Door Ness, Op don 18 feb 2016 16:48, 4 reacties,    

Aanzuigers, uitzuigers en afzuigers
In de strijd om de asielige zoekers vallen de voorstanders in 3 groepen te verdelen. Hier volgen een aantal voorbeelden van iedere groep, maar het zal mensen geen enkele moeite kosten de waslijst aan te vullen.

Aanzuigers.

Bijvoorbeeld een Dijkhoff: "Staatssecretaris Dijkhoff overweegt om de terugkeerregeling voor asielzoekers uit Oekraïne stop te zetten, omdat er mogelijk misbruik van wordt gemaakt. Vanochtend bleek dat Oekraïne dit jaar ineens koploper is in de ranglijst van terugkeerlanden van asielzoekers.

Dijkhoff heeft dat ook gezien en overweegt maatregelen. "We hebben het aantal zien oplopen. Je vraagt je af hoeveel mensen er alleen komen voor zo'n regeling. Als blijkt dat er misbruik is, zal ik de regeling stopzetten."

Gemakszuchtige burokraten:

En natuurlijk types als Madam Merkel, die zich inbeeldt dat Duitsland het halve Euraziatische continent omvat, dus ruimte zat:Uitzuigers.

Bijvoorbeeld (alweer) de Roma uit Bulgarije, die buiten andere criminele werkzaamheden om ook het bedelen in groepsverband organiseren, maar ook iedere asielzoekerige opportunist die de door de roverheid geschapen misstanden uitbuit:


Afzuigers.
Dit type moet in de eigen gelederen worden gezocht. Bepaalde vastgoedhandelaren, huisjesmelkers en project-ontwikkelaars vallen eronder, zoals de heer Genee.

Maar het cirkeltje is pas goed rond als het plebs dit mag vernemen: "Geld dat donateurs geven aan vluchtelingenorganisaties gaat voor een groot deel naar lobbyisten. Er gaan miljoenen naar de Haagse lobby voor een ruimhartiger asielbeleid. Dat meldt De Telegraaf. De organisaties mogen overheidssubsidie niet uitgeven aan belangenbehartiging. Daardoor gaat het andere geld, dat onder meer van donateurs komt, niet zozeer naar vluchtelingen maar voor een aanzienlijk deel naar lobbyisten.Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie): “Tja, degenen die daar aan doneren, moeten er daarom over nadenken of ze daar aan willen geven.”

Tja Klaas, goeie sullen vrágen erom besodemieterd te worden, nietwaar. Velen maken van dat besodemieteren hun beroep. Als je voldoende hebt aangezogen op het ministerie van onveiligheid en onrecht kun je vast wel je geweldige carriëre voortzetten als afzuiger!
Annotaties:
Weet je wat nu zo leuk is, de oost Europese landen zijn inmiddels helemaal gezuiverd van al dat gespuis en werkschuw tuig omdat ze juist daar voor een uitkering moeten werken.

Dit houdt in dat je met goede kennis en 2 handen daar voor 10.000 euro een leuk huis kunt kopen op een groot stuk land, een onderneming opzetten en lekker kunt leven. Hulp en personeel kost in bv. Bulgarije 2x niks. Hongarije is inmiddels al een stuk duurder geworden.
De uittocht in Nederland en België is al groot. Scandinavische landen weet ik niet.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #247166 | 19-02-2016 12:20 | Ness
http://www.nu.nl/amsterdam/4217142/albanezen-met-drie-ton-in-huis-gooien-met-mobieltjes.html
Het gaat me niet zozeer over Roma, al maken die het heel erg bont. Check dat plaatje - dat wil ook niet zeggen dat er geen mensen en kinderen verdrinken, maar wel dat we constant belazerd worden.

Veel van die kinderen waar vluchtelingen mee rond lopen te sjouwen verdwijnen, worden ge- en verkocht, ze dienen als smoesje zodat hier de indruk ontstaat dat het echt niet alleen maar mannen zijn die op de poort staan te rammen. Daar moet dan een foto bij georganiseerd worden met veel zogenaamd half-verzuipende kinders.

Waar ik niet goed van word is het algemeen misbruik dat gemaakt wordt van zaken als menslievendheid en moraal. Dat zijn zwakten tegenwoordig, en daar word je op gepakt - de politiek geeft het 'goede' voorbeeld.

Ondertussen schieten de oud- en nieuw geïmporteerden elkaar dagelijks op straat af - het wordt steeds erger. Er is een golf vluchtelingen ja - maar het tuig loopt het hardst, dus slaat er nu een misdaadgolf over ons heen. Dat wordt zwemmen, dwz 'Roma' worden - of verzuipen. De volgende generaties hier zullen hun menselijkheid verliezen anders kunnen ze niet overleven. Fijne toekomst!
Ness's avatar
De volgende generaties hier zullen hun menselijkheid verliezen anders kunnen ze niet overleven. Fijne toekomst!

Ja, de omringende landen waar ze wat makkelijker aan illegale wapens kunnen komen wordt er al flink ingekocht zoals Duitsland en Oostenrijk, zijn ook landen met veelal alleenstaande woningen dus lijkt me dat wanneer die onprettig benadert worden is het gelijk pang pang.

Overigens zit ik veel in Hongarije in een dorp met veel Roma die gewoon in een huis wonen. Niets mis mee hoor. Uiteraart heb je wel veel slechte, maar het rotste van de zigeuners zijn de sinty's
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #247249 | 21-02-2016 00:38 | jantjeuitnederland
Alle 'vluchtelingen' die hier aankomen hebben geen recht op asiel. In alle verdragen staat dat ze in het eerste veilige land waar ze aankomen asiel moeten aanvragen.
Het feit dat ze doorlopen naar West-Europa bewijst dat het economische vluchtelingen zijn.
jantjeuitnederland's avatar
aanmelden / inloggen