Door community (initieel Best Well), Op maa 16 okt 2017 19:26, 6 reacties, nieuws

Bedenkingen bij ‘de zaak’ Anne Faber..Niet om een rel te schoppen; integendeel.. Maar een kwestie van gezond verstand; waaruit vragen opwellen, die in onze ogen niet meer dan gerechtvaardigd zijn. Vragen van mensen, die om antwoorden verlegen zitten.. De antwoorden op gerechtvaardigde vragen. Vragen die wellicht gesteld zijn en worden door het merendeel van de ‘weldenkende’ mensen, die ‘deze zaak’ hebben gevolgd.

Anne Faber is gestorven en werd gevonden in de buurt van Zeewolde. Vermoord door een psychiatrische patiënt, die voorgoed opgesloten had moeten zitten, gezien zijn achtergrond van misdadig handelen. Dát is het officiële verhaal wat we hebben gehoord. Maar er zijn een aantal ‘loose ends’ op basis waarvan Martin Vrijland in zijn analyse óók al twijfels opperde. De belangrijkste ‘twijfelpunten’ zetten we gewoon even op ’n rijtje. Nogmaals: niet om een rel te schoppen, maar gewoon vanuit een gevoel van gezond verstand..

1. Anne werd op een vrijdagavond vermist en vrijwel direct verschijnen op Tv de berichten over haar vermissing; een actuele selfie die zij in de stromende regen naar haar vriend had gestuurd (zie boven), maakt hier onderdeel van uit. Bij vermissingen vraagt de politie altijd naar een zo actueel mogelijke foto, dus dat kwam kennelijk en toevallig goed uit. Maar in hemelsnaam.. Hoezo wilde deze jonge vrouw aan het begin van de avond en in het naderende stikkedonker over onverlichte bospaden een lange fietstocht maken van zo’n 35 km? Terwijl ze zelfs op haar mobiel had kunnen zien dat er bijzonder slecht weer op komst was? Nóg slechter dan het was. Is dat geen dom en onlogisch plan? Dat is toch eigenlijk vrágen om problemen..?

2. Vervolgens wordt elke dag een foto op Tv vertoond en de familie doet een beroep op heel Nederland om naar haar uit te kijken. Er worden zoektochten georganiseerd met buurtbewoners, honden, helikopters, politie en zelfs het leger. Waarom wordt er zo snel en zo veel aandacht besteed aan een vermissingszaak van een volwassene? Wist jij dat er in Nederland elk jaar zo’n 40.000 personen vermist worden? En dat de politie, vooral bij volwassenen, altijd bijzonder terughoudend is. Want volwassenen blijken vaak na een paar dagen vanzelf weer terug te komen. Is het toeval dat van al die duizenden vermissingen alleen Anne Faber zoveel aandacht kree..?

3. Anne wordt gevonden dankzij nauwkeurige aanwijzingen, van de door DNA zichzelf aanwijzende verdachte.Hoewel het forensisch instituut binnen een PAAR UUR gevonden DNA kan matchen, bleek het maar liefst 3 dagen te duren, voordat in deze zaak de verdachte in beeld kwam.. Vreemd of vreemd..? (HIER)

4. Het lichaam wordt gevonden op een plek, op zeer grote afstand van waar tot op dat moment werd gezocht. Verdachte is een man die geobsedeerd is -zo blijk tuit de verhalen rondom hem, door het idee van de perfecte moord en tegen zijn vrienden had verteld dat de Biesbosch een ideale plek is om iemand onopgemerkt te begraven. Hoezo verklapt hij dan al zo snel waar Anne precies ligt? Als hij simpelweg gebruik had gemaakt van zijn zwijgrecht, had de politie geen lichaam en dus ook geen zaak tegen de man gehad. En.. was hij uiteindelijk mogelijk vrijuit gegaan. De politie boft kennelijk dat ze toevallig zo’n ‘domme’ verdachte treffen.

Enfin, zo zijn er nog veel, heel veel vragen, op basis van bizarre losse endjes in het verhaal. Op grond ook, waarvan Martin Vrijland (HIER) al zijn conclusies getrokken heeft. Wij moeten zeggen, dat we in veel overwegingen van Martin mee kunnen gaan. Met andere woorden: er is iets ‘fishy’ met deze zaak..! Verdiep je er eens in, want het officiële verhaal volgen is de dwaling van het ‘geschreeuw’ volgen..

* * *
Annotaties:
| #261033 | 17-10-2017 17:22 | Rotterdam
Plottertjes schrijven elkaar altijd weer over. Dus komt ook Wantoknow weer met onzinnige 'vragen' over de zaak Faber. Dat alles in de 'wij-vorm', hoewel het gewoon onze papzak Jonkers is die dit schrijft. Alles wordt in twijfel getrokken. Geplaatst door Best Well. De naam Martin Vrijland kom er in voor. Vandaar.
| #261034 | 17-10-2017 18:18 | Best Well
Rotterdam (pseudoniem) is een paranoïde beroepstrol met teveel tijd die op Zaplog onderwerpen welke te veel informatie blootleggen belachelijk probeert te maken.

zie https://trollwiki.wordpress.com/2014/06/27/rotterdam
Best Well's avatar
| #261035 | 17-10-2017 19:00 | Nico de Geit
Er lijkt wel een mediacampagne gaande om voortdurend, zonder ophouden, rond te toeteren wat een verschrikkelijk persoon die Michael is. En hoe slecht het systeem is dat misdadigers ooit weer vrij worden gelaten.

Misschien waren het wel vluchtelingen uit Somalië, die met Anne gingen doen wat ze in de vele seksfilms hadden gezien. Daarna gingen ze in haar snijden, dat is normaal in Somalië.

- Heeft Michael de moord al bekend?
- Hoe heeft hij haar eigenlijk vermoord? 'Niet westers'?
- Is dit het zoveelste misdrijf dat onder de mat wordt geveegd om de multikul te redden?
Nico de Geit's avatar
| #261036 | 17-10-2017 19:13 | Best Well
Dat alles in de 'wij-vorm' komt gewoon door het koninklijk meervoud maar dat zal een doodgewone trol uit de lagere kaste niet kunnen begrijpen. Dat vinden wij gewoon leuk!
Best Well's avatar
| #261037 | 17-10-2017 20:22 | Rotterdam
Rotterdam (pseudoniem)....

Heb je dat helemaal zelf bedacht? Knap, hoor.
| #261040 | 17-10-2017 21:54 | Best Well
Rotterdam (pseudoniem)....
zelf bedacht?

Welnee Trollebol ik heb jou format maar even
gejat waarmee je tot vervelens aan toe Martin Vrijland probeert te framen.

zie https://trollwiki.wordpress.com/2014/06/27/rotterdam

Het verschil is dat jij niets inhoudelijks te melden hebt en opduikt zodra het de staatspropaganda niet meer goed uitkomt.
Jij hebt dit ook niet zelf bedacht maar trekt deze flauwekul uit je AIVD handboek.
( Hoe om te gaan met onwelgevallige meningen in de alternatieve media )

Zoals je aan meerdere reacties zal merken beginnen meer mensen de propagandacampagne nu wel langzaam te doorzien.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen