Door Ness, Op vri 7 okt 2016 19:22, 10 reacties,    

Argentinië legaliseert stemfraude per computer


Om problemen met elektronische stemfraude te voorkomen, heeft Argentinië een waterdicht plan bedacht. Ten eerste moeten overal stemcomputers worden ingevoerd, en ten tweede wordt het natrekken en onderzoeken van stem'biljetten' en tellingen strafbaar gemaakt. Met gevangenisstraf. Je vraagt je af waarom er eigenlijk nog gestemd moet worden. Regeer gewoon bij goddelijk/pauselijk decreet, veel goedkoper!


Zo kan het ook, Killary! Echt, een aanradertje, want de kans dat mensen op je blijven stemmen nadat je deze verkiezingen "gewonnen" hebt is natuurlijk nihil. (Tenzij je dood neervalt, maar aangezien een aanzienlijk deel van je fanclub toch al in het graf ligt, is zelfs dan een voortzetting van het presidentschap niet uitgesloten). Mensen moeten je niet, de jeugd haat je en noemt je een liegende harpij, arme meid, zo blijkt uit deze noodkreet na grondig statistisch onderzoek. Allemaal vrouwenhaat! Mits het bijgeleverde bewijs klopt, natuurlijk. Als het niet in het nieuws terecht komt kunnen we daar wel van uitgaan. Want stemfraude en peilfraude bespreken is not done in de reguliere media. Je moet mensen een beetje vertrouwen geven in het democratische proces, zoals gaat geschieden in het lichtend voorbeeld van Argentinië, dus waarom zeuren? Dat brengt mensen maar op rare gedachten.

Veel democraten doen heel lullig over het feit dat je de nominatie van Bernie Sanders hebt gestolen geleend, Killary, allemaal leugens natuurlijk. Gelukkig brengen hele hordes dooien hun stem uit, en komen mensen op het stemburo tot de ontdekking dat ze al hebben gestemd, mag niemand vragen naar een identiteitsbewijs in veel staten, stemmen illegalen en ex-criminelen zonder stemrecht zich het leblazerus in zoveel mogelijk stemburo's, puilen stembussen uit omdat ze van te voren al halfvol zitten en nog is de koek niet op. Wie op zoek is naar inspiratie om de verkiezingen in Nederland wat leuker te laten verlopen, kan wellicht een van de vele ideëen die hier te boek staan trachten toe te passen. Tot ook wij overgaan op de Argentijnse methoden, of beter nog, gewoon een kalifaat oprichten naar Islamitisch model. Moet je wel je baard laten groeien Mark, en secuur afstoffen na gebruik.
Annotaties:
| #254903 | 07-10-2016 21:11 | Best Well
Verkiezingen blijven iets vreemds:

eafa706f585f25e04f14ac99b63a2854.gif
Best Well's avatar
| #254912 | 08-10-2016 14:01 | Ness
Wat een geweldige gif zeg :)

Oh, nieuwe ophef, hierom, oordeel zelf: https://www.youtube.com/watch?v=PXY9t5pVCRc&feature=youtu.be

Men is daar door het dolle heen: http://www.theamericanmirror.com/video-california-woman-beaten-trump-yard-sign/ klik op eerste link

Nog even verder terug in de tijd, komen we Billeke weer tegen: http://dailycaller.com/2016/10/02/exposed-the-corrupt-clinton-foundation-youve-never-heard-of/

Afijn. Het Amerikaanse regime geeft weer een staaltje meesterlijke schijheiligheid ten beste: http://www.ad.nl/buitenland/weer-geheime-informatie-gestolen-nsa-agent-opgepakt~ab5caea1/
Dus USA hackt zich een ongeluk.. maar dat mag.

Dit ook:
One proposed way to get around the White House’s long-standing objection to striking the Assad regime without a U.N. Security Council resolution would be to carry out the strikes covertly and without public acknowledgment.

Gewoon doen en de Russen de schuld geven dus http://www.counterpunch.org/2016/10/07/pentagon-begins-low-intensity-stealth-war-in-syria/
Men is al bezig de jets die wél kunnen vliegen van Russische kleurtjes te voorzien. http://www.liveleak.com/view?i=c0a_1475787819

Kijk, daarom zie ik liever Trump op de troon, alhoewel het een onsmakelijke oplichter is. Hij is niet moordzuchtig, tis een redelijk ongevaarlijke narcist, terwijl Killary een sadistische moordmachine is. Die kan met d'r fikken niet van rooie knopjes afblijven. Tis te hopen dat Trump met z'n kutgegrijp wegkomt. Want wat hij zegt klopt wel. De meeste wijven in die kringen zijn goudzoekers/hoeren.
Ness's avatar
| #254918 | 08-10-2016 18:08 | Ness
Overigens is de juiste vertaling van "pussy" gewoon poes, een nog redelijk nette benaming. Kut = cunt. Desalniettemin schreeuwen alle media hier dattie kut heeft gezegd.

Daarvóór brachten de notoire Trumphaters met veel tamtam dit verhaal, waarbij ze de helft weglaten. Namelijk dat dit een van Trump's pogingen tot sarcasme was, een hak naar Obamacare en ook naar Killary, de griezel waarvoor zelfs de doden massaal uit hun graf rijzen om te gaan stemmen. Bovendien zei hij vooraf: i'm kidding.

Maar ja, het zijn hoernalisten heh.. de opdracht was: maak Trump af. Je hoeft geen Trump-fan te zijn om te kotsen op de rioolhoernalistiek hier. Met USA als pooier.

Wat telt bij de verkiezingen is dat Killary in dienst is van Wallstreet cq de bankiers, en die bankiers hebben dringend een oorlog nodig, en het maakt ze daarbij niet uit wie wint of verliest. Dientengevolge zal Killary heel USA onder de bus smijten want USA zal die oorlog verliezen. En Trump is duidelijk niet van plan Rusland aan te vallen. Vandaar de hetze.
Ness's avatar
| #254921 | 08-10-2016 18:42 | ..................
Trump is geen vijand van wallstreet of de centrale banken.
De vijand/slavendrijvers zien in hem een gevaar.omdat hij de grenzen wilt sluiten voor de goedkope arbeiders.
Aandelen/wallstreet staat los van de winsten die fabrieken draaien.Of je nu met lageloon arbeiders werkt,waardoor de directeur een hoger salaris heeft,of geen lageloon arbeiders,en een minder betaalde directeur,het uiteindelijk gaat om de winsten die het bedrijf behaalt.Waarmee uiteindelijk ook de directeur betaalt zal worden.

En dat spreekt nationalisten weer aan,die op hem willen stemmen.
| #254922 | 08-10-2016 18:56 | Ness
Nee hij is geen vijand van bankiers, en zal, mocht hij aan de macht komen, ongetwijfeld een snoeihard rechts beleid voeren en zijn eigen klasse bevoordelen tot en met. Maar idd, ook de illegalen USA uit trappen, en dat vinden de new world orderers niet fijn. Bovendien gaat hij voor een natiestaat terwijl Wallstreet de soevereiniteit van USA wil aantasten, het land wil overdragen aan een volkomen verziekte en vercorrumpteerde VN met z'n agenda 21 en z'n verplichte griezelspuitjes.

Maar het grootste struikelblok is die oorlog. Trump ziet geen brood in een alles vernietigende oorlog. Daar valt voor de rijken geen winst mee te behalen (je keelt je eigen afzetmarkt), alleen die paar promille planeetvretertjes lopen binnen. Wallstreet ziet wel brood in die oorlog want het geldsysteem is allang gecrashed en wordt met kunst en vliegwerk overeind gehouden, wat niet de bedoeling is van dit systeem. Zo komen de bankiers niet aan *oogsten* toe, en ook niet aan een *reset*. Het kost ze nu hun eigen vermogen. Prima zaak trouwens.
Ness's avatar
| #254923 | 08-10-2016 19:03 | ..................
Het rechts beleid is ook geen vijand van wallstreet ¢rale;bankers.
Sterker nog,ze financieeren het op allerlei mogelijkheden,die er bestaan.
Juist het verdeel en heers,hun zakken vult.
Wat denk je van die allah akbars in naam van IS.
Dat zijn gewoon nationalisten.Alleen dan met gebruik van de islam.
zelfde gold in wo2,waar ook wallstreet en centrale banken nazi duitsland opbouwde,met behulp van de kerk.
Allemaal nationalisten,en rechts.

Er is zelfs bijna een coup gepleegd in de VS (the bussinesplot) rond 1932.Scheelde niet veel,of amerika waren ook bruinhemden.
| #254924 | 08-10-2016 19:07 | Ness
Oh ja, en Trump doet niet aan *global warming*, terwijl dat de manier is waarop gigantische multinationals alle concurrentie willen uitmoorden via een gesubsidieerd kredietsysteem. Trump is weliswaar rijk maar hij en zijn peers zijn juist doelwit van deze monopolisten. Want daar valt nog geld te halen.
Ness's avatar
| #254925 | 08-10-2016 19:52 | ..................
Als het zou gaan om de strijd die gaande is over de verdeling van het kapitaal,het allemaal groepjes zijn.die op hun eigen manier concurreren met elkaar,maar tevens hetzelfde systeem hanteren.

Als je kijkt naar de strijd tussen de democraten en republikeinen,het beleid niet zoveel verschilt met elkaar.
De democraten staan achter de middenklassers,die het geld liever afpakken van de rijkeren/onderklasse,dan van hun.
Er moet hoe dan ook belasting betaalt worden om die staatsschulden af te lossen.
En van de onderklasse er niks meer valt af te pakken.Wil het geen opstand veroorzaken.
Dus moet het geld van die rijke kliek vandaan komen.

Daar zijn de republikeinen weer op tegen en die willen weer minder overheidsuitgave,om maar wat te noemen.Zodat zij geen extra belastingen moeten betalen.

Gaat het om buitenlands beleid,ze elkaar steunen.De ene president,na de andere een oorlog start.Of het nu een republikein is of een democraat.
| #254928 | 08-10-2016 20:22 | ..................
Om aan te sluiten op het verhaal.

Voor die centrale bankers maakt het geen bal uit,hoe dat geld verdiend word.Of wie het verdiend.Die ratten eten van alle walletjes.

De elite en bankers eerst de welvaart liet groeien in europa en amerika.
Wat er nu is over gebleven is een torenhoge schuld en afhankelijkheid van die bankers,We zitten nu in een houdgreep door die bankers.
Ze zitten nu alleen op hun luie reet rente te vangen op de staatschulden.
Het zijn de overheden die dat geld moeten ophoesten.En dat geld moeten jatten en veiligstellen om die schulden af te lossen.
Om die reden amerika altijd oorlog moet voeren om dat kapitaal bijeen te krijgen,wat het moet aflossen.
Ze moeten wel,willen ze hun huidige positie op wereldtoneel behouden.
Aan de andere kant nieuwe concurenten opstaan,die als een vijand gezien worden.
Landen als rusland en china in opkomst zijn,en amerika langzaam aan zijn positie verliest.
Terwijl de centrale banken net zo goed zaken doet met china en rusland.

Als het gaat om de huidige leiders,ze allemaal 1 pot nat zijn.
Die republikeinen/democraten niks verschillen met een putin of erdocan,of king abdullah van jordanie.

Als de familie Rotshilds een vermogen heeft van ca 500 biljoen dollar,wat Putin dan voorstelt met zijn 200 miljard.
Of andere miljardairs in de USA.
En of het die kliek (elite) nog wel te doen is om het geld.
Die miljardairs niet zoveel meer voorstellen,als het geldsysteem ineenstort.
Kijk je naar de staatschulden van amerika,ze feitelijk faiiliet zijn,en alleen de olie de dollar overeind houd.En het is nu rusland die de dollar ondermijnt.Of landen die de olie niet meer willen verhandelen in de dollars.
Voorbeelden zijn irak en libie.
En syrie met een gaspijplijn.
Iran was ook bijna aan de beurt,toen het die olie wilde verkopen in een andere valuta dan de dollar.De werkelijke atoombom voor de usa.
Als de dollar valt,amerika zijn ware gezicht zal tonen,om die macht te behouden die het nu heeft.
En dat is waar het die yankees nu vooral om gaat,om die dollar in waarde te laten,die het nu heeft.
| #254929 | 08-10-2016 20:39 | ..................
https://www.youtube.com/watch?v=eCOoJmuog0M

Deze grap word nu dan door een ander vertelt,maar waar het om neer kwam.is dat de jood/bankier altijd ergens een sla'tje eruit weet te halen,waar leed is.

De oorspronkelijke grap door een andere millitair werd toen bekritiseerd door het joodse clubje,waarna diegene zijn verontschuldigingen moest aanbieden.
aanmelden / inloggen