Door Nostro Nazus, Op woe 2 jan 2008 19:48, 99 reacties, citaat / intro / linkdump

Banksters en illuminatie Deel IIPatman:
29567 De vraag is nu hoe groot de invloed van een paar grote bankiers kan zijn in een zo divers en zo door emotie gestuurd ecosysteem als 'de wereld' kan zijn. Daar heeft Klaas nog nooit normaal antwoord op gegeven.

De invloed van Banksters, vandaag de dag:

Onze moslimbroeders verbieden niet alleen varkenvlees maar ook rente derving; ik zou bijna moslim worden, maarja ik hou van bacon en spare-ribs en heb bovendien een hekel aan vrouwen slaan en geitenneuken (geintje, moslimbroeders, Shalom!).

Rente derving is het instrument dat onze samenleving in de tang heeft:

Er wordt ons wijsgemaakt dat de extreme huizenprijsstijging goed...
Annotaties:
28-04-2013 21:55 | 7:22 AM
Banksters en illuminatie Deel II #zaplog
| #9142 | 02-01-2008 21:31 | Nostro Nazus
Heb ik nog een mindfuck van onze overheid:

De koppeling tussen olie en gasprijs! Ons aardgas, ja van ons en van niemand anders!! wordt verkocht tegen een prijs die mee stijgt met de peakoil hoax...wij betalen dus achterlijke bedragen voor onze eigen gas. Ondertussen wordt ons wijsgemaakt dat het juist een zegen is omdat de overheid veel meer geld binnen krijgt doordat ze ons broodnodige gas verpatsen. Het geld dat hier mee verdiend wordt wordt natuurlijk weer op een briljante wijze weggegooid door de overheid aan staatsschuld, oorlog, Europa en CO2 Bullshit...oja.. en om de directeur van Thuiszorg 9 ton te kunnen betalen...bravo!!
Nostro Nazus's avatar
| #9164 | 03-01-2008 00:50 | censuur
zonder inhoudelijk te zijn moet ik toch even krijt dat ik de man op de eerste foto werkelijk de engste man vind die ik OOIT heb gezien... hij overtreft de emperor uit star wars!!!! bah wat een freak! ijskoud!!!!
censuur's avatar
| #9172 | 03-01-2008 02:15 | P.uncia
Die enge man is John Davison Rockefeller van de "Standard Oil Company"

http://www.micheloud.com/FXM/SO/rock.htm
P.uncia's avatar
| #9173 | 03-01-2008 02:43 | freedomfiles
Als je geinteresseerd bent in de geschiedenis van de olie industrie, incl. Standard Oil, de Rothschilds en de Rockefellers dan zou je eens het boek The Prize van Daniel Yergin moeten lezen, erg interessant:
http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/BOL_DisplayProductInformation-Secondary?BOL_OWNER_ID=1001004001333271&Secondary=description&Section=BOOK_EN
freedomfiles's avatar
| #9191 | 03-01-2008 10:55 | Nostro Nazus
ook erg "amusant" het was Standard Oil van de zelfde Rockefeller die van slavenarbeid van concentratie kampen heeft geproviteerd:

http://www.apfn.org/apfn/control2.htm

1 koe in Palestina is meer waard dan alle joden in europa is een favourite uitspraak van Zionisten.....maar dit zullen jullie pas begrijpen als je weet waar de illuminati voor staat...mensenoffers en Babylon....Zoek maar gewoon de betekenis van het woord Holocaust...

Israel is de na de holocaust de grootste misdaad die de joden is aangedaan....Isarel de dader van 911?? dan snap je het spelletje nog niet....
Nostro Nazus's avatar
| #9194 | 03-01-2008 11:10 | Patman
Klaas, kunnen we het je kwalijk nemen dat jij kennelijk alle kwade plannen tot in de kiem doorhebt maar er niets anders tegen doet dan een beetje de gefrustreerde reli uithangen op forums en zaplogs? :)

Heb jij niet een roeping te vervullen?
Patman's avatar
| #9229 | 03-01-2008 14:53 | Nostro Nazus
Grappig Patman, verry funny...vooral dat jij dit zegt! Weet je wat het grappige eraan is:

JIJ bent hier degene met een eigen "waarheid"internetsite beheerd...dus wie steekt hier nou de meeste tijd in? Jij toch zeker....Al mijn gespit in de bijbel maakt echt een spiritueel wezen van je pik....ik heb het dan natuurlijk niet over dat gezwets over jezus en maria, maar over de macht van de menselijke geest, en alle kennis die ons onthouden is....Dat jij niet gelooft in mindcontrol (alleen al b.v. trauma-based-mindcontrol) dat zegt iets over jou bekrompen geest. wellicht bestaat er wel zoiets als reïncarnatie....maar wordt onze mensheid op dit moment "door en door" slecht gemaakt, door hebzucht, moord endoodslag, geweld, drugs en porno...We zijn tot goddeloze wezens gemaakt en geloven in Darwin als een god...Verdiep je in het Travistock institute, Patman, of is dit geen corporatie?

Het communisme had OOK als doel godsdienst te vernietigen, toeval zeker weer?Sure Patman, dream on.... Onze huidige christelijke geloof blijkt nu dus een "front-organisation" te zijn, voor 2000 jaar onderdrukte kennis en geheim genoodschappen, zo liggen gewoon de feiten en ik zie dit ook voor 100% terug in vandaag de dag. Jij mag mij gek noemen, maar jij bent stekblind, of je weet het al, en je speelt hier een spelletje....want dat is het ook namelijk! Iedereen heeft een eigen wil om te kiezen...maar door mindcontrolling meanstreammedia zijn we geworden tot de walgelijk domme massa die wij nu zijn...

Je hebt het over mijn missie? Tja ik wat weet wat die is, maaar die ga ik jou niet vertellen...niet zolang ik jou niet vertrouw..onwetend schaap dat je bent! jou missie is blijkbaar het bewust maken van de bevolking, zou een goed doel kunnen zijn, helaas voer je het slecht uit omdat je het spelletje niet snapt....

The greatest trick the devil pulled, was to convince the sheeple, he didn't exist...

Bêh Patman! wie trap hier nou in wat?
Nostro Nazus's avatar
| #9230 | 03-01-2008 15:06 | Nostro Nazus
Ik ben erinderdaad heilig van overtuigd dat ik het spelletje voor een deel snap. Mijn Eureka moment kwam toen ik jewsagainstzionism las. Hieruit blijkt dat Zionisme heel duidelijk tegen het joodsgeloof ingaat, zionisten wachten op Satan, terwijl de joden geloven in de messias...PAS DAN mogen de joden naar Israel, NIET ERVOOR...

Mijn zus werk in het Amstel Hotel en zijn heeft vaak meegemaakt dan oliesjeiks per avond 15 hoeren wegwerken, inclusief mannen!!! Deze goddeloze moslims zijn in hun positie van macht door de olie dollars (peakoilhoax)...En doen tevens sinds jaar en dag zaken met de familie Bush, toeval, zeker weer. Mekka is net zo'n goddeloos mindcontrol oord als het Vaticaan...Dit klopt ook weer met mijn vrijmetselaar geloof pik....Alle godsdiensten mogen lid worden..tot de 33e graad en dan moet je op d ebijbel spugen, en weet ik wat allemaal....gewoon even zoeken op getuigenis verklaring van ex-illuminati, allemaal leugenaars zeker volgens jou...

Ik weet niet wat satan is...maar hij bestaat! letterlijk of figuurlijk! Hij zou 'Lucifer sun of the morning" kunnen zijn zoals op het Shell logo is waar te nemen...

Of:

Het is de zogenaamde messias die nog moet op staan, en wordt er daarom een NWO voorbereid.

Of:

Het heeft alles te maken met een Alien false flag operation

In elk geval jou Corporatie denkbeelden slaan werkelijk als een tang op een varken..Hoe wil jij Israel uitleggen om maar iets te noemen??......
Nostro Nazus's avatar
| #9232 | 03-01-2008 15:13 | Patman
Klaas, je blijft me maar woorden en denkbeelden in de mond leggen. Misschien dat je niet begrijpt wat ik allemaal schrijf, misschien dat je het niet wilt zien.

"Dat jij niet gelooft in mindcontrol (alleen al b.v. trauma-based-mindcontrol) dat zegt iets over jou bekrompen geest. wellicht bestaat er wel zoiets als reïncarnatie..."

Ik leg je juist uit hoe die mind-control werkt. Dat heet gewoon PR / propaganda. Edward Bernays was de grondlegger daarvan. Het is hét belangrijkste instrument van regeringen en corporaties. Misschien dan naast terrorisme en angst. Er is ook niets geheimzinnigs of NWO aan. Daar heeft Satan en duivelsaanbidding en NWO niets mee te maken.

Het leuke van mind-control (en ik weet zeker dat je dit toch niet leest, maargoed) is dat het JUIST niet werkt op individueen maar op collectieven en dan kom je al snel weer in het emergente aspect van de maatschappij. Dat deel dat je niet met directe besturing kan controlen. Dat deel wat van grote corporaties losgeslagen doomsday-machines maakt omdat regeringen en volken nog niet begrijpen dat ze hier met duidelijk iets anders te maken hebben dan een collectief slimme of domme of kwaadwillende of goedbedoelende mensen. Het zijn entiteiten op zich die op een andere manier gecontroleerd moeten worden omdat ze nu ons controleren. maargoed, als ik tijd heb, maak ik er wel een artikel over, wat jij dan ook weer niet leest om vervolgens weer te komen wartalen over niet-bestaande Jezussen die via via Arafat aan een blonde vrouw hebben geholpen wat wordt bewezen door het feit dat de Paus een kusbare ring draagt ofzo.

"We zijn tot goddeloze wezens gemaakt en geloven in Darwin als een god.."

Als er iemand telkens weer hamert op het gevaar van teveel vertrouwen in wetenschap ben ik het wel. Laatst weer in het peer-review artikel.

"Onze huidige christelijke geloof blijkt nu dus een "front-organisation" te zijn, voor 2000 jaar onderdrukte kennis en geheim genoodschappen, zo liggen gewoon de feiten en ik zie dit ook voor 100% terug in vandaag de dag."

Welke feiten? Kom daar dan eens mee. En dan nog zegt het niets over wie er achter zit. Jij zegt de duivel en z'n makkers, ik zeg dat het mechanismen zijn die door opportunisten en machtswellustelingen handig worden gebruikt. De uitwerking is redelijk hetzelfde, echter de intenties en lange termijn bedoelingen zijn wezenlijk anders.

Ik vind het elke keer weer amusant te zien wat je allemaal uitkraamt, maar ik vind het onhandig dat je gewoon niet goed op de hoogte bent van wat ik al 2 jaar lang op Zapruder schrijf. Alles waar jij je kennelijk zo druk over maakt is al duidelijk aan bod geweest.

Als je ooit weer uit je trip bent neergedaald, hoor ik het wel weer...

Maak trouwens niet de vergissing te denken dat dit een waarheidsite is. Interesseert me niets. Als jullie het daarvoor willen gebruiken vind ik dat prima, op dit moment vind ik het allemaal gort- en grotdroog en zou ik hier niet voor mijn lol komen, maar aan de andere kant vind ik het wel weer geweldig te zien hoe jullie enorm veel moeite en enthousiasme erin steken, dus dat blijf ik gewoon steunen. Ik wil gewoon een plaats creëeren waar onderbelicht nieuws een plek heeft. En Zapruder moet gewoon een coole mindfuck blijven. Dat is de laatste tijd wat minder vanwege tijdgebrek, maar dat komt wel weer terug, Van mij mag het veel weirder, van graancirkels tot jou satan zij aan zij met 9/11 en AIDS. I don't care, als het maar prikkelend is.
Patman's avatar
| #9233 | 03-01-2008 15:15 | Nostro Nazus
En begin nu gewoon eens concreet antwoord te geven op wat hele normale vragen.

"Dat is dus dat de gehele industriële elite op de hoogte is van een eeuwenoud plan om de mensheid te slaven en dat doet in het kader van de aanbidding van Satan?"

Ja of nee?

Het antwoord is natuurlijk nee, patti...maar dat wist je al.. het is ook mogelijk om talentvolle mensen volledig in je macht te krijgen door geld, sex en carriere...het gaat op de top top top mensen...Balkenende??moeilijk, ik denk van wel..met name gezien de briljante wijze waarop hij de Europese grondwet heeft ingevoerd...Dat kapsel en brilletje is als afleiding...hij weet dat jezus niet bestaat in elk geval..
Nostro Nazus's avatar
| #9234 | 03-01-2008 15:17 | Nostro Nazus
Hoe vaak moet ik je need to know nou nog uitleggen Patman? Jij zit echt in de prilletijd van waarheidszoeken, leuk experiment dit!
Nostro Nazus's avatar
| #9236 | 03-01-2008 15:21 | Nostro Nazus
En over militairen heb ik al antwoord gegeven..die moeten eerst in hun ster genomen worden om hoger op te komen...Jou opa zal een zere poepert gehad hebben:

http://video.google.nl/videoplay?docid=-341031042963487862

Nu gauw die Indonezen afmaken, of we vertellen dat je ervan houdt om in het drollenhok te dippen!!!

(geintje Patman, moet kunnen toch..)
Nostro Nazus's avatar
| #9237 | 03-01-2008 15:23 | Patman
Als je bedoelt het zoeken van jouw waarheid, ja dan ben ik nog een beginner. Zeker weten. Maar er zijn er dan ook weinigen zo ver (doorgeslagen) als jij... ;)

Je opmerking over Isreal is dan wel weer een interessante. Heb je wel eens overwogen dat niet alles met elkaar heeft te maken. Dat er ook gewoon vele zaken en mechanismen naast elkaar kunnen spelen. Moet je eens doen.
Patman's avatar
| #9238 | 03-01-2008 15:24 | Nostro Nazus
sorry, ik ben nu aan het lezen...
Nostro Nazus's avatar
| #9239 | 03-01-2008 15:26 | Patman
Dit soort zaken hadden we twee jaar geleden ook al op Zap staan trouwens.

http://zapruder.nl/portal/artikel/the_global_foodchain/
Patman's avatar
| #9240 | 03-01-2008 15:28 | Nostro Nazus
Israel dus

Legt mij dat eens uit aan mij als beginneling, wat is het doel van de nederzettingen politiek, welke corporatie wenst wordt hiermee vervult?
Nostro Nazus's avatar
| #9241 | 03-01-2008 15:28 | Patman
En je need to know basis dat je net ontdekt hebt, hebben we al tot in den treure belicht:

http://zapruder.nl/portal/artikel/de_mechanismen_van_een_complot_deel_1/

Dus ga nou niet doen alsof deze materie allemaal nieuw op zapruder is, dat jij het nog nooit eerder gezien had, wil niet zeggen dat anderen het ook niet kennen.
Patman's avatar
| #9242 | 03-01-2008 15:30 | Nostro Nazus
Kijk het is leuk dat je het allemaal heb behandeld, maar je moet nu connecties gaan leggen voordat het te laat is...maak jij je dan ook echt niet een beetje zoregn over "endgame" met jou Aids kennis?
Nostro Nazus's avatar
| #9243 | 03-01-2008 15:34 | Nostro Nazus
Ik heb Donkey Doorn b.v. 2 maanden terug al voorspelt dat Pakistan het toneel gaat worden, niet Iran...Dat is niet ingefluisterd door Satan, maar de wereld begrrijpen vanuit het oogpunt van de illuminati...daarom zeg ik: maak je maar druk over je spaarcentjes!! Ik weet dat dus al door de Bankster kennis die jij ontkent..napraterij volgens jou....We zulleen zien wat er gaat gebeuren, wie er gelijk krijgt...
Nostro Nazus's avatar
| #9244 | 03-01-2008 15:35 | Patman
Nee, jij moet wat connecties weer vergeten. Alles heeft niet met alles te maken. Er is niet één NWO plan en dat Satans gedoe lijkt me hoogst onwaarschijnlijk op de schaal die jij beschrijft. Het zijn talrijke afhankelijke mechanismen door elkaar en dat zorgt er ook nog eens voor dat nooit één mechanisme kan gaan domineren. Niet gemakkelijk in ieder geval.
Patman's avatar
| #9245 | 03-01-2008 15:36 | Patman
Trouwens zonder trefwoorden zal dit artikel niet snel meer worden teruggevonden :)
Patman's avatar
| #9246 | 03-01-2008 15:40 | Nostro Nazus
Vul jij ze ff voor me in toch, dit is echt een toppertje! doe maar onder Satan en Banksters..

maar jij ging de situatie in Israel uitleggen, komop doe je best!
Nostro Nazus's avatar
| #9247 | 03-01-2008 15:45 | Arminius
In Mekka vereren ze en zwarte vierkante cubus, waarom? Zoek dat maar eens uit.
Veel joden bidden met een zwart vierkantje op de kop, waarom? Zoek dat maar eens uit.
Waarom hebben veel Banken een wiebertje in hun logo? Zoek dat maar eens uit.
Mekka.gif
graduation%20couple.jpg
man.praying.soldiers.background.jpg
Je zou hier eens moeten gaan lezen Patman
http://www.theonegame.nl/bb2/viewtopic.php?t=89&start=0
Arminius's avatar
| #9248 | 03-01-2008 15:47 | Nostro Nazus
"Dat jij niet gelooft in mindcontrol (alleen al b.v. trauma-based-mindcontrol) dat zegt iets over jou bekrompen geest. wellicht bestaat er wel zoiets als reïncarnatie..."

Ik leg je juist uit hoe die mind-control werkt. Dat heet gewoon PR / propaganda. Edward Bernays was de grondlegger daarvan. Het is hét belangrijkste instrument van regeringen en corporaties. Misschien dan naast terrorisme en angst. Er is ook niets geheimzinnigs of NWO aan. Daar heeft Satan en duivelsaanbidding en NWO niets mee te maken. "

Hieruit blijkt trouwens dat je het niet snapt wat ik bedoel....kinderen worden vanaf geboorte misbruikt zodat hun hersenen opgesplits worden in meerdere personen. Door b.v. code woorden kan het slachtoffer van persoon veranderen, en zijn/haar missie vervullen...Jij dacht dat alleen Rasta rostelli kennis heeft over het manipuleren van de geest...Talloos bewijsmateriaal over dit onderwerp...maar zoals ik al zij je moet wel willen leren....

Maare Israel dus, leg mij dat eens goed uit...
Nostro Nazus's avatar
| #9249 | 03-01-2008 15:50 | Nostro Nazus
Zoals ik al zij Patman...alle godsdiensten spelen onder (1klein zwart) hoedje..dit is mijn stelling, niet de jouwe....Jij bent mr. losgeslagen corporatie....
Nostro Nazus's avatar
| #9250 | 03-01-2008 15:56 | Arminius
@Nee, jij moet wat connecties weer vergeten. Alles heeft niet met alles te maken.

Patman toch, hoe kun je nou dit soort uitspraken doen? Natuurlijk heeft alles met alles te maken. En aan de top van dat alles, staat een hele kleine machtige kliek.
pyramid_of_satan1.jpg

Of denk jij dat het gedoe van S&B;in de bossen, en de verering van die uil aleen maar een grapje van wat beroemde mensen op zomerkamp is?
Arminius's avatar
| #9251 | 03-01-2008 15:58 | Nostro Nazus
Heerlijk dit!!! ik kijk net rtl7:

Deze berichten dat de geldgroei 12% is gestegen terwijl maar 4 % is toegestaan...De rente gaat omhoog!!!!!!

Ik voorspelde het gisteren en vandaag komt het uit...

Dat kan je nou met de Satans kennis die jij ontkent!!
Ik heet niet voor niets nostro nazus....
Nostro Nazus's avatar
| #9252 | 03-01-2008 16:00 | Arminius
Kijk, een vorm van mind control

Wie wordt de nieuwe Uri Geller op SBS 6
http://tvspot.web-log.nl/tvspot/2007/12/wie_wordt_de_ni.html
Arminius's avatar
| #9253 | 03-01-2008 16:01 | Nostro Nazus
Hé hallo Patman, nu gebruik je mijn kennis tegen me, je wist het blijkbaar dus wel!!

Nee natuurlijk is het aanbidden van de uil niet een zomerkampspelletje dat als 150 jaar bestaat!

Het is bittere ernst daar: the cremation of care...het verbranden van je geweten..
Nostro Nazus's avatar
| #9254 | 03-01-2008 16:03 | Nostro Nazus
zeer boeiend figuur die Uri Geller...Voorral verzien vindt ik zeer boeiend..

Of heb je dit ook al behandeld en debunked, Patman?
Nostro Nazus's avatar
| #9256 | 03-01-2008 16:05 | Nostro Nazus
sorry armenius, ik dacht dat je Patman was, grappige site trouwens waar je zat, met die banklogo's en trillingen
Nostro Nazus's avatar
| #9257 | 03-01-2008 16:08 | Arminius
zie je PM ;-)
Arminius's avatar
| #9258 | 03-01-2008 16:09 | Arminius
Kennis is Macht!
Arminius's avatar
| #9259 | 03-01-2008 16:12 | Nostro Nazus
serieus

je moet RTL7 nieuws even kijken van half 6 ofzo...echt exact wat ik hierboven heb voorspelt..

grondstoffen gaan exploderen volgend jaar, goud, graan..olie

gevolg: de rente moet omhoog!!. en dan zegt Patman dat ik wartaal praat....
Nostro Nazus's avatar
| #9261 | 03-01-2008 16:20 | Nostro Nazus
Ik hoef niet persé alwetend te zijn ofzo...maar als je het spelletje doorziet, dan kan je verder..dan kun je je met nog vreemdere zaken bezig houden, zoals veel post die ik op het Zaplog heb gezien van je, armenius...

Dan heb je geen angst meer voor wat er ook gaat komen...Ik sterf liever met een clean geweten in 2012, dan dat ik de rest van mijn leven in sprookjes geloof als Patman...wellicht nog wat goeds doen, life fast die young in de meest interresante tijd uit de wereld geschiedenis..

ik heb dit al vaker gezegd:

als het allemaal internetsprookjes zijn van rare mensen als ik en armenius, dan vond ik het het de meest briljante verhaallijn die ik ooit heb gehoord: weg met "Lord of the Rings" chapeau! ik ben er met beide benen ingetrapt!!..
Nostro Nazus's avatar
| #9262 | 03-01-2008 16:21 | Nostro Nazus
Ik zij zaplog maar ik bedoel het zapruder Forum...
Nostro Nazus's avatar
| #9264 | 03-01-2008 16:23 | Arminius
Arminius's avatar
| #9265 | 03-01-2008 16:24 | Arminius
Veel overheden zijn bang voor sociale onrust. De stijgende voedselprijzen komen in landen als China harder aan dan in het Westen, omdat de bevolking een veel groter deel van haar inkomen besteedt aan levensmiddelen.
Arminius's avatar
| #9266 | 03-01-2008 16:25 | Arminius
Connecting the dots Patman!
Arminius's avatar
| #9268 | 03-01-2008 16:30 | Arminius
Arminius's avatar
| #9270 | 03-01-2008 16:35 | Arminius
Waar dit gaat eindigen? in een onvermijdelijke crash. Amageddon zeg maar ;-)
Arminius's avatar
| #9271 | 03-01-2008 16:37 | Nostro Nazus
"Onze huidige christelijke geloof blijkt nu dus een "front-organisation" te zijn, voor 2000 jaar onderdrukte kennis en geheim genoodschappen, zo liggen gewoon de feiten en ik zie dit ook voor 100% terug in vandaag de dag."

Welke feiten? Kom daar dan eens mee.

Kijk dit zegt genoeg over Patman. Hoe vaak heb ik deze link nu geplaatst Patman?

http://www.liveleak.com/view?i=416_1193876615

100 % waterdicht bewijs voor mijn complot..

Drie grote leugens worden door de CFR gebruikt om tot een machtiger Europa te komen, inclusief een directe link met het koningshuis...wat wil je nog meer Patman?
Nostro Nazus's avatar
| #9273 | 03-01-2008 16:42 | freedomfiles
"Onze huidige christelijke geloof blijkt nu dus een "front-organisation" te zijn, voor 2000 jaar onderdrukte kennis en geheim genoodschappen, zo liggen gewoon de feiten en ik zie dit ook voor 100% terug in vandaag de dag."

Ken je toevallig het boek "The Hiram Key", bevat veel interessante zaken over dat soort zaken => http://www.knight-lomas.com/hiramkey.html
freedomfiles's avatar
| #9274 | 03-01-2008 16:43 | Nostro Nazus
Waar gaat het eindigen?:

Daar zouden we ons bezig mee moeten houden!...ik kan me verschillende doomscenario's voorstellen, of een combinatie...Ik twijfel tussen Aliens en een Endgame scenario...

Chaos is wat ze willen ben ik bang, gelet op Femacamps, patriot act en martila law.
Ik moet ook walgen als ik dat hooligan programma zie op Dicovery, waar men het de hemel inprijst...Chaos is wat gaat komen, en de goddeloze (vrijwel complete onwetende wereldbevolking) in deze wereld staan te popelen om te kunnen plunderen en verkrachten...Ik weet zelf wat 20 jaar computerspelletjes, Tony montana en menace 2 society met je doet...
Nostro Nazus's avatar
| #9277 | 03-01-2008 16:50 | Nostro Nazus
klinkt goed dat boek. Ook vooral vanwege de Hancock Theorien...dit was het eerste complot dat ik hoorde in mijn leven en ik stond verstelt. Totdat National Geografic Channel een debunk uitzending uitzond, en ik voelde mij zeer in de maling genomen..

Vooral de sfinx is echt zeer misterieus, vanwege het slijtage patroon en het hoofd.

P.s ik vond de 13 bloedlijnen van Satan (Robin de Ruiter) een behoorlijke afknapper...Hij begint zowat vanaf blz 1 met 'holy Blood Holy Grail" te citeren...

Da vincy code is ook zo'n overduidelijk illuminati project...Tom hanks schijnt er ook lid van te zijn...
Nostro Nazus's avatar
| #9278 | 03-01-2008 16:54 | Patman
De meeste van die sites en docu's die je noemt ken ik allang en Antagonizer is echt dé expert op dit gebied, we hebben soms urenlange discussies, samen met Donkerdoorn erbij. Maar dat wil niet zeggen dat ik het allemaal maar zo makkelijk geloof als jullie. Donkerdoorn en ik zitten ongeveer op één lijn, Antagonizer neigt iets meer naar de NWO gedachte maar ik denk (weet ik niet zeker) dat ook hij dat blinde geloof van jullie niet deelt.

Jullie zijn op zoek naar symmetrie en overeenkomsten en zien daarin telkens weer een bevestiging. Van mij mag je. Maar ik houd het liever wat nuchterder en met meer overzicht. Alsof al die logo's bewust zo zijn gemaakt. Alsof ze allemaal die handjes in een satansgebaar houden omdat dat zo is afgesproken. Nooit gehoord van memetica?

Mindcontrol dat mensen kunnen worden geprogrammeerd en op afstand bestuurd is voor mij flauwekul. Maargoed Robin de Ruiter zweerde dat het waar was. Ik moet het allemaal nog zien.

Aliens? Tja. Moet ik daar serieus op ingaan. Ik sluit niets uit, maar aliens?
Patman's avatar
| #9280 | 03-01-2008 16:56 | Patman
Ik kan er geen trefwoorden bij zetten. Is jouw topic.
Patman's avatar
| #9282 | 03-01-2008 16:59 | Nostro Nazus
Maar wat vindt je dan van de Mabel speech, de CFR en haar globaliseringsleugens?
Nostro Nazus's avatar
| #9283 | 03-01-2008 17:01 | Nostro Nazus
dit is toch gewoon 100 % secret society (CFR), icm NWO leugens op smaak gemaakt met een vleugje bloedlijn (Mabel)?
Nostro Nazus's avatar
| #9285 | 03-01-2008 17:07 | Nostro Nazus
CFR controleerd zowel de presidentverkiezingen als de media...en wie zit erachter, precies: de Banksters en ander zionisch tuig. Overduidelijk een een geheimnetwerk met een doel en de middelen...vernietigen van de VS en de souvereiniteit van naties. En dat is slecht de informatie die openbaar is....
Nostro Nazus's avatar
| #9287 | 03-01-2008 17:13 | Arminius
Tja, trilling is alles.

Sacred Geometry and Rodin`s Coil Mathematics
http://www.disclose.tv/viewvideo/2057/Sacred_Geometry_and_Rodin_s_Coil_Mathematics/
Arminius's avatar
| #9289 | 03-01-2008 17:16 | Nostro Nazus
Maar Patman lees jij mij artikel nog maar een keer door, en kijk dan het RTL7 nieuws van half 6....Wellicht zie je dan het nut in van zaken te kunnen zien vanuit het oogpunt van de illuminati en de Banksters...

binnen een dag komen mijn voorspellingen uit betreft geldhoeveeelheid, grondstoffen en rente..

Wie snapte het nou niet?
Nostro Nazus's avatar
| #9290 | 03-01-2008 17:20 | Patman
Ik ken jouw standpunt, is zie jouw nieuws, ook met in mijn achterhoofd jouw standpunt, ik heb alleen voor mezelf een veel betere en aannemelijkere verklaring.

Wat jij ziet is met veel logischer en veel duidelijker waar te nemen mechanismen veel beter te verklaren. Ook die geldzaken.

Als jij je nou eerst eens gaat verdiepen in die systeemleer, dan kan je tenminste ook mijn standpunt erbij betrekken. Nu kan je voor jezelf kiezen uit jouw standpunt nog eens jouw standpunt. Weinig keuze om een overwogen inschatting te maken.
Patman's avatar
| #9291 | 03-01-2008 17:20 | Patman
Ik heb trouwens geen tv, dus dat nieuws ga ik even missen als je het niet erg vindt...
Patman's avatar
| #9292 | 03-01-2008 17:20 | Nostro Nazus
Soms denk ik wel toeval bestaat niet Armenius..

Dat trillling verhaal is mij gisteren ten ore gekomen..dmv een docu van Freeman, waar de heer Phelps sprak (anti jezuït)...Hij zij dat de Einstein hoax nodig was om kennis te verbergen, anti-gravity geloof ik, en dit had weer met die trillingen te maken...Zo zei hij ook dat de atoombom vanaf de grond tot ontpoffing is gebracht, en niet dmv de 'Enola Gay" en de vrijmetselaar generaal: Le may

Klinkt ver gezocht...maarja je kunt niet para genoeg zijn...

heb jij een docu betreft die trillingen?
Nostro Nazus's avatar
| #9296 | 03-01-2008 17:35 | Nostro Nazus
Als jij je nou eerst eens gaat verdiepen in die systeemleer, dan kan je tenminste ook mijn standpunt erbij betrekken. Nu kan je voor jezelf kiezen uit jouw standpunt nog eens jouw standpunt. Weinig keuze om een overwogen inschatting te maken..

Geef maar je beste links, wellicht heb ik er nog tijd om ze te bekijken, Corporation enzo ken ik al...Ps War on democracy is echt de docu die je nog niet goed begrijpt, sorry dat ik het zeg...Van fascisme naar Corporatisme....dat is het hele eieëren eten met jou theorie....Corporatisme is een machtsmiddel, niet de machthebber!

Systeemleer? hmmm..je praat ook over mieren en vissen...WIJ ZIJN MENSEN, dat maakt ons uniek met onze unieke menselijk geest die instaat is tot veel meer dan jij en ik weten. Chi in de vechtsport om maar iets te noemen, acu punctuur, hypnoze enz enz..het menselijk afweersysteem dat nu wordt aangevallen met vaccinatie en een voedseloorlog....

De illluminati heeft ons deze kennis ontnomen en ons tot de hebzuchtige monster veranderd die we nu zijn.. werd Babylon ook al niet om de zelfde reden vernietigd??
Nostro Nazus's avatar
| #9316 | 03-01-2008 19:43 | Patman
"Corporatisme is een machtsmiddel"

Nope. Absoluut niet mee eens. Het is het resultaat van een verkeerd 'geengineered' systeem. Dan kan je nog gaan discussieren over wie dat systeem heeft geengineered en dan is mijn antwoord: menselijke naieviteit en hebzucht.

"Systeemleer? hmmm..je praat ook over mieren en vissen...WIJ ZIJN MENSEN, dat maakt ons uniek met onze unieke menselijk geest die instaat is tot veel meer dan jij en ik weten."

Ook niet waar. Wanneer in grote groepen bij elkaar gebracht zijn mensen nogal dom. Nogal instictief en nogal volgzaam. Gewoon mieren. Een crowd is een crowd. Voldoende pyschologische experimenten over bekend, normale mensen die onder 'de juiste omstandigheden' ware kampbeulen werden.
Patman's avatar
| #9317 | 03-01-2008 19:45 | Patman
"De illluminati heeft ons deze kennis ontnomen en ons tot de hebzuchtige monster veranderd die we nu zijn"

Hoe dan? Graag onderbouwd. Mensen waren dus eerst vredelievend, onbaarzuchtig enz. enz.? En met een speciaal programma zijn we omgevormd? Genetisch aangepast?
Patman's avatar
| #9329 | 03-01-2008 21:23 | Nostro Nazus
Een goed voorbeeld van vredelievende culturen is die van de indianen in Noord Amerika...of de eskimo's....

Hoe werkt de mindcontrol op de Sheeple? (door de illuminati):

In de eerste plaats door goddienst:

Door mensen te laten geloven in onwaarschijnlijke verhalen. Dit heeft 2000 jaar gewerkt omdat mensen vroeger niet konden lezen en schrijven, ze kwamen hunhele leven hun dorp niet uit! Dan ben je vatbaar voor elk onwaarschijnlijk verhaal dat vertelt wordt door je leiders! Nu worden we wakker, en zien we in dat NIEMAND op water kan lopen, of water in wijn kan veranderen..Hierdoor is grote verwarring ontstaan over onze plaats op aarde en daarna....Wij stammen niet van Pantoffeldiertjes af Patman!, Darwin was een leugen (ben nog niet 100 % zeker, laten we zeggen 95...).

Hierdoor is het idee ontstaan dat we beesten zijn die strijden om de recht van de sterkste....Geld is de nieuwe religie....rijkdom is wat je status bepaald...first you get the money, then you get the pussy (Tony Montana)...De media doet hier zijn werk Patman...een geoliede machine...100 % uitgedacht door mindcontrolinstituten als het travistock institute...En scholing is de andere kant van de programmering;

Wie het meeste onzinnigheden in zijn hoofd kan stoppen is de slimste: terwijl creatieviteit en zelf denken wordt onderdrukt...Het moet je blind vertrouwen geven in de wetenschap: Zij zullen het wel weten, want ik snap zelf geen reet van wiskunde...Dus als school zegt dat WTC7 had kunnen instorten, omdat het berekend is en er is een computermodel gemaak; dan zal het waard zijn!! Aids is een ander goed voorbeeld: het valt gewoon niet voor te stellen dat ons dit wordt aangedaan:
Sythematisch vergigtigen met duur betaalde nep-medicijnen, hoe ziek kan het worden?

Ik weet wat 20 jaar geweld spelletjes en films met een mens doen...Ik had tot voor kort 1 doel in het leven: rijk worden en een porsche 994 carrera 4 s te kopen, naast een speedboot en een optrekje aan de plassen en op Kreta....Mijn droombaan was maffia baas ala Don Corleone....Ik heb nooit gedacht dat het moeilijk is om iemand te doden als hij het verdient....kijk dit komt door flms als Scarface (mijn favourite) en manace 2 society.....Daarom walg ik nu van Hooligan verheerlijkings programma's op discovery en Rapclips met Hoochie mama's...Dit is pure mindcontrol samen met nog veeeeel meer technieken (subliminals ofzo?)...

Als zometeen de rente dus stijgt zoals ik je al voorspelde...dan breekt de ECHTE huizencrisis los, omdat dan de hypotheken niet meer te betalen vallen voor de mensen (allemaal hypotheken met variabele rente)...mensen die tot hun oren in de schulden zitten hebben een probleem, gevolg:

De dollar die al gedoomed was wordt massaal gedumped, hyperinflatie, dag dollar!!

De banken zullen wellicht failliet gaan, met als gevolg geen geld voor de domme massa, gevolg, massale plundering! Je ziet het bij dat domme voetbal volk: mensen zullen het heerlijk vinden om te plunderen en chaos te zien...allemaal gecreeerd, allemaal in scene gezet....Dat is het plan van Lucifer wat ik begrepen hebt:

Mensen doen dit allemaal vrijwillig!! Het is onze keuze!

Alleen met illuminati kennis kun je dit spel begrijpen Patman..Wij willen chaos en perverse shit omdat we zo GEMAAKT zijn. als we WISTEN wat er te kiezen viel dan is het een heel ander spel....Dan gaat het hele illuminati plan niet door...Nu is mijn droomwereld een eilandje, palmboompjes, vrouwen met cocosnootbikinis, en zelf een rieten rok. Alleen af en toe een hengeltje uitgooien...Zelfs de autoweek boeit me geen reet meer...Als iedereen zo denk als ik dan is Bea morgen op de vlucht!Opgejaagt door een "angry mob":

the-angry-mob.png

Maar wat is jou oplossing dan?
Nostro Nazus's avatar
| #9330 | 03-01-2008 21:23 | Arminius
heb jij een docu betreft die trillingen?

Rubicon

There was the spark. There was the watcher. There was the keeper. There was the destroyer. In his much-anticipated first feature-length motion picture, Simon Tarr paints a stunning, sweeping technohistory of the human race to obsolescence. Sacred geometry and ominous CGI intertwine with a retelling of the story of Noah to illuminate the illusion of authority and the nature of autonomy in the contemporary digital sphere.

1 uur 20 min 57 sec.

http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-5461158042380422353

Kijk, daar heb je `m weer. Waarom zou dat zwarte vierkantje toch zo belangrijk zijn voor mensen met geld?

PC030014.jpg
Alamo (The Cube) is an outdoor sculpture by Bernard (Tony) Rosenthal, located on Astor Place, on the island of Manhattan in New York City. It takes the form of a black cube, 8 feet long on each side, mounted on a corner. The faces of the cube are not planes - they have various indentations, protrusions, and ledges, some of which are informally used as garbage cans. It is not widely known as Alamo, the name given on a small plaque on one corner of the base. Generally it is simply called The Cube.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alamo_(sculpture)

De drieeenheid waar het om gaat. Links saturnus MET venus, westenwind is het genereerende principe van de sunseth(saturnus),midden venus gaat huilen veroorzaakt de vloed,de muur van water aka klaagmuur en wallstreet, onze lady current sea,currency. Rechts is ze lucifer de aankondigster die twee uur voor zons opkomst zo prachtig is te aanschouwen en daarna krijgt ze de oranje deken(orange=zon) over zich heen en wordt "lucifer" bedwongen door onze opkomende zon.

Nog even dit saturnus voor de vloed is de zon van god(EL) getrouwd met venus dit duo veroorzaakt dus de vloed van de zon, kort gezegd; de "Zondsvloed"

abakakadabra? lees dan hier http://www.theonegame.nl/bb2/viewtopic.php?t=89&postdays=0&postorder=asc&start=0

;-)
Arminius's avatar
| #9331 | 03-01-2008 21:26 | Nostro Nazus
Ik bedoel 993 carrera 4S

porsche-occasion-25356-1.jpg

De mooiste porsche ooit!, de laatste lucht gekoelde...masterpiece of enginering...
Nostro Nazus's avatar
| #9332 | 03-01-2008 21:29 | Nostro Nazus
Of toch maar deze?
1139997385.jpg

O nee, het gaat allemaal niet door! jammer joh!hahaha mij boeit het echt niet meer... jij krijg er wellicht wel 1 of niet? voor je diensten aan de Illuminati??hahaha
Nostro Nazus's avatar
| #9333 | 03-01-2008 21:36 | Arminius
Corporate Logos

In the beginning, there was Corporate Logos. This is the very first Freeman Perspective. After you see this, your world will alter forever. Corporations do have an occultic agenda. All I can say is welcome to Earth from the Freeman Perspective.
deel 1
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=844493245933202727
deel 2
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=803151399196038274
Arminius's avatar
| #9334 | 03-01-2008 21:37 | Nostro Nazus
Briljant die foto van je op dat log...wellicht moet Patman ook wat meer weed roken....Zijn programmering is nog niet voldoende weggenomen.....weg met die corporate hersencelletjes van je Patti...just hit the bong!

http://www.youtube.com/watch?v=gnAVXMZ0940

fatastisch nummertje!
Nostro Nazus's avatar
| #9337 | 03-01-2008 21:51 | Nostro Nazus
Top bedankt, voor de links, ik ben weer even bezig. ik hoop werkelijk dat ik binnen kort genoeg weet zodat ik de complotten weer even met rust kan laten....Dat kan Patman weer rustig verder gaan met de corporation....de schapen gaan niet wakker worden...Het complot is te bizar om uit te kunnen leggen zonder met de meest onwaarschijnlijke feiten te komen...een complot waar 4000 jaar aan gewerkt is..wauh! Dit kun je waarschijnlijk niet in een mensenleven snappen allemaal...

P.s als je nog wat toplinkies heb dump ze maar hier, dan dump ik ze wel weer op Zablubber..zal Patman leuk vinden...maarja Zapflubber is al een tijdje dood, iedereen is weggejaagd...alleen monkey man is echt een die-hard, kijk die kerel snap het al weer 10 x beter als Patman, om een voorbeeld te noemen...P.s. grappig hebben ze bij trol en Co vakantie ofzo???Waar waren HP en Assi de Laatste weken? Je zou toch zeggen dat je rond deze dagen JUIST veel tijd hebt...behalve..als het je werk is....dan ben je juist vrij van al dat slappe gezeik hier van ons allemaal...
Nostro Nazus's avatar
| #9339 | 03-01-2008 21:58 | Arminius
Ik begrijp je woede volkomen, had ik ook in het begin, maar je zult toch afstand moeten nemen wantanders word je gek. Ik ben ook diepgegaan in die shit, maar als je het grotere plaatje leert zien, de verbanden leert leggen, dan kunnen ze je niks meer wijs maken. Zo min mogelijk gebruik maken van het systeem, betaal zo veel mogelijk contant in winkels, probeer zand in de raderen te strooien, alleen kun je deze jongens niet aan, de groep die bewust word groeit, wacht rustig af, onze tijd komt nog, daar ben ik van overtuigt. :-)
Arminius's avatar
| #9340 | 03-01-2008 22:12 | Nostro Nazus
Zo denkt onze jeugd! en met name marrokaanse straatschoffies...:

http://www.youtube.com/watch?v=7cbMQhli8f4

zo is de immigratiegolf van 1 miljoen vernederde moslims ook geen toeval..Ik heb geen haat tegen deze mensen, want dat is wat ze willen..does Geert wilders ring a bell Patman?

P.s. die eerste link van je werk niet bij mij, Armenius...hoe heet die docu van 1:20 uur?
Nostro Nazus's avatar
| #9343 | 03-01-2008 22:32 | Arminius
Arminius's avatar
| #9344 | 03-01-2008 22:38 | Patman
Hier is er één goed aan het flippen...
Patman's avatar
| #9345 | 03-01-2008 22:47 | P.uncia
Heb ik iets gemist :)
P.uncia's avatar
| #9346 | 03-01-2008 22:53 | Nostro Nazus
ik weet wat je bedoelt Armenius ik ben ook eigelijk wel weer een beetje klaar met complotontkenners...het is allemaal te weird en te interresant ipv dat slappe gezeik, zoek, en gij zult vinden....Die links doen het trouwens niet..ik weet niet wat het is, teveel complotten waarschijnlijk voor mijn labtoppie..Heb je anders wat trefwoorden voor Googlevideo over die bank logo's enz....

Ik ben er de laatste tijd echt teveel mee bezig geweest..mede door saai werk en geen internetcontrole.....Maandag ga ik met mijn handjes aan het werk, bij een grote corporatie die niet failliet zal gaan...Praktijk techniek kan nog wel eens handig worden...Zo wil ik daarna gaan werken in de zonnenergy, installatie...daar heb je nog wat aan ipv je frustreren op internet...

Het is inderdaad gewoon afwachten nu Armenius...we gaan zien wie er gelijk gaat krijgen...wakker worden van de schapen gaat niet gebeuren in elk geval, ik zie het niet! Ik praat hier over met mensen die Medicijnen studeren op de Universiteit, en die kunnen OOK de waarheid simpel weg niet aan...chaos is onafwendbaar....het zal helaas nodig zijn om mensen die nog twijfelen wakker te schudden....tot die tijd: sit down and enjoy the ride...Of juist niet sit down! Juist nu moet je goede plannen uitvoeren, het versieren van je buurmeisje om maar iets te noemen...Of nog 1 of andere kunst onder de knie krijgen, weet ik veel..Beter als gek worden op Zapruder, met dwazen als Assi en de heilloze proleet..of Patman die structureel moeilijke vragen ontwijkt...

Nog even een paar interresante theoriën en dan kick ik af...als dat mogelijk is...wees nog maar niet blij Patman, wees niet blij met een dode mus...
dode_mus.jpg
Nostro Nazus's avatar
| #9347 | 03-01-2008 22:53 | Arminius
Gaat het je boven je pet Patman? Je moet je derde oog eens wat meer open zetten ;-)
Arminius's avatar
| #9348 | 03-01-2008 22:57 | Arminius
Patman is er gewoon nog niet aan toe, want als hij het zou accepteren dondert zijn hele wereldbeeld in elkaar. :-)
Arminius's avatar
| #9349 | 03-01-2008 23:05 | Nostro Nazus
Top hij doet het die link!...Ik zie je links wel weer tegemoed hier op het Zap flop en op het Forum van Zablubber, waarvoor mijn dank.... ik ben toch best blij met jou Patti..best handig dat zapflop van jou, dank je, en wellicht spreek ik je nog nadat je een blauwe zetpil in je reet heb gestopt...

Maar zo als ik al zij Patman wees niet blij met een dooie mus, je weet hoe dat gaat met internetverslaafden...
Nostro Nazus's avatar
| #9350 | 03-01-2008 23:07 | Arminius
Toen men Irak binnenviel gebruikten de Amerikanen de Shock and Awe techniek

Quote:
Shock and awe, technically known as rapid dominance, is a military doctrine based on the use of "overwhelming decisive force"


Maar het woord `Shock and awe` lijkt wel erg veel op het woord `Shekinah`

Het woord Shekinah komt oorspronkelijk uit de Kabbala.

Quote:
The Talmud reports that the Shekhinah is what caused prophets to prophesy and King David to compose his Psalms The Shechinah manifests itself as a form of joy, connected with prophecy and creativity


http://en.wikipedia.org/wiki/Shekhinah

En natuurlijk gebruikten ze daar de `Moeder aller Bommen` de MOAB

"Mother Of All Bombs"

Misschien herinnert u zich nog wel hoe Lot ooit zijn eigen perverse dochters consumeerde en bevruchtte nadat ze hem eerst dronken gevoerd hadden. Welnu, zij werden terstond van hem zwanger en baarden ieder een incestueus kind. Moab was er naast Ben-Ammi, de vader Ammons, een van, en later zou hij de vader aller Moabieten te Moab (Egypte, gesticht 1360 voor Hem) worden. Deze Moab nu, was een vreselijke zondaar. Immers, hij geloofde in diverse valse profeten en heidense cultusbewegingen. Op een goede dag kwam hij er dan ook openlijk voor uit dat Hij niet langer zijn God was, noch de God van zijn land en volk. De koningen Joram en Josafat pikten dit uiteraard niet, en trokken er dan ook gezamelijk met groot leger op uit om heel Moab en haar inwoners te vernietigen.

Dat noem ik nog eens typisch...

En dacht die Saddam niet ook dat hij een reincarnatie van Nebuchadrezzar was?

Quote:
Nebuchadnezzar II is perhaps the best known ruler of Babylon in the Chaldean Dynasty. He is famous for his conquests of Judah and Jerusalem, his monumental building within his capital of Babylon, his role in the Book of Daniel, and his construction of the Hanging Gardens of Babylon, which as legend has it, he made for his wife because she was homesick for the mountain springs where she grew up.

He is traditionally called "Nebuchadnezzar the Great", but his destruction of temples in Jerusalem and the conquest of Judah caused his vilification in Judaic tradition and in the Bible, causing him to be interpreted very differently by western Christians and Jews than in contemporary Iraq, where he is glorified as a historic leader.


Dat werp al een heel ander licht op die oorlog in Iraq, of niet dan.

http://www.biblemysteries.com/library/saddam.htm

er is meer, er is altijd meer heb ik van dodeca geleerd..
Arminius's avatar
| #9351 | 03-01-2008 23:12 | Arminius
Er zouden in Irak ook 'per toeval' musea en andere locaties te zijn vernietigd met daarin zeer waardevolle en oude documenten/voorwerpen die wel eens een heel ander licht op onze werkelijkheid zouden doen kunnen schijnen.

Sommigen zeggen dat de Amerikanen veel kunstschatten hebben geroofd.

Hier een uitgebreid artikel over het cultureel erfgoed van Irak.

http://www.badzout.nl/artikel_irak.shtml

Rockefeller Admitted Elite Goal Of Microchipped Population

Hollywood director and documentary film maker Aaron Russo has gone in-depth on the astounding admissions of Nick Rockefeller, who personally told him that the elite's ultimate goal was to create a microchipped population and that the war on terror was a hoax, Rockefeller having predicted an "event" that would trigger the invasions of Iraq and Afghanistan eleven months before 9/11.

Rockefeller also told Russo that his family's foundation had created and bankrolled the women's liberation movement in order to destroy the family and that population reduction was a fundamental aim of the global elite.

http://video.google.com/videoplay?docid=1263677258215075609&hl=en
Arminius's avatar
| #9353 | 03-01-2008 23:15 | Arminius
Elk jaar komt ze terug,het kruis van lucifer met taal van vogel:

fakkelllogo150ti9.jpg

:-)
Arminius's avatar
| #9354 | 03-01-2008 23:17 | Arminius
Nog meer ark van het contract:

flair3706oy8.jpg

Flair betekend gewoon Fakkel, pffff...... weer zo'n natte doos.
Arminius's avatar
| #9355 | 03-01-2008 23:19 | Arminius
Dit is "bethlehem" ze noemen haar ook wel "ceres":

ceresbethlehemun5.jpg

Bethlehem betekend in het hebreeuws huis van brood (broodhuis). En dat huis van brood is VIRGO die elctrische dame weer. Er is een dame in de gehele matrix en dat is deze vrouw. In de film de matrix wordt ze trinity genoemd. Fucking veel energie die meid (trinity) vandaar op haar site de eerste atoombom ontploffing. http://en.wikipedia.org/wiki/Trinity_test

Waarom is huis van brood Virgo? Omdat in Augustus en September het graan geoogst wordt en laten dat nou net de maanden die het huis van Virgo voorstellen.

Hier staat ze dan zowel links als rechts tussen haar het octagon ofwel het dubbele kruis:

chicagoboardoftradeav1.jpg

inks is ze het KRUIS en dat is LUCIFER de vier kleurtjes van vuur,lucht aarde en water. Bootje met anker erbij want ze IS WET VAN WATER!!!! Gewoon maritime admiltary law over de gehele cosmos niet meer en niet minder.

Rechts is ze het OOG! Er achter de fontein, wet van water uit de octaheder maw het kruis vierkant wordt de cirkel. Dat is onze Rainbow (regenboog buigt het licht in kleuren via water) Lady.

Kan je het nog volgen Patman?
;-)
Arminius's avatar
| #9356 | 03-01-2008 23:21 | Arminius
De electrische dame die alles rond maakt en de sterren een baan geeft kan ook tijd laten beginnen en eindigen.
Als ode aan "haar" dit monument.Het is de NUL meridiaan in Greenwich(groene hex).Het dubbele kruis met ronde ISIS:

greenwich6xe5.jpg

Het observatorium wat er staat is octagonal van vorm(het kan ook niet anders) en heeft de "bal van tijd" op de toren:

royalobservatorygreenwibb2.jpg

zie: http://en.wikipedia.org/wiki/Greenwich

De dame is de "Dome" die dus tijd kan laten beginnen en eindigen:

By some strange coincidence, the area of Greenwich has a very long history as a border between east and west. In the ninth century Britain was divided in two between a Saxon west and a Danish east. The border between the two reached a crucial junction at the confluence of the rivers Thames and Lea. This point lies directly opposite the position occupied by the Millennium Dome today. It seems that the Royal Observatory Greenwich lies on a line which has run through this part of the world for a long time. It is sometimes claimed that Stonehenge represents an ancient observatory, and that this location lies on some kind of line of force in the landscape. The coincidences seem intriguing.

millenniumdomepv5.jpg
Arminius's avatar
| #9357 | 03-01-2008 23:22 | Arminius
Alles heeft met alles temaken Patman ;-)
Arminius's avatar
| #9358 | 03-01-2008 23:28 | Arminius
dat 'oog' van Verichip...

verichip.gif

waar had ik dat nog meer gezien...

lord-of-the-rings-ii-eye-of-sauron-4900244.jpg
Arminius's avatar
| #9359 | 03-01-2008 23:30 | Arminius
King Billy' was a Dutch prince from the House of Orange who succeeded James II as the king of England/Ireland on February 12/13, 1689. James II was the last 'genuine' Stuart king to wear the English crown. The reign of William III and his co-ruler wife Mary II began the power shift from the Stuarts to the Parliamentary monarchy of the House of Hanover from German, as well as the beginning of the Jacobite movement which unsuccessfully tried to restore James II or his heirs to the throne.

In other words, William III represents a major 'gateway' point - an 'Orange Gate' - in the story. Indeed, New York, where the Orange Gates appeared on the anniversary of the beginning of King Billy's reign (2/12/05), was once called 'New Orange'... in honor of that Orange King, King Billy!


Speaking of pictures, do you see what vaguely appears to be a person placing a crown (the Olympic rings) on the big head of another, almost-kneeling person in the 2012 Olympics logo?

london_olympics-emblem.gif

A preview at solar minimum (2007), actualization at solar maximum (2012).The phoenix rising... A 'King Arthur' is in the womb, getting ready to come out.
Arminius's avatar
| #9362 | 03-01-2008 23:33 | Arminius
Mooi he, als je weet wat er komen gaat :-)
Arminius's avatar
| #9365 | 03-01-2008 23:38 | Nostro Nazus
hahaha, beter dan :
gapen.jpg
10 weken maandagochtendbriefing van Donkey Doorn!, gaaap gaap en nog eens gaap..

Ik vond ook die link van het vrijheidsbeeld en Queen Semiramis een zeer leuke..

semiramis.jpg

Nou slaap zacht Patman, trustie....
Nostro Nazus's avatar
| #9367 | 03-01-2008 23:42 | Arminius
Oja, nog even over Mind Control

Deze italiaan heeft zijn huiswerk gedaan: http://www.ccsg.it/v_sesso.htm

zoals: http://www.ccsg.it/coke.htm

en: http://www.ccsg.it/A-Style.htm
Arminius's avatar
| #9463 | 04-01-2008 17:46 | Rogier
Spot On !
Rogier's avatar
| #9469 | 04-01-2008 18:19 | Arminius
Komt ie!

THE EMPIRE OF "THE CITY"

City of London + City of Vatican + City of columbia are the 3 independant states within states wich composes the empire of the city. The first is financial control over earth economy, the second is religion control over the earth and the third one is military control over the earth. Together they make the very unholy trinity which forms the egyptian pyramid that we can see on the back of the privately owned federal reserve note that is used as american dollar to maintain the colony in debt and under the Queen.

Many people realize that this mystifying situation, in which an alleged democratic and self-governing nation is actually controlled against the will of the people, is a clear indication that there must be a very powerful and well-financed occult organization which plans and directs world affairs, and for lack of a more specific identification thie suspected secret organization is popularly referred to as the International Financiers, Banksters cartel or “The Crown corporation”.

http://video.google.com/videoplay?docid=4675077383139148549
Arminius's avatar
| #12588 | 04-02-2008 12:30 | Boeddhi
"Een 2-onder-1-kap kost al gauw vijf ton Euro...dat is 25.000 euro per jaar, ofwel meer dan 2000 euro per maand dat rechtstreeks in de zakken van de Banksters verdwijnt... "

wie kan mij dit uitleggen.

Je hebt toch geld geleend, dus verdwijnt alleen de rente in de zak van de bank? De bank schiet 5 ton voor en jij lost af met rente. dat is dus geen 2000 euro per maand aan rente toch?
Boeddhi's avatar
| #12590 | 04-02-2008 12:41 | Boeddhi
Daarbij koop je voor 500 ton een flink huis, geen modale hut...
Boeddhi's avatar
| #33954 | 10-07-2008 19:17 | g. kok (ongeregistreerd) toon reactie
| #33960 | 10-07-2008 19:32 | Nostro Nazus
De bank schiet 5 ton voor en jij lost af met rente. dat is dus geen 2000 euro per maand aan rente toch?

5 ton lenen tegen 5 % rente:

500.000 x 0,05= 25.000 euro per jaar....

Je betaald dus meer dan 2000 euro per maand ALLEEN aan rente aflossing......ofwel een aflossingsvrije hypotheek...

Wil je daadwerkelijk ooit van je schuld afkomen, dan zul je dus meer moeten betalen aan je bank dan die 2000 euro...

Het mooie van dit alles is, dat het geld dat de bank aan jou uitleent, uit het niets is gecreëerd.....zij vangen dus geld voor het groter maken van de geldhoeveelheid....

P.s. de banken moeten wel degelijk een bepaald percentage van alle uitstaande leningen aanhouden als achterliggend kapitaal.....percentages weet ik niet.....ik dacht in de VS 10 %.....Dus de bank leent uit 1000 euro, maar bezit in werkelijkheid maar 100 dollar.....de rest is gecreëerd uit het niets!

Dit zorgt uiteindelijk voor inflatie.....maarja....banken verhogen dan de rente om zo gecompenseerd te worden voor de inflatie die ZIJ ZELF veroorzaakt hebben....goeie deal als je het mij vraagt...
Nostro Nazus's avatar
| #33961 | 10-07-2008 19:34 | Nostro Nazus
o.k. dit is antwoord op een vraag van 6 maanden geleden....laat maar....
Nostro Nazus's avatar
| #33963 | 10-07-2008 19:44 | Nostro Nazus
Lees dit maar eens over illuminatie oog opener!

Zou je wellicht kort kunnen uitleggen waar het over gaat?

P.s. ken je het "Lighthouse-monument" in Santa Domingo?
2578502845_42808887ee.jpg?v=0

Gerealiseer door de "Kinghts of Malta".....Juist! de zelfde fuckers van "Operation Paperclip"....ik kende het nog niet..

Geloof mij.....dit heeft niets met jezus te maken, maar alles met Stanisten/occultfuckers!
Nostro Nazus's avatar
| #34022 | 11-07-2008 00:18 | Rebel
Wat is het adres?
Rebel's avatar
| #45253 | 25-09-2008 21:00 | Papenhater
Hier de stoel van de Sint Pieter in Rome.
chairofsaintpetered0.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/9953/chairofsaintpetered0.jpg
Bovenaan in de zitting van deze stoel, is een afbeelding van een duif met bepaalde kleuren. Misschien moet je inzoomen door te klikken.

Hier is het logo van de PKN kerk van Jan Peter Balkenende.
pknlogokaal.jpg
Zoals je ziet, het is dezelfde tekening.

In 1773 werd de Jezuïeten Orde verbannen door de Paus. Dat was het moment waarop de illuminati gesticht werden. Sedert die tijd was het mogelijk ook slimmere protestante organisaties te infiltreren, omdat die dachten dat illuminati niet meer Rooms Katholiek waren. De Rotschild bankiers waren joodse bankiers, omdat destijds Rooms Katholieke bedrijven terecht gewantrouwt werden. Het Rooms Katholicisme is namelijk geen religie, maar een militair politiek systeem. Onlangs telde ik het aantal Rooms Katholieken in de Tweede Kamer, dat is aanmerkelijk hoger als het percentage Katholieken in het land!

Ik weet niet of Nostro Nazus en Arminius achterlijk zijn of slimme desinformanten, maar ik begrijp niet waarom jullie niet gewoon begrijpen wat er op deze planeet aan de hand is. Het complot is ontzettend eenvoudig, bovendien te bewijzen aan de hand van bekende feiten. Bijvoorbeeld: Adolf Hitler was ook een Rooms Katholiek, uit het Rooms Katholieke land Oostenrijk en de Beeldenstorm uit 1566 was gericht tegen de Rooms Katholieke leer. De 80-jarige oorlog was een oorlog tegen de Katholieken, maar de Jezuïeten hebben in Nederland het onderwijs in handen.

Feiten zijn feiten en blijven feiten.

Deze bankiers zijn de bankiers van het Vatikaan. Dit wordt blijkbaar geheim gehouden, omdat de Jezuïeten verbannen werden uit Nederland in de 19de eeuw en omdat de Jezuïeten Orde een geheime dienst is, de machtigste geheime dienst op de planeet. De encyclopedia bBrittania vermeldt echter wel dat de Rotschild Bankiers de bankiers van het Vatikaan zijn. Logisch, met die satanische koppen. Met ruim 450 jaar ervaring. In 1605 werden ze nog betrapt in Engeland, het Bonfire Plot met Guy Fawkes, remeber the 5th of November, maar hier in Nederland werd niet eens hun bijdrage op de moord op Willem de Zwijger ontdekt.
Papenhater's avatar
| #45255 | 25-09-2008 21:12 | Papenhater
Schapen of geen schapen, de Jezuïeten Orde heeft een ontzettend sterke greep op dit land. Onlangs was ik weer Geusenliederen aan het opzoeken, waarbij ik mij realiseerde, dat ik in mij jeugd kinderfilms keek met de naam van de Minister President: Hallo mijnheer de Uyl, waar brengt u ons naar toe, naar Fabeltjesland? Jaja.
Joop den Uyl was dus Minister President, dit verband is duidelijk als je de rol van Joop den Uyl kent in de geheime agenda van de Rooms Katholieken.

In ieder geval, op de lagere school werd ons indertijd inplaats van de anti-papistische Geusenliederen het lied:
Wouterje Woutertje, piepklein kaboutertje geleerd. De mensen van mijn leeftijd hebben nu stemrecht, van de generatie die nog de Kabouter beweging kent. Nu heeft die propaganda niet zo heel erg goed gewerkt, want het PvdA is niet de grootste partij, maar het valt gewoon op.

PvdA ligt dus nogal in de lijn van de Rooms Katholieke Agenda van dit land. Daar kom je snel achter, als je het onderzoekt. Vooral met betrekking tot de connectie tussen Islam en Rooms Katholicisme.
Papenhater's avatar
aanmelden / inloggen