepolitiek Alternative für Deutschland in staat heeft gesteld om in de Bondsdag te komen met meer dan 90 Kamerleden.

Helaas geldt wel dat dit compromis feitelijk niets meer dan een zoethoudertje is. Ja, dat moet zelfs onze eigen pro-immigratie staatsomroep de NOS toegeven:

Correspondent Jeroen Wollaars wijst erop dat het akkoord tussen de CDU en de CSU vooral een manier is om een heikel punt van tafel te krijgen. “Zo kunnen ze een gesloten front tonen aan de onderhandelingspartners en kan iedereen met opgeheven hoofd naar huis. De CSU kan het een bovengrens noemen; Merkel kan zeggen dat ze niemand terugstuurt aan de grens.

Daar komt nog eens bij dat Duitsland 200.000 vluchtelingen binnenlaat “op humanitaire gronden,” maar dat die bovengrens van ‘vluchtelingen’ (of immigranten) niet absoluut is. Met andere woorden, 200.000 mensen mogen jaarlijks naar Duitsland verkassen… maar als er meer komen is dat eigenlijk ook prima in orde.

Tenslotte is de bovengrens vooral leuk voor de bühne omdat het aantal vluchtelingen dat naar Duitsland komt de afgelopen jaren al gedaald is. Vorig jaar kwamen er 280.000 mensen naar onze oosterburen. Volgens experts zal dat aantal automatisch verder teruglopen dit en volgend jaar. Het is dus een trucje om te kunnen zeggen dat er een bovengrens is, maar voor de rest hebben onze Duitse vrienden er helemaal niets aan.

Ter vergelijking: als de Nederlandse regering relatief gezien net zoveel vluchtelingen zou toelaten zou dat jaarlijks neerkomen op 42.500 nieuwe kansenparels. Ja, dat lees je goed: meer dan 40.000! Vluchtelingen dus, dan hebben we het nog niet eens gehad over andersoortige immigranten.


Daar word je natuurlijk niet blij van, maar het ergste komt nog. In Europees opzicht zijn er immers afspraken gemaakt om de instroom van immigranten over alle lidstaten te verdelen. Als Duitsland — wat de grote baas is in de Europese Unie — een beleid instelt om 200.000 immigranten binnen te halen zullen er veel meer naar de EU als geheel komen. Deze bovengrens van de Duitsers zal dus ook vrijwel zeker invloed hebben op het aantal ‘vluchtelingen’ (lees: vooral jonge mannen die prima voor zichzelf zouden kunnen zorgen) dat Nederland straks moet verwelkomen).
Annotaties:
| #260938 | 09-10-2017 16:21 | ..................
Neo nazi weblogje wat je elke keer linkt.
Een tijd geleden plaatste ze ook een artikel over joden,en toen bleek een andere weblogger niet meer geassocieerd te willen worden met deze neo nazi website.Geen zin om dat artikel op te zoeken.

Wat moet ik er nog meer op zeggen.

Je leeft in een utopie.
| #260939 | 09-10-2017 17:53 | Best Well
Wiskunde is zeker niet je sterkste kant?
Zou er een links weblogje zijn die je de instromende aantallen alvast laat weten?
Wel weet ik dat voorlopig iedereen in dit land aan deze hobby mag gaan meebetalen.

Ik stel voor dat de belastingbetaler zelf mag kiezen of ze voor deze instroom willen betalen en de kosten te verdelen over degenen die dat wel willen.

Wie betaald bepaald en die tijd ga ik er dus ook niet over zwijgen.
Best Well's avatar
| #260941 | 09-10-2017 18:14 | ..................
Wie betaald bepaald en die tijd ga ik er dus ook niet over zwijgen


Aangezien jij mij ook al een paar keer ergens van beschuldig,wat ik niet ben,doe ik eens een gok wie jij bent.
Je kant altijd ontkennen,want ik kan het niet bewijzen.

Ik denk dat jij een huisvrouwtje bent van een jaartje of 40-50 die van een uitkering loopt te teren en zich het zielepietje vind,dat er nooit wat van je terecht is gekomen.
Betekent dus dat jij geen cent belasting betaalt aan zo een gelukzoeker.

En jouw verzinsel,wat je is aangepraat door rechtse retards is nergens op gebaseerd dat europa zal volstromen met 1.5 miljard zwarten en arabieren.
Je heb werkelijk geen bal verstand van het doel waarom ze naar hier zijn gehaald en of ze allemaal zoals jij lopen te parasiteren op een uitkering.
Ik ken een vluchteling aan me overkant die s'ochtends vroeg moet opstaan om te werken.Dat is ook het doel geweest van het elite tuig wat regeert.
Je bent vervangbaar voor goedkopere arbeiders.
Wat ga je ertegen doen.
Ik heb het al eerder gezegd,dat rechts ook gebruikt word door de elite gangsters en rechts ook een slachtoffer zal worden.
Je bent niet relevant voor ze.
Helaas het zij zo.

En met het aanwijzen van een blaadje aan een boom zet geen zoden aan de dijk.
Het gaat om de wortel.
Waarom komen ze speciaal naar europa.Wat doet europa in hun landen.
Als dat je koud laat,en alleen aan je ego'tje zit te denken,dan verdien je het gewoon.

.
| #260942 | 09-10-2017 18:28 | ..................
ps

Over welk belastinggeld heb je het eigenlijk wat aan vluchtelingen word gegeven.
Bedoel je die 80 miljard die de ECB maandelijks print en uitgeeft

Je leest het goed.
80 miljard euro word gewoon de economie ingepompt maandelijks.
| #260943 | 09-10-2017 18:51 | Best Well
Wiskunde is nog steeds niet je sterkste kant.

Belastinggeld is echte waarde welke aan de bevolking wordt onttrokken.
De 80 miljard die de ECB maandelijks print verdund de werkelijke waarde die de maatschappij nog in zijn bezit heeft.
Deze waarde, het appeltje voor de dost wordt steeds kleiner.
We worden op deze manier met een schuld opgezadeld en de verzorgingsstaat wordt steeds verder afgebroken.

Daarom ben ik van mening dat mensen die graag gelukszoekers willen onderhouden zelf voor de onkosten moeten gaan opdraaien.

(Niet slecht voor een fascistisch huisvrouwtje toch?)
PS, heb je je deze week nog kunnen aanmelden bij Antifa?
Best Well's avatar
| #260944 | 09-10-2017 19:24 | ..................
Je kan er gelijk in hebben dat het nieuw gedrukt geld is,wat word geprint.
Maar alles wat de overheid uitgeeft is wel die schuld,wat word geleend.
En het volk betaalt zijn belastingen om die rente van die schuld af te lossen.
Geld is een scam.
En al onze volksverlakkers der nederland ons in die schuld hebben gegooid,waar het niet meer uitkomt.En alsmaar bezig zijn die staatschuld te verhogen.
Meer rente voor die bloedzuigers van de bankenwereld.
En een topbaantje in vooruit zicht voor zo een gluiperige stropdasventer

Dat is je systeem.Verrot tot op het bot.Mijn tip is go with the flow.

En nee.
Ik doe niet mee met clubjes die geweld gebruiken.
Die lui bespreken ook niet de wortel van het probleem.
Ik volg niemand.Ik ben neutraal.
| #260945 | 09-10-2017 19:57 | Best Well
Go met de flow lijkt mij niet de verstandigste keuze:
De economie wordt tot op het bot uitgehold terwijl de kansen voor de gewone man steeds kleiner worden. Het sociale vangnet wordt opgeofferd om gelukszoekers hier een plaats te kunnen bieden.
(werkgever organisaties zijn daarom wild enthousiast over het potentieel aan vrijwel gratis arbeiders ) De enorme aantallen gelukszoekers ( omvolking eigenlijk) moeten de maatschappelijke onvrede nog eens versneld aanjagen.
Daarom ben ik van mening dat de gelukszoekers betaald moeten worden door de mensen die vinden dat ze hier horen en dat betalen zolang dat duurt.
Voor echte (en bewezen)vluchtelingen willen wij gerust met zijn allen wel betalen maar dan alleen zolang het nodig is en daarna mogen ze weer gewoon naar huis met alles dat ze hier geleerd hebben. Ik weet zeker dat echte vluchtelingen daar blij mee zouden zijn. (Nu worden ze door toedoen van de gelukzoekers onterecht met de nek aangekeken.)
Best Well's avatar
| #260951 | 10-10-2017 08:07 | ..................
Nederland is niet zo slecht,dat het zijn burgers laat verhongeren.
Dat mensen schulden hebben en in een schulden traject belanden is hun eigen schuld.Met een inkomen op bijstandsnivo is van te leven.Je moet enkel jezelf aanpassen aan je levensstandaard.
Dat je niet alles kan doen met een uitkering is logisch.Anders gaat niemand meer werken.
Over onze economie en de buitenlanders.
Al in de jaren 60 het probleem ontstond met te dure loonarbeiders.
En de industrie winst willen maken.
Ze hadden een optie om te verkassen,maar betalen natuurlijk aan die staat ook belasting,en het opbouwen van een fabriek in dat land kost ook weer geld.
De economie heeft goedkopere werknemers nodig om te concurreren.
Als die buitenlanders niet werden toegelaten om te werken door nationalisten,dan was de industrie vertrokken.
Hoe denk je dat nederland kan overleven zonder industrie.

Ik denk dat jij en ik niet eens internet hadden,of konden betalen als er geen industrie meer was.Wat ook meespeelt is dat er veel uitkeringstrekkers zijn in alle vormen.Ook de staat zelf moet betaalt worden door werknemers.En bedrijven.Ze hadden het al over de vergrijzing destijds om er wat tegen te doen.Die lui luisteren zeker naar G Soros.Wat hij zei was dat europa het niet kan overleven zonder de komst van nieuw werkvee.Ook hier weer gaat het om de concurrentie.China is nu een gevaar voor de westerse economie,omdat die voor een appel en een ei hun spillen verkopen.Daarom zie je amerika ten onder gaan,omdat hun zooi zo duur is geworden.

Ten 2de wat Mr G Soros zei was dat europa te weinig mensen/bevolking zal hebben in de toekomst wat kunnen werken.
De witten man&vrouw;klagen dan wel dat ze omvolken,maar als de witte bevolking niet aan zijn/haar carriere had gedacht en meer kindertjes had gebaart,dan was die toestroom niet nodig geweest.
En als je leiders in het verleden hadden samengewerkt met andere landen,in plaats van zichzelf te verrijken,dan hadden we een betere welvaart gehad voor iedereen op deze aardbol.

Als burger heb je niks meer te vertellen.Dan heb je een paar optie's,die je zelf kan bepalen.
Voor mij was het simpel.
Ook al zit je op het randje,in nederland leef je goed.
Elke maand kan je je boodschappen kar vullen.Je hebt een dak boven je hoofd.En je leeft in vrede.
Je kan ook denken wat een geluk je heb om hier te leven,in plaats van een ander land,wat dit allemaal niet heeft.
Om die reden klaag ik niet.

En over de omvolking,of dat ze onze cultuur willen overnemen is totale BS.
Het doel van europa is de assimilatie van andere bevolkingsgroepen naar europees model.
De grieken waren het voorbeeld.
Wat in europa was gebeurt door de jaren heen is bevolkingsgroepen laten assimileren in europa,met als doel belasting te betalen voor de big boys.
In europa waren de sinti's en roma's een probleem,omdat ze geen belasting betaalde en rondzwierven,omdat het zigeuners waren.
Daarom is het ook verboden om te zwerven in europa.
Al je vrijheden zijn afgepakt door dit democratische systeem.
Hetzelfde gebeurt nu met het midden oosten.Ook zij zullen zich moeten aanpassen.
Daarom worden die moslims,die herkenbaar zijn dat ze moslims zijn altijd vernederd door de politie.

Dus aan jouw wensen word tegemoet gekomen.
aanmelden / inloggen