Door community (initieel Best Well), Op woe 13 jul 2016 20:16, 2 reacties, nieuws

bedenkelijke Russofobe NATO-rethoriekJeroen Wollaars (NOS) bezigt bedenkelijke Russofobe NATO-rethoriek
"Rusland valt delen Oekraïne binnen binnen en houdt die bezet", beweert staatsjournalist Jeroen Wollaars vandaag op radio 1. Hiermee vergoeilijkt hij de nieuwe Duitse intenties om hun leger vaker in te zetten, bijvoorbeeld daar, in Oekraïne. Tegen de Russen, of in ieder geval tegen de Russisch georiënteerde bevolking.
Perceptie-management

Zowel de plannen van de Duitsers, als het taalgebruik van Wollaars dat dit gedrag dekt, zijn bedenkelijk. In plaats dat Wollaars de malle Merkel wijst op haar riskante gedrag, gaat hij het juist goedpraten en van basis voorzien. Hiermee toont hij zich geen kritisch journalist, maar een staatsbetaalde perceptie-manager. Het zijn de Oekraïners in het Oosten van Oekraïne die de hoofdverantwoordelijken zijn voor het terroriseren dag in dag uit van de plaatselijke bevolking. Daar hoor je de aan de VS-belangen onderworpen Wollaars en Merkel niet over. Waar Derk Sauer juist oproept normaal te doen, en zelfs de onverdachte Gorbatsjov waarschuwt voor het linke gedrag van de NATO, daar walst de staatsjournalist Wollaars weer volop door de porceleinkast met zijn groteske NATO-discourse. Stoltenberg soll stolz sein auf Jeroen.

Sahra Wagenknecht waarschuwt voor VS-raketinstallaties in Europa

Bij MarketUpdate, lezen we: Net 75 jaar na de Duitse invasie van Rusland worden er opnieuw troepen bij de grens met Rusland gestationeerd. De Duitse politica Sahra Wagenknecht maakt zich hier boos over en uitte haar frustraties in een bevlogen toespraak in de Bundestag. Ze vraagt zich af waarom de Verenigde Staten haar raketinstallaties in het oosten van Europa moderniseert en waarom Europese landen miljarden extra aan de NAVO moeten bijdragen om de troepenmacht bij de Russische grens te versterken.

Volgens Wagenknecht is het de hoogste tijd dat de door de Verenigde Staten gedomineerde NAVO vervangen wordt door een nieuw Europees veiligheidsapparaat waar Rusland bij betrokken kan worden. We (MarketUpdate) hebben de toespraak onder de video voor u uitgeschreven.
Annotaties:
| #252985 | 14-07-2016 22:48 | spaceman
Als de VS en de NAVO zo graag oorlog willen...think twice


Russia building hypersonic nuclear bomber to reach other side of the world in TWO hours

http://www.express.co.uk/news/world/689510/Vladimir-Putin-defence-ministry-building-hypersonic-nuclear-bomber
spaceman's avatar
| #253002 | 15-07-2016 11:04 | spaceman
ff1.jpg
spaceman's avatar
aanmelden / inloggen