Door community (initieel zanussi), Op zon 7 aug 2016 10:05, 1 reacties,    

71ste Hiroshima verjaardag - 71 jaar leugens en propaganda

Gisteren was het 6 augustus 2016, de 71ste verjaardag van Hiroshima sinds "De Bom". Op 6 augustus 1945 werd de Japanse havenstad als eerste stad ter wereld met de eerste atoombom ter wereld vernietigd door de luchtmacht van de Verenigde Staten van Amerika, of zo wordt ons nog steeds verteld. In mei van dit jaar bracht President Obama een bezoek aan Hiroshima en "ground zero", hij hield ongetwijfeld een hypocriete politiek correcte toespraak, legde een rouwkrans en vertrok weer naar Washington. Ter gelegenheid van de 71ste verjaardag van de vernietiging van Hiroshima riep de Japanse regering gisteren andere wereldleiders op hetzelfde te doen als Obama deed in mei van dit jaar; bezoek ground zero, leg een krans. Ok.

Het werkelijke verhaal van Hiroshima is een leugen, gefabriceerd in het Pentagon. Wat voor wapen het ook was wat op 6 augustus werd ingezet tegen Hiroshima, het had niet het gewenste destructieve effect. Dat was in 1945 niet een onoverkomelijk probleem aangezien de main stream media volledig onder controle stonden van de regering vanwege de acute oorlogssituatie. Hiroshima werd afgegrendeld van het wereldnieuws. Geen nieuws uit Hiroshima zelf, wel tweedehands verhalen uit het Pentagon.

Nucleare wapens zijn een perfecte propaganda voor de staat.

-De test van een atoombom kan niet direct worden waargenomen want de destructieve kracht is te groot.

-De technische werking kan niet besproken worden want dat is "top geheim".

-Het hele nucleare atoomwapen programma in alle aparte elementen is ontoegankelijk voor de media want dan zou de propaganda ongeloofwaardig worden in de ogen van het publiek, of het publiek zou zelf atoombommen kunnen gaan bouwen om de regering te terroriseren.

Het Hiroshima verhaal begint na 71 jaar uit elkaar te vallen.

Ground zero in Hiroshima wordt sinds decennia bewoond en de mensen die daar leven zijn niet ongezonder dan andere mensen.


On This Atom Bomb Anniversary You’re Being Lied to About Hiroshima – and Much More to Make You Fearful
Annotaties:
| #253879 | 07-08-2016 16:27 | democraatus
Poison the well?
democraatus's avatar
aanmelden / inloggen