Door community (initieel Donkerdoorn), Op zon 6 nov 2016 11:49, 6 reacties,    

Assange - Pilger Clinton-Emails interview (volledig)

En weer stelde wikileaks teleur. Hoewel Julian Assange de verwachtingen (weer) torenhoog stapelde, bleken de Podesta (campagneleider Clinton) emails niet veel meer informatie te bevatten dan zaken die eigenlijk al publiek geheim waren. Bernie Sanders werd op een zijspoor gezet (met medewerking), de Democratische voorverkiezingen waren allang "gestolen" door camp-Clinton, de Amerikaanse (en Europese) MSM lopen op instructie ganzenpas met de uitverkorene kandidaat van deep-state en oligarchie en natuurlijk de al bekende pay-for-play corruptie bij de Clinton-Foundation. Alu-hoedjes kwamen niet verder als een pedo-netwerk te zien in mails over pizza en pasta.

Hier nog maar het interview van zaterdag. Dus Qatar, de belangrijkste belanghebbende van de oorlog in Syrië en financier van ISIS, betaalde de Clinton-Foundation en Clinton schoot alle vredesinitiatieven voor Syrië af. Verder komt Assange niet.

Annotaties:
| #255596 | 06-11-2016 13:09 | liedetecter
Er was een natuurlijk stille hoop dat de diepe stinkende geur van totale corruptie die uit de emails beerpunt naar boven fomenteerde, naast de normale portie fysieke ook voldoende morele walging zou doen opwekken ....

Alleen, waar dat bij verantwoordelijken in een functionerend systeem normaliter tot actie zou moeten leiden, zitten daar allang weer diezelfde corrupte stinkerds © elke rechtsgang te blokkeren ....

.. en jah, da schie nie op hé ...
| #255606 | 06-11-2016 16:05 | Donkerdoorn
Assange heeft gegokt dat de automatische controle en correctiemechanismen zouden aanspringen maar zoals de aan Brexit en anti-Poetin verwante anti-Trump/zonden-van-Clinton-verzwijgen campagne aantoont, zijn die mechanismen van media tot justitie en FBI gesaboteerd. Daar heeft Assange gelijk: Clinton is gekozen door het establishment (de oligarchie) als zetbaas (en is daar pay-for-play bijzonder geschikt voor) en wordt hoe-dan-ook president.

Kon met Obama het electoraat nog ongeevenaard voor de gek worden gehouden ("Change we can believe in") met de "race" tussen Clinton en Trump, en het met alle middelen Clinton als president verkopen, het contract tussen burger en politiek in de USA nu ook definitief kapot. Wat de 0,001% schijnbaar geen bal meer uitmaakt. Zolang geen aandacht aan de daden van Clinton&co;. wordt besteed, heeft het leeuwendeel van de Amerikanen toch niet door wat er aan de gang is.

Zoals we hier in Europa een machtige Unie (werkend voor zeer veel belangen behalve het welzijn van Europa) zonder volk hebben, hebben de Amerikanen nu een criminele psychopatin die beleid verkoopt aan de hoogste bieder als president, "kozen" door waarschijnlijk minder als 25% van de bevolking. Sign of the times.

Of Wikileaks komt nog met een "bom" of Assange was wel heel erg naief (of wanhopig) en kan nu wachten op de kogel die president Clinton aangetwijfeld op hem af zal vuren. Dead man walking.
Donkerdoorn's avatar
| #255615 | 06-11-2016 20:15 | Ness
Toch hebben de emails een geweldig effect gehad. Anders stond Killary nu op 70 tegen Trump 25 in de polls, denk ik. Wat jij niet meer ziet DD, en de meeste mensen hier ook niet meer, komt voor de buitenwacht wel degelijk als een verassing, vooral omdat ze zich nooit zo met de ins en outs van politiek hebben beziggehouden. Nu zien ze hoe de politieke broodjes gebakken worden. Die John Podesta bv is een van de machtigsten in Washington - kingmaker, hij heeft zowel Obama als Bill Clinton in het zadel geholpen, heeft overal contacten. Maar altijd op de achtergrond. Nu is hij ontmaskerd. Als een heel vies kereltje.

Linkdumpje: http://www.hangthebankers.com/australian-taxpayers-donation-corrupt-clinton-foundation/
Foundation betaald de rekening van Billie: http://www.zerohedge.com/news/2016-11-05/leaked-email-exposes-hillarys-campaign-paying-bill-clintons-legal-fees
nieuws van 1,5 jaar oud, komt nu ineens naar voren: http://www.breitbart.com/big-government/2015/04/28/revealed-washington-post-uncovers-1100-hidden-foreign-clinton-cash-donations/
http://investmentwatchblog.com/clinton-charity-lawyer-told-execs-they-were-breaking-the-law-20-million-off-the-books-mystery/ staan veel links in
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-04/soros-drops-millions-rig-justice-system-arizona Soros-ellende
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-05/isis-calls-slaughter-americans-election-day Rita Katz/ISIS public relations dreigt met aanslagen
http://alexanderhiggins.com/fbi-agent-behind-hillary-email-leaks-found-dead-murder-suicide/ alweer 2 doden
http://investmentwatchblog.com/theyve-blown-it-wide-open-pizzagate-summary-w-tons-of-links/ Reddit lezers vermoeden dat referenties naar pizza en andere etenswaar betrekking hebben op sex-orgien met oa kinderen. Allemaal speculatief natuurlijk.

Info op IWB, zerohedge, whatreallyhappened. Wel ff checken als mogelijk, vooral IBW (vaak veel geschreeuw weinig wol) want er glippen nogal wat leugentjes en opinies ipv feiten doorheen wegens drukte en tijdgebrek.
Ness's avatar
| #255628 | 06-11-2016 23:40 | ouwe knar
Ow, stel je voor voor voor effect een plotselinge dood van Assange zou hebben. Zou de pleuris dan uitbreken: Nee.
Dus gewoon maar laten leven dan ;P
ouwe knar's avatar
| #255637 | 07-11-2016 11:22 | Zhen
Donkerdoorn schreef:
En weer stelde wikileaks teleur.

Daar kan ik het niet mee eens zijn.

Het punt is natuurlijk dat wij als doorgewinterde alu-hoedjes nogal wat gewend zijn, en al meer dan genoeg belastend materiaal hebben gezien over Hitlery, maar de "top" email waar Julian A naar verwijst biedt onweerlegbaar bewijs dat ze enerzijds heel, goed op de hoogte is van het feit dat Saudi Arabie ISIS/ISIL financieert, en anderzijds gretig gulle donaties van dezelfde lieden accepteert via de Clinton foundation, en als directe verkiezing donaties.

Dat is hoogverraad, en heet in de VS (o.a.) "trading with the enemy". Niks geen speculaties, misschien, of hoezo. Gewoon verifieerbaar via die emails. Handig dat de FBI vandaag maar weer eens vondt dat er niets te zien is.

Dan daarover deze links er ook maar even bij:

http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/09/10/exposed-fbi-director-james-comeys-clinton-foundation-connection/

http://www.globalresearch.ca/fbi-director-james-comey-no-evidence-of-hillary-wrong-doing-but-who-conducted-the-investigation-fbi-deputy-director-andrew-mccabe-bribed-whose-wife-received-467000/5555398


Ness schreef:
Toch hebben de emails een geweldig effect gehad. Anders stond Killary nu op 70 tegen Trump 25 in de polls, denk ik.

Ness, het lijkt niet echt veel meer uit te maken. Het gaat enkel nog om de vorm, niet het resultaat, want dat staat al vast.

Misschien kan iemand de volgende HEADLINE info in een post gieten (iets waar ik geen ervaring mee heb, en liever aan anderen laat).

newsweek-hillary-edition1.jpg

http://www.dcclothesline.com/2016/11/06/the-fix-is-in-newsweek-already-has-an-issue-in-print-boxed-and-ready-to-ship-declaring-hillary-clinton-the-winner/
= korte post

http://82.221.129.208/basepaget8.html
= komplete post met bronnen (voor bron check, lees e.e.a. door, en check wat links; het lijkt allemaal heel betrouwbaar)

http://82.221.129.208/ftpcontent4worldnowcomkfvs12elections.html
= de gedetailleerde verkiezings uitslag (niet kompleet, want het gaat om de percentages), reeds gepost op minstens 1 november.

https://www.youtube.com/watch?v=Fob-AGgZn44
= video beschrijving van hoe de software waarschijnlijk werkt, en perfect de data van voorgaande link verklaart

Geen idee hoe het allemaal gaat lopen na aanstaande dinsdag, maar dit is echt historisch... desastreus.
Zhen's avatar
| #255639 | 07-11-2016 12:07 | Zhen
Voor de volledigheid: het (komplete) artikel over de speciale Newsweek editie was reeds gepost op 1 november. De verkiezings uitslag stond al online vanaf (minstens) 31 oktober.
Zhen's avatar
aanmelden / inloggen