Door community (initieel Urubin), Op zat 13 apr 2013 15:02, 0 reacties,    

Aaaaaand……it’s gone!

and_it_s_gone_by_celeith-d5div3yTja beste lezers zeg maar dag tegen uw pensioengeld want onze roverheid gaat deze inzetten voor het verlenen van krediet aan het midden- en kleinbedrijf.

Begrijpt u me niet verkeerd, ik ben er helemaal voor om de financiële nood van ondernemend Nederland te verlichten, maar om daar nou pensioengelden voor te gebruiken ten tijde van een crisis met de daarbij behorende economische krimp... Dat is in mijn beleving Russisch Roulette spelen met het geld van werkend Nederland.

1 Lichtpuntje: Als we het daarvoor inzetten blijft de EU er tenminste van af, want in Brussel zit men al tijden verlekkerd te kijken naar de goed gevulde pensioen pot van Nederland.

Aan de andere kant is het weer een klinkend brevet van onvermogen van de overheid die blijkbaar niet in staat is Banken te bewegen hun werk te doen. Blijkbaar mogen we ze wel redden met geld van de Nederlandse burger, maar deze banken aansporen zich in te zetten voor deze burger is blijkbaar uit den boze. Tja, als ze geen nut meer hebben laten we ze dan maar laten vallen want als banken hun kerntaken niet meer uitoefenen waarom hebben we ze dan nog?

Zo langzamerhand is het opbouwen van een pensioen een steeds langere wassen Pinokkio neus aan het worden. Ik denk dat we het net zo goed kunnen gaan inzetten bij Holland casino. Evenveel kans dan het laten beheren door de pensioenfondsen met steun van de roverheid.
Annotaties:
aanmelden / inloggen