Door community (initieel Best Well), Op zon 18 feb 2018 17:23, 0 reacties, nieuws

Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt

Mueller heeft inderdaad geen enkel bewijs tegen Trump gevonden – Hillary gaf 53 x meer uit dan Russen aan campagne, maar verloor toch – CIA veteranen: Rusland heeft niets verkeerds gedaan, wij bemoeien ons ook altijd met verkiezingen andere landen (‘maar wij hebben de juiste motieven’)Afbeelding: WikiMedia Commons (via Infowars (2)).

Nu de speciale aanklager Robert Mueller feitelijk tot de conclusie is gekomen dat er geen enkel bewijs is van een samenzwering tussen president Trump en de Russen (2), heeft Lee Smith van het Hudson Institute gezegd dat ‘alles waar ze Trump van hebben beschuldigd... door de regering Obama werd gedaan.’ Tevens heeft een groep CIA veteranen en researchers in een artikel in de New York Times bevestigd dat Rusland niets verkeerds of vreemds deed, en dat de VS zelf altijd en overal de verkiezingen probeert te beïnvloeden. ‘Maar wij mogen dit, want wij hebben de juiste motieven.’Trump-Rusland dossier nu ook officieel een leugen

Smith beschuldigt de grote Amerikaanse media van hypocrisie, omdat die in alle stilte zijn gestopt met hun berichtgeving over de ‘geheime samenwerking’ tussen Trump en Rusland, nu dit ook officieel puur nepnieuws is gebleken. En ‘nepnieuws’, dat is –overigens ook in Nederland- volgens de massamedia alleen iets dat door de onafhankelijke alternatieve (internet)media kan worden verspreid, en nooit door de zichzelf verklaarde ‘kwaliteitsjournalisten'.

Zoals we van meet af aan hebben geschreven blijkt Muellers onderzoek ‘gebaseerd op de leugens in het Christopher Steele dossier,’ waarmee hij verwijst naar de voormalige Britse MI6 spion, die in opdracht van de Democraten een fake dossier over Trump en Rusland samenstelde. Mueller klaagde wel 13 Russen en Russische bedrijven, en drie instanties aan wegens het voeren van ‘een informatie oorlog’ tegen de Verenigde Staten, omdat ze geprobeerde zouden hebben ‘tweedracht te zaaien’ via berichten op Facebook en Twitter.

Hillary gaf per maand 53 x meer uit, maar verloor toch

Al eerder werd bekend dat Russen daar ‘maar liefst’ $ 1,2 miljoen per maand voor uittrokken – een schijntje, zeker vergeleken met de $ 66 miljoen die Hillary Clinton en de Democraten maandelijks uitgaven voor hun mislukte campagne.

Daar komt bovendien nog bij dat lang niet al het Russische geld voor pro-Trump berichten werd uitgegeven, maar ook voor Hillary’s Democratische tegenstanders Jill Stein en Bernie Sanders (3).

‘Absoluut obscene campagne van de pers’ om aandacht van Hillary af te leiden

Smith wijst erop dat de grote media en bekende journalisten bewust deelnamen aan een politieke campagne tegen Trump, mede omdat er op dat moment al een geheim FBI onderzoek naar Hillary’s criminele handelingen –zoals het illegaal verkopen van een deel van Amerika’s verrijkte uranium aan Russen- liep. ‘Toen dachten ze: laten we Trump ook onderzoeken, en dat gebeurde, wat op zich al krankzinnig genoeg was.’

‘En na de verkiezingen werd het zelfs nog erger. Toen werd het een aanval, niet alleen op de president... maar ook op de keuze van de Amerikaanse kiezers, op wie zij als president wilden. Dat was een absoluut obscene campagne van de pers – eerst tegen Trump, daarna tegen het Amerikaanse publiek.’ Fox kopstuk Laura Ingraham pleitte er dan ook openlijk voor dat Mueller een onderzoek opent naar Hillary Clinton, John Kerry, Susan Rice, en mogelijk ook Obama. (4)

Westerse media negeren dat ze weer nepnieuws hebben verspreid

De Amerikaanse, maar ook de Nederlandse media doen nu alsof hun neus bloedt en nooit hebben deelgenomen aan deze schandalig bevooroordeelde campagne vol nepnieuws en leugens.

‘Alles waar ze Trump van beschuldigden, werd door de regering Obama gedaan,’ vervolgde Smith. ‘In Oekraïne, in Syrië, of je het nu wel of niet met zijn beleid eens was - ik overigens niet. Plotseling blijken al die bekende journalisten, die vaak intensief en persoonlijk met Obama spraken, op de een of andere manier steeds te negeren wat hij heeft gedaan, en te stellen dat niet hij, maar Trump de krankzinnige leugenaar was... Dat op zich was al een enorme aanwijzing.’ (1)

‘Russen deden niets verkeerds’

Een groep voormalige CIA veteranen en researchers heeft in een artikel in de New York Times gesteld dat de Russen inderdaad niets bijzonders hebben gedaan. ‘Als je aan iemand van de inlichtingendienst vraagt of de Russen de regels hebben overtreden, of iets bizars hebben gedaan, dan is het antwoord: nee, helemaal niet,’ aldus Steven Hall, die 30 jaar lang bij de CIA werkte, en er tevens op wees dat de VS er nog nooit een probleem van heeft gemaakt om zich met de verkiezingen in andere landen te bemoeien.

VS mag wel bemoeien, want ‘wij hebben de juiste motieven’

Volgens Hall en de andere veteranen en analisten is Amerika in tegenstelling tot Rusland hiertoe gerechtvaardigd, ‘omdat het om de juiste motieven gaat’. Ja, en daarom zijn het niet de Russen, maar de Amerikanen die overal ter wereld oorlogen beginnen, waar alleen al sinds ‘Irak’ naar schatting minimaal één miljoen, maar vermoedelijk een paar miljoen mensen bij zijn omgekomen. Want dat is om de ‘Westerse waarden’ en ‘democratie’ te verspreiden, en dan mag je klaarblijkelijk, zoals Obama deed, straffeloos –en geregeld zonder instemming van de VN Veiligheidsraad en het Amerikaanse Congres- 9 landen laten bombarderen.
Annotaties:
aanmelden / inloggen