Door community (initieel ouwe knar), Op din 15 jun 2010 17:50, 4 reacties,    

Amerika zendt neonazi’s naar Irak en Afghanistan uit


Kennard beschreef in een aantal essays (‘The irregular army’) de gang van zaken in het Amerikaanse leger zoals, alcoholisme, verslaving aan verdovende middelen, PTSD. Hij ontdekte dat tijdens Bush regering het leger neonazi’s en bendeleden begon te rekruteren, om in Afghanistan en Irak te vechten.

Kennard wist dat het leger een probleem had met het vinden van rekruten en daarom de IQ eisen verlaagd had. Hij was geschokt toen hij ontdekte dat willens en wetens neonazi’s naar Irak en Afghanistan werden uitgezonden, omdat volgens hem deze mensen alles haten wat met het middenoosten te maken heeft en deze mensen popelen om de ‘hajis’ af te maken. Bende leden bleken al vanaf 2002 uitgezonden. Niemand schenkt er aandacht aan, ook nadat Kennard zelf het probleem had aangekaart.
Het is moeilijk om achter de precieze aantallen te komen, aangezien FBI-rapporten neonazi-veteranen op een hoop schuiven met bendeleden.
De neonazi’s gaan naar Irak en Afghanistan om gekleurde mensen af te schieten, ze brengen ook het geleerde over naar de neonazi’s in het thuisfront. Hun ideaal is om een rassenoorlog te starten, met als einddoel een blank Amerika.

Neonazi’s kunnen ook wel PTSD krijgen, maar hun superieuren sturen ze toch vaker op gevaarlijke missies uit, omdat ze tot de ‘hardcore’ behoren.
Het leger was geïnteresseerd in de ‘hardcore’, alhoewel ze niet doelbewust deze mensen aannemen. Het was meer een kwestie van, dat ze niets beters konden krijgen.
Intussen is het makkelijker om aan rekruten te komen, maar de versoepelde regels zijn nog steeds van kracht.

In september 2008 deden zo’n 1.6 miljoen Amerikanen dienst in Irak en Afganistan. Dat is een gigantisch aantal. Veel soldaten die PTSD hadden, werden desondanks toch weer uitgezonden. Het is de vraag of je in staat bent om met deze mensen democratie naar het land te brengen, of dat het gewoon gaat om het veilig stellen van grondstoffen.

Irak heeft 1 miljoen burgers het leven gekost en, 2 miljoen vluchtelingen. Het land is in feite geruïneerd. Afghanistan is er na 8 jaar ook niet beter op geworden.

Interview met onderzoeks journalist Matt Kennard


'US Army sent 'hardcore' neo-Nazi troops to Iraq and Afghanistan'
http://www.youtube.com/watch?v=zmNaCaQR9lo

Annotaties:
| #106332 | 15-06-2010 18:04 | ouwe knar
Matt Kennard graduated from the Journalism School at Columbia University as a Toni Stabile Investigative scholar in 2008. He now works for the Financial Times in London. He has written for the Guardian, Salon, The Comment Factory and the Chicago Tribune, amongst others. In 2006 he won the Guardian Student Feature of the Year Award

http://www.thecommentfactory.com/matt-kennard-on-neo-nazis-in-the-military-3076/
ouwe knar's avatar
| #106339 | 15-06-2010 18:55 | Supermario
Oei, is Kennard geassocieerd met de MSM?

Die vinden we toch per definitie slecht? Of is dat niet van de Rockefellers en de reptilians?

Gewoon even ter controle, weten we weer waar we staan...
Supermario's avatar
| #106365 | 16-06-2010 09:35 | Denneb
Dit is gewoon de degradatie van een maatschappij.
Denneb's avatar
| #121768 | 24-12-2010 14:13 | Verrekijker
De Amerikanen zullen misschien denken: die heren liever ver weg dan a la Timothy McVeigh aan het bommendraaien.
Verrekijker's avatar
aanmelden / inloggen