Door community (initieel Best Well), Op woe 27 jun 2018 20:24, 8 reacties, nieuws

Aanslag Telegraaf-gebouw bewezen onmogelijk

Of stonden de slagbomen s''nachts open?
Een fotograaf van deze site is ter plaatse wezen kijken bij het Telegraaf-gebouw aan de Basisweg te Amsterdam en komt tot de conclusie dat het technisch onmogelijk is geweest om door de eerste rij betonblokken te komen. Op dit screenshot van Google Streetview is te zien dat je met een Caddy in principe langs de reclamezuil zou kunnen rijden; echter was die doorgang inmiddels ook geblokkeerd met betonblokken (zie deze foto van vandaag). Hoewel op onderstaande beveiligingscamerabeelden zichtbaar is hoe de Volkswagen Caddy door de opening in de tweede betonblokkenlaag rijdt, is onduidelijk hoe de auto door de eerste beveiligingslaag is gekomen. En waarom zou je überhaupt twee rijen betonblokken plaatsen om toch een opening te laten in de binnenste ring?

Het Telegraaf parkeerterrein is dus alleen toegankelijk via de op de profielfoto zichtbare slagbomen. U ziet daar een scooter staan en een opstaande stoeprand. De enige mogelijkheid die de vermeende aanslagpleger dus had om op het terrein te komen was dan wel door de slagbomen of over de stoep (daar waar nu de scooter staat) en de opstaande stoeprand. Dat zou dan krasschade op die stoeprand moeten hebben opgeleverd, omdat de Caddy daar vol gas overheen zou moeten zijn gegaan. De fotograaf heeft dat niet kunnen constateren en ook de slagbomen zijn onbeschadigd. Hierdoor is onomstotelijk bewezen dat we hier te maken hebben met een hoax; een in scene gezette aanslag. Er is geen mogelijkheid om op het terrein te komen en de enige mogelijkheid was links van de slagboom, maar daardoor zou er schade zichtbaar moeten zijn, van de bodemplaat die over de opstaande stoeprand geschuurd zou moeten hebben. Onmogelijk. (Lees hier het voorgaande artikel)

BREAKING Martin Vrijland overleeft ternauwernood aanslag op zijn leven, maar geen media die er over berichtenDe afgelopen dagen is het land opgeschrikt met aanslagen op de “vrije en onafhankelijke pers” (zoals Mark Rutte het noemde), via imposant geweld, waarvan maar de vraag is of het niet zelfgeschapen is. Het woord ‘zelfgeschapen’ moet u ruim nemen, want je kunt een terreurgroep als IS bijvoorbeeld zelf optuigen, financieren en groter laten worden om daadwerkelijk tot een agressieve moordende organisatie uit te groeien. Datzelfde principe moeten we niet uitsluiten bij criminaliteit. Als dergelijke aanslagen gebeuren horen we vrijwel direct dat er personeel te kort is bij het NFI, bij de recherche and you name it. Er moet altijd meer geld naar terreurpreventie, politie en justitie en je kunt je afvragen of dat niet de gehele opzet (plus nog wat dubbele bodems) in het ‘Problem, Reaction, Solution‘ spel is. Sinds de dag dat ondergetekende begon met schrijven is hij geterroriseerd door allerlei online aanvallen. De “aanslagen” van vorige week donderdagavond op het Panorama- en van gister op het Telegraaf-gebouw wekken de indruk ernstig van aard te zijn, maar de echte aanslag op vrijheid van pers begon met het terroriseren van ondergetekende.

Zwart-maak campagnes en sites die de reputatie van mijn persoon moesten ondermijnen worden sterk gepromoot in Google en op Facebook en er zijn zelfs verscheidene doodsbedreigingen geuit. In 1 zo’n geval was de eerste reactie van een onwetende agent dat ik persoonsbescherming nodig had, maar nadat hij instructies had ontvangen, was dat allemaal niet meer nodig. Met een zeer uitgebreide aangifte tegen de websites die verantwoordelijk zijn voor al deze smaad en laster is tot op de dag van vandaag niets gebeurd. De drijvende kracht achter de bron van de meeste smaad en laster, heeft zich inmiddels om laten bouwen tot vrouw en lijkt daarmee juridisch de dans te kunnen ontspringen. Van die persoon is zelfs middels publicatie van zijn rijkspas aangetoond dat hij een staatsmedewerker was. Het is onomstotelijk aangetoond dat ondergetekende middels staatsterreur onderuit gehaald is. Er is letterlijk een aanslag op mijn leven gepleegd in de vorm van online smaad en laster, waardoor mijn hele sociale en financiële situatie geruïneerd is geraakt. Dat betekent dat je dus nooit meer een reguliere baan kunt vinden nog zelfstandige kunt worden en dat je levenslang getekend bent. 1x Googlen en je potentiële werkgever, opdrachtgever of klant haakt af. Dat is pas een aanslag op de vrije en onafhankelijke pers en daar zullen we Mark Rutte natuurlijk nooit over horen! Maak het de kat wijs dat de media in Nederland vrij en onafhankelijk zijn! Leest u dit artikel er maar eens op na hoe dat zit.

Als de ernst van de situatie tot u doordringt en het tot u doordringt hoe een vrije denker en schrijver vanuit staatswege geruïneerd wordt, dan gaat misschien het besef doordringen dat de échte vrije en onafhankelijke pers geen kans mag hebben in Nederland. Je wordt gekielhaald met anti-smet handschoentjes en het wordt gemaskeerd door de vangnetstrategen die u hun nieuwe schijnkritische alternatieve media aanbieden. Het is daarom echt belangrijk dat u lid wordt van deze site of uw steun uitdraagt via een donatie. Zonder uw steun is die vrijheid van pers en de echte onafhankelijkheid definitief de kop in gedrukt. En omdat mij elke vorm van inkomen ontnomen is (probeert u maar eens een klus te krijgen als je naam op Google bovenin verschijnt met smaad en laster), is de enige optie dat u mij steunt om door te kunnen gaan. Dat de hoofdpropagandeur Paul Jansen van de Telegraaf met bravoure kan zeggen ‘Wij gaan door!‘ is simpelweg een gevolg van het feit dat hij weet dat hij en de gehele redeactie van de Telegraaf geen enkel gevaar lopen. Zij bespelen de wereld met list en bedrog. Als diegene, op wie daadwerkelijk een aanslag gepleegd is, zegt “Ik ga door!“, is dat heel andere koek dan iemand die voor een paar ton salaris even een camerashowtje opvoert.

Helaas is er weinig animo voor lidmaatschap en na ieder kritisch artikel haken weer een paar leden af. Het omgekeerde zou het geval moeten zijn. Ik reken op uw steun en hoop van harte dat u besluit lid te worden! Lid worden kan hier of doe een eenmalige donatie hier.
Annotaties:
| #263945 | 27-06-2018 20:46 | liedetecter
Wat is nu de hoax dan? Hij lijkt toch echt het geveltje in gereden volgens filmpie. Gaat wel allemaal op z'n Hollandse boerenkaas met zweetvoeten, maar die caddy zit er toch wel lekker in ... lijkt het.

Wat is het nu?

Snap de Vrijland connectie in deze ook niet helemaal ...
| #263946 | 27-06-2018 20:56 | Best Well
Reeks van op elkaar gelijkende hoaxes met zeer beperkte materiële schade schade:

een raketwerper die normaal een halve meter dik beton doorboort en nu slechts een paar tegeltjes van de gevel schampt met zo weinig schade dat het gebouw van binnen onbeschadigd is gebleven.

Een rustig s"nachts binnengerolde bestelbus waarbij alleen maar materiële schade veroorzaakt wordt.

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wat-is-er-waar-van-de-aanslag-met-raketwerper-op-panorama-gebouw-aan-de-teleportboulevard-amsterdam/
Best Well's avatar
| #263947 | 27-06-2018 21:20 | liedetecter
Okay, de aanslagen zijn dus een typisch Hollanders' Hoax want extreem zuinig ....

Geh .... zou zowaar nog een plausibele gedachtelijn kunnen worden ook ..

Zuuuuus, wat schaam ik me voor mijn land -;)
| #263948 | 27-06-2018 21:24 | liedetecter
forensic boys ... let op.
| #263951 | 28-06-2018 09:45 | Rotterdam
Snap de Vrijland connectie in deze ook niet helemaal ...

Omdat het weer een stukkie is van Vrijland, maar dan op een andere site geplempt.
| #263952 | 28-06-2018 09:48 | Rotterdam
'Helaas is er weinig animo voor lidmaatschap en na ieder kritisch artikel haken weer een paar leden af'

Dat komt toch vooral omdat Vrijland in herhaling valt en voortdurend zijn eigen stukjes zit te recyclen. Van dit soort huilebalkartikeltjes zijn er inmiddels dertien in een dozijn.
| #263953 | 28-06-2018 09:56 | Rotterdam
'Het Telegraaf parkeerterrein is dus alleen toegankelijk via de op de profielfoto zichtbare slagbomen.'

Nou nee, je kunt heel makkelijk met je auto via de hoofdingang het terrein oprijden - zie Google View - dan even achteruit en weer vooruit rijden tegen de pui aan. Een andere mogelijkheid is dat de auto al op de parkeerplaats stond.
| #263955 | 28-06-2018 11:32 | Best Well
Op dit screenshot van Google Streetview is te zien dat je met een Caddy in principe langs de reclamezuil zou kunnen rijden; echter was die doorgang inmiddels ook geblokkeerd met betonblokken (zie deze foto van vandaag)


Een andere mogelijkheid is dat de auto al op de parkeerplaats stond.Of de portier heeft ongezien de slagboom geopend toen er aangebeld
was.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen