Door community (initieel ouwe knar), Op don 8 jun 2017 15:01, 1 reacties,    

Autisme miljarden businessMet een simpele MRI scan kan met behulp van een computerprogrammaatje, berekend worden of een baby ouder dan 6 maanden autisme zou kunnen gaan krijgen. Stellen onderzoekers in Science Translational Medicine . Je kunt er maar beter zo vroeg mogelijk bij zijn, zeggen ze.

Hersenscans van 59 baby's, die een autistisch zusje of broertje hadden, en dus een kans van 1 op vijf om ook autistisch te zijn, werden eruit gevist, en door het programma heen gehaald. Voor 81 percent daarvan bleek het bingo. In het echie voldeed het programma bijna foutloos schrijven de onderzoekers en ze waren verschrikkelijk trots op de voorlopige resultaten.

Eerder deze maand kwam de San Diego School of Medicine met het medicijn suramin, dat oorspronkelijk (1916) ontwikkeld was tegen slaapziekte. Het zou geschikt zijn voor kinderen tussen de 5 en 14 jaar oud.
Annotaties:
| #259910 | 08-06-2017 15:37 | ouwe knar
Ik heb het niet zo op hersenscans. http://www.isala.nl/patienten/folders/7947-mri-onderzoek-hersenen-hypofyse-brughoek-contrast
En al helemaal niet bij zeer jonge zich ontwikkelende hersentjes.

De werking van MRI is niet gebaseerd op röntgenstraling, maar op magnetische velden en radiogolven. Met een sterke magneet en radiogolven worden er in het te onderzoeken lichaamsdeel radiogolven opgewekt.
Jaja...

Bij dit onderzoek maken wij gebruik van contrastvloeistof. Het contrastvloeistof heet Gadolinium en wordt tijdens het onderzoek via een infuus toegediend. Het Gadolinium mengt zich met het bloed en komt zo overal in het lichaam. Gadolinium is een zeer veilig contrastmiddel. U merkt niets van de toediening van dit contrastmiddel. Geeft u borstvoeding? Zie de uitleg hierover onder het kopje 'Borstvoeding'.


gadolinium is een zwaar metaaal en derhalve zeer toxisch. Reden om het voor veilig humaan gebruik te koppelen aan een verbinding waarvoor gadolinium...
http://www.guerbet.nl/contrastmiddelen/dotaremr.html

MRI-tjes maken ontslaat de ouders van enige ter zakekundigheid, hun observaties zijn toch meestal voorbarig????
Beter een loeidure machine aanschaffen dus.

Opiaten voor (al dan niet echte) ADHDers, andere vaccin hersenschade kan opgevangen worden door suramin. Wedden dat van dit laatste middel binnenkort een verbeterde, gepatenteerde versie komt, te slikken door kinderen met een autistische broer of zus.

Neu, farmacie weet echt niet of autisme met vaccineren te maken heeft. De volgende stap is jaha, het zou er best wel iets mee te maken kunnen hebben, maar het is gewoon een soort roulette. Scannen die hersentjes.
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen