Door community (initieel Antares), Op zon 19 maa 2017 11:18, 4 reacties,    

Beleid van Donald Trump begint vorm te krijgenHet leek lange tijd alsof er geen ergere kandidaat kon bestaan dan Hillary Clinton. In ieder geval wist je wat je aan haar had. Over president Donald Trump heeft men lang in het duister moeten tasten. Hoewel... de tekenen waren er al.

Met het inpakken en wegzenden van 'links' dacht 'rechts' de macht te hebben gegrepen. Alles zou beter gaan. Helaas is rechts net zo bekrompen als links. Rechtse Amerikanen hebben de kans gehad om te stemmen op Ron Paul maar dat hebben ze niet gedaan. Voor linkse Amerikanen waren er prachtige alternatieven zoals Dennis Kucinich en later Bernie Sanders.

Men heeft zich laten inpakken door zowel links als rechts, dus eigenlijk: de staat met haar eeuwige propaganda. Logisch gevolg: een oorlogskabinet.

Nadat het Trump een goed idee leek om Saoedi-Arabië nog verder vol te proppen met aanvalswapens is hij voornemens om het land nog meer bij te staan in hun aanvalsplannen tegen Iran, en dus voorlopig tegen Jemen, door de Wahabistische koppensnellers meer te laten delen in Amerikaanse inlichtingen en door extra militaire steun uit te delen.

De kans is groot dat Donald Trump, die zich heeft omringd met zionistische vakidioten van de ergste soort, zich laat leiden door de roep om meer wapens en agressie in dit licht ontvlambare gebied. Dat hij daarmee een oorlog uitlokt met Rusland en China zullen ze hem waarschijnlijk pas later vertellen.
Annotaties:
| #258868 | 19-03-2017 11:50 | Antares
In Azië speelt iets vergelijkbaars met betrekking tot Noord-Korea. Ik weet niet of dat in 'het nieuws' is geweest maar een oom van de leider is vermoord door twee vrouwen die op een luchthaven een vloeistof in zijn gezicht hebben gesproeid. Hij is op de weg naar het ziekenhuis overleden dus dat moet iets heftigs zijn geweest. Het is niet bekend wie daarachter zit.

De VS gaan een onvoorstelbaar grote oefening houden met tienduizenden Amerikaanse militairen die zich voor de kust van Noord-Korea zullen ophouden en rondvaren/vliegen met Amerikaans oorlogsmaterieel. Tegeljkertijd is de druk op Noord-Korea verder opgevoerd, o.a. door de installatie van het THAAD missile systeem in Zuid-Korea.

Cambodja kreeg onlangs een rekening gepresenteerd wegens oorlogskosten:
http://www.smh.com.au/world/fury-in-cambodia-as-us-asks-to-be-paid-back-hundreds-of-millions-in-war-debts-20170311-guvxyp.html

Alles lijkt erop dat de VS uit zijn op een militaire confrontatie met de twee overige supermachten.
Antares's avatar
| #258871 | 19-03-2017 16:09 | ..................
Noord korea heeft ook nog geen centrale bank.
Er zijn nog 4 landen die zijn over gebleven,wat nog geen centrale bank heeft.

Iran,syrie,noord korea en Sudan.

Het kan zo zijn dat zuid korea met de VS noord korea aanvallen,en tergelijke tijd israel iran aanvalt.
En europa en amerika ook in die oorlog worden meegezogen.
Wereldoorlog 2 vocht amerika/engeland ook op 2 continenten.
Zowel in azie,als in europa.

Dat Trunp een aartsleugenaar is,blijkt wel na alles wat ie gezegd heeft,en juist wat hij zei tegen te zijn steunt.
Zie geleuter over de corperatie's en banken,terwijl het zelf deze lui in dienst heeft.
Ook zei het dat amerika met verouderde kernbommen zat,terwijl obomba juist biljoenen heeft uitgegeven voor nieuwe kernwapens.
Die biljoenen het nodig heeft om die oorlogen te financieren,die gaan gebeuren onder trump.
Welke president heeft nu geen oorlog gevoerd met een ander land.
JFK alleen de FED wilde nationaliseren,maar ook hij oorlogen steunde in azie.
| #258879 | 20-03-2017 12:59 | Paul2
Alles lijkt erop dat de VS uit zijn op een militaire confrontatie met de twee overige supermachten.

Turkije zit in de NAVO en zou dus NL moeten komen verdedigen als wij worden aangevallen.Dat moet ik nog maar zien gezien recente beledigingen.Geen Turkse soldaat zal nu zijn leven willen geven voor NL.
Rusland is m.i. een veel kleinere bedreiging voor Europa als ons wordt voorgespiegeld.Voor Turkije geldt het omgekeerde.
Overigens is de begroting voor defensie in Rusland 25% lager in 2017 ,de grootste bezuiniging sinds de jaren 90,hoor je niemand over .Trump verhoogt 4x zo veel als Rusland bezuinigt.

Putin Prepares For Invasion of Europe With Massive Cuts to Military Spending

Russia announces "deepest defense budget cuts since 1990s". Putin must be stopped before it's too late

http://www.informationclearinghouse.info/46686.htm
| #258894 | 20-03-2017 21:45 | tegengas
Er is nog heel veel ruis, er is geen kristallen bol op aarde die dit allemaal laat zien.
tegengas's avatar
aanmelden / inloggen