Door Ness, Op vri 16 jun 2017 17:49, 7 reacties,    

Als we de waarheid niet meer te horen krijgen…....dan praten we allemaal lariekoek:
"Zonder waarheid is er dan ook geen rationaliteit mogelijk. Hoe kan een mens rationeel zijn als hij niet weet wat waar is en wat niet? Rationeel wordt hier gedefinieerd als “fundamentally a matter of being appropriately responsive to reasons.” Deze gronden (reasons) bestaan uit feiten."

En als die feiten niet afkomen, dan zullen mensen de losse eindjes zelf aan elkaar vast knopen op in eerste instantie rationele en logische wijze. Maar in de huidige verwarde klerezooi die ooit werd aangeduid als samenleving bent u dus een mafkezerig complottertje als u b.v. concludeert dat de CS-diabeet een achtergrondiër moet zijn, of als u concludeert dat vanwege het gebrek aan signalementen in nieuwsberichten de daders van misdrijven als deze in dezelfde categorie vallen.

Want als het wellicht autochs of Oiropeanen betreft in soortgelijke gevallen dan staat dat er steevast verbindend-juichend bij vermeld. Een gebrek aan feiten is een feit op zich. Geen signalement? Dan weten wij genoeg. Rationaliteit kruipt waar het niet gaan kan. Ofwel: neem uw grootje in de maling, roverheid. Lezenswaardig artikel!
Annotaties:
| #259976 | 16-06-2017 21:49 | Ness
En nee dit is geen aanval op achtergronders maar op de roverheid, die hele smerige social engineering spelletjes speelt met wat zij blijkbaar beschouwen als poppetjes, speelgoed, vee. Het punt is dat de eerste de beste maffia-organisatie 1000% beter werk aflevert dan de roverheid als het gaat om burgers, alloch en autoch, te beschermen, en tegen minder kosten.

In de Grenfell toren zaten nogal wat immigranten (en veel illegalen ook durf ik wedden) lekker goedkoop opgehokt maar dat is lang niet de enige toren die met die levensgevaarlijke brandbare troep is bekleed. Wat blijkt? Voor 5000 pond extra was alle ellende te vermijden geweest. De gebruikte bekleding fikt nl als een tierelier. Wie van zaken op de hoogte wil blijven leze the daily mail want die neemt hier geen policor blad voor de mond.

Er is momenteel een soortement bestorming gaande (geweest) voor het gemeentehuis daar in Londen. Het werkelijke aantal doden ligt veel hoger en er wordt nu al een en ander achtergehouden is het idee: https://www.rt.com/uk/392586-grenfell-tower-fire-protest/

Hier in NL wordt een Nederturkse schrijver met de dood bedreigd omdat hij de werkelijkheid, dwz de waarheid van Turkije toont. De man krijgt de ganse Turkse maffia op z'n nek. Marokkanen worden tot zowat in huis nagezeten door hun graftakken + koning. Kan de NL roverheid deze mensen beschermen? Import een toekomst bieden? Welnee... is ook nooit de bedoeling geweest want wegens allerlei zelf-geschapen minderhedenproblemen zitten de ambtenaartjes en politici gebeiteld op het pluche. Hoe meer geïmporteerde kanslozen des te beter. En ze stoken het vuurtje extra op dmv 'prikkeling' zoals drammen over hoofddoekjes bij de pliesie en absurde voortrekkerij van moslims en nieuwe import om maar lekker veel scheve ogen te veroorzaken.

Maar ook het niet benoemen van de identiteit van daders valt onder die 'prikkeling', om de gemoederen aan de kook te houden. Op die manier wordt de segregatie extra bevorderd en ook dat levert lekker veel pluche werk op. En 'extreem-rechtsen' die 'bestreden' moeten worden. Verdeel en heers. Bovendien kan met meer kansloze import meer geleend worden, waarmee het voortbestaan van de banken, de oorlogen en de onderdrukking van IEDEREEN gegarandeerd wordt. Griekenland is helemaal kapot gegaan aan de banken. Die toveren geld uit het niets maar staan erop dat dit niets in z'n geheel terugbetaald wordt, terwijl de enige echte inkomsten die zij derven bij wanbetaling de rente is. Het zou leuk zijn als PVV'ers zich dat - en andere zaken - eens realiseerden ipv de Griekse Jan-met-de-pet de schuld te geven, wat Wilders ook uitkraamt.

Zolang er verstoppertje wordt gespeeld met de werkelijke misdaadcijfers en de werkelijke kosten van bepaalde groepen kunnen de minderheden niet emanciperen en zal de meerderheid, die ook nog eens het lef heeft blank te zijn, niet tot bedaren komen. En da's dus blijkbaar de bedoeling.
Ness's avatar
| #259984 | 17-06-2017 14:19 | siban
Maar ook het niet benoemen van de identiteit van daders valt onder die 'prikkeling', om de gemoederen aan de kook te houden.


Redenatie klopt van geen kanten Ness. Hoe kan het niet benoemen de boel nog meer opstoken? Want dat is blijkbaar de bedoeling van de overheid?. Erg omslachtig als dat de bedoeling is en ook heel erg ver gezocht!!

Alles moet in het straatje passen van een leugen verkondiger, Het is een onbewuste leugen want de leugen verkondiger gebruikt zijn hoge ratio en beredeneerd zo zijn waarheid. Een echte leugenaar is echter zeldzaam, want iedereen denkt de waarheid te weten ook de huichelaar.
siban's avatar
| #259985 | 17-06-2017 20:08 | Ness
ter illustratie:
head-in-the-sand-lion-blog.jpg?w=1024&h=791
@Siban (laatste keer dat ik op je reageer): Je neemt een uitspraak uit 1 alinea, plakt die aan een zin in een andere alinea vast, rukt zodoende het gezegde uit verband en op die valse combinatie val je me aan met vage shit-uitspraken. Dat heet trollen, om precies te zijn via een strawmanargument. Noem je mij daar een leugenaar of huichelaar? Noem ik jou een pissebed, okay? Heb ik geen huichelachtige strawman voor nodig.

Overigens staat het niet-benoemen gelijk aan belazeren, en er zijn heus mensen die niet belazerd willen worden. Wie problemen niet benoemt hoeft ze niet op te lossen heh.. want 'ze bestaan niet' (cq u kunt het lekker niet meer aantonen). Dát is wat mensen aan de kook brengt.

@niemand in het bijzonder: als jij 100 euro leent van een vriend heb je de morele plicht dat terug te betalen, want anders is zijn verlies jouw winst; op die manier lenen is diefstal, of oplichterij. Bij banken werkt dat niet zo omdat zij op grond van jouw lening dat geld uit de lucht toveren. Het kan op dezelfde manier weer weggetoverd worden zonder daarmee iemand(en) te benadelen. Daarom is er ook geen morele verplichting voor een bevolking om schulden af te betalen die door een roverheid/'maffia zijn aangegaan bij banken. Dit soort oplichterij heet 'odious debt'.
Ness's avatar
| #259987 | 17-06-2017 20:24 | Antares
Erg omslachtig als dat de bedoeling is en ook heel erg ver gezocht!!

Klinkt logisch.
Antares's avatar
| #259999 | 18-06-2017 12:10 | siban
Bergrijp me niet verkeerd Ness maar de redenatie dat de overheid de situatie sust om de gemoederen meer op te stoken klopt gewoon niet.

Ze sussen de boel juist om onrust te voorkomen. De instroom van migranten moet succesvol worden en NL zal laten zien hoe wij tolerante Hollanders dat doen. Onze regeringsleiders volgen namelijk de de regels uit Brussel en de Bilderberg clubjes. De regering leiders zijn niet bewust op de hoogte van het complot. Kan ook niet, Dus liegen ze niet echt want ze zijn voorgelogen.

Dat liegen sloeg dus niet echt op jou.. chilll, okay misschien een beetje, maar meer op het artikel van de tpo, En het punt daarin waar gesteld wordt dat een leugenverkondiger hetzelfde is als iemand die liegt!
siban's avatar
| #260000 | 18-06-2017 21:18 | zenmaster
Bergrijp me niet verkeerd Ness maar de redenatie dat de overheid de situatie sust om de gemoederen meer op te stoken klopt gewoon niet.


Het volk komt er toch achter wat de namen en afkomst van de misdadigers zijn, want dit is niet meer de NOS-tijdperk. Het volk weet daarom ook dat de roverheid vol met rotte streken zit.

Nee, Siban, de grenzen zijn niet opengegooid vanwege de menselijkheid. De roverheden binnen de EU zijn werkelijk alles behalve menselijk.
zenmaster's avatar
| #260001 | 19-06-2017 00:35 | Manus
Zeker goed artikel van TPO, al durven ze uit politieke correctheid het beestje niet helemaal bij de naam te noemen...
Manus's avatar
aanmelden / inloggen