Door community (initieel Best Well), Op din 13 feb 2018 22:53, 0 reacties, nieuws

Belastinggeld naar het Europese George Orwell Ministerie van WaarheidBelastinggeld naar het Europese George Orwell Ministerie van Waarheid via NOS journaal propaganda

In het acht uur journaal van gisteravond zagen we een meesterlijk stukje propaganda over hoe we snel toe moeten naar een EU Ministerie van Waarheid zoals beschreven in George Orwell’s boek 1984. Dat werd gebracht door u te laten zien dat er nu slechts een paar vrijwilligers actief zijn en die doen dat ook nog eens vanuit een flatje. Hoe dik erboven op wilt u het hebben? Een stoffige grijze vrijwilliger in een stoffig oud flatje in Brussel was het voorbeeld. En natuurlijk kregen we te zien hoe de Russen via RT.com duizenden “professionals” in dienst hebben en dus was de conclusie dat wij nu ook professionals in moeten gaan zetten. Want op dit moment gebeurt er nog helemaal niets. “Nee, wij hebben geen propaganda gestuurd door de media en wij creëren geen nepnieuws. Wij hebben alleen eerlijke media en zelfs eerlijke alternatieve media als Geenstijl en TPO en die arme stakkers kwamen door dat amateuristische vrijwilligerswerk ook nog eens onterecht op de lijst van nepnieuws terecht.” Hoe blind moet je zijn om niet te doorzien dat ook dit weer een prachtig staaltje propaganda is waarbij het klootjesvolk klaar gemaakt wordt voor nog meer roof van de belastingpot en voor nog meer censuur van bovenaf. “In de praktijk komt het neer op maar 10 vrijwilligers en 3 medewerkers die al die tips moeten checken en ook nog geen eens alle talen spreken“. Is dat niet toevallig nepnieuws dames en heren van de NOS? Het alibi Rusland blijft het natuurlijk goed doen.

U mag natuurlijk lid worden van de door de Google news feed gepromote TPO (The Post Online) of TMG Mediagroep Geenstijl blijven volgen (en trappen in de slimme zet dat de TMG daar zogenaamd van af wil) of u kunt lid worden van de echte vrije media. Ondergetekende verloor huis en haard, houdt absoluut geen dikke boterham over en heeft geen uitgebreide redactie, maar raakte juist huis en haard kwijt om nu in caravan met tent te moeten wonen. Het is een illusie dat de staat geen grip op de alternatieve media als Geenstijl en TPO heeft. “The best way to control the opposition is to lead it yourself”. Zij zijn onderdeel van het spel van these en anti-these, zoals hier zo vaak toegelicht. Dat zij het financieel zonder problemen kunnen redden en snel uit het niets konden groeien is een teken aan de wand. Ook mogen hun namen wel genoemd worden in de media en gepusht worden door Google en wordt de naam Martin Vrijland doodgezwegen en weggedrukt door social media als Facebook. Tijd dus om de echte onafhankelijke strijd te steunen nu het nog kan. Uw belastinggeld moet straks naar de staatscensuur opgetuigd via “professionals” vanuit de EU. Wordt daarom lid nu het nog kan en lees hier wat u nog meer kunt doen.

Bent u crypto currency specialist (Ethereum) en heeft u verstand van ICO’s? Meld u dan aan voor het opzetten en uitvoeren van de ICO voor het burgerinitiatief www.nepnieuws-checker.nl

Het streven voor levensvatbaarheid en voortbestaan van deze website is minimaal 200 leden. Dat aantal staat nu rond de honderd. Lid worden van martinvrijland.nl kunt u door op de ‘word lid’ knop de drukken of door op deze link te klikken.

Annotaties:
aanmelden / inloggen