Door community (initieel Best Well), Op maa 16 okt 2017 16:01, 2 reacties, nieuws

70 Amerikaanse leger helicopters komen aan in ZeebruggeDe Verenigde Staten zijn het land met de hoogste staatsschuld en tegelijkertijd het grootste leger van de wereld. Haar leger is wellicht groter dan dat van alle andere landen bij elkaar. Maar het land weet van geen stoppen. Hoe hoog de schuld ook is, hoeveel wapens ze al over de hele wereld verspreid hebben, deze dagen komen er nog eens 70 helicopters aan in de haven van Zeebrugge. Om uitgestald te worden in Oost Europa aan de grezen met Rusland. Zogenaamd om deze landen gerust te stellen tegen "de agressieve houding van Rusland".

Grijsgedraaide plaat: Staatsradio druk met vrouwenpercentages in kabinet, niet met militarisering Europa

De discussie over de milirarisering van ons werelddeel is bij de staatsmedia trouwens nihil. De staatradio, zoals deze ochtend bij standpuntnl, discussieert liever voor de zoveelste maal over of er wel genoeg vrouwen in de top en het kabinet zitten. Dat we volgepompt worden met Amerikaanse wapens en onze nieuwe regering daar bij wil collaboreren wordt verharmlost en genegeerd.
Annotaties:
| #261019 | 16-10-2017 19:03 | ouwe knar
De VS heeft een giga schuld, en een giga leger overal ter wereld gestationeerd. Kortom: zie maar dat je je centjes ooit nog terug krijgt.
Voor de VS is er geen weg terug. Het is oorlogje spelen of massaal verhongeren.
ouwe knar's avatar
| #261022 | 16-10-2017 21:56 | jantjeuitnederland
Met $$$ kan je alles kopen.
De VS hoeft die alleen maar bij te drukken.
Het leger zorgt ervoor dat je met $$$ alles kan blijven kopen.
De schuld in $$$ is dus makkelijk terug te betalen. Gewoon een stapel papier bedrukken. Ok, het gaat tegenwoordig elektronisch, dus nog gemakkelijker.
jantjeuitnederland's avatar
aanmelden / inloggen