Door community (initieel Ness), Op don 10 sep 2015 09:47, 62 reacties,    

9/11 - De Feiten In 5 Minuten - James Corbett"Een conspiracy theorie" en een halve vertaling

Op de ochtend van 11 september 2001, pleegden 19 mannen, gewapend met Stanleymesjes, aangestuurd door een man aan een nierdialyse-apparaat in een grottenfort aan de andere kant van de wereld, die gebruik maakte van een GSM en een laptop, een van de meest gesofisticeerde aanslagen ooit uit door het binnendringen van een van de zwaarst beveiligde luchtruimen ter wereld.

Waarbij zij de passagiers en door de luchtmacht getrainde piloten van 4 burgervluchten overweldigden voordat zij met deze volledig van hun koers afwijkende vliegtuigen gedurende een uur zonder onderschept of gehinderd te worden door de luchtmacht rondvlogen.

Deze 19 kapers, devote aanhangers van de fundamentalistische Islam, die erg van drank en cocaine hielden en samenleefden met stripteasemeiden met roze haar kregen het voor elkaar in New York 3 gebouwen in te laten storten met 2 vliegtuigen, terwijl in Washington de kaper-piloot, die gezakt was voor een brevet voor een eenmotorig vliegtuigje, een perfecte kurketrekkerdraai maakte om precies horizontaal uit te komen en het Pentagon te raken in het de budgetanalysekantoor waar defensie personeel op dat moment werkte aan het mysterie van de verdwenen 2, 3 miljard dollar waarover minister Donald Rumsfeld net de dag ervoor gezegd had dat ze ontbraken op een persconferentie.

Gelukkig wisten de nieuwslezers binnen een minuut, de politieke commentatoren binnen een uur, en de regering binnen een dag wie het gedaan had, en het bewijs viel letterlijk in de schoot van de FBI omdat een van de paspoorten van de kapers een paar straten verderop intact was gevonden bij het WTC-complex, als U dat kunt geloven.

Maar om een of andere reden eisten een paar geschifte 'conspiracy-theorists' een onderzoek naar de grootste aanval op Amerikaans grondgebied ooit. Dit onderzoek werd uitgesteld, onvoldoende gefinancierd, was bedoeld om te falen, had tegenstrijdige belangen en was een doofpot van begin tot eind.

Het rapport baseerde zich op informatie verkregen dmv marteling, waarvan de verslagen vernietigd werden. Het ging voorbij aan het bestaan van van WTC-toren 7, de operatie 'Able Danger', Ptech, Sibel Edmonds, de link tussen Osama Bin Laden en de CIA en de militaire oefeningen die precies op datzelfde moment werden gehouden waarbij men uitging van gekaapte vliegtuigen die in gebouwen werden gevlogen.

De 9/11 commissie werd belogen door het Pentagon, de CIA, de Bush-regering, en voor wat betreft Bush en Cheney, nou, niemand weet wat die de commissie vertelden, want zij getuigden in het geheim, niet officieel, niet onder ede, en achter gesloten deuren. De 9/11 commissie maakte zich niet druk over wie deze aanslag had bekostigd, want dat "was van weinig praktisch belang".

Evengoed kweet de commissie zich briljant aan zijn taak, beantwoordde alle vragen behalve die door familie gesteld werden, en gaf de schuld aan allen die hun taken verzuimd hadden alhoewel niemand daarom zijn baan verloor, en stelde vast dat de aanslag 'een gebrek aan fantasie was geweest' van de verantwoordelijken en 'dat men zich niet had kunnen voorstellen dat mensen ooit met vliegtuigen gebouwen binnenvlogen' behalve dan het Pentagon, FEMA, NORAD en het NRO.

De DIA vernietigde 2,5 terabytes met data over "Able Danger", maar da's okay, want het was waarschijnlijk niet belangrijk. De SEC vernietigde alle data omtrent een onderzoek naar 'handelen met voorkennis' in aandelen op de dagen voor de aanslag maar dat is okay want het vernietigen van data van een onderzoek naar de grootste zaak van de SEC op dit gebied in de geschiedenis maakt deel uit van de routinehandelingen.

NIST heeft de data die het gebruikte in het model van de instorting van WTC7 als geheim geklassificeerd maar dat is okay want weten hoe het NIST dat model in elkaar stak zou de publieke veiligheid maar in gevaar brengen.

Afijn, het gaat nog 1,5 minuten zo door (maar kan niet in 1 artikel), en alles wat Corbett zegt is waar, is na te trekken, is geboekstaafd als feit, is echt gebeurd maar door media verzwegen, en vaak alleen maar te vinden op "complottertjes"-sites. De alfabetsoep benaming van verschillende Amerikaanse instanties is te onderzoeken met een google op de afkorting en daarachter: "USA".

Wie zelf grondig aan het onderzoeken slaat blijft achter met een gevoel van verbijstering over de schaal van dit bedrog. 9/11 was een valse vlag waar in de loop van de tijd vrijwel ALLE Amerikaanse en EU politici bij betrokken zijn geraakt - wie het op 9/11/2001 nog niet wist weet het inmiddels allang zeker of een complete zombie. Maar voor het publiek moet dit alles geheim blijven, en wie vragen stelt wordt bij voorbaat al gek verklaard en kan worden afgeschreven.

Letterlijk afgeschreven. Want de door de roverheid toegestane uitleg is geheel in strijd met de wetten van de natuurkunde, meer specifiek met de definitie van vrije val, waardoor allerlei natuur- en wiskundigen zich toch wel enigszins bedreigd voelen tijdens de lessen over vrije val. RIP DANNY JOWENKO, die in zijn onschuld en onbevangenheid niet kon liegen, en onder verdachte omstandigheden de dood heeft gevonden, net als een hele rits andere experts en getuigen waarvan Corbett alleen de foto's laat zien.
Annotaties:
  • aanvulling
    (RJ45) [www.jewishcrimenetworkdid911.blogspot.nl]
    Taboe!
| #236885 | 10-09-2015 10:30 | Ness
2 gebeurtenissen die Corbett niet heeft genoemd maar die iedereen met stomme verbijstering slaan: de BBC kondigde de instorting van WTC 7 aan 20 minuten voordat dit werkelijk gebeurde live op TV en de ontdekking dat zeker 5 maar waarschijnlijk veel meer kapers nog in leven zijn; en dit zijn allemaal Saoedische en Egyptische piloten die heftig begonnen te protesteren toen hun namen vielen. Google weet alles.
Ness's avatar
| #236887 | 10-09-2015 10:51 | Ness
Het zijn niet alleen wis- en natuurkundigen die met een slot op de bek zitten, als ik nog even een giftige opmerking mag maken; uit naam van micro-biologen met een universitaire opleiding en werkzaam in het onderwijs die liever anoniem willen blijven wil ik melden dat zij zich ernstig bedreigd voelen, omdat het uitspreken van een mening op bepaalde gebieden - griep, bv - met de dood wordt bekocht. En zoiets gaat in beroepskringen rond, reken erop.
Maar dat is een heel ander verhaal en off topic.
Ness's avatar
| #236903 | 10-09-2015 16:56 | DeGrijzeDuif
Heb je linkjes over die levende kapers Ness?
| #236906 | 10-09-2015 17:26 | ouwe knar
linkjes
edffe googelen op bijvoorbeeld 9/11 alive hijackers
google is zo vriendelijk om zelf een en ander in te vullen zoals:
9 11 hijackers alive debunked
7 hijackers still alive
alleged hijackers still alive
9/11 hijackers found alive
how many of the 19 9//11 hijackers are still alive
9 11 hijackers alive bbc
.....

Take your pick http://idioms.thefreedictionary.com/take+your+pick @DeGrijzeDuif
ouwe knar's avatar
| #236908 | 10-09-2015 17:54 | ..................
Geloof er niks van dat er vliegtuigen gekaapt zijn die dag.
Je kan het zien zoals de charlie hebdo hoax.

2 gemaskerde gasten die zichzelf voordoen als moslims en dan ook nog eens een derde paspoort in de auto laten liggen.
Het zijn crisisacteurs geweest die net deden alsof er een vliegtuig het WTC invlogen.
Die beelden van in vliegende boeings gefaked zijn en photoshop het werk deed alsof het lijkt dat het zou gaan om vliegtuigen.
Dan zeggen mensen dat iemand toch aan d eallarmbel moet rinkelen.
Alsof dat ook gebeurde met die charlie hebdo hoax of de boston bombing of andere gebeurtenissen.


Gisteren sbs6 er weer eens aandacht aan moest besteden.
het is allemaal 1 big happy NWO family.
| #236911 | 10-09-2015 18:16 | (mal)
Het blijft een geniaal filmpje van James...
(mal)'s avatar
| #236912 | 10-09-2015 18:21 | Zinoco
Ja Ja we weten het nu allemaal wel,
Maar het interesseert ons helemaal geen fuck.
Laat maar gaan, de hypotheek moet nog betaald worden.
Wij slaven hebben geen mening.
Uit zelfbehoud, bewust onbewust .
Amen.
| #236915 | 10-09-2015 18:57 | feniks
Ik dacht dat zaplog een poging was tot een alternatieve newssite. Dit filmpje is al uit 2012, dus "oud nieuws" zou ik zeggen.
http://www.news.com.au/world/six-really-stupid-911-conspiracies-debunked-in-about-six-seconds/story-fndir2ev-1226717737311
http://debunking911.com/pull.htm
| #236919 | 10-09-2015 19:37 | ..................
fenik


Een nieuw draadje gevonden om te trollen.
| #236920 | 10-09-2015 19:40 | ..................
Zinoco


Voegt inderdaad weinig toe de james corbet filmpje.
Het is en blijft een complot theorie die genegeerd word door de media en politiek.
Wat kunnen wij er aan doen.

Ja en amen roepen.
| #236925 | 10-09-2015 21:05 | Ness
In grote lijnen klopt het wat je zegt maar qua details kan er nog wel het een en ander verbeterd worden Tamso :)

@zinoco: ik schat de totale kosten ten gevolge van de nasleep en de noodzaak voor geheimhouding op tegen de miljard per jaar, voor NL alleen al. Hoeveel bekwaam, hoogopgeleid personeel zit thuis omdat zij met hun kop tegen een muur aanliepen toen zij opmerkingen maakten over 9/11? Journalisten? Ik kan je zo een aantal vakgebieden en semi-overheid noemen.

En dit zijn dure mensen in het onderhoud, vanwege hun rechten bij werkeloosheid. Ex-ambtenaren vaak heh, die hebben altijd goed voor zichzelf laten zorgen door een vakbond met dollartekens in de ogen.

Reken daarbij de kosten van de hoogst noodzakelijke dumbing down op wis- en natuurkunde gebied (en allerlei andere) op scholen. Kost een hoop, op de lange duur, want je opleidingen gaan naar de knoppen omdat je uitsluitend leugenaars toe kan laten, en die kosten op hun beurt ook een smak geld, terwijl zij op instituten niet echt geliefd zijn qua persoonlijkheid of door de mand vallen. Voeg daaraan toe het onvoorstelbaar grote leger shills dat permanent aktief moet zijn om mensen de verkeerde kant uit te sturen. Afijn...dat betaal je dus zonder het te weten...
Ness's avatar
| #236929 | 10-09-2015 21:32 | Ness
Kijk er ontstaat na 15 jaar druk stilhouden een soort van parallelle werkelijkheid, waarin zij, die beslist op de hoogte zijn van deze valse vlag inmiddels op sleutelposities zitten, personeel aannemen of afwijzen en checken, en al deze corrupten hebben 'recht op carriere' en klimmen door de ranks omhoog.

Maar dit zijn geen koshere mensen. Dientengevolge gaat ieder instituut waar zij op het pluche zitten stuk aan interne corruptie, want in tegenstelling tot valuta sijpelt rot wel naar beneden. En dat kost de maatschappij echt klauwen met geld. Plus de hele wetenschap gaat naar de tering.
Ness's avatar
| #236930 | 10-09-2015 23:47 | ganjaman
Een nieuw draadje gevonden om te trollen.

Nee hij heeft begrepen dat als hij alleen maar reageert op vax artikelen hij door de mand valt als zijnde betaalde trol!
| #236933 | 11-09-2015 07:59 | ..................
In grote lijnen klopt het wat je zegt maar qua details kan er nog wel het een en ander verbeterd worden Tamso :)


Belangrijkste detail is dat het geen inside job was,maar een outside job
Zie rol van mossad erin.
Misschien kan je het beter een NWO job noemen.Al die geheime diensten schijt hebben aan een bevolking en ze desnoods opofferen voor een hoger doel.
Neem nu syrie wat aan gort is geschoten en ruim 200.000 slachtoffers heeft en wij zometeen een burgeroorlog mogen uitvechten om de warfactory aan te moedigen om in te grijpen..
| #236934 | 11-09-2015 08:06 | ..................
En dit zijn dure mensen in het onderhoud, vanwege hun rechten bij werkeloosheid


Ze moeten zichzelf prijzen dat ze niet erin meegaan.Al die lui die hoge ambitie';s hebben,hun ziel hebben verkocht aan een duivel.
(denkbeeldige duivel)
Ik denk dat diegene die deze ambitie's hebben losgelaten,een veel eerlijker en rechtvaardiger persoon is geworden.
Alleen de stress en machteloosheid je op kan breken.

Nee hij heeft begrepen dat als hij alleen maar reageert op vax artikelen hij door de mand valt als zijnde betaalde trol!


Ik snap ook niet waarom deze trol gevoed werd.
Wekenlang met hem in discussie hgaan op non issue topics.Als je een trol herkend,moet je die gelijk negeren.
Zal wel te maken hebben met de verveling op dat tijdstip.
| #236936 | 11-09-2015 09:07 | bron
De officiële samenzweringstheorie klopt niet.
Dat is het enige wat ik heel erg zeker weet.
Hierover mag letterlijk geen letter geschreven worden in de traditionele pers.
Wat kan je doen? Niet zo heel veel.
Op straat in de stad kom je wel eens van die aardige jongelui tegen die proberen een krantenabbonnement te slijten.
Die vertel ik dan dat ik (nu) al 14 jaar geen krant meer koop en dat de eerste de beste krant die iets fatsoenlijks schrijft over 911 bij mij elke dag in de bus bezorgd mag worden, want daar neem ik een abbootje op.
Of het helpt?
Als het waar is dat alle kleine beetjes helpen wel.

Ik denk dat een landelijke krant binnen een maand z'n oplage kan verdubbelen als die
een serie artikelen gaat publiceren over de leugens rondom 911 en eventueel andere 'samenzweringstheorietjes'.
Een lijst met bewezen valse vlaggen ofzo, er is zo ontzettend veel interessants op internet te vinden.
Helaas is het grootste deel van het journaille aanhanger van de officiële samenzweringstheorie en is het erg moeilijk voor die mensen om hun ongelijk toe te geven.
Laat staan dat ze 5 minuutjes de tijd nemen om de video van Corbett te bekijken.
Maar..., het borrelt, ik merk dat steeds minder mensen afwijzend staan tegenover een ander verhaal dan het officiële geneuzel.
bron's avatar
| #236940 | 11-09-2015 10:01 | RJ45
Dat het 9/11 - verhaal niet klopt, weet ondertussen zelfs mijn groenteboer.
Maar vergeet vooral de echte daders + motieven niet. Maar ja, deze groep mensen wordt beschermd door een machtig schild gebaseerd op een halve waarheid van +/-75 jaar geleden...
RJ45's avatar
| #236943 | 11-09-2015 10:27 | Ness
Ja nou moet ik echt even krachtig protesteren, zowel tegen de theorie van RJ45 'de joden hebben het gedaan als tegen tamso's idee dat het geen inside job was maar een outside, ofwel 'de mossad heeft het gedaan'.

De medewerking en deelname van Israel aan 9/11 is buiten kijf, en kan op vele manieren worden aangetoond. (*Dancing Israeli's* die zonder blikken of blozen hun voorkennis toegeven op de Israelische TV). Maar jullie vergissen je in de structuur van deze boevenbende. Die is niet nationaal maar internationaal, domineert het financiele systeem, en heeft verschillende uitvoerende organen en takken, elk met een eigen taak.

De Rothschilds zijn min of meer joods, maar de Rockefellers dan weer niet; de verbanden lopen niet via godsdienst of imaginair ras maar via loges, via aantrouwen, via bedrijven (montsanto, microsoft bv), via lobbyisten, via draaideuren tuussen regering en monopolisten, via oliemaatschappijen, energiebedrijven, noem maar op.

Het Amerikaanse leger is hun echte leger. 'De Mossad' is de organisatie die veel regelt en omgaat met Arabieren en over heel veel fantasie blijkt te beschikken als het gaat om het uitvoeren van half-illegale moordpartijen (Honduras). "De joden' is een hele grote diverse groep, die je als groep niet als dader kan aanwijzen, al zitten er vast wel joden of so-cal joden tussen de daders/aanstichters/uitvoerders van de valse vlag.

Door een te kleine en niet passende groepering aan te wijzen beperk je je gezichtspunt. USA en Israel zitten dusdanig aan elkaar verkleefd dat je vrijwel geen onderscheid meer kunt maken, al is Israel als staat veel onafhankelijker van USA dan andersom. Want Israel heeft alle bewijzen in handen, en kan dus iedere vorm van medewerking afdwingen.

Maar wie op zoek gaat naar de DADERS, maw de hoofdschuldigen, komt uit bij George Bush, Dick Cheney, Larry Silverstein, Donald Rumsfeld et al en de CIA/FBI+het hele alfabetsoepje 'geheime diensten'. En dat zijn Amerikanen. Zonder medewerking van de Bush regering zou deze valse vlag nooit hebben plaatsgevonden.

Voor GrijzeDuif: alles staat hier min of meer op een rijtje http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/hijackers.html
Ness's avatar
| #236945 | 11-09-2015 11:26 | RJ45
OK, een kleine groep "zoinisten" die het voor de hele groep verpest...
Let er wel op, dat ik nergens Israël heb genoemd. Het is zeker internationaal, want "ze" zitten overal. Je noemde zelf al Silverstein. Lees de website eens door, ik kreeg er koude rillingen van.
RJ45's avatar
| #236948 | 11-09-2015 11:52 | Antares
Het is maar hoe je Israël definieert. Normale landen hebben een leger om de staat te kunnen verdedigen. Israël daarentegen heeft een staat om het leger te kunnen verdedigen.
Antares's avatar
| #236949 | 11-09-2015 12:00 | Ness
RJ, de order voor zo'n valse vlag wordt van bovenaf bedacht en gegeven. En reken maar dat dit met de instemming van IMF, worldbank en BIS gaat. Daar zitten inderdaad heel veel rijke joden tussen, maar toch is het geen meerderheid. Ook alle Oiropese en Amerikaanse elites zijn daarin vertegenwoordigd, en zelfs Chinese, Russische etc etc. Let wel, dit is de gesloten kring van geschifte elites, waarvan Bill Gates, de sperminator, toch wel een heel sprekend voorbeeld is. Ik noem ze doorgaans 'de supergoed georganiseerde misdaad'.

De volgende stap is het uitwerken van het plan in een 'rustige, passende omgeving'. En dat is het land Israel, waar allerlei knooppunten van mafioso liggen, die in het geheel niet wordt gehinderd door de STAAT Israel. Iedereen kart op 'vakantie' naar Israel, of voor een wapenbeurs, of een demo "Palestijntje afschieten" ed. Mensensmokkelaars, orgaanhandelaren, voor hen is juist Israel een vrijplaats. Of de bevolking van Israel dit ook door heeft is maar de vraag. Zij worden voortdurend afgeleid met *schokkende tales*. De corruptie daar is immens.

Vandaaruit gaat men over op de uitvoering op de plek van het doelwit van de aanslag. Daarbij is medewerking van allerlei autoriteiten nodig maar die hebben dit plan deels zelf uitgebroed. Van te voren begint men al sporen te wissen met behulp van de geheime diensten van dit misdaad-conglomeraat, waardoor FBI, CIA, M5 t/ 10 etc etc zijn betrokken.

Gaten moeten worden geboord, springstoffen aangebracht. Dat is meer een klus voor niet-Amerikanen, want je wilt niet dat een van je medewerkers last krijgt van schuldgevoelen tov landgenoten. En voorts is de medewerking van de media noodzakelijk. Daarom kan de schuld niet bij joden worden neergelegd. Minstens de helft maar mi veel meer hebben geen idee waar je het over hebt, want zij zijn hier helemaal niet bij betrokken. Het gaat hen net zo boven de pet als ieder ander.

Zionisme, nazisme, democratie, kapitalisme, het zijn allemaal loze kreten. Het gaat om geld, macht en invloed, en het botvieren van je predatorische aard op groot wild. Ook voor zionisme geldt dat het een eufenisme is voor de VERVELING waar deze klasse aan lijdt. Ze hebben alles al en wat ze niet kunnen hebben maken ze kapot bij wijze van tijdsverdrijf. Vandaar de rampen.
Ness's avatar
| #236950 | 11-09-2015 12:08 | Ness
**de geldstromen gaan voornamelijk via Israel - daar worden ze verdeeld en aangekoppeld. Het is een échte staat, wat veel voordelen biedt voor de georganiseerde midaad. Wat niet wettig is kan wettig worden gewassen via allerlei NGO's, hulporgs, banken en bedrijven die zich op illegaal (bezet) gebied bevinden. Een privéstaatje van de Rothschilds, voor de leuk, en heel handig inzetbaar voor de hele groep.
Ness's avatar
| #236953 | 11-09-2015 12:50 | ..................
Ness

Met outside bedoelde ik natuurlijk ook alle geheime diensten.Maar diegene die het ten uitvoer hebben gebracht israeliers waren.
Ik denk dat amerikanen dit nooit hadden kunnen bedenken om hun eigen volk.en vaderland te verraden.En daarom noem ik het een outside job.

Wie zou bv die explosieven hebben aangebracht en het dan zolang mogelijk geheim kunnen houden.
En waarom word dit geheim gehouden.Ik denk dat vele in de amerikaanse overheid inderdaad geen clou had wat er was gebeurt.
Alleen de top er weet van van heeft.

Dat jodengelul is ook niet relevant.
Het zijn atheisten die geen ziel hebben.Ik doe ook niet mee aan die hype om de joden ervan de schuld te geven..
Jij benoemd de rothshilds joden,terwijl het atheisten zijn.

De stichter van het zionisme theodore herzl was zelf een bekeerde katholiek die een gruwelijke hekel had aan het oude jodendom wat zich niet wilde en kon aanpassen aan welk land dan ook.
Een rotteshild daarin tegen wel ge-assimileerd was.
Het doel van het zionisme was een hervormde jodendom.
Zoals dat ook gold voor de moslims.
Zie turkije.
Wat feitelijk nazionalisten zijn.
| #236955 | 11-09-2015 13:28 | Antares
Denk ook aan de rol van PNAC, de luchthavenbeveiligingen in handen van Israëlische bedrijven, de infiltratie van de VS door zionisten (met vaak dubbele paspoorten). Voorkennis is dan weer geen bewijs van schuld (dansende Israëliërs), maar bestelbusjes vol met explosieven zijn dat wel.
Antares's avatar
| #236958 | 11-09-2015 15:42 | Ness
https://www.youtube.com/watch?v=OsoY3AIRUGA&feature=youtu.be
http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/ICTS.html
en:
American security services overnight stopped a car bomb on the George Washington Bridge. The van, packed with explosives, was stopped on an approach ramp to the bridge. Authorities suspect the terrorists intended to blow up the main crossing between New Jersey and New York, Army Radio reported. (13)
http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fiveisraelis.html

Maar toch hebben de criminelen in Washington het plan helpen uitbroeden, en was hun instemming onontbeerlijk.
Ness's avatar
| #236959 | 11-09-2015 16:33 | Antares
de criminelen in Washington

De beste infiltrant is een insider.
Antares's avatar
| #236965 | 11-09-2015 20:35 | siban
9-11.png
siban's avatar
| #236975 | 12-09-2015 02:52 | Manus
@bron
Die vertel ik dan dat ik (nu) al 14 jaar geen krant meer koop en dat de eerste de beste krant die iets fatsoenlijks schrijft over 911 bij mij elke dag in de bus bezorgd mag worden, want daar neem ik een abbootje op.


Raar maar waar, AD plaatst bericht over nieuw boek bevindingen Architect & Engineers for 9/11 Truth op hun site:
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4140305/2015/09/11/2-351-experts-zien-complot-in-9-11.dhtml

Weet niet of het ook in de echte krant terecht gekomen is, maar ben toch bang dat je anders een proefabonnementje op het AD moet nemen, Bron..
Manus's avatar
| #236978 | 12-09-2015 08:50 | bron
@manus
Het AD had al een plusje gescoord bij mij met het publiceren van Demmink materiaal door journalist Voskuil.
Het AE911 artikel is overgenomen van revu en ook daar wordt alleen maar gemeld dat er ene Richard Gage is die vraagtekens zet, namens 2351 anderen.
En dan gaat het alleen over WTC7.

Dat interview is van 1 augustus.
Met 'iets fatsoenlijks' bedoel ik eigen onderzoek, eigen twijfels.
Iets anders dan een simpele mededeling, dus.
Maar het AD blijf ik in de gaten houden.

Overigens, mijn commentaar bij nieuwe revu is geweigerd.
Ik verwees naar de video van Corbett.
bron's avatar
| #236982 | 12-09-2015 10:13 | Ness
Corbett heeft heel veel tijd gestoken in zijn nieuwste 9/11 video, follow the money. Heel inzichtelijk. Allerlei hele grote jongens en hele grote banken zijn er bij betrokken; hun voorkennis rees de pan uit: https://www.youtube.com/watch?t=1044&v=n3xgjxJwedA
Lang maar fascinerend.
Ness's avatar
| #236984 | 12-09-2015 11:22 | Manus
@Bron
Ik heb net een comment zonder link bij nieuwe revu geplaatst, kijken of die wel blijft staan..
Denk dat ze snel een telefoontje krijgen van een hoge baas dat die comment echt niet kan..

@Ness
Ongelofelijk hoe productief Corbett is en altijd high quality.
Ga hem zeker nog kijken.
Manus's avatar
| #237039 | 13-09-2015 07:59 | feniks
In reactie #236915 gaf ik een linkje naar een website waar het volgende staat:
STUPID THEORY 1: The US government did it
SIMPLE REBUTTAL: … conspiracists generally claim that the aim was to give the Bush government an excuse to wage war on the Islamic world. So here's your simple rebuttal. US governments have shown for decades that they will intervene when and where it suits them. The last thing they need to do to justify any foreign policy is kill 3000 of their own citizens.

Dit lijkt me heel logisch: Om de Irak-oorlog te beginnen, was immers hun enige excuus de leugen van “weapons of mass destruction”. Ook voor de invasies in Vietnam, Grenada, Somalië, … deden ze gewoon wat ze wilden. Dus waarom moesten ze eerst 3000 van hun eigen burgers doden om Afghanistan binnen te vallen???

Zolang die begin-vraag over de noodzaak van een complot dus niet degelijk beantwoord is, zijn alle beweringen over ‘bewijzen’ van een complot volledig irrelevant.
| #237052 | 13-09-2015 10:11 | Ness
Stroman argument. Eerst veronderstellen dat 'de meeste complotters' als motivatie voor 9/11 de inval van Afghanistan aanwijzen, en dan die - foutieve - motivatie aanvallen.
Een standpunt van een ander vertekenen of een ander standpunt voor een ander verzinnen, is echter niet deugdelijk. Een aanval op een standpunt moet namelijk - als we zuiver willen argumenteren - altijd gericht zijn op het standpunt dat de ander daadwerkelijk naar voren heeft gebracht.
http://www.kritischehouding.nl/2012/06/de-stroman-drogreden.html
Ness's avatar
| #237053 | 13-09-2015 10:56 | Antares
@Ness
Alleen Patman trapt er nog in.
Antares's avatar
| #237069 | 13-09-2015 11:59 | feniks
Sorry Ness, maar het negeren van de vraag “waarom moest de overheid eerst 3000 burgers doden”, is helemaal geen stroman argument.
De vraag is gewoon: waarom deden ze die massamoord? Kan iemand daar een degelijke verklaring voor geven?
| #237073 | 13-09-2015 12:42 | Ness
@feniks: "Het negeren van de vraag X is helemaal geen stroman argument." Nee dat klopt, het is uiterst krom taalgebruik cq wartaal.
Als je daadwerkelijk geinterresseerd bent in het waarom, be my guest - er is meer dan voldoende info op dat gebied op het net te vinden dus je kunt 'm helemaal zelfstandig beantwoorden na enig graven. Deze video kan van pas komen: https://www.youtube.com/watch?t=1044&v=n3xgjxJwedA
Wij zijn niet op de wereld om de gaten in jouw kennis te repareren. Dus heeft het geen zin daarover te gaan zeuren. Maar je mag het laatste woord hebben hoor, want je zult ongetwijfeld aanleiding vinden om te gaan drammen.

Overigens, @iedereen, studenten die hun mentor of professor regelrecht zien staan liegen over de connectie vrije val - explosieve sloop of over andere, duidelijk aantoonbare feiten, haken af of worden onverschillig. Wie tegenspreekt kan natuurlijk zijn carriere verder wel vergeten.

Op die manier wordt de intellectuele klasse vercorrumpteert en ontdaan van zijn zuiverder elementen. Vandaar de teloorgang van wetenschap en scholing. Wetenschap en diktatuur verdragen elkaar slecht.
Ness's avatar
| #237075 | 13-09-2015 13:04 | feniks
er is meer dan voldoende info op dat gebied op het net te vinden

Voor de goede verstaander: "ik kan je vraag niet beantwoorden, dus raad ik je aan om ergens anders te gaan zoeken"

Wij zijn niet op de wereld om de gaten in jouw kennis te repareren.

Ach, maar als een vraag wel in je denkkader past en/of je denkt een antwoord te kunnen geven, dan geef je wel een antwoord, en ga je wel in discussie...

Ik vind het vaak interessanter om vast te stellen op welke vragen er door iemand niet wordt gereageerd, dan een 'antwoord' te krijgen.
| #237078 | 13-09-2015 13:29 | tegengas
Er hadden er ook 0 slachtoffers kunnen zijn, misschien was het een misrekening in tijd geweest, misschien moesten het er meer zijn.

Het ging om de schok, en die was er.
tegengas's avatar
| #237079 | 13-09-2015 13:32 | Antares
De wereld is totaal veranderd sinds 9/11.
Antares's avatar
| #237097 | 13-09-2015 18:46 | feniks
Het ging om de schok, en die was er.

Maar de vraag blijft in essentie hetzelfde: waarom vond de overheid het nodig zo'n schok te orchestreren?
| #237118 | 14-09-2015 10:02 | DeGrijzeDuif
@feniks de vraag waarom op die manier, is er eentje die louter beantwoord kan worden door de daders. Het feit DAT het op die manier heeft plaatgevonden is iets wat eenieder kan waarnemen. Dat is in eerste aanleg van belang. Het antwoord op je vraag is complex en kost veel tijd en kennis om te beantwoorden. Maar ik denk dat Antares het prima verwoord met
De wereld is totaal veranderd sinds 9/11

@Ness
Bedankt voor je link!
| #237119 | 14-09-2015 10:18 | Antares
Misschien kan feniks de vraag beantwoorden waarom overheden altijd onze vrijheden inperken nadat er een terroristische aanslag heeft plaatsgevonden, dus waarom onze overheden doen wat de ´terroristen´ willen maar toch beweren terrorisme te bestrijden.
Antares's avatar
| #237124 | 14-09-2015 12:40 | Ness
Dat de groep die 9/11 bedacht en liet uitvoeren - waar toch het idee vandaan komt dat dit 'de overheid' zou zijn is me een raadsel, want alhoewel sommige regeringscriminelen erbij betrokken waren wijst alles op een veel bredere kring daders - dat deze groep dus allereerst Afghanistan aanpakten was uiteraard een gegeven.

Na Afghanistan eerst zorgvuldig van Russische invloeden te hebben ontdaan heeft USA de Taliban aan de macht geholpen, ism Bin Laden/CIA. Maar de Taliban stonden heel afwijzend tegenover opiumproductie en wilden geen narco-staat worden. Zij hadden de opiumproductie vrijwel uitgeroeid in 2000.

Voor een langdurige reeks oorlogscampagnes is veel geld nodig, zwart geld, voor *covert actions*. Met de inname van Afghanistan verkreeg de ploeg supergoed georganiseerde criminelen het vruchtgebruik over de opium-oogsten, die vanaf 2001 dan ook jaar in jaar uit omhoogschoten. Nu produceert dat land 90% van de wereldprod. aan opium.

De cocaine productie was al geheel in handen van dit cartel. Met de heroinehandel erbij was men verzekerd van voldoende middelen. Rusland werd definitief afgesneden van het zuiden, en werd gedwongen een brug te slaan naar Iran - ook een doelwit van deze ploeg. 9/11 was een openings-gambiet in schaaktermen. Afghanistan was de eerste klap, een daalder waard.
Ness's avatar
| #237128 | 14-09-2015 13:20 | Antares
Je bent veel te lief, Ness. Onze overheden zitten vol met handlangers en landverraders. Zonder beslissende macht heeft het geen enkele zin om aanslagen te plegen.
Antares's avatar
| #237129 | 14-09-2015 15:28 | Ness
Ja ik ben best een lief mens, da's waar. Maar kijk, ik kan me de gedachtengang van deze mevrouw me goed voorstellen, als zij daar zegt wat ik bedoel lol

Want als je zegt 'overheid', dan specificeer je; en daarmee sluit je andere groeperingen uit, onherroepelijk. Specificatie kost 'vrijheden'. Ik neem de vrijheid Saoedie Arabie, meer speciaal dat walgelijke stelletje ouwe zakken met een rattenkroontje op, met hun hele nare *islamitische gewoonten*, waaronder verminking van vrouwelijke genitalien, aan te wijzen als volwaardig deelnemer van deze groep.

En het overgrote deel van de staat Israel. Maar ook NL heeft 'geholpen'. Ook hier wist men ervan. Maar natuurlijk niet iedereen, en daarom beperk ik me niet liever tot zoiets vaags als 'overheden'. Diverse industrien waren er ook bij betrokken. Die leverden de hardware.
Ness's avatar
| #237132 | 14-09-2015 16:26 | Manus
Goh, wat een verrassing, comment bij NieuweRevu is inmiddels verwijderd...
Manus's avatar
| #237142 | 14-09-2015 18:46 | Antares
@Ness
Wat ik bedoel is dat als er een aanslag wordt gepleegd maar als er tegelijkertijd geen politicus klaarstaat om de foute beslissing te nemen (inperken vrijheden, oorlog) dan bereikt men met de aanslag niet het beoogde resultaat.

En nu kan ik me voorstellen dat het lijkt alsof die politici een groep domme snotapen zijn die van toeten noch blazen weten en er telkens in worden geluisd. Maar ze hebben allemaal dezelfde opleiding/training ondergaan, ze bezoeken dezelfde (Bilderberg)clubs en gebruiken wereldwijd dezelfde dooddoeners.

En de infiltratie gaat door tot op presidentieel niveau. Zo beweerde Wim Kok dat hij Gladio zou opheffen. Maar hij heeft dat niet gedaan. Hij is ook degene die onze enige grote sociale partij de nek heeft omgedraaid, geheel toevallig richting neoliberalisme.

Balkenende heeft het EU-verdrag erdoor geramd, tegen de wet in.

Wilders doet er alles aan om de Clash of Civilizations uit te lokken.

Ondertussen heeft Nederland meegedaan aan iedere oorlog die de Amerikanen zijn gaan voeren.

En dan heb ik het alleen nog maar over Nederland.

In Frankrijk wordt op klaarlichte dag een agent niet gedood. Wie/wat ligt er in de doodskist? Een andere agent wordt op kantoor door het hoofd geschoten. Geen onderzoek. Het onderzoek naar de twee gebroeders was enige maanden van tevoren stopgezet. De president neemt wetten aan die de vrijheden beperken en laat een honderdtal mensen arresteren. Dit is overheidsbemoeienis van begin tot eind.

Aan de VS hoef ik niet eens te beginnen. De gehele regeringsploeg was medeplichtig aan 9/11 plus een waaier aan bedrijven en instituten.
Antares's avatar
| #237143 | 14-09-2015 19:37 | feniks
Maar de Taliban stonden heel afwijzend tegenover opiumproductie en wilden geen narco-staat worden. Zij hadden de opiumproductie vrijwel uitgeroeid in 2000.

@Ness: dit blijkt niet te kloppen: de Taliban waren aan de macht sinds 1994 en gebruikten juist opium om hun activiteiten te financieren. Slechts gedurende 1 jaar (2001) hebben zij het als “niet-islamitisch” verboden, maar daarna was het weer ‘business as usual’ (fig 8 in http://www.unodc.org/documents/crop-monitoring/Afghanistan/Afghanistan_opium_survey_2009_summary.pdf). Momenteel wordt het meeste gekweekt in gebieden die nog steeds door onafhankelijke warlords worden gecontroleerd.

De gehele regeringsploeg was medeplichtig aan 9/11 plus een waaier aan bedrijven en instituten

@Antares: Ik herhaal nog maar eens: “Maar de vraag blijft in essentie hetzelfde: waarom vond de overheid het nodig zo'n schok te orchestreren?” Waarom was die schok nodig?

Je doet alsof alle overheden onder één hoedje spelen, maar ik blijf er nog steeds van overtuigd dat politici “een groep domme snotapen zijn”. Ze vinden zichzelf wel belangrijk, en bezoeken praatbarakken zoals de Bilderberg, maar uiteindelijk heb ik maar al te vaak gezien dat ze domme beslissingen nemen. Ze zijn gewoon niet in staat om samen te werken en daar bovenop dan nog geheime complotten uit te werken.

"Never assume malice when stupidity will suffice."
| #237148 | 14-09-2015 20:19 | Ness
Opium-Afghanistan-chart.jpg
Maar de Taliban stonden heel afwijzend tegenover opiumproductie en wilden geen narco-staat worden. Zij hadden de opiumproductie vrijwel uitgeroeid in 2000.
<--daar moet staan 2001, ik zat een jaar mis.

Klik op plaatje om te zien hoe goed het nu gaat. Dat is wat ik bedoelde; dat het van een hele kleine totaal in 2001 naar nu, een hele hoop is gegaan. Van 8000 hectare naar 224.000 hectare. En de kontakten met alle bazen en de diverse heroinefabriekjes zijn ook 'established'. Helemaal klaar gemaakt voor maximum trade. De Afghanen die hier komen zijn doorgaans rijk geworden aan opiumproductie. Kleine boeren heh..

~~~Never assume stupidity in otherwise smart people~~~
Ness's avatar
| #237201 | 15-09-2015 18:18 | feniks
Ness, wat is eigenlijk het punt dat je hier wil maken met die opiumproductie? Suggereer je dat 9/11 werd georchestreerd om Afghanistan te destabiliseren en zo meer opium te kunnen kweken? Dat is toch wat ik besluit uit jouw bewering “Met de inname van Afghanistan verkreeg de ploeg supergoed georganiseerde criminelen het vruchtgebruik over de opium-oogsten,” Maar hoe hoog liggen dan wel niet de onkosten voor dat hele “9/11-voor-meer-opium” complot? Kan dat eigenlijk wel winstgevend zijn? Want jij schat “de totale kosten ten gevolge van de nasleep en de noodzaak voor geheimhouding op tegen de miljard per jaar, voor NL alleen al”. Ofwel heb ik iets gemist in jouw betoog, of anders klopt er iets niet.

Ik ben dus nog steeds op zoek naar een antwoord op de vraag: “waarom vond de overheid het nodig zo'n schok te orchestreren?
| #237203 | 15-09-2015 18:44 | liedetecter
“waarom vond de overheid het nodig zo'n schok te orchestreren?”
Om psycho's aam het werk te houden?
| #237264 | 16-09-2015 13:09 | herman4394
Wat een enorm goed artikel Ness.
Ik heb de video maar gedownload. Anders is deze morgen misschien OOK verdwenen...
| #237298 | 16-09-2015 22:48 | spaceman
Enorm interessant stuk dit:

Russia Presents Evidence Against US, UK and Israel As Being the Actual 9/11 Terrorist

http://worldtruth.tv/russia-presents-evidence-against-us-uk-and-israel-as-being-the-actual-911-terrorist/
spaceman's avatar
| #237299 | 16-09-2015 23:25 | tegengas
“waarom vond de overheid het nodig zo'n schok te orchestreren?”


Waarom vraag je dat?
tegengas's avatar
| #237300 | 16-09-2015 23:28 | liedetecter
Mwah ... veterans-today? en echt zero referenties of bewijs materiaal dat die info van de russen zou komen, dan wel überhaupt enige solide basis heeft. Ik vind het te mager in elk geval.
| #237302 | 16-09-2015 23:32 | spaceman
Ik vind het wel plausibel.
spaceman's avatar
| #237304 | 16-09-2015 23:43 | liedetecter
Ik vind het wel plausibel.

Als theorie, fine ... maar ff wat meer substantieren zou het geloofwaardig kunnen maken, zo is het gewoon een verhaaltje/theorie.
| #237305 | 16-09-2015 23:48 | spaceman
Tja...die van Corbett ook
spaceman's avatar
| #237306 | 16-09-2015 23:57 | tegengas
Space, ik neem aan dat het grotendeels wel klopt.

Een W54 kernwapen is gebruikt om de torens in te laten storten.
Dat verklaart de gesmolten bodem en staal.
tegengas's avatar
| #237308 | 17-09-2015 00:17 | spaceman
Inderdaad @tegengas.Kerosine, hoeveel dan ook, kan dat onmogelijk en er zijn sporen van thermiet gevonden.Die combinatie verklaart veel.
spaceman's avatar
| #237309 | 17-09-2015 00:21 | liedetecter
Tja...die van Corbett ook
Ik lees in die van Corbett voornamelijk veel gezond verstand en logica ... dat van veterans today is zweverig. Maar bij de hallucinante absentie van een normale verklaring en de leugens, list en bedrog van de officiële verklaring, is eigenlijk bijna alles welkom als verklaring, ook deze .... neemt niet weg dat je hem wel alsnog moet onderbouwen. Daar steekt het met je linkje.
| #237312 | 17-09-2015 03:42 | herman4394
@ liedetecter, tegengas, spaceman.
Niet alles is overgenomen uit het oorspronkelijke artikel: = We have a very solid confirmation on this. Back during the 1980s, Israel showed her inventory of Davy Crockett tactical nuclear warheads to one of our editors, who at the time was a senior NATO intelligence official. These early “micro-nukes” were taken out of US inventory in 1978 and “disappeared.” etc.

http://www.veteranstoday.com/2014/05/20/too-classified-to-publish-bush-nuclear-piracy-exposed/comment-page-1/
aanmelden / inloggen