Door ouwe knar, Op maa 30 apr 2018 21:45, 4 reacties, citaat / intro / linkdump

Amerika maakt lijst van landen die hen te veel dwarsbomenTop ten countries that voted the same as the US are Israel, Micronesia, Canada, Marshall’s Islands, Australia, Great Britain, France, Palau, Ukraine, and the Czech Republic. Ten states that have voted against the US the most are Zimbabwe, Burundi, Iran, Syria, Venezuela, North Korea, Turkmenistan, Cuba, Bolivia, and the South African Republic.

“The American people pay 22 percent of the UN budget - more than the next three highest donor countries combined. In spite of this generosity.... Either way, this is not an acceptable return on our investment.” said Nikki Haley, US ambassador to the UN.
...
Annotaties:
| #263228 | 01-05-2018 07:40 | Antares
Het is onbegrijpelijk dat zij de kans krijgt om zo openlijk te liegen over zulke belangrijke zaken. Waarom wordt er niet geëist dat zij vertrekt? Trump heeft zichzelf goed laten kennen door dat mens aan te stellen en de VN laat zich kennen door niet in te grijpen. De VN is bedoeld om landen te laten onderhandelen en niet om ze tegen elkaar op te zetten. Zij moet gewoon vertrekken. Weg. Foetsie. Lock her up.
Antares's avatar
| #263239 | 01-05-2018 22:02 | jantjeuitnederland
@Antares
De Verenigde Nazies zijn door en door verrot. Israël, toch een heel klein land, met heel weinig inwoners, met een zeer redelijk politiek climaat vergeleken bij andere landen, met een zeer redelijke rechtsspraak vergeleken met andere landen, enz. enz. enz. krijgt de meeste resoluties aan zijn broek van alle landen.
Trump en Haley hebben 100% gelijk.
Als Nederland ballen had en voor de waarheid was, zouden ze Trump steunen.
jantjeuitnederland's avatar
| #263240 | 02-05-2018 07:37 | Antares
krijgt de meeste resoluties aan zijn broek van alle landen.

Wat is er oneerlijk aan als 'alle landen' tot dezelfde conclusie komen? De VN is juist bedoeld om een onwettig opererend land gezamelijk tot de orde te kunnen roepen. We zijn het kennelijk niet eens over de term onwettig.

Israël, toch een heel klein land, met heel weinig inwoners, met een zeer redelijk politiek climaat vergeleken bij andere landen, met een zeer redelijke rechtsspraak vergeleken met andere landen, enz. enz. enz.

Ik ken geen enkel land dat al zo lang en zo diepgaand een complete bevolkingsgroep aanvalt. Israël verdedigt niet zichzelf maar de bezetting.

Het redelijke politieke klimaat loopt uiteen van een Palestijnse minister die ervoor moet oppassen geen slachtoffer te worden van fysiek geweld door haar joodse collega's, een minister die openlijk oproept tot dit geweld maar dan tegen alle Palestijnen, een partij die zich de heimatpartij noemt, een minister-president die een notoire leugenaar is en op het punt staat te worden aangeklaagd voor corruptie (lijkt een traditie te zijn die wordt doorgegeven van mp op mp), een pers die de leugens uit Tel-Aviv rondtoetert en een bevolking die erbij staat te juichen. De politiek wordt feitelijk beheerst door de bezettingspolitiek. Bij iedere verkiezing zal de partij winnen die belooft de Palestijnen het hardst te zullen aanpakken. De bezeting en het Palestijnse bevolkingsoverwicht creëren dat mechanisme. De bevolking wordt een angstscenario voorgehouden en stemt daarnaar.

De rechtspraak van Israël is erg goed voor joden, half goed voor halve joden en uitgesproken slecht voor niet-joden. Joden, halfjoden en niet-joden zullen er daarom anders over oordelen.

Trump en Haley hebben 100% gelijk

Met het naar Jerusalem verplaatsen van de regering? De hoofdstad zou toch op zijn minst in het land zelf moeten liggen en niet half erbuiten.

Als Nederland ballen had en voor de waarheid was, zouden ze Trump steunen.

Dan zouden ze het Israëlische grondgebied op Schiphol terugeisen vanwege het veiligheidsrisico dat dit met zich meebrengt. Israël kan (kern/bio)wapens, geld, mensen en wat dan ook ons land binnensmokkelen en er is niets wat we ertegen kunnen doen,
Antares's avatar
aanmelden / inloggen