Door community (initieel Unseen), Op zat 2 apr 2016 14:24, 4 reacties, nieuws

Alan Watt: Het programmeren van de wereldbevolking.' Onderzoeker Alan Watt bespreekt hoe dezelfde wetten worden uitgevaardigd op hetzelfde moment in verschillende landen onder de structuur van global governance. Watt legt gedetailleerd uit hoe de mensen van de wereld worden verplaatst door de elite zoals een gedomesticeerde kudde dieren. Door een aantal gekunstelde crises en "revoluties," zoals culturele, politieke, seksuele of musical revoluties, zodat de controllers menselijk gedrag kunnen manipuleren naar de resultaten die zij nodig hebben.

Watt onthult hoe de bevolking gehouden wordt in een constante staat van paniek en terreur, zodat gezagsdragers die met vertrouwen spreken dan meer gewillig vertrouwd worden, met behulp van psychologische "schok en ontzag" gebeurtenissen voor het genereren van angst en hulpeloosheid door het bombarderen van de bevolking met een horde van verschillende bedreigingen waar ze niet persoonlijk mee kunnen omgaan , en dus kiezen voor de staat voor de geruststelling en leiderschap.

In deze fascinerende diepgaande verkenning van de menselijke psyche bespreekt Watt hoe deze hulpeloosheid is kunstmatig stoom-schuifkleppen door middel van sport heeft gecreëerd, waar mannen een tribal team wordt gegeven waarin ze zich kunnen inleven en toejuichen, ze voorzien de mannen van enig gevoel van succes in hun eigen persoonlijke leven. Sport is slechts een plaatsvervanger om hen afgeleid te houden van hun eigen slavernij.

Alan Watt: Het programmeren van de wereldbevolking.
Annotaties:
| #249795 | 04-04-2016 11:27 | Antares
Alan Hart heeft gelijk met zijn stelling dat we via de televisie worden geprogrammeerd. Het is ronduit schokkend wat er nu op de tv wordt getoond.

Fundamentele kritiek op de pers en de media houdt in dat zij de wereld tonen door de ogen van de multinationale corporaties.

In films en series op de tv zie je de samenleving door de ogen van de politie, het leger of het commandocentrum. Nu hoeft dat op zich niet verkeerd te zijn. Ik herinner me bijvoorbeeld nog de afleveringen van Hill Street Blues (op herhaling). Maar wat je toen zag door de ogen van de politie was in elk geval nog een samenleving. Nu is het de vijand geworden.
Antares's avatar
| #249796 | 04-04-2016 11:29 | Antares
Oeps, ik zie dat ik me in de naam heb vergist: Alan Watt.
Antares's avatar
| #249797 | 04-04-2016 15:41 | Ness
Oh die man is helder zeg.. z'n website is niet om aan te zien met al die kleurtjes trouwens.
2 uur is taai, maar het is allemaal de moeite waard. Op een andere video kraakt hij het Annukukel gebeuren en diverse SF schrijvers af, en verklaart waarom mensen zo vatbaar zijn voor ideëen als reptilians. Ook Velikovsky wordt van z'n voetstukje gerukt; de man blijkt allerlei locals opdracht te hebben gegeven symbooltjes op rotsen te krassen om zijn beweringen te staven. Heel vreemd dat in de tijd dat Velikovsky van alle kanten werd gepromoot de debunking nooit aan de orde is gekomen.
https://www.youtube.com/watch?v=AtJMTIF_PAA
Ness's avatar
| #249799 | 04-04-2016 15:59 | Unseen
Het programmeren van de Nederlandse bevolking
Wat weten we tot zover: er bestaan professionele undercover commando’s in Nederland, die opereren in opdracht van onze overheid, de samenwerkende inlichtingendiensten waaronder de CIA en uiteraard de NAVO.
Deze professionals opereren echter grotendeels buiten het toezicht van de overheid en buiten het toezicht van normale overheidsmedewerkers en het oorlogsapparaat, operaties waarvoor geen verantwoording afgelegd hoeft te worden. Duidelijk een ongemakkelijke waarheid.

Dit alles speelt uiteraard ook buiten het zicht van journalistiek en grote media. De media mogen daarover uiteraard niet rapporteren, en wat blijkt, op die doofpot wordt actief toegezien. De medewerkers van het Nederlandse Stay-Behind leger van O&I;zijn geen lieverdjes:

De O-organisatie [..] was gericht op het uitvoeren van sabotages, overvallen en liquidaties in bezet gebied [LLE: dat wil zeggen gewoon hier in Nederland na WO2 dus!]. O was voorzien in de secties Sabotage, Psychologische Oorlogvoering, Verbindingen, Falsificatie, Operationele Financiering, Security en een sectie Codes. De huidige voorzitter van de Raad voor de Journalistiek en voormalig voorzitter van de NCRV mr A. Herstel was als instructeur psychologische oorlogvoering aan O verbonden.

De voorzitter van één van de grootste Nederlandse publieke omroepen was als instructeur Psychologische Oorlogsvoering in dienst van de Nederlandse overheid en het geheime Stay-Behind leger. En ineens zijn dus ook de publieke omroepen in beeld als middel van O&I;. Op hoog niveau houdt het geheime O&I;dus toezicht op (lees: beïnvloedt het) de media. Daarnaast is duidelijk dat O&I;stiekem infiltreerde in de samenleving en ze via die weg hun operaties uitvoerde.
Unseen's avatar
aanmelden / inloggen