Door community (initieel Likoed Nederland), Op zat 14 jul 2012 16:04, 4 reacties,    

Allah wil dat wij massaal bloed vergieten om de Joden te verdrijven

Interview met het Jordaanse voormalige parlementslid Mohammed Abd Al-Qader, Al-Aqsa TV (Gaza, Hamas) op 13 juni 2012.

Mohammed Abd Al-Qader:

“De beste methode was die van martelaarschap operaties [zelfmoordaanslagen]. Hoe die gezichten veranderden in droefenis en vernedering …

[...]

Als de Joden zich veilig en zeker voelen – wat hun gegeven worden door de huidige regimes om hen heen – dan bereiken zij economische en politieke prestaties. Dan bouwen zij wolkenkrabbers. De volgende keer zal [hun straf] erger zijn, en [hun vijanden] zullen alles vernietigen wat hun in handen valt.

Met andere woorden, de moslims zullen die veiligheid, die economische prestaties en die gebouwen vernietigen, tot geen enkele jood meer kan hopen om te blijven in dit heilige land, en geen enkele Jood buiten dit heilige land nog zal kunnen hopen om hier te komen.

Dat is de weg – de weg van vechten en van het martelaarschap.”


Interviewer: “Eerbiedwaardige sjeik, denkt u dat dit snel plaats zal vinden?”

Mohammed Abd Al-Qader:

“Ik denk dat dit binnenkort zal gebeuren. Want als je kijkt naar hoe de islamitische er nu voor staat, dan zie je dat die 70 jaar was getemd door onderdrukkende dictators. Die bedreigden het levensonderhoud van mensen, zetten hen gevangen, doodden hen, en ga zo maar door. Maar de islamitische volkeren zijn begonnen om hun plicht in te zien met betrekking tot dit land.

Kijk maar naar de jihadistische bewegingen, zoals Hamas en anderen. We hebben onze broeder Abu Abed [Ismail Haniya] horen zeggen: ’Wij zullen Israël nooit erkennen, wij richten ons op de bevrijding van Palestina in zijn geheel, van de rivier [de Jordaan] tot de [Middellandse] Zee.’

Dat is wat er gebeurde toen de Palestijnse zaak opgenomen werd in de zielen van de mensen. Een doelstelling schiet wortel in de harten van mensen door middel van bloed. Net zoals een plant zijn leven haalt uit water, en hoe meer je een plant water geeft, des te meer deze wortel zal schieten tot diep in de aarde en zijn takken naar de hemel zal schieten. Net zo zullen de mensen van Palestina hun bloed vergieten. En wanneer dit bloed kookt en de aderen exploderen, zullen de mensen nog meer geïnspireerd en gemotiveerd zijn om te vechten.

Dus dit is de weg die wij moeten gaan. Jihad en martelaarschap operaties [zelfmoordaanslagen] is het pad waar Allah ons op leidt.”Klik hier voor de film.
Annotaties:
| #185236 | 14-07-2012 16:55 | liefdevol
Eeeuuhh.... ja.... nee.... maar.... want.... propaganda.... moslimhater.... racistische fascistische intolerante xenofoob.... zouden standrechtelijk geexecuteerd moeten worden....

Eeeuuhh.... ja.... nee.... maar.... want.... propaganda.... jodenhater.... holocaust.... antisemieten.... fascistische nazi's.... zouden standrechtelijk geexecuteerd moeten worden....

Met alle respect voor de moslims, de joden, likoed nederland etc.. maar worden jullie (moslims, joden, etc..) er nou niet zelf een keer moe van??
| #185251 | 14-07-2012 19:41 | Argwaan
Er bestaan geen andere mensen dan mensen. Mensen die denken dat er speciale mensen zijn doordat ze zich zus of zo noemen of vinden geloven in fabeltjes.
Wie iets buiten zichzelf nodig heeft om iets te zijn is ... niets. Wie niets nodig heeft is alles.
Argwaan's avatar
| #185257 | 14-07-2012 22:40 | christian7
Nee Likoed,

Dat wil Allah helemaal niet maar dat maak jij er van.Al duizenden jaren leven muslims, joodse mensen en christenen vreedzaam naast elkaar.Deze shit komt van Likoed.Wist jij dat er in het Iraanse parlement joodse vertegenwoordigers zijn? Jij bent een ophitser.Lees het volgende eens:

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/860421/2007/07/13/Joden-in-Iran-willen-voor-geen-geld-emigreren-naar-Israel.dhtml
christian7's avatar
| #185295 | 15-07-2012 12:41 | Likoed Nederland
De boodschapper krijgt de schuld?
Wij laten alleen maar zien wat dagelijkse kost is op de Palestijnse televisie. Vreemd dat ons verweten wordt om propaganda te maken voor Palestijnse denkbeelden.
Likoed Nederland's avatar
aanmelden / inloggen