Door Antares, Op don 19 apr 2018 19:09, 22 reacties, citaat / intro / linkdump

Abby Martin legt Zionisme & Israël blootDe opmerking van Abby Martin over de reden achter de financiële militaire steun van de VS aan Israël (9:36-10:18) is hoogst opmerkelijk. Zij is een maand in het land geweest en doet verslag over weerzinwekkende gebeurtenissen en ontwikkelingen binnen Israël waarvan het uitgesproken racisme en de haat tegen arabieren de boventoon voeren. ...
| #263061 | 20-04-2018 07:13 | herman4394
Ongelofelijk Antares. Inderdaad (dood) ziek en onmenselijk zoals Abby hier heel vaak naar voren brengt.
Hoe is het dan mogelijk dat ook hier op het blog overduidelijk mensen aan de verkeerde kant van de streep blijven staan? En er gewoon mee weg kunnen komen...!

Is de Engelse taal msschien te moeilijk voor ze? Heeft het misschien iets te maken met intelligntie?

Misschien ben IK wel te stom om deze figuren te begrijpen. Maar in ieder geval WIL ik het kunnen begrijpen.

Een schreeuw om hulp...!

Of zijn er andere belangen om de andere kant op te kijken?
| #263064 | 20-04-2018 15:59 | Antares
Hoe is het dan mogelijk dat ook hier op het blog overduidelijk mensen aan de verkeerde kant van de streep blijven staan? En er gewoon mee weg kunnen komen...!

Is de Engelse taal msschien te moeilijk voor ze? Heeft het misschien iets te maken met intelligntie?


Op dit punt moet ik advocaat van de duivel spelen: het zou je waarschijnlijk nog het meest verbazen hoe zij over jou denken. Bewustzijn komt nu eenmaal in twee smaken, zoals er ook links- en rechtsdraaiend melkzuur zijn.
Antares's avatar
| #263068 | 20-04-2018 22:33 | herman4394
Dank Antares tot nu toe ben jij de enige in onze zaplog gemeenschap die mijn hulpvraag beantwoord heeft. Ik wacht op meer reacties.

Inderdaad begrijp ik wat je bedoelt met de twee kanten. ying en yang dus.

Van belang is NU ook dat youtube deze video nu in 28 landen geblokkeerd heeft.

Abby Martin Interview Critical of Israel Blocked by YouTube in 28 Countries

https://russia-insider.com/en/abby-martin-interview-critical-israel-blocked-youtube-28-countries/ri23002?ct=t(Russia_Insider_Daily_Headlines11_21_2014)&mc_cid=7cf9d9a9a5&mc_eid=25d4d10285
| #263073 | 21-04-2018 06:51 | herman4394
En ondertussen is deze EINDELIJK "misschien" beginnende discussie op zaplog" onderaan de stapel van nieuwe publicaties terecht gekomen. Wie reageert er nog? Ik ben benieuwd.

Hoe kan ik deze discussie verder entameren, of is dit op zaplog gewoon een te heet hangijzer om verder op door te gaan?

Of beginnen we een volgende keer weer gewoon bij "AF" met een discussie over zionisme. Palestina en israel ?
Met "jantje" of "rotterdam" die gewoon doorgaan, of opnieuw beginnen met hun "hasbara"
| #263074 | 21-04-2018 07:20 | Antares
Het laatste wat ik zal proberen is om iemand te bekeren. Het merkwaardige aan jantjeuitnederland en rotterdam is dat ik het de ene keer volledig met ze eens ben en de andere keer volledig oneens.

En of dit artikel bovenaan komt te staan en, laat ik zeggen, de wereld zal veranderen: ik doe gewoon wat ik vind dat ik moet doen. Daar denk ik verder niet bij na. Mensen moeten ook op zoek gaan naar nieuws, als het van één kant komt dan zal het nooit iets teweegbrengen.

Het klinkt misschien raar maar het nieuws moet gewoon worden gebracht. Mijn laatste bericht zou kunnen zijn dat mijn hoofd lossmelt van mijn lichaam. Ook dat kan nieuws zijn, afhankelijk van de oorzaak. Ik zie dat overigens niet gebeuren.

Het is natuurlijk wel zo dat de massa-immigratie naar Europa een gevolg is van onze laksheid en onverschilligheid ten aanzien van de Palestijnen. Wij gaan hun lot hoe dan ook beter leren begrijpen. Ik vraag me daarbij wel af hoeveel mensen zullen beseffen dat zowel wij als de Palestijnen de inheemse bevolking zijn oftewel de slachtoffers van massa-immigratie.

Het vreemde is dat wij daarbij iets zouden kunnen leren van de grootste veroorzakers van deze ellende:
- niet over je heen laten lopen
- als één blok ergens voor staan
- je geen regels van buitenaf laten opleggen

Vertaald naar ons zou dat betekenen:
- een einde aan de massa-immigratie
- een onafhankelijk buitenlandbeleid

Maar dan liever zonder:
- massa-indoctrinatie
- racisme
- geweld
Antares's avatar
| #263075 | 21-04-2018 08:15 | herman4394
ik doe gewoon wat ik vind dat ik moet doen. Daar denk ik verder niet bij na

Dank Antares voor je hart onder de riem steken. Wat je schrijft klinkt sterk.
En volg je dan je hart? Of toch dan maar je hart en je hoofd ?
Mijn ervaring is, dat mijn hart hierargisch boven mijn hoofd staat maar helaas ook minder concreet is.

- niet over je heen laten lopen
- als één blok ergens voor staan
- je geen regels van buitenaf laten opleggen


Daar kan ik me zeker in vinden.
| #263076 | 21-04-2018 08:29 | Antares
Ik ben uiteraard blij met jouw reacties, herman. Het is voor mij onbegrijpelijk dat 'de wereld' dit niet ziet:

Alweer vier doden waarvan drie in het hoofd geschoten (=opzet): http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2018/04/deze-vrijdag-tot-zover-een-dode-in-gaza.html

(De link vermeldt één dode maar dat was voor de update.)
Antares's avatar
| #263077 | 21-04-2018 09:33 | herman4394
Dank voor de link. Ik lees genoemd blog blog meermalen daags evenals het blog van Stan en WRH.

Ja, ik voel me op dit blog vaak machteloos.
Gelukkig een ego, waaraan gewerkt kan worden.

En wanneer de ego's allemaal zijn opgeruimd is het tijd voor de grote reis... tja... een glimlach van herkenning.
| #263081 | 21-04-2018 15:53 | Zhen
herman4394:
Ik wacht op meer reacties.

Herman, op wat voor soort reactie hoop je dan?

De Palestijnse kwestie is niet (slechts) een "Palestijnse" kwestie, maar een kwestie van joodse en niet-joodse westers-"kolonialistische" belangen, die tot overmaat van ramp ook nog eens wordt gecompliceerd door het feit dat nu bijna alle Palestijnen moslim zijn (en met moslims zou geen enkele niet-moslim solidair moeten zijn, of het moet om het respecteren van mensenrechten gaan die uiteindelijk iedereen aangaan).

Zelfs de meeste "komplot" onderzoekers beseffen niet de mate waarin joden en de westerse "oligarchen" (koningshuizen, industriele dynastien, "illuminati" - zeg maar) met elkaar samenwerken.

Vanwege mijn onderzoek naar de "Oranje"-Nassaus van de afgelopen weken besef ik nu alweer beter hoezeer men de meeste mensen de verkeerde kant op doet kijken.

In de geplaatste video hoor je Abby vanaf 23:27 (op 23:40) het hebben over een "partnership". Ze heeft het helemaal bij het rechte eind! Maar het gaat nog veel verder dan waarschijnlijk ook zij denkt.

We hebben het over een partnership die al bestaat sinds graaf Adolf van Nassau 1255-1298 (die tevens keizer van Rome werd, en tot "empereur d'Occident" - keizer van het westen - werd verkozen) met joden die op allerlei wijzen van dienst waren en uiterst machtig zijn geworden, doorgegeven via de Chalons en de eerste Willem "van Oranje", Cromwell (geen Nassau), William "of Orange", Willem I en de vriendjes van de VOC, en verder.

Dat betekent dat de Nassau koningshuizen, en de Engelse koningshuizen vanaf hun aan de macht komen en ervoor, door en door medeplichtig zijn aan de occulte joodse agendas, en omgekeerd, de joden aan de macht en rijkdom van de monarcho-oligarchie. Zie ook de feiten en actualiteiten rond het hedendaagse Bilderberg conferenties netwerk.

Een van de grootste truuks die ze (bovengenoemden en kornuiten, en zoals verder genoemd) keer op keer hebben toegepast is religies tegen elkaar uitspelen, waar joden op allerlei wijzen bij hebben kunnen intrigeren. Zo wordt ook islam thans uitgespeeld tegen de christelijke religies en van wat er nog over is gebleven van de "wereldse" europese cultuur en maatschappij.

Het grote komplot is er niet een van enkel joden, of enkel de koningshuizen, of enkel de NazIs, of enkel de moslims, of enkel de satanisten, of enkel de vrijmetselaars, of enkel de rozekruizers, of ... het zijn ze ALLEMAAL! ... zolang ze een vinger in de pap hebben althans, maar vooral de thans nog bestaande koningsuizen van Nederland en Engeland en de welbekende puissant rijke joodse famillies, en alles dat ze in hun kielzog hebben (inclusief bepaalde groepen moslims, zoals bijv. de Saudis). Iedereen heeft zo z'n eigen redenen om de anderen en ook hun eigen achterban te minachten. Leuk team.

(w.verv)
Zhen's avatar
| #263082 | 21-04-2018 15:54 | Zhen
Er zal voor de Palestijnen NOOIT iets veranderen, zolang Europa en Amerika nog in herkenbare vorm bestaan. Dat is heel treurig voor hen, maar ook voor ons, tot er iets beters is.

Hoop je nu echt dat in Europa en Amerika ooit genoeg mensen zich dusdanig gaan mobiliseren dat er iets wezenlijks veranderd voor de Palestijnen? Ze zijn zelfs niet in staat om zich te verzetten tegen de eigen onderdrukkers en uitbuiters!

Daarbij, de bezetting van Palestina door joden moet je zien als het runnen van een indirecte kolonie van de Nassaus, de Windsors, en beiden hun aanzienlijke en puissante netwerk waar dus ook de Rothschilds toe horen. Daar kom je niet zomaar vanaf, maar sluit een ritueel offer van Israel niet uit...

Tot overmaat van ramp voor het ethisch gehalte van de verdere discussie, hebben de Palestijnen zelf de 21% christenen die er in 1950 nog onder hen waren, op ca. 1,5% na weg weten te jagen (mede bevorderd doordat de israelis hamas financierden - slimme taktiek om op diverse wijzen te polariseren). Ik ben zelf niet christen of van welk geloof dan ook (ik heb m'n eigen opvattingen), dus het gaat me niet om die christenen, maar om het feit dat het alweer demonstreert dat islam niet (op gelijkwaardige wijze) vreedzaam kan samenleven met andere culturen en geloven.

Herman, waarom maak JIJ je zo druk om moslims? Want dat is nu eenmaal een belangrijk issue erbij geworden, gezien genoemde percentages. En de Al-Aqsa moskee is nog altijd een moskee, en zou moeten worden gesloten of museum moeten worden (net als die vermeende joodse tempel die eronder zou liggen).

Waarom ga je je niet eens (meer) inzetten tegen de invasie die Europa momenteel ondergaat van Afrikanen, om maar eens iets te noemen? Daar bedoel ik niet mee actief te zijn tegen Afrikanen, maar ook eerst voor een eerlijke behandeling van de Europeanen zelf te zijn, en niet gewoon alle geld dat ZIJ opbrengen leuk uit gaan delen aan de migranten die er beter aan zouden doen hun eigen land op te bouwen! Daar mogen ze best wel enig hulp bij kunnen krijgen, maar dat kan ook op "creatieve" wijze, en niet enkel met geld (instrument van de NWO) of door iedereen maar in in huis te halen (heb jij nog 10 bedden over?). Vul verder zelf maar in.

Overigens, zelfs veel (de meeste?) moslims zijn niet solidair met de Palestijnen. Zie hoe ze door de buurlanden telkens weer worden verraden en tegengewerkt.

Dat gezegd hebbende, van mij mag je - net als eenieder die er zin in heeft - flink doorgaan met de Palestijnse kwestie aanklagen, in naam van de morele waardigheid en gelijkwaardige behandeling, maar dan graag met iets meer nuance. Verwacht niet dat de enkele zionist hier of toevallige trol plotseling bekeerd gaat worden. Wat heb jij te bieden waar zij niet al enigzins aan hebben gedacht? Een hart?

Persoonlijk blijf ik alle oorlogsmisdaden van de israelis zorgvuldig observeren, dus alle materiaal daarover is altijd welkom.

Hetgeen me brengt tot de volgende video van Abby, die weer in de wreede is, en aan de geposte video van bovenstaande gesprek voorafging...

Empire Files: Israelis Speak Candidly to Abby Martin About Palestinians
https://www.youtube.com/watch?v=1e_dbsVQrk4
vanaf 03:25 wordt het expliciet
Zhen's avatar
| #263083 | 21-04-2018 15:57 | Zhen
Favoriete passage [sic] van de video van de hoofd post is te zien vanaf 16:20.

Israeli joden scanderen: "A Jew is a soul! An arab is the son of a whore!"

Merk op dat de israelis het hebben over "een arabier", en niet "een moslim", dat zou te direct zijn, he. Het zou de zakelijke partners kunnen schaden...

Worden gemaand even op te houden zolang de cameras erbij zijn...

https://www.youtube.com/watch?v=rBRxt5ufnGg


Het interview met Max Blumenthal was ook erg goed, en kon ik zien op
https://www.youtube.com/watch?v=MlNn1v4_Uf0

Hee, maar waarom wordt deze gebande video niet gewoon op vimeo of elders gepost? Is dat expres of zo?
Zhen's avatar
| #263084 | 21-04-2018 16:24 | Zhen
Iets dat typischerwijs gebeurt in de discussie over de Palestijnen - die nu ook goed wordt aangevoerd door mensen van joodse oorsprong zoals Abby en Max B - is dat het werkt als een lap voor de rode stieren. Zo is de blik niet gericht op de ware machts-belangen zoals ik hierboven kort beschreef.

Het onbegrip blijft, evenals het niet zien van een oplossing.
Zhen's avatar
| #263086 | 22-04-2018 03:32 | siban
Zaplog leeft weer zie ik, niet echt gemist maar toch fijn dat ik zo nu en dan weer de andere kant van het verhaal kan lezen.

Zhen ik denk datje gelijk hebt, het is voor iedereen ook nog steeds gissen wie de ware machthebbers zijn. Dat de koningshuizen zomaar zogenaamd hun macht hebben afgestaan heb ik nooit begrepen. En zonder slag of stoot?

Maar wie trekken nu werkelijk aan de touwtjes, Ja de neocons zitten er achter! Wie zijn dat dan ja die en die. Maar zijn dat ook niet weer puppets?

Nog iets wat ik niet begrijp is dat de Russen of de andere vijanden van de VS niet allang weten wie de machthebbers zijn in het westen. Tenminste ik krijg niet de indruk dat ze het weten. Putin houdt het ook vaag en deed ook overkomen dat Trump een betere keus was, zeg dan gewoon dat het geen donder uitmaakt wie daar staat.

Hoe diep gaat die deepstate, in dat interview met Karel van wolferen Oppert (ander draadje hier) hij ook dat de neocons er achter zitten en dat het iets is van de laatste jaren. Daar geloof ik dus niks van, hoezo iets van de laatste tijd ik zie geen verandering in de streken van de VS. In de hele vorige eeuw zie ik hetzelfde beleid en werkwijze.

Het is een puinhoop en het wordt steeds gekker en erger. De massa gaat niet meer wakker worden, inderdaad verdeel en heers heeft iedereen in de greep. Wat moet men nu en straks nog geloven als de hel losbarst.

Maar we moeten optimistisch blijven. Ik volg de landelijke politiek nauwelijks maar ik zag laatst die Thierry Baudet voorbijkomen over Syrie, wat een top vent is dat zeg. Hij pakt ze goed aan en weet ook wat er in de wereld speelt. Laten we hoppen dat hij niet Pim achterna gaat.
siban's avatar
| #263088 | 22-04-2018 07:26 | herman4394
Dank Zhen voor het ingaan op mijn uitnodiging en je daarop volgende verhaal.
Dank ook aan Antares en siban

Zhen, je merkt terecht op dat ik inderdaad een hart wil tonen en hebben. Er zijn al psychopaten genoeg vind ik.

Hier en nu gebeuren vreselijke dingen. De geschiedenis is "geweest" en goed als verklaring.
Geschiedenis is niet meer te veranderen, alleen maar te begrijpen.
Ik vind dat we "hier en nu" leven. "Gisteren" is geweest en "morgen" bestaat misschien niet meer.

Wanneer de "misdadige" bezetters oud en gestorven zullen zijn, kan je dat de kinderen nooit aanrekenen zo leert ons de geschiedenis. Om deze reden heb ik helaas alleen maar "goede hoop", een hart en vertrouwen aan te bieden. Ook Barm-hartigheid. Helaas (in het westen) een ouderwets woord.

De bezetter Israel is bezig met de taktiek van voldongen feiten. Op dit moment nog - als laatste strohalm - is nu de geschiedenis in bezet Palestina" misschien nog maar net te veranderen. Vandaar de taktiek van illegale nederzettingen enz. Maar Sharon en de mensen van Irgun zijn al dood.

De krachtsverhoudingen tussen autochtone Palestijnen en bezettende israelis zijn al jaren buiten proporties. Daar valt niks aan te veranderen. Maar een "luis in de pels" kunnen we wel zijn.

Ook tijdens de afgelopen geweldloze demonstraties bij de grens van de Gaza strook, schoten israelische sluipschutters vreselijk verminkende (en verboden) dum dum kogels op de knieen van kinderen en adolescenten.

image.png

Of tijdens vorige aanvallen op Gaza werd internationaal verboden fosfor gebruikt.

Wat zouden we kunnen doen?
!. Misdadige feiten regelmatig in de publiciteit (blijven) brengen. Zoals bij de plaatsing van dit artikel.
2. Boycott Divestment en Sanctions. BDS dus. En blijven volhouden...! HP computers, Hyundai, Caterpillar, Teva(?) asperientjes, Albert Heijn, 926 barcode (maak/zoek je eigen lijst).
3. (Joodse) Bloggers zoals Abu Pessoptimist, Vrouwen in het zwart, Rights-forum, docP.nl, de Joodse internationale jurist Richard Falk (Engels) of Mondoweiss (Engels), een hart oonder de riem (blijven) steken en daar positief te (blijven) reageren op hun blogs. Daar ook informatie vandaan halen.
(Voorzichtig... ! Feestboek en youtube worden al gecensureerd) Steun bij elkaar blijven zoeken. Mailing lijsten uitwisselen. Er wordt uiteraard over onze schouders mee-gekeken.
4. Demonstreren (?)

Wanneer we met ons hart hierachter blijven staan vind ik dat we ons nooit schuldig hoeven te voelen.
We hebben dan hier en nu gedaan wat we konden doen tegen de negativiteit van de bezetting.
Zie Zuid Afrika. Dat is dan indertijd toch ook gelukt...! Waarom dan niet nu...?

Ik heb echter het spijtige gevoel dat toch heel veel Rotterdammers of Jantjes 's avonds televisie blijven kijken en dan nog kommentaar op ons zullen blijven hebben. Maar het is mijn eigen verantwoording om te blijven wijzen op genoemde kant van de streep.

Graag zou ik de discussie voortzetten.
| #263089 | 22-04-2018 08:48 | Antares
Zie Zuid Afrika. Dat is dan indertijd toch ook gelukt...!

Dat is niet zo'n geweldig voorbeeld tenzij ik een verkeerd beeld heb van Zuid-Afrika. Daarbij pastte die apartheidsstrijd in het grotere plaatje van het zwartmaken van blanken. Moslims zijn daarentegen degenen die nu volop worden zwartgemaakt. De media zullen dit niet steunen zoals destijds met Zuid-Afrika.

De eerste vereiste wanneer je iets wilt bereiken is dat je weet wat je voor ogen hebt. Ik heb nog niemand horen uitleggen hoe het probleem kan worden opgelost.

Willen we de Israëlische staat ontmantelen (afgezien van de vraag op welke manier) en de autoriteit overdragen? Aan wie?

Willen we de kolonisten terugzenden? Wat is 'terug'? Israël?

Waar laten we de terugkerende Palestijnse vluchtelingen?

Wie houdt de milities in toom?

De meeste activisten blijven hangen in een tweestatenoplossing maar dat is een onmogelijkheid. Overheden en instanties zullen simpelweg geen andere mogelijkheden onder ogen zien.

Het is voorlopig al heel wat als er meer duidelijkheid ontstaat over de situatie en de verhoudingen zodat we niet nog verder de verkeerde weg op hoeven te gaan.

We moeten onszelf niet te hoog inschatten. Zolang geen enkele politicus dit leest zal het geen invloed hebben, tenminste niet op de politiek. Met activisme gaat het ook niet lukken want de joodse Israëliërs beschikken over een leger. Er is gewoon niet veel aan te doen.
Antares's avatar
| #263090 | 22-04-2018 12:06 | siban
Antares en een 1 staat oplossing dan? Dat lijkt mij de enige weg hoe moeilijk deze ook zal zijn in het begin. Ze hebben deze weg alleen bijna onmogelijk gemaakt door de verdeeldheid die er gezaaid is.

Maar voordat men in oplossingen kan denken moet het probleem eerst duidelijk zijn. De ware machthebbers en hun doelen en daden moeten eerst ontmaskert worden voordat er werkelijk iets kan veranderen, zolang dit clubje nog de macht heeft en aan de touwtjes trekt is elke oplossing die wij bedenken nuttelooos.

Toch denk ik dat jullie inbreng wel verschil maakt. Wat kan je meer doen dan de leugens ontmaskeren. Zolang dit op een nuchtere manier gebeurd zonder teveel emotie dan zal dat ergens opgepikt gaan worden.

Teveel gebeurt er tegenwoordig op basis van emotie en sinds wanneer heeft dat tot iets goeds geleid? Zolang het volk, de mens zijn eigen emoties niet de baas is, zullen ze altijd makkelijk te manipuleren zijn. Je ziet het in de politiek, wie het meest verontwaardig is en het meest geraakt krijgt de meeste steun. Feiten doen er dan niet meer toe, waar of niet waar dit is te erg, hup bommen erop! Zolang jezelf op de moral high ground kan plaatsen dan krijg je het gelijk, dat weten politici. Alleen gebeurt dit op basis van emotie en verwrongen morele opvatting op wat juist is.
siban's avatar
| #263091 | 22-04-2018 13:31 | Antares
Antares en een 1 staat oplossing dan? Dat lijkt mij de enige weg hoe moeilijk deze ook zal zijn in het begin. Ze hebben deze weg alleen bijna onmogelijk gemaakt door de verdeeldheid die er gezaaid is.

Dat lijkt mij ook de enige weg. Het is echter wel noodzakelijk dat er een leiding is die boven de partijen staat en er is momenteel geen enkele partij, organisatie of beweging die daartoe in staat is, ongeacht aan welke zijde er wordt gekeken.

De ware machthebbers en hun doelen en daden moeten eerst ontmaskert worden voordat er werkelijk iets kan veranderen

Tja, ontmaskeren aan wie? Als het over Israël gaat dan denk ik dat er vooral veel macht is geconcentreerd op bepaalde plaatsen en dat die macht moet op de een of andere wijze moet verdwijnen als gevolg van een confrontatie. Dat kan van binnenuit gebeuren (geheel los van de Palestijnse kwestie) of van buitenaf, bijv. door het verlies van de Amerikaanse politieke steun. Als je het publieke beeld van Israël bedoelt dan maakt dat inderdaad verschil (ik loop vooruit) en je ziet dit ook gebeuren.

Toch denk ik dat jullie inbreng wel verschil maakt. Wat kan je meer doen dan de leugens ontmaskeren. Zolang dit op een nuchtere manier gebeurd zonder teveel emotie dan zal dat ergens opgepikt gaan worden.

Veel Amerikaanse joden keren zich af van Israël. Zionistische lobby-organisaties krijgen het moeilijker. Israël krijgt het Spaans benauwd van de BDS-beweging. Langzaam aan verandert er wel degelijk het een en ander. Zodra het beeld verschuift dan schuiven de opvattingen mee.
Antares's avatar
| #263093 | 22-04-2018 22:28 | herman4394
Hierbij wil ik Antares, Zhen en Siban heel hartelijk danken voor de bijdragen in deze discussie.
Het heeft me gesterkt in het gevoel dat ik op de goede weg ben.
Herman
| #263101 | 23-04-2018 20:59 | Zhen
Herman, de mensheid zit in een extreme crisis die nog veel en veel erger gaat worden. De Palestijnse kwestie maakt daar heel veel duidelijk over. De Europeanen zelf zijn meer en meer als Palestijnen in hun eigen landen, omgebouwd tot een groot concentratiekamp. Alleen daarom al is het goed om er de aandacht aan te geven die het verdient, en solidair te zijn over de juiste zaken. Iedereen kan er lering uit trekken.

Het lijkt me uiterst onwaarschijnlijk dat er ooit nog een onafhankelijke soevereine Palestijnse staat komt. Wat er rest van de Palestijnen zou dus moeten worden geintegreerd in de joodse staat op een wijze die gelijkwaardig is aan die van de joden.

En dat zal nooit gebeuren, want daar zijn joden te racistisch voor! Dit is precies zoals is verordoneerd in de Talmud. En die Talmud bevat de Hallakah - de joodse wet - en dat is de basis van de israelische grondwet. Dat racisme is dus fundamenteel en zal nimmer verdwijnen zolang de joodse religie als dusdanig bestaat.

Joden zijn niet de "nieuwe Nazis", ze zijn erger, veel en veel erger... ze waren al racistisch 3000 jaar voordat de Nazis er een paar in de kampen stampten. En voor zover ik weet zijn nazis officieel nimmer racistisch geweest tegen zwarten of andere kleurlingen, om maar eens iets te noemen (op de individuele uitzonderingen na). Joden wel (al zijn er zwarte joden, die dan weer door de witte Ashkenazi en Sephardim joden worden gediscrimineerd).

Wie dat niet ziet of niet wil zien, en niet-joods is, die zal het voelen... dat is hun idee erover.

Joden zullen de schande van de wereld worden, vermoedt ik. Want aan het stereotype van de verradende en racistische jood werken de meesten ervan onvoorstelbaar hard door...

Maar goed, dat weet jij allemaal wel.


herman4394: Wat zouden we kunnen doen?
!. Misdadige feiten regelmatig in de publiciteit (blijven) brengen. Zoals bij de plaatsing van dit artikel.

Het zich doen "schamen" van de schuldigen, zoals bereikt via bekendheid, kan goede resultaten geven, zolang het gedragen wordt door een significante meerderheid van de bevolking.

Jammer genoeg zit het er niet in dat een meerderheid van de westerse bevolking zich ooit druk zal maken over het lot van de Palestijnen. Daar zijn ze gewoon teveel voor afgeleid en misleid door mainstream media die meerendeels worden gecontroleerd door joden (al is er in de nederlandse media, anders dan in andere landen, nog wat ruimte voor niet-joodse opvattingen).

Maar zionistische-joden zullen zich nooit schamen, ongeacht de druk van niet-joden. Dat komt niet voor in hun geloof.

Satanisten ook niet.

Dus er moet iets meer bij: een onontkombare situatie die de criminelen af doet zien van hun doel.

Die onontkombare situatie zou het resultaat kunnen zijn van geweld, maar dat blijkt door de geschiedenis heen hooguit tijdelijk haalbaar te zijn.

Er zal een bewustzijns transformatie moeten plaatsvinden, waar (vrijwel) iedereen aan mee doet.

Maar persoonlijk denk ik dat voordat het zover is de apocalyptische joden en protestanten hun zin zullen krijgen, en dat de wereld meer en meer in rampspoed zal worden gestort, dusdanig dat alle bestaande staten en machtsverhoudingen volkomen overhoop zullen worden gegooid.

Ordo Ab Chao! Tabula rasa... 't is maar waar je trek in hebt.

En als het niet de mensheid is die dat voor elkaar krijgt, dan doet wellicht de inslag van een komeet dat...

(w. verv)
Zhen's avatar
| #263102 | 23-04-2018 21:00 | Zhen
herman4394: Zie Zuid Afrika. Dat is dan indertijd toch ook gelukt...!

Antares: Dat is niet zo'n geweldig voorbeeld tenzij ik een verkeerd beeld heb van Zuid-Afrika. Daarbij pastte die apartheidsstrijd in het grotere plaatje van het zwartmaken van blanken. Moslims zijn daarentegen degenen die nu volop worden zwartgemaakt. De media zullen dit niet steunen zoals destijds met Zuid-Afrika.

Is inderdaad niet een erg gunstig voorbeeld, want het resultaat van de omwenteling in Zuid-Afrika - die natuurlijk hoogst gewenst was - is dat er daar momenteel een heuse genocide van blanken gaande is, zij het mondjesmaat, waar geheel niet over wordt bericht in de main shitstream media (MSM).
Zhen's avatar
| #263103 | 23-04-2018 21:04 | Zhen
siban: Maar wie trekken nu werkelijk aan de touwtjes, Ja de neocons zitten er achter! Wie zijn dat dan ja die en die. Maar zijn dat ook niet weer puppets?

Er wordt een vorm van "soepel management" toegepast. Dit betekent dat niet telkens en overal wordt ingegrepen, maar enkel daar waar het echt moet en mogelijk is, en zoveel mogelijk wordt gedelegeerd.

De grootste machtsconcentratie ligt volgens mij toch nog steeds bij de europese koningshuizen van na de Franse revolutie. De Franse revolutie was er juist om van het Franse koningshuis en de invloed van de katholieke kerk af te komen, wat er aan koningshuizen is overgebleven hoort allemaal bij het team.

Officieel regeren ze niet, maar dat is een wassen neus. Wie heeft er zin in regeren? Is gewoon langdradig en saai. Nee, gewoon het plebs z'n gang laten gaan, onder leiding van goedgekeurde individuen en partijen. En als er eens iets gebeurt dat niet gewenst is, dan ingrijpen via de occulte netwerken (vrijmetselaarij, talloze orden, en meer). Dat werk is al eeuwen lang aan de gang, dus er is al een heleboel "goed" geregeld. Zonodig doe je er soms een schep bovenop, dan krijg je dingen als de moord van Pim Fortuyn...

De joden vervullen een sleutelrol voor die koningshuizen, zoals dat al eeuwen lang het geval is. Maar joden hebben ook hun eigen diverse agendas, waaronder een apocalyptische agenda die tevens aansluit bij die van bepaalde protestanten (waar ze dan ook eeuwenlang nauw mee samenwerken teneinde de wereld naar de afgrond te brengen).

Vervolgens heb je niet-joodse oligarchen van allerlei pluimage, vaak protestant, of katholiek (al is het afbreken van de macht van de katholieken eeuwen lang het doel geweest), en de satanisten die erachter schuilen.

Dat is het zo'n beetje, denk ik. Er lijkt (er moet) zeer waarschijnlijk ook een ET factor te spelen, maar ook dat valt thans onder "soepel management".


siban: Nog iets wat ik niet begrijp is dat de Russen of de andere vijanden van de VS niet allang weten wie de machthebbers zijn in het westen. Tenminste ik krijg niet de indruk dat ze het weten. Putin houdt het ook vaag en deed ook overkomen dat Trump een betere keus was, zeg dan gewoon dat het geen donder uitmaakt wie daar staat.

O maar aan de top weten de Russen donders goed hoe het in elkaar steekt, lijkt mij.

Ook al verdient Putin alle respect voor de meesterlijke wijze waarop hij de huidige crises managed, eigenlijk is hij iemand die het liefst mee zou spelen met de rest van de NWO. Trump leek hem wel OK, zij het dat hij verder geen illusies had ivm de "Deep State".

Wist je dat H. Kissinger een goede vriend is van 'm? Dat kan geen goed nieuws zijn...

Daarbij heeft Putin een joodse moeder en zou hij een israelisch paspoort mogen aanvragen. Daar wil ik op zich niets achter zoeken gezien zijn meerendeels onberispelijk gedrag, maar zeker is dat hij heel zorgvuldig zijn banden met joden en israelis onderhoudt. Dus verwacht geen radikale acties van 'm tegen Israel, tenzij de Russen moeten ingrijpen vanwege militaire provocaties.

Hoe het ook zij, ook de Russen zullen niet met DE juiste oplossing komen...
Zhen's avatar
| #263120 | 25-04-2018 06:42 | herman4394
heeft Putin een joodse moeder en zou hij een israelisch paspoort mogen aanvragen.


verwacht geen radikale acties van 'm tegen Israel,


Dank Zhen.
Bovendien heeft Rusland veel minder wapens als wij in het westen met de NATO.
aanmelden / inloggen