Door community (initieel Best Well), Op zon 17 sep 2017 13:43, 2 reacties, nieuws

Aanslag metro Londen perfecte PR show

Wanneer de bevolking van een land voor het grootste deel bestaat uit wat men noemt sheeple, kun je ze van alles wijsmaken.Zoals dat een rokende emmer in een Londense metro een terroristische aanslag is die honderd procent zeker is uitgevoerd door ISIS.

Het volgende was gisteren onder andere te lezen:

Bij een terroristische aanslag in de metro van Londen zijn 23 gewonden gevallen, zo bevestigt de politie. Getuigen spreken van een ’vuurbal’ die door het treinstel raasde. Na de aanslag doken berichten op van een gewapende man, maar volgens de politie is dat onzin. Ondanks een gigantische politiemacht, is er nog niemand opgepakt. Hier nog even een kleine samenvatting van de gebeurtenissen door een Australische t.v. zender.En al vrij snel na de explosie werd zoals gewoonlijk bekendgemaakt wie de dader was:

De Britse generaal-majoor Chip Chapman, voormalig hoofd van de contra-terreur afdeling, heeft tegenover Sky News gezegd dat de aanslag op een metro in Londen vanochtend om 9.20 uur, waarbij minstens 20 mensen gewond raakten, ‘absoluut 100% islamistisch jihadistisch’ was. De vermoedelijk in een emmer verstopte bom lijkt niet goed te hebben gewerkt, zo stelde hij. Mogelijk was het een ‘snelkookpan’ bom zoals die werd gebruikt bij de aanslag op de marathon in Boston. Instructies voor het maken van zo’n bom staan open en bloot te lezen in het ISIS magazine ‘Inspire’.
De media staan weer bol van de verhalen en waarschijnlijk heeft een rokende emmer nog nooit eerder zoveel aandacht gekregen.
Maar, die rokende witte emmer in een plastic tas van Lidl zal er wel weer voor zorgen dat burgers nog meer vrijheden kwijtraken in de niet aflatende “strijd tegen terrorisme”.
De manier waarop dit incident wordt opgeblazen alleen al toont aan dat hier sprake is van een andere agenda. Op zich is het een relatief klein incident waarbij geen doden zijn gevallen, maar wanneer je de mainstream berichten her en der leest, krijg je de indruk dat we hier te maken hebben met een soort nieuwe 9/11.
Wij zijn niet de enige bij wie dit is opgevallen:
Alweer een plofje, deze keer maar weer eens in de metro. In sleepy London Town. Een plastic tasje ontploft in een emmertje of andersom, dat weten we nog niet. Het tasje en het emmertje zijn nog heel gebleven ten behoeve van het onderzoek, maar er zijn desondanks veel mensen met brandwonden. En natuurlijk ook weer veel “betrokken” autoriteiten. De algemene trend: “Wij laten ons niet kisten!” Theresa May als premier voorop, nu ook gevolgd door de burgemeester van London, Sadiq Khan die verklaarde:
Ik veroordeel deze afschuwelijke mensen die terreur gebruiken om ons kwaad te doen en onze manier van leven te vernietigen.
Moet u eens opletten hoe dit verhaal van niets wordt opgeblazen tot magische proporties!
Wij vestigen even de aandacht op het volgende, naar aanleiding van het burgemeesterlijk gewauwel, steekwoorden:
“Afschuwelijke mensen – Terreur – Onze manier van leven”.
Waar dit alles naartoe leidt wordt duidelijk als je de gedrukte Telegraaf van gisterenochtend leest:
De wereld moet zich opmaken voor Islamitische Staat 3.0. Het kalifaat is ten einde, maar de extremisten werken hard aan een tweede reïncarnatie....
En die tweede reïncarnatie houdt in dat vooral West Europa het doelwit zal worden van zogenaamde ISIS aanslagen. Als reden wordt onder andere gegeven dat veel jihadisten afkomstig zijn uit West Europa en dat dit deel van de wereld zich kan gaan klaarmaken voor nog veel meer aanslagen.
Dit alles heeft maar één doel en dat is het systematisch ontdoen van alle nog resterende vrijheden bij burgers, volgens het aloude principe.
1) Je creëert het probleem door een ISIS (Israeli Secret Intelligence Service) in het leven te roepen.
2) Nadat ISIS op een vreselijke manier heeft huisgehouden, smeekt het publiek om veiligheid.
3) De oplossingen waarmee de machthebbers vervolgens komen aandragen zijn allemaal, zonder enige uitzondering, maatregelen die de nog resterende vrijheden bij burgers zullen weghalen.
Maatregelen die onder andere zullen inhouden: nog veel meer camera's, nog veel meer bevoegdheden voor politie en veiligheidsdiensten, afschaffen van contant geld, afschaffen van dingen zoals prepaid telefoons, het aanscherpen van de definitie terrorist of extremist, waardoor straks iedereen die kritiek durft te uiten op de overheid zal worden aangeduid als zodanig.
Zo kunnen we nog lang doorgaan en dit alles zal pas stoppen wanneer de bevolking rondloopt zonder portemonnee omdat er geen contant geld meer is en iedereen een onderhuidse schip heeft omdat dit de enige manier is om ervoor te zorgen dat die vreselijke ISIS koppensnellers geen materialen meer kunnen kopen om die gevaarlijke Lidl bommen in witte emmers te maken.
Iedere aanslag heeft naast de algemene doelstellingen zoals hierboven beschreven, vaak ook nog specifieke. En voor deze nepaanslag is het dit:
De bom in een metro op het Londense station Parsons Green was erg eenvoudig en goedkoop. De ’doe-het-zelfbom’ is waarschijnlijk gemaakt aan de hand van instructies op het internet en heeft de dader(s) hooguit 6 euro gekost. Dat berichtte de London Evening Standard vrijdag op basis van gegevens van de politie.
Net voor de aanslag in Londen wordt door de Telegraaf aangedragen dat het nieuwe ISIS het op West Europa heeft gemunt.. Dankzij beschikbare handleidingen op internet kan iedereen voor een paar euro een bom maken, waarmee talloze (dodelijke) slachtoffers kunnen worden gemaakt.
De oplossing zoals die door de werkelijke daders van die aanslag in Londen zal worden voorgesteld: We moeten dus heel snel internet aanpakken, zodat niet straks alle geradicaliseerde moslim jongeren voor een paar euro zo'n bom gaan maken.


Annotaties:
| #260748 | 17-09-2017 15:58 | Rotterdam
'Wanneer de bevolking van een land voor het grootste deel bestaat uit wat men noemt sheeple, kun je ze van alles wijsmaken.'

En ja hoor, weer een aanslag in Londen en de gekkies van Niburu beginnen weer over een PR show. Gaaaap.
| #260749 | 17-09-2017 17:08 | Best Well
Wat een geëmmer.
En wat is nu precies het punt dat jij wil maken?
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen