Door community (initieel vonnegut), Op din 22 maa 2016 18:15, 58 reacties,    

Aanslagen Brussel, uitgelegd aan een kind.Aanslagen Brussel, uitgelegd aan een kind.

Als ik nu eens aan mijn dochter moest uitleggen hoe dat nu precies met die aanslagen in Brussel en Parijs zit, wat zou ik dan zeggen?

Kijk, lieve schat, het zit zo. Wij wonen in het westen en onze voorouders hebben er, dankzij hun moed, geestelijk en technisch vernuft, doorzettingsvermogen en ook heel veel slechtigheid en moord en doodslag, voor gezorgd dat wij hier heel rijk zijn in vergelijking met de rest van de wereld.

Vroeger had je in andere werelddelen ook hele machtige rijken, zoals de Mongolen, Ottomanen en Perzen die toen sterker dan ons waren en ons regelmatig in de pan hakten maar de laatste eeuwen hebben wij in Europa een grote voorsprong genomen op technisch gebied en tactische oorlogsvoering en omdat we net even iets sluwer en slechter waren dan de rest van de wereld zijn we nu zo’n beetje de baas van de wereld.
Dat wil niet zeggen dat we ook zomaar de baas blijven. Daarvoor moeten we wel zorgen dat de baas blijven over de grootste olie gebieden van de wereld. Het militair sterkste land van de wereld is de V.S. en die hebben een heel slim systeem bedacht waardoor ze onbeperkt geld kunnen lenen zonder dat ze het ooit terug betalen. Dat systeem hebben ze het Petrodollar systeem genoemd en dat houdt in dat alle olie op de wereld verkocht moest worden in dollars. Daardoor hebben alle landen dollars nodig en daardoor werd de dollar de wereld reserve munt. Dat petrodollar systeem is de basis van de Amerikaanse economie. Als die afspraak wegvalt dan stort de Amerikaanse economie waarschijnlijk binnen no time in. De Amerikanen doen er dan ook alles aan omdat systeem in stand te houden en daarvoor hebben ze controle nodig over het Midden Oosten en Centraal Azië, want dat zijn de belangrijkste olie gebieden op de wereld en daar lopen de belangrijkste olie en gas leidingen. Om controle over de regio te krijgen hebben de Amerikanen en hun bondgenoten al heel veel oorlogen gevoerd en steunen ze al heel lang allerlei dictators en radicale moslim groeperingen, waardoor heel veel moslims een nog grotere hekel aan het westen hebben gekregen.

Die moslims verhuizen massaal naar het westen, waar ze zo’n hekel aan hebben, omdat ze het thuis, economisch gezien niet zo goed hebben. In het westen kunnen deze moslims ongestoord hun gang gaan. Ze hebben vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting en ze krijgen allerlei sociale uitkeringen en gratis opleidingen waardoor ze hier prima kunnen leven. Nu hebben we in het westen een heel groot probleem en dat zijn naïeve linkse mensen. Deze mensen zijn de afstammelingen van een systeem dat het communisme heette. Communisten waren mensen die geloofden dat iedereen gelijk was en dat we alles eerlijk moesten delen. Nu weet je misschien dat niet iedereen gelijk is, want er zijn domme, slimme, eerlijke, oneerlijke, luie, hardwerkende, lieve, valse en allerlei soorten mensen en al snel bleek dat het systeem niet werkte en vooral voor veel ellende en verdriet zorgde. Toch zijn er vandaag de dag nog steeds mensen die in dat systeem geloven en die denken dat alle mensen, religies en culturen gelijk zijn. Iedereen die daar anders over denk noemen ze een racist, terwijl het natuurlijk niets met racisme heeft te maken maar dat begrijpen ze niet. Deze linkse mensen geloven dat je andere mensen die hier komen wonen geen strobreed in de weg mag leggen. Ze hoeven de taal niet te leren en ze hoeven zich niet aan te passen aan onze normen en waarden en ze vinden dat wij, als westerlingen, tot in eeuwigheid schuldig zijn tegenover allerlei zielige mensen vanover de hele wereld, vanwege ons koloniaal verleden. Deze linkse mensen geloofden in het marxisme en de filosofie van de Frankfurt school. Deze filosofie denkt dat alle mensen en culturen door elkaar moeten worden gemixt en dat iedereen gelijk moet zijn. Vrouwen moeten mannen worden en omgekeerd, alle vormen van seks en relaties moeten vrij zijn en er mogen geen grenzen zijn voor personen en goederen. Multi Nationals vinden dat ook een heel mooi systeem omdat ze daardoor overal dezelfde regels hebben, geen last hebben van grenzen en overal naartoe kunnen gaan met hun bedrijven waar de laagste loonkosten zijn.

Deze naïeve linkse mensen vinden dus dat ieder mens dezelfde rechten heeft terwijl een nationalist vind dat iemand die uit zijn land komt de meeste rechten heeft en hij of zij vind ook dat een politicus uit zijn of haar land, in de eerste plaats moet opkomen voor de mensen uit dat specifieke land. Rechtse en nationalistische mensen lijken zich vaak veel meer bewust te zijn van de natuur van de mens en de manier waarop deze wereld in elkaar zit en werkt. Deze rechtse mensen lijken veel beter te begrijpen dat mensen egoïstisch zijn en vooral opkomen voor hun eigen rechten en de rechten van hun naasten.
Helaas hebben de linkse naïeve mensen en hun internationale vriendjes heel veel invloed gekregen in deze wereld. Zij willen geloven in een utopische wereld, die ze doormiddel van hun politieke invloed naar hun hand willen zetten. Het westen dient voor deze mensen als een soort proeflaboratorium waarin ze al hun politieke experimenten uitproberen. Daarom begonnen ze in het westen met de multi culturele samenleving, terwijl ze in de rest van de wereld zogenaamd de diversiteit van de culturen prijzen en aanmoedigen. Heel vreemd want een westerling heeft blijkbaar geen recht op zijn eigen cultuur en iemand die in het westen voor zijn cultuur opkomt wordt als een racist beschouwd terwijl iemand die in Afrika voor zijn cultuur opkomt als een held wordt gezien.
Maar goed, er kwamen dus heel veel mensen vanuit vooral Islamitische landen naar de westerse landen. Veel mensen uit die culturen pasten zich aan maar nog veel meer deden dat niet en gingen in getto’s bij elkaar wonen waar ze de cultuur uit hun geboortelanden konden voortzetten, vaak gefinancierd door een uitkering van een regering die ze principieel gezien tot op het bot haten.

Veel jongeren uit die moslim gezinnen gingen zich bezighouden met criminele activiteiten omdat ze geen zin hadden om eerst te studeren en dan te gaan werken. Veel te veel moeite voor te weinig geld. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Het zat deze jongens niet mee omdat ze van thuis ook heel weinig opvoeding meekregen. De veelal Islamitische culturele achtergrond bleek, met haar omerta en leugenachtige, goedpraat cultuur een gigantisch nadeel mee te brengen voor een goede assimilatie in de westerse cultuur. Enerzijds was daar ook de vrijheid en de goddeloze cultuur die ze meekregen op straat en daarnaast de werd thuis nog de woestijn cultuur gepredikt, waarin vrouwen en vrijheid niet zo hoog in aanzien staan. Veel moslim jongeren hebben dan ook last van een soort schizofrene levenshouding en kunnen, mede door de Islam, nooit een duidelijke keuze maken voor het land waar ze geboren zijn.

Even doorspoelen naar vandaag. Door bomaanslagen in Brussel zijn er weer tientallen mensen gedood en honderden gewonden gevallen. Het zoveelste incident van moslim terrorisme. Nu begrijp ik dat veel moslim jongeren de westerse maatschappij en media hypocriet vinden als het om het buitenland beleid van het westen gaat maar de praatjes van de naïeve linkse mensen die maar praten over te weinig kansen en te weinig werk, vind ik grote bullshit. Deze jongeren krijgen kansen genoeg maar kiezen voor de makkelijkste weg. Zij zijn gefrustreerd over de onmacht van hun thuislanden tegenover de militaire macht van het westen. Ze zijn gefrustreerd over de financiële, sportieve en culturele macht van het westen en weten dat hun thuislanden daar vrijwel niets tegenover kunnen zetten en ze zijn vooral gefrustreerd over het feit dat zij, met hun islamitische achtergrond, blijkbaar niet binnen die westerse cultuur passen. Uit die frustratie komen de aanslagen voort en het is de houding van de naïeve linkse mensen, die heilig in de multi culturele samenleving geloven en daarnaast de naïeve houding van rechtse mensen die heilig geloven in de onfeilbaarheid van het westen en de NAVO, die er voor zorgt dat we in deze situatie zitten. Nou, dat was ongeveer in een notendop waar deze aanslagen over gaan.

Zo schat, ik hoop dat je er iets van snapt, sorry dat ik zo langdradig was. Slaap lekker.

Ps. nog even snel een oplossing voor de problemen: stoppen met de multi culturele samenleving, stoppen met de EU, weer terug naar de oude vertrouwde natie staten en gewone ouderwetse handelsbetrekkingen tussen die naties. Stoppen met het imperialisme van de NAVO en het steunen van het olie imperialisme van de V.S., stoppen met het doodknuffelen van moslims maar ze keihard wijzen op hun verantwoordelijkheden ten opzichte van de natie en de grondwet, stoppen met de globalisering en opkomen voor de eigen arbeiders. Gezond verstand moet weer de boventoon gaan voeren boven allerlei plannetjes van hopeloos naïeve linkse typetjes die niets van de wereld begrijpen en rechtse haviken die alleen maar geïnteresseerd zijn in geld en macht.
Annotaties:
| #249228 | 22-03-2016 20:58 | Hans
Dappere poging maar veel te lang.
En je vergeet een heel belangrijk aspect: veel aanslagen worden door niet moslims gepleegd en vervolgens opgeëist of toegeschreven aan moslim-extremisten.

In de zomer van 1998 werden in Moskou 4 flatgebouwen opgeblazen... zogenaamd door Tsjetjeense terroristen. Het Russische leger trok Tsjetjenië binnen en Poetin maakte na de aanslagen bliksemsnel carriere. Vele mensen denken nu dat Poetin en zijn handlangers de aanslagen in de zomer van 1998 pleegden.

Er zijn ook veel mensen, die denken dat de regering Bush de aanslagen van 11 september 2001 zelf heeft laten plegen door ingehuurde terroristen.
Bij iedere terroristische aanslag vraag ik me tegenwoordig af: zijn het echt moslims of is er een andere groep onbekende daders, die hiervan gaat profiteren?
Hans's avatar
| #249236 | 22-03-2016 21:48 | Antares
Eens Hans, ze proberen nooit onze leiders uit te schakelen, of strategische punten te vernietigen.

Terrorisme is voor de bühne.
Antares's avatar
| #249243 | 22-03-2016 22:53 | vonnegut
Iedereen op Zaplog weet van het bestaan van false flag terrorisme en organisaties als GLADIO maar dat neemt niet weg dat deze moslims jongeren zich laten recruteren voor dergelijke organisaties of toch ook zelf, misschien met aanmoediging van inlichtingendiensten, die aanslagen plegen en het neemt niet weg dat moslims zich ontzettend slecht aanpassen aan de westerse cultuur. Of die clash van beschavingen nu bewust is opgezet of niet, ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ik de Islam cultuur toch maar een vreselijke klote cultuur vind die niet bij de westerse cultuur past en het neemt ook niet weg dat het multi culturalisme een klote systeem is dat onze eigen cultuur en samenleving aan het kapot maken is.
| #249244 | 23-03-2016 00:33 | ..................
Hans

Dat was ook het eerste wat bij mij opkwam.

En als ik dan de drama op TV zie,dat het zou gaan om onze vrijheid,terwijl ze juist met deze actie's ONZE vrijheid inperken.
| #249248 | 23-03-2016 01:29 | ..................
https://www.youtube.com/watch?v=ZrI7frXXZGM

Ze kunnen letterlijk alles framen.
| #249249 | 23-03-2016 01:49 | Ness
Precies, Vonnegut. Ik moet de eerste uit de klei getrokken NL'er nog tegenkomen die zichzelf verzaligd opblaast temidden van passanten, om wat voor overtuiging dan ook. Ze zullen er vast wel zijn maar je moet ze hier met een lantaarntje zoeken. In het MO zijn ze erop voorgeprogrammeerd.
Ness's avatar
| #249250 | 23-03-2016 02:03 | ..................
Japan voerde ook kamiza vluchten uit tijdens de oorlog.
| #249252 | 23-03-2016 08:28 | Rotterdam
'Ze kunnen letterlijk alles framen'

Ah, daar komt 'ze' weer om de hoek kijken. Het meest gebruikte woordje van plotters. Een vage vijand die ze nooit en nimmer kunnen benoemen, maar te pas en te onpas wordt opgevoerd. Altijd handig zo'n imaginaire vijand. Moet wel zeggen dat ik iets meer valse vlag-roeptoeters had verwacht, maar die durven waarschijnlijk niet meer.
| #249253 | 23-03-2016 08:28 | Antares
Het Nazi-plan voor bemande V1-raketten kon rekenen op voldoende vrijwilligers.
Antares's avatar
| #249254 | 23-03-2016 08:32 | Argwaan
Rotterdam is blijkbaar goed op de hoogte.
Argwaan's avatar
| #249255 | 23-03-2016 08:32 | Antares
p.s.: Wie heeft ons verteld dat mensen zichzelf hebben opgeblazen? (wink, wink) Voorlopig zijn enkel de locaties zeker.
Antares's avatar
| #249264 | 23-03-2016 12:02 | spaceman
@Rotterdam

Laat ik je nu op je wenken bedienen -:)


VRT deredactie.be ✔‎@vrtderedactie
Bewakingsbeelden die circuleren van aanslag Zaventem zijn oude beelden. Onze excuses. #vrtnieuws https://twitter.com/vrtderedactie/status/712201259407769600
9:59 AM - 22 Mar 2016
16 16 Retweets 8 8 likes


Waarom zou men dat doen??? Leg het mij maar uit @Rotterdam. J
spaceman's avatar
| #249266 | 23-03-2016 12:26 | ..................
Rotterdam

Als terreuraanslagen in scene gezet kunnen worden,waarom zou dat bij deze aanslag niet kunnen.
Met ze bedoel ik de geheime diensten.
| #249267 | 23-03-2016 12:37 | siban
Zet ook mijn vraagtekens bij zelfmoordaanslagen. Allah akbar roepen en een bom op afstand opblazen is logischer. Diegene die iemand dat heeft horen roepen en nog leeft zegt al genoeg
siban's avatar
| #249268 | 23-03-2016 13:10 | spaceman
Hummm...even een ander perspectief waar we misschien rekening mee moeten houden...

Zelfmoordterroristen zien zichzelf als martelaren voor het geloof. Ze geloven dat zij in het paradijs terechtkomen als gevolg van hun daad, daar zullen zij naar hun mening eten en drinken hebben in overvloed en worden bijgestaan door vele maagden. De meeste moslims veroordelen echter het offeren aan God met seksuele bijbedoelingen en wijzen een dergelijk martelaarschap van de hand


Martelaarschap

1. Zij die in deze en de komende wereld als martelaar worden gezien. Zij zijn tijdens een rechtvaardige strijd gedood. Ze worden niet gewassen op de manier die gebruikelijk is bij een overledene. Er is verschil van mening over het al dan niet verrichten van het gebed voor de overledene vanwege hun bijzondere status.

2.Zij die in deze wereld niet als martelaar worden beschouwd, maar wel in het hiernamaals. Dit betreft zij die sterven aan een ongeneeslijke ziekte, een aardbeving of een andere ramp, die tijdens de verdediging van bezit, leven of eer zijn gestorven. Hierover zijn betrouwbare overleveringen bekend. Zij worden wel gewassen en er wordt wel voor hen gebeden.

3.Zij die voor het oog van de wereld martelaar zijn, maar daarop eigenlijk geen aanspraak kunnen maken, omdat zij een verkeerde intentie hadden. Misschien voerden zij oorlog om er beter van te worden of zijn zij als lafaard gedood. Alleen God kent hun werkelijke bedoelingen.

Bron: Wikipedia

Corrigeer het maar als het bovenstaande niet correct is.
spaceman's avatar
| #249269 | 23-03-2016 13:41 | spaceman
Okay dan...ik ga even speciaal voor @Rotterdam complotteren.

br2.jpg

Rode Kruis heeft ikbenveilig.nl opgericht om mensen te kunnen laten registreren of te zoeken die bij de Brussel aanslag aanwezig waren.

Nu heb ik op sidn.nl gekeken en zag dat ikbenveilig.nl precies 3 jaar geleden is vastgelegd door het Rode Kruis. 22-03-2013.


Was een reactie van een lezer.

De onderzoeksjournalist Jim Stone komt met het meest waarschijnlijke scenario:

De meeste hanteerde methode is dat iemand die van niets weet ergens een pakketje naartoe draagt. Degene die dit doet heeft geen enkel idee dat het een bom is. De bom gaat dan af door middel van afstandsbediening en krijgt als label mee: zelfmoordaanslag. Wanneer dat eenmaal is gebeurd, kun je de lijn van het verhaal maken zoals je zelf wilt.


Wedden dat er straks maatregelen worden genomen waar wij nog meer van onze vrijheden in moeten leveren.Een noodtoestand wordt uitgeroepen.Zie Parijs. Ja..de polarisatie komt de gevestigde orde goed uit. Waarom? Nou..kijk eens naar de economie.Het economisch/financieel systeem staat op instorten.De Dow Jones wordt door opkopen van de FED in stand gehouden ( plunge protection team).

Als een systeem instort dan ontstaat er chaos, sociale onrust en wat is het dan handiger om een paar wetten achter de hand te hebben die dat de kop in kan drukken? Spanje is daar een goed voorbeeld van.

Het punt is dat men geen enkel antwoord heeft op de huidige economische crisis.Draghi komt met wanhoops maatregelen die niet zullen werken.Weer anderen komen met de helicopter optie dus gratis geld uitdelen.

Door angst en chaos te veroorzaken zal de burger snel geneigd zijn snel zijn resterende vrijheden in te leveren voor ( schijn) veiligheid.

Dan zijn er
spaceman's avatar
| #249270 | 23-03-2016 13:59 | ..................
Spaceman.

Ik ben geen moslim deskundige,maar weet wel het een en ander ervan en dat is ondermeer dat het voor moslims verboden is om onschuldige mensen te vermoorden.
Jezelf doden houd meer in dat je zal verzetten tot de dood erop volgt.En om je geloof te verdedigen.
Je moet kijken naar het tijdvak waarin de islam ontstond en wat voor gevaren er bestond voor moslims.
Wat vandaag de dag gebeurt,in naam van moslims is overduidelijk geen islam.
Wat ze je ook mogen wijsmaken.

Zit nu Ole Dammegard te luisteren wat hij erover zegt en precies wat hij zegt denk ik ook.Door deze actie's het de (r)overheid meer bevoegdheden zal geven en het volk het zal "moeten" accepteren.

Wie controleert nu nog de controleurs.Alles is staatsgeheim en komt niet naar buiten.
| #249271 | 23-03-2016 14:05 | ..................
ps

Zie dat je hetzelfde schreef onder het bericht waarop ik reageerde.
| #249272 | 23-03-2016 14:33 | spaceman
@Tamso

Yep.
spaceman's avatar
| #249276 | 23-03-2016 15:21 | Ness
"Whoever has killed a person having a treaty with the Muslims shall not smell the fragrance of Paradise" <-- dat zegt Allah. Nou wil het geval dat de mensen hier geen verdrag hebben gesloten met moslims en ze inderdaad nauwelijks tolereren. En dus komen we allemaal als slachtoffer in aanmerking.

En daarbij komt deze nog: "God does not forbid you from showing kindness and dealing justly with those who have not fought you about religion and have not driven you out of your homes." Nou, dat op de vlucht drijven is nou precies wat 'we' wel gedaan hebben; en ook beledigen we constant de Islam door niet in precies die god te geloven, en dát magge ook nie. Je kunt alle kanten uit met die oude boekjes hoor.
http://www.islam-guide.com/ch3-11.htm

Overigens mag je 3x raden wie er voor de beveiling zorgde op Zaventem. Jawel, onze oude sraelische bekenden, die ook de vliegvelden beveiligden die bij 9/11 betrokken waren, de schoenenbommendrager en de onderbroekenbommendrager. Tenzij dit bedrijf de enige is of de markt voor bv 60% beheerst kan dit statistisch gezien geen toeval meer zijn.
Ness's avatar
| #249285 | 23-03-2016 16:20 | ..................
Ness

Er zullen heus wel gevallen bekend zijn waarin moslims dat soort daden willen plegen.
Ik denk dan dit dit juist voorkomt en dat schrijf jij ook dat ze zich slachtoffer voelen in dit land als buitenlander.
Emotioneel zou een atheist ook een wrok tegen de samenleving kunnen krijgen,dat het wraak wilt.
Ik noem alleen de unabomber op.
| #249288 | 23-03-2016 16:26 | Hans
@ Ness: van Speijk blies zichzelf op om te voorkomen dat zijn schip in handen van de vijand viel.

Wat mij betreft is er nog niet bewezen dat gisteren in Brussel mensen zichzelf opgeblazen hebben. Er zijn veel camera's in de luchthaven en in de metrostations. Maar we krijgen nooit camerabeelden te zien waarbij iemand zichzelf opblaast. De beelden zijn zelfs niet op Liveleak te vinden.

Bij het Stade de France zijn ook tientallen bewakingscamera's, maar we hebben nooit een seconde beeld gezien van de terroristen die zich in november zouden hebben opgeblazen.
Ook in de Bataclan-concertzaal zijn bewakingscamera's, maar we hebben nooit de beelden gezien die die camera's hebben opgenomen.
Hans's avatar
| #249289 | 23-03-2016 16:30 | spaceman
Tenzij dit bedrijf de enige is of de markt voor bv 60% beheerst kan dit statistisch gezien geen toeval meer zijn.


Als ik moslim was met een enorme haat tegen joden en het westen...dan zou ik Antwerpen kiezen als doel.Vliegveld had geen zin..geen nut.
spaceman's avatar
| #249290 | 23-03-2016 16:34 | spaceman
@Hans

En dan dit geintje


VRT deredactie.be ✔‎@vrtderedactie
Bewakingsbeelden die circuleren van aanslag Zaventem zijn oude beelden. Onze excuses. #vrtnieuws https://twitter.com/vrtderedactie/status/712201259407769600
9:59 AM - 22 Mar 2016
16 16 Retweets 8 8 likes


Waarom? Waarom oude beelden van Russisch vliegveld?
spaceman's avatar
| #249294 | 23-03-2016 17:08 | vonnegut
Wij zijn allemaal liefhebbers van samenzwerings theorieen maar eigenlijk niemand van ons komt op het idee dat moslims of een elite van bijv. Soennitische moslims bezig zijn met een bepaalde greep naar de macht. Wij zien ze vaak alleen maar als slachtoffers of een vervelende intolerante cultuur maar het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat de gigantische moslim immigratie wordt aangestuurd door bepaalde moslimmachten die bijv. Europa over willen nemen.
Ik geloof daar persoonlijk niet zo erg in maar het zou kunnen.
Moslims hebben ons eeuwenlang dwarsgezeten, aangevallen en ons als slaven gebruikt dus doe nou alsjeblieft niet net of ze van die onschuldige sukkeltjes zijn die alleen maar worden misbruikt door westerse inlichtingendiensten. Dat laatste gebeurd natuurlijk vaak genoeg maar het is niet het een of het ander, het kan ook een combinatie van factoren zijn.
| #249295 | 23-03-2016 17:20 | ..................
https://freedomfightertimes.com/brussels-terror-attack-false-flag/

The following photos are from from the drill that took place at the metro station on February 29th 2016, mixed with the actual assault. Can we distinguish the difference?

Als ervoor een drill was geweest wat dezelfde scenario heeft als alle andere nep aanslagen,dit 1 van de vele zullen zijn.
| #249296 | 23-03-2016 17:24 | spaceman
@Vonnegut

Zou best kunnen.

Van landen als Saoedi-Arabië en Qatar is algemeen bekend dat ze - hetzij van overheidswege, hetzij middels private organisaties - buitenlandse moskeeën financieren. Zo proberen ze hun versie van de islam te propageren.


Bron: Trouw
spaceman's avatar
| #249297 | 23-03-2016 17:30 | Rotterdam
'Als terreuraanslagen in scene gezet kunnen worden,waarom zou dat bij deze aanslag niet kunnen.'

Plottertjes doen nogal makkelijk over dergelijke operaties waarbij wel erg veel mensen zijn betrokken. Allemaal acteurtjes zeker die stuk voor stuk hun mond houden, vooral wanneer onschuldige burgers het slachtoffer worden. Knap, hoor.
| #249298 | 23-03-2016 17:33 | Rotterdam
'Overigens mag je 3x raden wie er voor de beveiling zorgde op Zaventem. Jawel, onze oude Israelische bekenden, die ook de vliegvelden beveiligden die bij 9/11 betrokken waren, de schoenenbommendrager en de onderbroekenbommendrager.'

Nu even concreet: welke oude Israelische bekenden? Welke relatie bestond er dan tussen schoenenbommendrager en de onderbroekenbommendrager?

Of zijn dit weer 'feitjes' die Ness losjes uit de pols aan elkaar knoopt zonder ze te verifieren?
| #249299 | 23-03-2016 17:34 | tegengas
Belgian Intelligence Had Precise Warning About Brussels Airport Bombing
http://www.haaretz.com/world-news/.premium-1.710572
tegengas's avatar
| #249300 | 23-03-2016 17:40 | Rotterdam
'De onderzoeksjournalist Jim Stone komt met het meest waarschijnlijke scenario'

Onderzoeksjournalist. My ass. Google eens naar die naam in relatie tot 'conspiracy' en je kunt weer dagen vooruit.
| #249302 | 23-03-2016 17:45 | Ness
Juistem, Vonnegut. Zou de situatie omgekeerd zijn, dan was er niet eens tegenstand zoals wij die (nu) kennen in de vorm van felle kritiek op de eigen "leiders", maar sloeg de hele meute aan het moorden.

En dan dit: http://thefreethoughtproject.com/cnn-airs-cctv-footage-2011-claiming-tuesdays-brussels-attacks/#uTHIsqoLWQCGrKpt.99 en http://www.pravdareport.com/news/hotspots/terror/22-03-2016/133885-belgium_terrorist_attack-0/ - het kan zijn dat een of andere in de media ingebedde Nato*specialist* het een en ander door elkaar haalde.

En dit: http://www.nujij.nl/algemeen/amerikaanse-tiener-overleeft-aanslagen-in-boston.35536635.lynkx wijst erop dat de coordinatie niet vlekkeloos verliep - als dit figuur inderdaad gewond is geraakt. 3x aanwezig betekent dat dit een waarnemer is, want zulk toeval bestaat niet.

De bevelen voor een aanslag komen uit ISIS-gebied. En dat wordt weer gecontroleerd door NATO/Turkije/Israel/CIA/Mossad. Maar daar weten de geleuvigen dan weer niets van uiteraard. Zo'n waarnemer (er zijn er meer) rapporteert dan de gebeurtenissen, opdat de volgende operaties vlekkeloos verlopen zonder 'foutjes'. En belt met NBC nieuws. Heel *interesting* allemaal volgens deze specialist.

Wat die man daar met die pop doet is me trouwens een raadsel. Hij behandelt het als een ding, niet als een kind, en probeert het ook niet zo voor te doen (weet wellicht niet dat hij gefilm wordt), maar blijkbaar is het ding zo belangrijk dat hij het als eerste grijpt en de rest van de bagage, inclusief vrouw/vriendin, laat staan. Wellicht een stel crisisacteurs die zich kapot geschrokken zijn van de echte bom?

@Hans et al: in geval van uiterste nood en uitzichtloosheid, in tijden van oorlog en met het uitzicht een flink aantal ratten mee te nemen, zullen er behoorlijk wat mensen te vinden zijn die een zelfmoordaanval plegen, ook hier, dat is het punt niet. Maar dit zit niet in onze cultuur ingebed. Het principe zit wel ingebed in de Hindoe-cultuur, de moslim-cultuur en de Japanse traditie. En heeft te maken met eer (Japan) en uitzicht op het paradijs resp doodsverachting wegens vast geloof in reïncarnatie (moslim resp hindoe).
Ness's avatar
| #249305 | 23-03-2016 17:53 | Ness
@Tamso: ALLE ISIS™ aanslagen zijn valse vlaggen per definitie, want ISIS™ is een samenwerkingsverband tussen de diverse partijen die oorlog als broodwinning hebben; zij bedienen zich van "patsies". Abdesalam is zo'n patsy. De vraag is alleen of er inderdaad echt mensen zijn omgekomen, en zo ja, hoeveel. Aangezien de media volkomen verziekt zijn kom je daar nooit achter. Maar aan de ravage te zien zijn er wel degelijk doden gevallen.
Ness's avatar
| #249306 | 23-03-2016 17:56 | Ness
Oh en Erdogollum himself - de plaatselijke opperbaas van ISIS™ inde regio - voorspelde een aanslag in Brussel een paar dagen geleden, Tegengas. Maar dat kan toeval zijn.
Ness's avatar
| #249309 | 23-03-2016 18:36 | ..................
Rotterdam

Ik weet niet wie exact valt onder de term plottertje,want het kan zo zijn dat jij juist een plotdenkertje bent die het verhaal klakkeloos aanneemt van complotmedia.

En die link Jim stone was niet de bron.Hij word alleen erin vermeld wat hij ervan vind.
| #249310 | 23-03-2016 18:38 | spaceman
Heeft iemand life beelden gezien? Ik heb hier geen TV.

Hoeveel gewonden waren er wel niet? En hoeveel ambulances en traumahelicopters? Ook waren er slachtoffers in de metro.En in welke ziekenhuizen? Denk eens aan de logistiek.Kan het mis hebben hoor.
spaceman's avatar
| #249311 | 23-03-2016 18:40 | Ness
Rotterdam is een trol, en opereert hier al vanaf het begin. Als je hem negeert druipt hij vanzelf weer af, in tegenstelling tot vasthoudender types als feniks, maar die krijgt waarschijnlijk door een andere werkgever op een andere manier betaald, tamso.
Ness's avatar
| #249312 | 23-03-2016 18:41 | spaceman
Ik bedoel LIVE...beelden huh huh
spaceman's avatar
| #249313 | 23-03-2016 18:47 | Ness
@spaceman: voor wat betreft doden, die gaan naar een mortuarium. Er zijn geen hoernalisten die die mortuariums aflopen en nachecken; dat doen ze ook bij ziekenhuizen niet. Een mortuarium dat geen lijken heeft ontvangen kan zomaar denken dat ze dan wel bij de concurrent zullen liggen, voor ziekenhuizen geldt hetzelfde. Maar er zijn wel foto's van gewonde mensen, waar de shock en de verbijstering van af te lepelen valt; bovendien waren er plenty getuigen. Maar hoeveel gewonden, hoe ernstig, en hoeveel doden, dat komen wij niet en nooit te weten. En Jim Stone is een onbetrouwbare mafkees. Dat soort figuren lijkt wel door de hemel gezonden om de complottertjes in een kwaad daglicht te stellen, kuch.
Ness's avatar
| #249314 | 23-03-2016 18:57 | ..................
Ness

Of hij/zij is naief.
| #249315 | 23-03-2016 19:11 | spaceman
@Ness

Dat die doden naar het mortuarium gaan begrijp ik.Huh huh.Maar waren er dan mortulances? Hoeveel ambulances? we praten wel over 270 gewonden volgens de berichten.

En Jim Stone is een onbetrouwbare mafkees.


ghe ghe...dat was voor @Rotterdam bedoeld *grijns*
spaceman's avatar
| #249317 | 23-03-2016 19:20 | Ness
@Tamso: we kennen hem al langer dan vandaag hoor. Het is altijd hetzelfde liedje met die gast.
Ness's avatar
| #249320 | 23-03-2016 20:49 | ..................
Rotterdam heeft verder ook geen inhoud.

Snap alleen niet waarom Jim Stone erbij word gehaald.
Ik zie dat ene Nate dat topic heeft geschreven en ook een verwijzing doet naar Jim Stone.
Het ging niet om Jim stone,maar om het feit (als dat een feit is) dat er een drill werd gehouden op de 29ste.
Als dat geen feit is,dan is het een kul artikel over die drill.
| #249325 | 23-03-2016 22:13 | feniks
Rotterdam is blijkbaar goed op de hoogte.

Ik denk niet dat hij “goed op de hoogte” is, maar dat hij gewoon de enige is in dit draadje met een beetje gezond verstand. Diegene die niet direct elke bewering op het internet gelooft (#249299). Degene die niet overal de meest absurde complotten ziet. Degene die de media niet zomaar als een “complotmedia” aanziet (#249309). Degene die niet gelooft dat een vergissing van de VRT nieuwsdienst een aanwijzing is (#249290).

Rotterdam is daarom degene die dus het etiket van “trol” moet krijgen (#249311), omdat sommige appers anders moet erkennen dat hij wel eens gelijk kan hebben.…

CeJJEBtW4AEdtN6.jpg
| #249331 | 24-03-2016 00:09 | Manus

Of die clash van beschavingen nu bewust is opgezet of niet, ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ik de Islam cultuur toch maar een vreselijke klote cultuur vind

Wel eens aan gedacht dat jijzelf ook behoorlijk slachtoffer kan zijn van al die propaganda om je heen?

Die multiculturele samenleving is natuurlijk een opzettelijk drama, maar de Islam cultuur is zeer breed en de meest radicale vorm, het Wahabisme is gesticht door MI6-agent Mohammed ibn Abdul-Wahhab en van daaruit door de Rockefellers, huize Saud en MI6 verder gecultiveerd. Vergis je niet, die radicale Islam is vanaf haar geboorte een westerse vinding, betrokkenheid van de Britten en de Rockefellers/CIA is vrij duidelijk.

Sommige teleurgestelde jongeren die de multiculturele samenleving ook een mislukking vinden tuinen met open ogen in deze opzet.
Manus's avatar
| #249332 | 24-03-2016 00:10 | Manus
Ps: verder ben ik het wel met je eens hoor, Vonnegut!
Manus's avatar
| #249342 | 24-03-2016 11:05 | spaceman
Wedden dat er straks maatregelen worden genomen waar wij nog meer van onze vrijheden in moeten leveren.


Vlaamse premier: privacy moet kunnen wijken voor veiligheid

https://www.security.nl/posting/465546/Vlaamse+premier:+privacy+moet+kunnen+wijken+voor+veiligheid?channel=rss&utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl
spaceman's avatar
| #249363 | 24-03-2016 16:57 | vonnegut
Manus, zou kunnen natuurlijk maar die is Islam cultuur blijft daarmee nog wel een klote cultuur. Daar veranderd die propaganda toch weinig aan. Ik ken zelf ook enkele moslims via voetbal. Heel aardig maar ontzettend oppervlakkig en als je door gaat vragen dan komt de ware aard naar boven. Altijd het eigen straatje schoonvegen en buiten huis de moderne jongen uithangen maar hun vrouw loopt wel met een niqab..
Ik kan er maar niet aan wennen. Ik hou meer van eerlijke, open mensen.
| #249373 | 24-03-2016 19:35 | Manus
@ Vonnegut
Indonesiërs zijn ook islamitisch, maar hebben een hele andere culturele achtergrond dan bv Berbers uit Marokko.
Zij zijn over het algemeen erg beleefd, bescheiden, vriendelijk en voorkomend. Dat heeft allebei weinig met Islam te maken, maar met andere culturele aspecten. Bij de ene groep is de eer van het individu en de familie belangrijk, terwijl in de Indonesische/ Zuid-Oost Aziatische cultuur het als verwerperlijk gezien wordt om jezelf boven groep te plaatsen of aggressief gedrag te vertonen.

Vrouwenbesnijdenis wordt bv ook neergezet als iets Islamitisch, terwijl het in Christelijke Afrikaanse landen net zo hard gebeurd.

Ik denk zelf dat je meer iets tegen de Tribale Noord-Afrikaanse cultuur hebt waar (familie)eer het hoogste goed is, deze kan botsen met onze cultuur waar eerlijkheid en afspraken nakomen het hoogste goed is.
Manus's avatar
| #249383 | 24-03-2016 20:58 | vonnegut
Dat laatste, wat je schrijft, klopt denk ik wel. Mee eens.
| #249427 | 25-03-2016 14:32 | Rotterdam
Nou, dat negeren is weer niet gelukt, dan. Is ook niet zo moeilijk om plotters voortdurend te wijzen op de aantoonbaar dubieuze bronnen die ze gebruiken, simpelweg omdat ze alleen maar op zoek zijn naar bevestiging, en derhalve niets controleren.
| #249428 | 25-03-2016 14:41 | Rotterdam
'Rotterdam is een trol, en opereert hier al vanaf het begin. Als je hem negeert druipt hij vanzelf weer af, in tegenstelling tot vasthoudender types als feniks, maar die krijgt waarschijnlijk door een andere werkgever op een andere manier betaald'

Ach ja, ongeveer iedereen die door de onzin van een aantal reaguurders heenprikt - Ness voorop, die overduidelijk werkloos is en de hele dag hier maar wat rondhangt - wordt 'betaald'. Alsof 'inlichtingendiensten' dit soort sites ook maar enigszins serieus nemen. Of zich daar zelfs maar druk over maken. Er zijn
| #249430 | 25-03-2016 14:43 | Rotterdam
(vervolg, te snel op de knop gedrukt) nu eenmaal mensen die het gewoon aardig vinden om eens een paar boude beweringen tegen het licht te houden.
| #249431 | 25-03-2016 14:45 | spaceman
@Rotterdam

Alsof 'inlichtingendiensten' dit soort sites ook maar enigszins serieus nemen. Of zich daar zelfs maar druk over maken


En hoe weet jij dat?
spaceman's avatar
| #249433 | 25-03-2016 15:49 | Hans
Alsof 'inlichtingendiensten' dit soort sites ook maar enigszins serieus nemen.

Het gaat niet om de inlichtingendiensten... dat is een heel klein groepje
Het gaat hier om bewustwording bij de grote massa: een kritisch tegengeluid tegen al de propaganda die de overheid en de gevestigde orde in ons hoofd probeert te rammen.
Steeds meer mensen haken af bij de grote terrorisme-show. Ze trappen er niet meer in.
Nog meer bevoegdheden voor de politie, de grenzen weer dicht, zwaar bewapende militairen op stations en vliegvelden... die plannen liggen al jaren klaar. En na elke aanslag doet Big Brother een grote stap naar voren ten koste van onze vrijheid.
Hans's avatar
| #249437 | 25-03-2016 17:22 | Antares
@Hans
Ze hoeven de site niet serieus te nemen om hier te komen. Daar zijn heel andere redenen voor. Van mij mogen ze stilletjes meegenieten. Haha. Ze krijgen hier toch maar even de juiste conclusies voorgeschoteld, gratis en voor niets. Wat denk je dat dat zal opleveren als ze op een feestje de toffe peer willen uithangen? En, alweer, ik vind het prima.

@Rotterdam
mensen die het gewoon aardig vinden om eens een paar boude beweringen tegen het licht te houden.

Daar heb ik geen moeite mee. En zelfs een klok die stilstaat wijst toch twee keer per dag het juiste tijdstip aan.
Antares's avatar
| #249490 | 26-03-2016 14:00 | spaceman
Ze hoeven de site niet serieus te nemen


Dan is het toch aardig dat ze artikelen jatten -:)

Betrapt!! RT nieuws filmt documenten illegale oliehandel ISIS-Turkije

https://jdreport.com/betrapt-rt-nieuws-filmt-documenten-illegale-oliehandel-isis-turkije/
spaceman's avatar
aanmelden / inloggen