Door Franz Kafka, Op vri 30 okt 2009 21:55, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

9/11 Truth ‘en français’, deel 2: Jean-Marie Bigard & Mathieu Kassovitz

-ditmaal een groot (weliswaar op het laatste moment 'aangepast') 9/11-debat op de Franse nationale televisie (uitzending van 28 oktober jl. op France 2; nog geen ondertitelde versie beschikbaar). De million franc question is natuurlijk waarom er voor dit debat geen echte experts waren uitgenodigd... oh nee, die waren oorspronkelijk wel uitgenodigd, maar vervolgens alsnog gecanceld door de regie. Heerlijk hè, de vrije media in het Vrije Westen. Enfin, enjoy:

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6
...
Annotaties:
| #80363 | 31-10-2009 02:23 | Antagonizer
Dit is precies waarom de 9/11 discussie verspilde energie is. Precies op deze wijze speelt de discussie zich ook op internet af en erger. Erg vermoeiend om naar te luisteren en het compliceert de zaak alleen maar. Mensen die helemaal niet in deze materie zitten worden zo enorm afgeschrokken.

De waarheidszoekers die vragen om betere bewijzen en onderzoeken krijgen de rare complottheorieën in de schoenen geschoven (want je gelooft de officiële versie DAN geloof je dus alle CT's) en moet plots gaan verklaren hoe het wel allemaal kan. Gekmakend en een discussie zonder end. Het is een heilloze weg.

Je kunt beter enigszins de lijn van Kassovitz volgens - vragen stellen - en vervolgens het hele klimaat/geschiedenis/ecosysteem schetsen waarbinnen deze aanslagen hebben plaats kunnen vinden. (/11 is inmiddels verworden tot een holocaustdiscussie: mensen die vragen stellen worden revisionisten genoemd en mensen die de officiële versie verdedigen doen dit om hun breekbare wereldje intact te houden.
Antagonizer's avatar
| #80364 | 31-10-2009 02:34 | Antagonizer
Nog iets anders: Kassovitz en Bigard vallen de sceptici steeds schreeuwend in de rede. Superirritant, want ze komen zo inderdaad agressief en aluhoedjes over.

Dat is nog iets wat schort aan veel complotters: ze willen te graag laten zien wat ze allemaal weten en dat ze op alle feitjes wel een antwoord hebben. Geen van hen probeert zich in te leven wat sceptici en debunkers denken. Ze nemen die gasten niet aan de hand mee en stellen zich lijnrecht tegenover hen op. Zo kom je nergens. Never.

Wat ben ik die discussie toch zat zeg...
Antagonizer's avatar
aanmelden / inloggen