Door community (initieel Bestwel), Op zon 19 maa 2017 16:43, 0 reacties, nieuws

Bart Schut over NOS: “Brengen tegenovergestelde van de realiteit”


Bart Schut is te gast bij cafe Weltschmerz. Het is niet dat hij dingen zegt die voor ons nieuw zijn, maar het is altijd goed te constateren dat steeds meer mensen door krijgen dat de Hollandse staatsmedia geen nieuwsmedia zijn, maar propagandakanalen. Hij laat geen spaan heel van de staatsomroep, "ze brengen het tegenovergestelde van de realiteit". Wij gaan er vanuit dat deze kritiek in zal slaan als een bom, en radio 1, DWDD, Nieuwsuur en Pauw nergens anders over zullen gaan dan deze serieuze kritiek op hun werkwijze. NOT.

"Nieuws moet bij de NPO verbindend zijn, dit heeft Schula Rijksman uitgedragen"

"Onze eigen NOS heeft de keuze gemaakt in plaats van nieuwsmedium, propagandakanaal te zijn."

"Rond de gebeurtenissen in Rotterdam heeft de NOS het tegenovergestelde van de realiteit gebracht."

"Ik geloof niet dat de verslaggevers naar Rotterdam gaan om de boel te verdraaien. Dat gebeurt een trap hoger. Bij de eindredaktie of de hoofdredaktie."

"Bij Nieuwsuur zit een Groenlinkser, terwijl je honderden mensen hebt die het veel beter kunnen duiden."

Waarom deze journalisten nog collaboreren met het Nederlandse staatsnieuws? Schut vermoedt dat het te maken heeft, en wij denken dat hij er niet ver naast zit, met het "brood op de plank" en "de hypotheek moet betaald worden" argument.

Waar de NOS en NPO ook al jaren het tegenovergestelde van de werkelijkheid vertelt, is Oekraine, Irak, Iran, Syrie, Afghanistan en Libië. Heeft met journalistiek al jaren niks meer te maken. Met propaganda en perceptiemanagement des te meer.

Rellen in Rotterdam: De NOS brengt het tegenovergestelde van wat er gebeurde. Aldus Bart Schut die zelf bij de rellen aanwezig was.
Annotaties:
aanmelden / inloggen