Door Ness, Op zon 8 jan 2017 12:05, 7 reacties,    

Bacha bazi - het neuken van (kleine) jongensEen prima aflevering van Brandpunt die een paar weken geleden werd uitgezonden, en waarin de rol van de Nederlandse roverheid bij het verzwijgen van dit gruwelijke *gebruik* wordt belicht. Een aantal ondervraagde politieke figuren - met name de VVD voorlieger Han ter Broeke - pretenderen dat de staat van deze praktijken niets af weet 'want die zijn niet gemeld' of 'dit was vooraf niet bekend' terwijl er al sinds de gewapende roofoverval van 2001 op Afghanistan heel duidelijke aanwijzingen zijn dat juist 'onze vrienden in het Afghaanse' zich hieraan schuldig maken. Ook Canadese en Amerikaanse militairen hebben er luidkeels over geklaagd; drie ervan zijn om die reden in Afghanistan vermoord, en wellicht meer.

De praktijken nemen ook niet af maar juist toe; Rusland spreekt van een epidemie en dat kan kloppen, want hoe rijker een man is, des te meer jongetjes hij zich kan veroorloven. Dit omdat rijkdom status geeft en wie status heeft kan het maken - en dat betekent dat vooral de door het Westen getrainde en dus relatief rijke politiemacht kinderen ontvoert. De ouders staan dan machteloos. Het gaat vaak om hele jonge kinderen - peuters en kleuters.

Bacha bazi is een oeroud primitief en barbaars gebruik. Het was ooit normaal in het hele Midden-Oosten en delen van Azië; een van de bronnen van die wetenschap is de Babylonische Talmoed, waarin precies beschreven staat welke vormen van sex met joodse kinderen (m/v) door wie waar mogen worden toegepast. Dit omdat de elite van het toenmalige Israël verkast was naar Babylon en zich daar genoodzaakt zag deze perverse gebruiken in te passen in hun wetboeken. Maar ook in het veel latere Ottomaanse rijk was het gebruik van ontvoerde, jonge mannelijke sexslaafjes door de elite normaal. Pas aan het begin van de 20e eeuws is daar een eind aan gemaakt.

Ook in de koran staat het gebruik van jongetjes voor sex vermeld. Er zijn niet alleen 72 maagden p.p. in het paradijs maar het stikt er ook van de speeljongetjes; zolang het geen baard heeft mag het geneukt worden en wordt misbruik van jongetjes niet gezien als pedofilie of homofilie. Het misbruik komt heden ten dage nog altijd voor bij de Pashtuni, een van de 'verloren joodse stammen', in Afghanistan maar ook in Pakistan. En nu dan ook binnen de Afghaanse politiemacht - dankzij het Westen.

In de documentaire wordt het woord 'religie' zorgvuldig vermeden en stapt men over op het idee 'cultuur'. Maar het sexueel misbruik van kinderen in die contreien was ooit normaal en zeer wijd verspreid en is dus in zowel binnen het judaisme als de islam gelegitimeerd en geïncorporeerd. Het zal waarschijnlijk ook in vroeg-christelijke geschriften ter sprake zijn gekomen maar die zijn terdege opgekuist. Het religieuze aspect - Allah of Jahweh vindt het allemaal prima en normaal - maakt dat deze praktijken bijkans niet uit te roeien zijn.
Annotaties:
| #257342 | 08-01-2017 14:25 | ouwe knar
Tja, als je je eigen vrouwen niet letterlijk stuk wil neuken, moet je toch ergens met je hormonen heen. Wie weet wat schapen en geiten voor oncontroleerbare enge ziekten hebben.
Vrouwen zijn kostbaarder, want daarmee kun je menskindjes fokken. Van mannen heb je in dat opzicht niet zo veel nodig.
ouwe knar's avatar
| #257346 | 08-01-2017 14:58 | Zhen
Koran vers 52:24 vermeldt dat in het paradijs voor mannelijke moslims niet slechts 72 vrouwelijke maagden klaar staan, maar ook kleine jongens (zgn. "ephebes"), wel te verstaan voor sexueel gerief...

http://www.aaiil.org/text/hq/trans/ch52.shtml

52:24 - "And round them go boys of theirs as if they were hidden pearls."


DIT is waar die gekken in geloven, en wat ze "normaal" vinden.

De koran is voor hen de onvoorwaaredlijke eeuwige en absolute waarheid. Hervorming (zoals op allerlei wijze voor de christelijke religie is gebeurd) is in principe uitgesloten.

En DAT is onder meer waarom het publiekelijk beoefenen van islam moet worden verboden (het preekt immers geweld, discriminatie, enz...) .
Zhen's avatar
| #257406 | 11-01-2017 18:43 | Zinoco
Hoort dat bij religie of zo ?
Onze christelijke clerus is er ook niet vies van.
| #257408 | 11-01-2017 19:15 | Zhen
Zinoco, de katholieke, gereformeerde, protestante en andere varianten van christelijke officiele hierarchieen zijn een puinhoop.

Maar in de officiele leer / het nieuwe testament wordt homosexuele pedophilie NIET als normaal gepresenteerd. Dus christenen horen niet te geloven dat jonge jongens neuken OK is, net zo min als het vernederen van vrouwen.

Altijd maar aankomen met hoe slecht de christenen zijn als er over de gruwelen van moslims of joden wordt gesproken is echt niet meer interessant of zelfs relevant.

Ik ben niet christelijk, maar ik vind dat het officiele christelijke geloof (volgens het nieuwe testament, en vooral niet het oude testament) nog lang zo kwalijk niet is (ongeacht van wat diverse clerus ervan bakt). Nergens zul je in het nieuwe testament kunnen lezen over het oproepen tot moord, verkrachting, vernedering, discriminatie, enz. In de koran en de talmud WEL.

En DAT is het verschil.
Zhen's avatar
| #257455 | 12-01-2017 19:38 | Zinoco
Het Christendom met een handboervan de helft nog lang zo
kwalijk ni
| #257477 | 13-01-2017 20:39 | Zinoco
Sorry voor het laatste bericht, was live m.b.h. van de kat een kop
koffie over het notebook toetsen bord. Zelfs plaatsen ging vanzelf.
Wat ik wilde zeggen :
Het christendom met een handboek waarvan de helft nog zo slecht niet is, heeft geen enkel bestaansrecht in 2017.
Om over die andere middeleeuwse bullshit maar te zijgen.
De conclusie moet zijn :
WE WETEN HET NIET.
Doe anderen niet wat U zelf niet wilt is de richtlijn.
| #257478 | 13-01-2017 20:50 | Zinoco
P.S Is dit de enige referentie aan pedofiele in de hele Koran ?
Is er werkelijk niets meer te vinden ?
Ik lees dit als omringd door oogappels, niets sensueel aan te ontdekken.
Vond ik het verhaal van Abraham die zijn eigen zoon wilde slachten veel erger, om niet te spreken over het symbool van het christendom:
een aan een kruis gespijkerde vent die in alle (openbare) ruimten hing.
Allemaal verschrikkelijk eng, want we weten het niet!
aanmelden / inloggen