Door mafklapper, Op din 29 dec 2015 03:42, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Benoeming Loek Hermans komt te vroeg

Ha, persalarmpje: VVD'er Loek Hermans is 'niet meer beschikbaar als burgemeester Zutphen'. Hermans was amper afgetreden als Eerste Kamerlid na het vernietigende oordeel van de Ondernemingskamer over zijn rol als totaalfalende voorzitter van de raad van toezicht van thuiszorgorganisatie Meavita, toen het oldboysnetwork alweer een leuk baantje voor hem had bedacht. Hermans zou vanaf februari negen maanden waarnemend burgemeester van Zutphen worden vanwege zijn 'daadkrachtige persoonlijkheid' en 'vermogen (...) complexe dossiers als het vluchtelingenvraagstuk en de economische agenda verder te brengen'. Echt ja. Daar verbaasden niet alleen wij...
Annotaties:
Zie je, in die kringen hoef je niets te kunnen presteren, heb je geen opleiding nodig, je mag aanrotzooien wat je wil, graaien wat je wil, en gaat de boel kapot hebben alleen de medewerkers daar een probleem aan. Hermans rolt gewoon in de volgende faalrol baan met ruime graai mogelijkheden en falliëtte boedels in het vooruitzicht. Hermans ga eens gewoon dood dan is iedereen van je af.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
Loeki de Leeuw Hermans, is natuurlijk ook nog eens minister geweest in zo'n doofpotten kabinet, en daar plukt hij nu de wrange vruchten van. Ik weet van alles, en voor leuke baantjes houdt ik mijn mond wel.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
aanmelden / inloggen