Door community (initieel ouwe knar), Op woe 4 okt 2017 13:08, 1 reacties,    

Anne Faber vermoord om de bevolking te kunnen chippen?Toen ik woonachtig was in Soest deed ik aan mountainbiken want dat gebied is daar heel mooi geschikt voor. Op het nieuws lijkt het of ze even een fietstochtje heeft maar de afstanden tussen Utrecht, Baarn en Soest (en terug) zijn enorm. Dat fiets je niet even met je opoefiets. Dan ben je toch even gauw vier tot vijf uur, zo niet meer, onderweg om deze hele route af te leggen. En dat zou kunnen dat iemand dat gaat doen, maar wie stapt er in hemelsnaam om vijf uur smiddags op de fiets om even dat enorme fietstochtje te gaan doen, helemaal alleen en op een opoefiets. Dat slaat toch nergens op!

En dan kloppen er nog meer dingen niet. Zo zou ze een selfie hebben gestuurd in Baarn om precies tien voor zeven. Maar wat vreemd is is dat op de foto het nog klaar lichte dag is terwijl de zon om zeven uur ondergaat. Het zou kunnen dat het dan nog licht lijkt, maar het hele verhaal is gewoon zo ongeloofwaardig.

Vandaag is er aandacht besteed op opsporing verzocht, maar ze gingen helemaal niet inhoudelijk in op de zaak zoals ze normaal doen. Even heel vluchtig.


Een beetje heel erg vreemd allemaal. Neuh, in het brave Nederland gebeurt dit soort dingen niet en..., wij hebben met z'n allen niets te verbergen. Sleepwet prima doe maar. Na 10 oktober hebben we kenbaar gemaakt dat ons belasting geld mag gaan naar een van de vele bodemloze putten. BIG DATA, BIG MONEY.
Annotaties:
| #260869 | 04-10-2017 13:45 | ouwe knar
Vrijland zaagt door over over camera toezicht, ja hoor midden in het bos. Chippen is waarschijnlijk te complotterig en als iedereen een op naam traceerbaar mobieltje op zak heeft (hoeft niet eens aan te staan heb ik begrepen) dan is chippen in dat opzicht overbodig.
Even googelen en chippen blijkt onnoemelijk meer toepassingen te herbergen, ontelbare 'voordelen' te hebben, zeg maar: De toekomst (dystopia).
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen