Door community (initieel Best Well), Op don 28 jun 2018 20:32, 5 reacties, nieuws

Alex Jones niemand anders dan bill HicksEen alternatief nieuwskanaal dat vele malen groter is dan menig mainstream-kanaal heet Infowars en wordt al lange tijd gerund door Alex Jones.

De fanatieke presentator is een fervent aanhanger van de huidige president Trump, maar er komen steeds meer aanwijzingen boven water dat deze man inderdaad helemaal geen Alex Jones is.


De afgelopen jaren is de grote website Infowars voor velen die verder kijken dan de standaard mainstream een bron van informatie geweest. Er zijn zo langzamerhand maar weinig mensen die nog nooit van de oprichter en boegbeeld Alex Jones hebben gehoord.

Hoe groot dit kanaal is blijkt uit een eerder artikel:

Dat dit klopt, zeker voor wat betreft Youtube, blijkt mede uit het volgende staatje:Wij hebben al jaren onze twijfels over deze man en niet in de laatste plaats vanwege het volgende:

Mensen die echt dingen uitzoeken die weten dat het in feite niet uitmaakt welke Amerikaanse presidentskandidaat je kiest, omdat ze beiden dezelfde opdrachtgevers hebben. Opdrachtgevers die we voor het gemak even Rothschild zullen noemen.

Wij hebben de laatste weken in diverse artikelen aangetoond dat Donald Trump niet de redder van de Amerikaanse bevolking zal zijn zoals vele mensen naïef hebben gedacht, maar dat Trump waarschijnlijk nog erger zal zijn dat Hillary Clinton. Dat Trump volledig onder controle staat van Tel Aviv en dat Amerika met Trump (weer) een verlengstuk van Israël is geworden.

Je zou verwachten dat een intelligente man zoals Alex Jones dat uiteraard doorziet, maar niets is minder waar. Jones is een fervent supporter van Donald Trump.

En verder:

Een andere, wellicht veelzeggende indicatie, is dat de in 2001 vermoordde William (Bill) Cooper geen hoge pet op had van Alex Jones. Sterker nog, hij dweilde de vloer aan met Jones en noemde hem een leugenaar en een oplichter van het volk in zijn populaire radioprogramma. Enkele weken na uitzending was Bill Cooper dood.

Na de beschuldigingen van Cooper bleek dat Alex Jones de rol van de Zionisten en Israëliërs bij 9/11 bagatelliseerde en er alles aan deed om de aandacht een andere kant op te sturen.

Er zijn mensen die suggereren dat Cooper een te grote belemmering was voor de rol die men in gedachten had voor Alex Jones en dit de reden is dat hij werd vermoord. Cooper nam bepaald geen blad voor de mond en werd door Bill Clinton ooit “de gevaarlijkste man van Amerika” genoemd.

Met Cooper opgeruimd, zou er niets meer in de weg staan om via het kanaal van Alex Jones veel mensen "te vangen" en een bepaalde richting uit te sturen.

Zijn het allemaal geruchten en is Alex Jones daadwerkelijk wie hij zegt dat hij is, of wordt hier een slim spel gespeeld waar miljoenen mensen intrappen?

En over identiteit gesproken: Er doen al jarenlang geruchten de ronde dat het karakter Alex Jones een fictief personage is dat wordt gespeeld door de formeel in 1994 overleden Bill Hicks.

William Melvin (Bill) Hicks (Valdosta (Georgia), 16 december 1961 – Little Rock (Arkansas), 26 februari 1994) was een Amerikaanse stand-upcomedian die controversiële onderwerpen zoals de Golfoorlog of de rellen in Los Angeles (LA Riots, 1992) niet vermeed.

Wanneer je foto’s van beiden naast elkaar legt is er een verbluffende gelijkenis, zelfs tot aan de positie van de tanden aan toe.

Alhoewel beiden opgroeiden in de Amerikaanse staat Texas en beiden ook een gezamenlijke vriend hadden, producer Kevin Booth, zijn er geen foto’s waar beiden tegelijk op staan. Wel foto’s van Booth met Hicks en ook foto’s van Booth met Jones, maar nooit foto’s waar Hicks en Booth samen op staan.

Bill Hicks overleed(?) op 32-jarige leeftijd aan alvleesklierkanker, wat natuurlijk kan, maar deze ziekte is typisch voor oudere mensen.

In de volgende video wordt alle bewijsmateriaal dat er is en wat aantoont dat Alex Jones niemand minder is dan Bill Hicks op een rijtje gezet. En dan krijg je een behoorlijk overtuigend beeld zoals Jerome Corsi die hem tijdens een interview opeens Bill noemt zonder dat hij dat zelf in de gaten heeft.

Wanneer dat verhaal inderdaad waar is, dan is Bill Hicks gebruikt om een groot alternatief nieuwskanaal op te zetten, waarmee argeloos zoekende mensen worden afgevangen en in een bepaalde richting gestuurd.

Ook als het verhaal over Bill Hicks niet waar mocht blijken, dan blijft het verhaal hetzelfde. Infowars en Alex Jones en/of Bill Hicks worden gebruikt om een massa die op zoek is naar de waarheid af te vangen en in een bepaalde richting te sturen.

Een richting waarbij ze veel echt onthullende informatie zullen krijgen, maar altijd op een zodanige manier dat de echte waarheid altijd verborgen zal blijven.

Ook in Nederland hebben wij een Alex Jones, maar dat is een ander verhaal....

Annotaties:
| #263959 | 29-06-2018 07:39 | Rotterdam
'De fanatieke presentator is een fervent aanhanger van de huidige president Trump, maar er komen steeds meer aanwijzingen boven water dat deze man inderdaad helemaal geen Alex Jones is.'

De gekkies van Niburu worden met de dag idioter.

Ook mooi is de sneer naar Micha Kat: Ook in Nederland hebben wij een Alex Jones, maar dat is een ander verhaal....
| #263960 | 29-06-2018 09:35 | Manus
Heb niet zoveel met die Alien-site, maar af en toe hebben ze wel aardig artikel, waaronder deze.

Er zijn inderdaad tal van aanwijzingen dat Hicks Alex Jones is. Maar los daarvan is duidelijk dat het een controlled-opposition influencer is.
Ik boycott zijn website en kanaal structureel.

Met Micha Kat hebben ze ook gelijk, een schreewlelijk die tegengestelde emoties oproept.
Opmerkelijk is dat Adam Curry hem promootte en diezelfde Adam Curry later meermaals bij Alex Jones aanschoof.
Manus's avatar
| #263961 | 29-06-2018 11:24 | Best Well
Zo ziet gecontroleerde opposite eruit:


roep wat over een voledig kloppende bewering waarbij steekhoudende inhoudelijke argumenten ontbreken

De gekkies van Niburu worden met de dag idioter.


'De fanatieke presentator is een fervent aanhanger van de huidige president Trump, maar er komen steeds meer aanwijzingen boven water dat deze man inderdaad helemaal geen Alex Jones is.'


Blijft voor mij alleen maar een conclusie over:
Die gek van een Rotterdam wordt met de dag idioter.
Best Well's avatar
| #263962 | 29-06-2018 13:51 | Rotterdam
Geweldig weer, die vergelijkingen met fotootjes en gebit. Ga maar eens wat andere fotootjes van Hicks zoeken, lijkt totaal niet. Luister ook eens naar YouTube filmpjes van Hicks, die stem is octaven gedaald.

O ja, en dan nog dit: Alex Jones maakte al radio toen Hicks nog alive & kicking was.

Is volgens gekkie Manus allemaal volstrekt geloofwaardig.
| #263963 | 29-06-2018 15:26 | Best Well
O ja, en dan nog dit: Alex Jones maakte al radio toen Hicks nog alive & kicking was.


Dat soort grappen zijn ongeveer zo zogemaakt:

Ome Joop was ook op de radio toen Harry Nak bekend werd.

(Vraag maar even aan André van Duin!)
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen