Door flavius, Op woe 20 jul 2011 04:39, 4 reacties,    

Amerikaanse regering bewapent Mexicaanse drugsbendes


(Natural News) Het is nu een wijdverspreid feit: Amerikaanse federale agenten hebben tijdens de regering Obama daadwerkelijk 30.000 volledig gebruiksklare vuurwapens in handen van de Mexicaanse drugsbendes gespeeld en vervolgens alle controle- en volgactiviteiten gestaakt met betrekking tot waar die wapens naar toe zouden gaan. Dit is geen samenzweringstheorie, noch een stukje fictie. Er is nu openlijk toegegeven dat dit uit de koker kwam van de BATFE (Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives ? Bureau voor Alcohol, Tabak, Vuurwapens en Explosieven ? meestal ?ATF? genoemd), in opdracht van Washington. Het programma werd ?Fast and Furious? genoemd.


Zelfs Reuters brengt dit nieuws nu en bericht over de woede van Congresleden nadat zij erachter kwamen dat dit gebeurd was (http://www.reuters.com/article/2011…). Details beginnen nu ook te lekken over de cover-up binnen ATF die werd geleid door de door Obama aangestelde Amerikaanse staatsadvocaat in Arizona, Denis Burke (http://dailycaller.com/2011/07/06/i…). Het idee van de illegale wapentransactie was rechtstreeks afkomstig van de directeur van ATF, Kenneth Melson, van wie nu aangenomen wordt dat hij ontslag zal nemen. De echte voorbereiding van dit hele gebeuren ging zelfs nog hoger in de hiërarchie in Washington, mogelijk zelfs tot aan procureur-generaal Eric Holder toe (http://dailycaller.com/2011/06/21/i…).


Onder de vuurwapens die aan de Mexicaanse drugsbendes zijn verkocht, bevonden zich AK-47s, duizenden pistolen en, zeer opvallend: .50 kaliber geweren die specifiek gebruikt worden voor het vanaf grote afstand (tot wel 3 kilometer) uitschakelen van voertuigen en door sluipschutters uitgevoerde moorden. De mainstream media berichten momenteel dat deze wapens opduiken bij gewelddadige misdaden die worden gepleegd in Phoenix, Arizona. Een nieuwsagentschap meldt:?Volgens getuigenverklaring van drie ATF agenten in Phoenix, waaronder Dodson, zijn er nu honderden wapens in de Verenigde Staten en Mexico in handen van criminelen. Dodson schat het aantal op rond de 1800. Hij neemt aan dat agenten in de regio Phoenix de verkoop regelden van ongeveer 2500 wapens aan schijnbaar legale kopers. Een paar honderd zijn er teruggevonden.? (http://www.abc15.com/dpp/news/local…)


Hoe door het ?Fast en Furious? programma duizenden wapens rechtstreeks in de handen van Mexicaanse drugsbendes kwamen.

Het ?Fast en Furious? programma werkte als volgt: In opdracht van Washington moesten ATF agenten, gebruikmakend van stromannen, deze wapens in de Verenigde Staten aankopen, nieuwe kopers zoeken in de Mexicaanse drugsbendes, vervolgens de wapens verkopen en dan ?het zicht daarop verliezen?. Alhoewel sommige agenten hun bezorgdheid uitten over deze waanzin, werden zij overruled door hun meerderen in Washington die dit beleid om hun eigen redenen voort zetten. ?Wij snapten er ook niets van, het moesten het gewoon we en iedere keer als we ernaar vroegen of opmerkingen maakten, waren er strafmaatregelen,? zei speciaal agent John Dodson uit Phoenix.Maar wat zou voor Washington de reden kunnen zijn om een dergelijk programma op te starten? Waarom zou de Regering Obama bewust 30.000 aanvalswapens, sluipschuttergeweren en andere vuurwapens naar Mexico sturen, terwijl zij beweren dat zij ?thuis?, in de V.S. tegen wapenbezit zijn?


Om deze vraag te beantwoorden moet je PRO begrijpen: Probleem ? Reactie ? Oplossing. Het is het draaiboek dat de overheid gebruikt om te krijgen wat ze wil, wat meestal betekent: 1) Het uitschakelen van hun bevolking, 2) Het ontnemen van al hun rechten en vrijheden en dan 3) Met ongedeelde macht, als tirannen, heersen over het volk.


Precies zo?n poging is in de Verenigde Staten nu gaande, die geleid wordt door de Regering Obama, die herhaaldelijk aangetoond heeft een vijand te zijn van de Grondwet van de Verenigde Staten en de Bill of Rights (de eerste tien Amendementen op de Grondwet).


Hoe Probleem ? Reactie ? Oplossing echt werkt

Als je de Amerikaanse regering bent, kun je niet zomaar een programma aankondigen om het land te ontwapenen, de Bill of Rights de nek omdraaien en jezelf als Koning installeren. Mensen zullen dit niet pikken als je het op die manier probeert te verkopen. In plaats daarvan moet je een manier verzinnen om de mensen hierom te laten smeken! Je moet dus de mensen in een gemoedstoestand zie te krijgen waarin ze doodsbang zijn voor drugs, doodsbang voor wapens en doodsbang voor het geweld aan de grens, tot aan het punt waarop ze er op aandringen dat iemand in Washington daar iets aan doet.Daarom moet je eerst een probleem veroorzaken dat op allerlei fronten geweld tot gevolg heeft, waar dan de bevolking weer op reageert. Je moet eerst effectief geweld veroorzaken en vervolgens hoeft je alleen maar te wachten tot de bevolking je smeekt om het te stoppen.


Hier speelt het programma van de regering Obama op in door 30.000 vuurwapens naar Mexico te sturen. Als je wapengeweld en drugsoorlogen wilt veroorzaken is er toch geen betere manier om dit te bereiken dan de slechteriken te bewapenen?


Denk eens na: 30.000 wapens in de handen van drugscriminelen! Het enige wat je hoeft te doen is achteroverleunen en afwachten tot het geweld begint. En als het begint, dan meteen maar goed! Schietpartijen aan de grens, kidnappings, gewapende conflicten met Amerikaanse grenswachten en ga maar door. Geweldsmisdaden in Arizona worden nu gepleegd met dezelfde wapens die door de ATF in de handen van de Mexicaanse drugsbendes terecht kwamen.


De voorzitter van Judicial Watch, Tim Fitton, gelooft dat Operatie Fast en Furious (meer wapens in handen van criminelen) gewoon een politieke manoeuvre van de regering Obama is tegen wapenbezit en een rechtvaardiging voor het in beslag nemen van wapens van alle burgers. Hij voegt daaraan toe: ?Ik denk dat een ander belangrijk stuk van dit verhaal is, dat het relaas van de regering Obama en de ATF is: ?Zou het niet geweldig zijn om het wapenbezit te kunnen inperken als onderdeel van onze politiek tegen wapenbezit, de Mexicaanse burgeroorlog, in tegenstelling tot, je weet wel, ons onvermogen om de drugswetten te handhaven of het verzuim om de grenzen te beschermen.?? (http://dailycaller.com/2011/06/21/i…)En dan nu de echte uitsmijter: Van alle wapens die nu door de politie in Mexico in beslag worden genomen, komt een verbijsterende 70 procent uit de Verenigde Staten! We worden nu geconfronteerd met de situatie waarin de Verenigde Staten letterlijk Mexicaanse criminelen bewapent en het hele systeem van openbare orde destabiliseert. De drugsbendes zijn in oorlog met de politie en dank zij zaken als de bevoorrading vanuit de Verenigde Staten met AK-47s en .50 sluipschuttergeweren zijn de drugsbendes aan de winnende hand!


ATF kan nu meer macht en grotere budgetten eisen

Als we terugkeren naar de Amerikaanse zaak: als je de DEA or the ATF bent, heb je er zomaar 30.000 redenen bij om je budgetten te laten stijgen. Er komt een golf van geweld van over de grens. We hebben geen controle meer over de drugsbendes! Ze schieten terug!Goh, ik vraag me af waarom? Dat komt toch echt omdat de ATF hen, in opdracht van Washington 30.000 wapens heeft verkocht! En nu, hoe voorspelbaar, zegt de regering Obama, dat er zoveel wapengeweld is in het zuiden van de Verenigde Staten, dat er nieuwe wetten noodzakelijk zijn om de verkoop van wapens daar aan banden te leggen.


Echt waar? Nieuwe wetten? En hoe zit het dan met die 30.000 wapens die de ATF daar openlijk en doelbewust aan die Mexicaanse drugsbendes heeft verkocht? Was dat al niet een overtreding van de wet?


Het komt steeds weer neer op Probleem, Reactie, Oplossing. Wil je de nutteloze drugsoorlog nog een beetje verlengen? Zorg er dan gewoon voor dat er een paar duizend pond cocaïne in handen van criminelen komt en laat ze er hun gang mee gaan. Wil je de budgetten van de ATF opkrikken? Verpats 30.000 illegale wapens onder de drugsbendes, leun achterover en wacht tot de bevolking je om hulp smeekt. Wil je een ?oorlog tegen de terreur? rechtvaardigen? Verzin gewoon een stompzinnig verhaaltje over Massavernietigingswapens in het Midden-Oosten en begin een oorlog.

Voor iedere machtsbeluste tirannieke agenda in Washington is er wel een valse vlag operatie die ervoor zorgt dat deze wordt uitgevoerd.


Als de regering van de Verenigde Staten er actief aan meewerkt om drugsbendes te bewapenen, op welke andere manieren bedonderen ze het Amerikaanse volk dan nog meer?

Nu je de waarheid kent over hoe Washington 30.000 wapens doorspeelde naar Mexicaanse drugsbendes, begin je je natuurlijk af te vragen hoe het zit met de betrokkenheid van de regering bij zaken als vaccins.Wil je mensen zo bang maken voor infectieziekten dat ze smeken om vaccins? Dan moet je gewoon zelf een of andere infectieziekte loslaten onder de bevolking! Het is echt zo eenvoudig.


Wil je het volk laten smeken om nieuwe wetgeving met betrekking tot voedselveiligheid? Laat gewoon de e.coli los in de voedselvoorziening en wacht tot er een aantal doden worden gemeld in het nieuws. Plotseling eisen de mensen dan om strengere regels omtrent voedselveiligheid.


Wil je militair imperialisme en expansie rechtvaardigen? Zet gewoon je eigen terroristische aanval op poten tegen je eigen land! Vind vervolgens op miraculeuze wijze de paspoorten van een stel terroristen op de plaats delict en geef hen vervolgens overal de schuld van.Wanneer theorie feit wordt

Je ziet, tot nu toe bestond dit uitsluitend in het rijk van de samenzweringstheorieën. Als je dit een paar jaar geleden zelfs maar gesuggereerd had, was je al gestoord. Maar nu is het een vaststaand feit dat gemeld wordt door Reuters, de Washington Post en andere grote persagentschappen. Nu werd de Amerikaanse regering gedwongen om toe te geven dat zij inderdaad 30.000 vuurwapens in de handen van Mexicaanse drugsbendes had gespeeld en er vervolgens bewust mee gestopt was de wapens te volgen. Dit is niet langer meer een samenzweringstheorie maar een samenzweringsFEIT! En soortgelijke operaties worden op dit moment gepland voor andere agenda?s die de regering in gedachten heeft: jou het Vierde Amendement (inzake de vrijheid en veiligheid van het individu) afnemen bijvoorbeeld[1]. Hoe bereik je dat? Zet gewoon een terroristische aanval op een vliegveld in scène; de TSA werd overigens onlangs in Minnesota betrapt op het oefenen daarvan (http://www.naturalnews.com/032458_T…). Wil je mensen de rechten volgens het Tweede Amendement (inzake het recht op het dragen van een wapen) ontnemen? Hersenspoel gewoon een psychopaat met een laag IQ om een winkelcentrum in te lopen om vervolgens een paar automatische wapens leeg te knallen die hem door de ATF geleverd werden! Het is zo simpel: kies een onderwerp, kies een agenda, veroorzaak vervolgens zelf het probleem, leun dan achterover en wacht op een reactie. Het werkt elke keer weer.De CDC haalde deze stunt uit met AIDS, in de tachtiger jaren van de vorige eeuw. Toen op een gegeven moment de CDC geconfronteerd werd met aanzienlijk budgetbeperkingen maakte men de AIDS epidemie tot een levensgroot probleem en begon men wetenschappelijke verzinsels te verspreiden alsof het feiten waren. De verzinsels van de CDC zorgden voor wijdverspreide angst en paniek in het hele land, wat zorgde voor een enorme budgetstijgingen van de Amerikaanse regering.


Dit is allemaal vastgelegd in de film House of Numbers, waarin vastgelegde video-interviews met veel van de belangrijkste wetenschappers die betrokken waren bij dit hele fiasco en die eindelijk de waarheid wilden vastleggen. Bijna alles wat je te horen hebt gekregen over AIDS is verzonnen of een vertekening van de wetenschappelijke waarheid. Bekijk zelf deze verbijsterende video?s eens:


http://naturalnews.tv/v.asp?v=D35F0…

http://naturalnews.tv/v.asp?v=BE507…

http://naturalnews.tv/v.asp?v=4FE73…De Amerikaanse regering werkt TEGEN je, niet VOOR je

Het punt is dat veel wat je tegenwoordig in de wereld van vandaag ziet gebeuren wat betreft terrorisme, de oorlog tegen drugs, infectieziekten en gezondheidszorg, gewoon verzonnen, geënsceneerd zijn door dezelfde mensen die belang hebben bij de reactie daarop!

Sukkels en volgzame schapen geloven het mainstream nieuws zoals dat wordt aangeboden. Ze geloven dat we worden aangevallen door terroristen die grote gebouwen laten instorten, of dat we aan de grens worden aangevallen door Mexicaanse drugsbendes, of dat we bedreigd worden door de Mexicaanse griep. Dat is wat sukkels verondersteld worden te geloven, zie je: dat je regering niet tegen je werkt? de regering werkt toch altijd VOOR je?


Maar intelligente mensen weten dat het tegenovergestelde waar is: je regering spant meestal tegen je samen en probeert er achter te komen hoe de macht uitgebreid kan worden, hoe men nog verder kan reiken om je vrijheden te beperken en de controle over je leven over te nemen. Dit wordt bereikt door juist die problemen op je los te laten die men beweert te bevechten.


De overheid beweert bijvoorbeeld dat men de economische problemen probeert te verhelpen. En hoe bereikt men dat? Door het genereren van miljarden dollars in fiduciar geld[2], om het vervolgens aan te bieden aan de criminelen die Wall Street runnen. Het netto effect hiervan is dat van iedereen geld wordt gestolen als gevolg van de devaluatie van de dollar.


Hoe lost de regering de crisis in onze nationale gezondheidszorg op? Door Obamacare aan te nemen, dat meer mensen zich moeten inkopen in een systeem dat geheel en al gefaald heeft in plaats van primair de gezondheidsbelangen van het Amerikaanse volk te dienen! Dus, op het zelfde moment dat de regering zegt dat het er aan werkt om de economie te verbeteren, word je achter je rug om bestolen. Op hetzelfde moment dat de regering beweert dat het probeert kanker een halt toe te roepen zijn de eigen gezondheidsgerelateerde bureaus (het Nationaal Kanker Instituut bijvoorbeeld) openlijk betrokken bij grootscheepse campagnes om foutieve informatie of halve waarheden te verspreiden over het feit dat zonlicht ?gevaarlijk? zou zijn voor je gezondheid (terwijl zij voor het gemak de waarheid over vitamine D en zijn preventieve eigenschappen met betrekking tot kanker negeren). De regering beweert dat het je voedsel veiliger wil maken en toch blijft de USDA (U.S. Department of Agriculture) genetisch gemodificeerd voedsel goedkeuren dat eigenlijk alleen maar grootscheepse biologische experimenten zijn, die op grote schaal onvruchtbaarheid en ziekten veroorzaken.Het zelfde verhaal gaat maar door en door? met fluoride in het water en kwik in gebitsvullingen, aspartaam in light frisdranken, pesticiden in onze landbouw en ga zo maar door. Bijna overal is de regering zelf bewust bezig om samen te spannen tegen haar onderdanen, om hen financieel te onderdrukken, biologisch ziek te houden en geestelijk onwetend.


Wapens naar Mexico transporteren, zie je, is slechts een klein onderdeeltje van het grote geheel dat momenteel in de Verenigde Staten gaande is. Hetzelfde proces van Probleem ? Reactie – Oplossing wordt overal in de regering gebruikt, zowel op staats- als federaal niveau.


?Big Government? (Onze ?eerbare? regering) is de vijand van vrede en vrijheid

Bureaucraten en ambtenaren hebben er een hekel aan hun baan te verliezen en als er een manier is om iets in scène te zetten waardoor ze ineens heel erg belangrijk lijken, zullen ze niet aarzelen dit naar buiten te brengen. De Amerikaanse regering, het is maar dat je het weet, is al decennia lang betrokken bij wapenhandel, drugssmokkel, en valsemunterij. Als jij of ik doen, wat onze eigen regering iedere dag doet, worden we gearresteerd als zware criminelen, maar als de regering wapens naar Mexico brengt, of zwarte handel drijft met cocaïne, of valse dollarbiljetten drukt, waar geen echte waarde tegenover staat, is het op de een of andere manier wel oké! Het is verbazingwekkend hoe onze regering nu verworden is tot dezelfde soort criminelen waarvan zij zeggen dat zij ons daartegen beschermen. Wie zijn de echte terroristen in Amerika? De ATF agenten die wapens in de handen Mexicaanse drugsbendes spelen. En de de FBI agenten die Arabisch uitziende zondebokken gebruikten om bommen te activeren die de FBI in feite voor hen geassembleerd heeft.


Tussen haakjes, Alex Jones (www.PrisonPlanet.com) belicht deze zaken al jarenlang. Hij zegt dit al zo lang en keer op keer heeft hij gelijk. Ik realiseer me dat zijn manier van presenteren voor sommigen een beetje heftig is, maar uiteindelijk is Alex Jones veel nauwkeuriger in het ontcijferen van wat er achter de schermen werkelijk aan de hand is dan welke mainstream nieuwszender of krant ook. Hier is een artikel van InfoWars over juist dit onderwerp: http://www.infowars.com/obama-admin…Ik sta voor volgende week gepland in de Alex Jones show en zal vast meer spreken over de wapen activiteiten van de ATF in Mexico. Blijf intussen ook NaturalNews.com volgen voor meer verhalen waarin niet geschroomd wordt om de waarheid te vertellen over wat er werkelijk gaande is in deze wereld!Voetnoten:

[1] In de Verenigde Staten is de Bill of Rights de verzamelnaam van de eerste tien amendementen op de Grondwet van de Verenigde Staten. Deze wijzigingen beperken uitdrukkelijk de bevoegdheden van de federale regering, ter bescherming van de rechten van de mensen door te voorkomen dat het Congres de vrijheid van meningsuiting beperkt, de vrijheid van pers, vrijheid van vereniging en vergadering, vrijheid van godsdienst en het recht om wapens te dragen, het voorkomen van onredelijke huiszoekingen en inbeslagnemingen, wrede en ongebruikelijke straffen en zelfbeschuldiging en het waarborgen van het recht op een eerlijk proces en een snel openbaar proces met een onpartijdige jury. Daarnaast stelt de Bill of Rights dat ?de opsomming van bepaalde rechten in de Grondwet niet kan worden uitgelegd om andere rechten die toegekend zijn aan het volk, te ontkennen of te kleineren? en legt alle bevoegdheden die niet specifiek zijn toegekend aan de federale overheid bij de burgers of de afzonderlijke Staten.
[2] Fiduciair geld is geld dat zijn waarde niet ontleent aan de materie waaruit het gemaakt is of die het vertegenwoordigt (zoals gouden en zilveren munten), maar aan het vertrouwen dat we er goederen en diensten mee kunnen kopen. De nominale waarde berust dus niet op een bepaald gewicht en gehalte van edelmetaal maar op het vertrouwen dat de economische actoren stellen in de waarde van de munteenheid. Het woord fiduciair is afgeleid van het Latijnse woord voor vertrouwen.
Auteur: Mike Adams (Vertaling door Frank Bleeker)


Bron: http://www.naturalnews.com/032934_ATF_illegal_firearms.html#ixzz1RVBMEbVt

Annotaties:
02-01-2014 13:36 | international removals
Amerikaanse regering bewapent Mexicaanse drugsbendes #zaplog
| #147888 | 20-07-2011 17:22 | zwart
Prima artikel.
zwart's avatar
| #147901 | 20-07-2011 18:21 | flavius
@Zwart,

Ja, lief van je.Maar het is wel aangepast.Ik had het ingekort omdat het zo lang was.Lezen schijnt uit de tijd te zijn.Alles moet instant en dat stemt mij droef.
| #147914 | 20-07-2011 19:10 | Axeman
In het bedrijfsleven zie ik dat ook. Een probleem naar een klant toe overdrijven om dan zelf een overbodige oplossing te kunnen aanbrengen. En tot op zekere hoogte heb ik daar ook al aan meegewerkt omdat ik slechts een adviserende rol heb en mijn kritiek genegeerd wordt.

Zelfs een kind is in staat een stuk speelgoed kapot te maken als hij weet dat zijn ouders hem een nieuw zullen kopen.

We zijn allemaal onderdeel van het probleem, velen beseffen het niet en anderen hebben er dan weer geen probleem mee, maar zijn dan wel verontwaardigd als een ander het doet.
| #147918 | 20-07-2011 19:27 | flavius
@Axeman,

Voor mijn klanten heb ik ook altijd een prima pitch;)
aanmelden / inloggen