Door community (initieel liedetecter), Op woe 21 dec 2016 13:13, 2 reacties, nieuws

Amerikanen geloven niet dat de Russen hun verkiezing gehakt hebben


Ondanks de hysterische blitzkrieg propaganda inspanningen van de mainstream media de afgelopen weken om de wereld te overtuigen dat "De Russen", nota bene onder persoonlijke leiding van Vladimir Putin, de Amerikaanse verkiezingen "gehakt" en de voorspelde overwinning van Hillary Clinton weg zou hebben genomen, gelooft het merendeel van de Amerikaanse bevolking hier nagenoeg niets van.

Eindeloos werden zgn "anonieme bronnen" van binnen de CIA geciteerd terwijl er uiteindelijk feitelijk nooit ook maar het minste bewijs gepresenteerd werd om de "story line" te onderbouwen.

In een epische illustratie van gebrek aan geloofwaardigheid van de mainstream media, blijkt dat ondanks de enorme inspanningen meer dan 70% van het Amerikaanse publiek nog steeds niet overtuigd is dat Rusland "invloed had" op de verkiezingen van 2016.

Uit een nieuwe poll uitgevoerd door Morning Consult blijkt slechts 29% van de Amerikanen het gevoel te hebben dat ze "met bijna zekerheid weten" dat Rusland verantwoordelijk is voor het hacken van DNC en Podesta e-mails ...

Natuurlijk zouden we ons af kunnen vragen hoe iemand dit "met bijna zekerheid" zou kunnen "weten" gezien er feitelijk geen bewijs is overlegd, maar we zullen hen maar geloven op hun woord. [ Nog afgezien dat Wikileaks, met een perfecte staat van dienst qua betrouwbaarheid, keer op keer publiekelijk heeft aangegeven dat de bron van de gelekte emails niet van (de) Russen afkomstig was.]


Ondertussen wonnen "De Democraten in het Congres" de prijs voor de "minst vertrouwde groep in Washington DC", terwijl de CIA, NSA en de FBI nog steeds als geloofwaardige organisaties worden gezien door bijna twee derde van de Amerikanen ...

Zo veel dus voor de inspanningen van Snowden en zijn onthulleningen van de massale illegale spionage operaties door de NSA die dagelijks worden uitgevoerd op vrijwel elke Amerikaanse burger ... Niemand lijkt dat al te veel meer te schelen."Rusland hakte de Amerikaanse verkiezingen"; fake nieuws, of niet?
Annotaties:
| #256970 | 21-12-2016 17:41 | Ness
En daar komt bij, dat je die volkomen nep-peilingen ook nog moet geloven. Wordt all round atheïst! Maak je eigen schatting! Trump is gekozen ondanks giga-fraude, en dat was de doodklap voor de nep-media. Vanaf dat moment konden ze geen goed meer doen; iedere aktie om het smoel te redden werd en wordt meteen als zodanig herkend. Hier ook trouwens.
Ness's avatar
| #256973 | 21-12-2016 18:14 | Saljoet
Zelfs al zou Poetin persoonlijk hebben zitten hacken wat zou dan de reden zijn dat zoveel Amerikanen liever de blaaskaak Trump in het witte huis hebben dan bitch Clinton? Simpel lijkt me: de inhoud van de gelekte mails! Die zal zo stuitend zijn geweest (ik heb ze niet gelezen), dat velen die normaal democraat stemden, nu, met de moed der wanhoop, republikeins hebben gestemd.
Dank aan wie dan ook die via lek of hack het ware gezicht van Clinton hebben geopenbaard.
Hoeveel beter we af zijn met Trump als president van het agressiefste land ter wereld valt nog te bezien.
Saljoet's avatar
aanmelden / inloggen