Door Manus, Op din 20 dec 2016 23:58, 17 reacties,    

Berlijn: Psyops keren huiswaarts voor kerst, een achtergrondsanalyse

In de lange reeks onzinnige fake-news false flag (hoax)verhalen die de MainStreamMedia over haar schaapjes uitstort kan weer een nieuwe kersteditie worden toegevoegd, het zogenaamde bloedbad van de kerstmarkt in Berlijn. Het is nog niet geheel duidelijk of er wederom sprake was van een hoax crisis actors of een false flag, maar gezien de recente de aanslagen van de laatste jaren steeds meer een hoaxkarakter hadden neig ik ernaar dat laatste scenario het meest aannemelijk te vinden.
Natuurlijk kon ook het gevonden paspoort in de cabine weer eens niet ontbreken, gaap wat een verrassing...">Natuurlijk kon ook het gevonden paspoort in de cabine weer eens niet ontbreken, gaap wat een verrassing...
Natuurlijk vragen politie en veiligheidsdiensten om “terughoudend te zijn met het plaatsen van filmmateriaal van de aanslag op sociale media” om hun bedrog niet al te duidelijk naar voren te brengen. Na 61 jaar zijn de vertrouwde Nazi-hoax tactieken waarmee de Tweede Wereldoorlog begon (Gleiwitz incident) op 19 December weer thuisgekomen naar hun vertrouwde Heimat.

Het lijkt mij na al die vorige hoaxes of gedeeltelijke hoaxes niet meer zinvol om op alle details van deze specifieke spyop na te gaan, dat mogen anderen voor mij doen. Het lijkt mij zinvoller om de strategie en psychologie van deze serie events na te lopen. Dan kunnen we zien waarom dit volksbedrog succesvol zal zijn en waar dit allemaal heen zal leiden.

Het is altijd al zo geweest dat de meeste mensen vooral geloven wat ze willen geloven en dat geldt ook voor dit soort Psyops. Het is voor het overgrote deel van de mensen lastig om zaken onafhankelijk van hun eigen belevingswereld te beoordelen. Veel mensen die mijn verhaal over de Aylan-hoax (dat zogenaamd aangespoelde peutertje) maar al te graag onderschrijven zullen het verhaal dat deze Berlijnse kerstmarktaanslag een flase flag of hoax was nog geeneens willen bekijken. Dit komt omdat het niet aansluit op hun belevingswereld. Moslims zijn slecht, dus de mensen die ze bestrijden, de veiligheidsdiensten en Israel, zijn goed. Mensen die de veiligheidsdiensten op papier aanvallen en zeggen dat zij verantwoordelijk zijn voor de aanslagen moeten dus wel heulen met de Moslims. De media is links dus slecht maar deze informatie komt van veiligheidsdiensten en politie dus moet wel goed zijn.

Hetzelfde psychologische fenomeen van tunnelvisie door een geschept vijandbeeld gold voor de meeste mensen tijdens de tweede wereldoorlog: Als de Joden zo overduidelijk de vijand zijn dan moeten de Nazi’s wel onze vrienden zijn en moeten de mensen die de Nazis van bedrog beschuldigen wel heulen met de Joden.

Ook aan truthers is niets menselijks vreemd en ook zij geloven graag alleen wat ze willen horen. Zo heb ik laten zien dat het zogenaamde interview tussen Aaron Russo en Nick Rockefeller een hoax was omdat er geen Nick Rockefeller is die lid is van de Rockefeller familie. 911 Truthers bleven eerder stug beweren dat Nick Rockefeller een echte Rockefeller was. Omdat de inhoud van het interview zo goed aansloot op hun belevingswereld moesten mensen die bezwaren maakten tegen het bestaan van Nick Rockefeller als lid van de omstreden Rockefeller family wel disinfoagents zijn. Het omgekeerde was waar, Aaron Russo en Alex Jones waren de disinfoagents.

Ook bij mijn debunking van Zeitgeist 1 heb ik laten zien dat vele truthers (inclusief mijzelf aanvankelijk) graag hun eigen wereldbeeld vooropstellen in plaats van een kritische analyse. Heel de geschiedenis inclusief het Christelijk geloof als complot sluit perfect aan op ons wereldbeeld, alleen van de details blijkt helaas niets te kloppen. De hele productie komt na grondige analyse van de bronnen overduidelijk uit dezelfde elitekoker.

Alle bovengenoemde voorbeelden geven aan hoe psychologische oorlogsvoering werkt. Je moet eerst aansluiting zoeken met de belevingswereld van je doelgroep. Als je dat goed goed doet, kan je mensen aan je binden en die kant opsturen die je wilt. En die richting is al lang geleden bepaald, regeren is immers vooruitzien. Het belangrijkste voor de elite is dat we als bevolking intern verdeeld blijven, rechts tegen links, moslim tegen autochtoon, zwarte Piet versus blanke Piet. Zolang we verdeeld zijn kunnen ze ons tegen elkaar uit spelen.

Een voorbeeld van controlled opposition zijn de YoungTurks die zogenaamd wat meer links anti-establishment zouden moeten zijn. Dit zijn, net als Alex Jones, ook duidelijk gecontroleerde elitepuppets die het Amerikaanse volk terug proberen te zuigen in de vertrouwde links-rechts tegenstellingen. Na eerst het publiek naar de oren te hebben gepraat hebben zij tijdens de verkiezingen de vertrouwde links rechts stellingen ingenomen en hun publiek meegezogen in ouderwetse verdeeldheid en links recht denken. Zo maak je van alternatieve media weer MainStreamMedia met al haar gebruikelijke leugens en heb je je doelgroep weer helemaal terug.

Eén van de belangrijkste elitedoelen is een verenigd Europa. Dit doel is de laatste tijd in nogal slecht vaarwater gekomen. Na de 2e wereldoorlog, waar de elite zo driftig in geïnvesteerd had, leek het duidelijk; eindelijk kon hun machtsbolwerk van een centraal verenigd Europa gestalte krijgen en de Nationale regeringen konden buitenspel gezet worden. Lange tijd ging het proces goed voor de elite, maar nu op het eind geven burgers zoals verwacht eindelijk wat tegengas. Maar hier was al op gerekend, het scenario voor destabilisatie was allang voorbereid. Decennialang had de Europese elite miljoenen arme moslimmannen als arbeidsimmigranten naar Europa gehaald en vrijwel onbeperkt paspoorten aan hen en hun gezinnen uitgedeeld. Natuurlijk moesten de culturele verschillen wel voor de gewenste spanningen zorgen. Door middel van een nieuwe immigratiegolf en een stortvloed aan false flag attacks en hoaxes door elite gecontroleerde veiligheidsdiensten en MSM worden nu de tegenstellingen verdiept. Want als het niet goedschiks gaat dan maar kwaadschiks, de EU superstaat zal er komen, ook als er een burgeroorlog voor nodig is om die te verwezenlijken.

Dit hele scenario van destabilisatie door grote massa-immigratie gevolgd door grote interne spanningen en uiteindelijk een bloedige burgeroorlog hebben we al eerder door de elite uitgespeeld zien worden ten tijde van de burgeroorlog in de USA. Ook hier was het doel een verdere federalisatie van de staten en centraler gezag en was de elite in beide kampen geïnfiltreerd om dit proces te doen slagen. (Graag kom ik een andere keer hier wat meer uitgebreid op terug)

Ook nu zien we weer dat gecontroleerde oppositie de tegenstellingen bewust verder aanscherpt in plaats van te benoemen wat er werkelijk gaande is (bv in Syrië en hier in Berlijn). Nadat echte oppositie als Fortuyn en Bill Cooper door de elite vermoord werden, werden op hun posities gecontroleerde pionnen als Wilders en Alex Jones neergezet wiens enige doel is om de onrust zo te kanaliseren dat zij door de elite ingezet kan worden op de manier zoals zij dat wil. Vandaar dat Wilders wetsvoorstellen op het laatste moment toch niet in stemming bracht en sommige uitgetreden PVV-ers graag met het kabinet meestemmen. Vandaar dat Alex Jones niet toegeeft dat Sandy Hook een hoax was en alle recente aanslagen ouderwets op het conto schrijft van moslims ipv veligheidsdiensten. Vandaar dat Alex Jones de gevestigde orde in de vorm van Donald Trump ondersteunt en zijn propaganda de wereld in bazuint. Vandaar dat Alex Jones en TYT elkaar zo te lijf gaan om hun supporters terug te zetten in het valse links/rechts denken dat door de elite gewenst is.


De volgende stap van de elite zal zijn om de politiestaat nog verder aan te scherpen, Moslims reisbeperkingen opleggen, vrijheid van meningsuiting in te dammen en dat alles in de naam van bescherming van onze vrijheid. In Europa zal Interpol en een nieuwe Europeses veiligheidsdienst de strijd tegen de moslimterreur overnemen en de ruggegraat gaan vormen van een Verenigd Europa waar voor radicalisme geen plaats is (voor een andere mening overigens ook niet) Uiteindelijk zal de burger na zoveel terreur onder leiding van types als Wilders zwichten voor de EU politiestaat ten behoeve van haar veiligheid.

Merry Christmas
Annotaties:
| #256968 | 21-12-2016 17:27 | Ness
Ik heb die hele riedel 'hoax'-betogers video's afgekeken op youtube en ik kan niets overtuigends vinden, da's met inbegrip van bovenstaande youtube, waar ik het geluid van moest uitzetten omdat de lul geweldig zat te smakken. Een betoog met deels goede argumenten voldoet niet, Manus. Er moeten duidelijke aanwijzingen zijn. Die zijn er niet. Er zijn wel beelden van gewonden vlak na de ramp en die komen overtuigend over. Een foto van een afstand genomen vertekent het beeld. Dan kun je van alles gaan invullen wat toch niet na te trekken is.

Er is natuurlijk wel sprake van een soortement hoax: de roverheid wist dat er een aanslag ging komen en heeft niets gedaan om die te voorkomen, lekker makkelijk, was je vieze klauwen vooral in onschuld, teef Merkel. Maar in de scene van roverheden en andere maffioso, die op het punt staan alle voorprong in de afgelopen 3 eeuwen opgebouwd is, te verliezen, maken een paar mensenlevens echt niet uit.

We hebben over roverheden die hele landen en steden (Fallujah!) platbombarderen zonder gewetensproblemen omdat hun geldsysteem + flutmunt moet blijven bestaan. In dat licht bezien betekenen 12 doden helemaal niets. Collateral damage voor de goede zaak. Dat waren die 300 mensen van MH17 óók. En RutteKutte&co;weet ervan. Maar die gebeurtenis, waar ze al dan niet vooraf van op de hoogte waren, kwam ze mooi uit om het plan uit te voeren, nl heel Oekraïne verkrachten en Rusland als verantwoordeljke aanwijzen. En dus is er ipv naar de schuldigen te zoeken, een gigantische doofpot aangelegd.

Het is veel GOEDKOPER 12 mensen dood te rijden onder het oog van honderden getuigen dan al die heisa met crisisacteurs die ál teveel opvallen en fouten maken, en getraceerd kunnen worden. Zoals met Sandy Hoax. Aan Sandy zijn jaren en jaren voorbereiding vooraf gegaan, en dat heeft allemaal niks opgeleverd behalve een hoop herrie en twijfel.
Ness's avatar
| #256969 | 21-12-2016 17:40 | ..................
Van die Truck dat het een rode truck zou zijn is het de vraag waarom deze een andere kleur heeft.
De truck ernaast is wel zwart en de orginele zwarte trekker.
Misschien dat de zwarte trekker die oplegger niet kon wegrijden.
Alleen wat wel weer raar is dat een speciale ophangwagen die oplegger aankoppelt en niet de rode truck de oplegger wegrijd.

Wat er niet klopt aan het beeld is het hek was nog overeind stond,terwijl die truck langs dat hek moet zijn gereden.
Een andere beeld laat zien dat de trekker met opleggers een aantal meters erna is terug gereden,waardoor ineens wel de hekken zijn omgevallen.
| #256978 | 21-12-2016 20:14 | Manus
@Ness
Als je het geluid uit zet mis je ook wat er gezegd wordt...
Geef toe, filmpje is niet optimaal maar gaat om de boodschap.
Daaruit wordt hoax wel vrij duidelijk.
Gezien de geschiedenis ging ik sowieso uit van het hoax/false flag scenario
Manus's avatar
| #256981 | 21-12-2016 20:46 | Nico de Geit
Ik hou alle mogelijkheden open, sluit niets uit.
Nico de Geit's avatar
| #256982 | 21-12-2016 20:59 | Ness
Volgens mij heeft die persoon zelf een en ander rood gemaakt. Het gaat bij youtube om de kliks, en het rondroeptoeteren van vage hoaxshit is altijd goed, want daarmee vervuil je de bron. Zoiets opzichtigs als dit wordt je de volgende keer meteen voor de voeten gegooid als je hoax roept. Hier een veel duidelijker plaatje (even scrollen): http://www.dailymail.co.uk/news/article-4054140/How-German-police-bungled-hunt-Europe-s-wanted-man-Asylum-seeker-23-wrongly-blamed-Christmas-market-massacre-jumping-red-light.html en daar zie je dat de route die geploegd is wel degelijk klopt. Deze smakker is trouwens de enige die met een rooie truck komt. De rest houdt het op zwart.
Ness's avatar
| #256984 | 21-12-2016 21:35 | Nico de Geit
Reactie onder voorgaand artikel:

'something does not ad up with this story , he kills the polish driver , runs over scores of people, then does a runner ?? And he just happened to leave his personal is documents in the truck . It took them two days to find them .. sounds like German police covering the whole thing up .'
Nico de Geit's avatar
| #256985 | 21-12-2016 22:47 | Manus
@Ness
Volgens mij heeft die persoon zelf een en ander rood gemaakt. Het gaat bij youtube om de kliks, en het rondroeptoeteren van vage hoaxshit is altijd goed, want daarmee vervuil je de bron.

Als hij het echt voor de kliks deed zou die filmpje wel wat nauwkeuriger voorbereid en gemonteerd hebben. Ook het hek is nog intact, dus het verhaal klopt op meerdere fronten niet.
Zou mooi zijn als je het originele materiaal naar voren kan krijgen...
Manus's avatar
| #256986 | 21-12-2016 22:52 | liedetecter
omdat de lul geweldig zat te smakken.


Inderdaad, niet te hachelen gewoon ... z'n bek vet onbeschoft vol pringels met mayonaise gepropt tijdens het video opnemen ...

Gáaaaadver, diréct uitgezet!

Anyways, een compleet onder de maats bullshit verhaal, die trucks zijn overduidelijk twee totaaaaaaal verschillende voertuigen (die even ten tijde van de opname op dezelfde plek staan).

Allicht is de laatste daar gewoon om de rommel af te voeren, iig zeker niet de vrachtwagen waar 'de aanslag' mee gepleegd werd ....

Next ...
| #256987 | 21-12-2016 22:53 | Manus
Het is een oplegger, eerst rode voorkant stukje achteruitrijden door het hek, afkoppelen en de beschadigde zwarte eraan koppelen, klaar is klara
Manus's avatar
| #256988 | 21-12-2016 23:26 | liedetecter
Manus ... plz ... andersom is toch nét zo plausibel. Dit is nou precies niet de manier hoe je fakery ontmaskerd ...

veel te weinig materiaal nog om conclusies te gaan trekken. De trucks zijn ook niet hetzelfde ... kijk alleen al naar het dak: bol versus vierkant.

De stills zijn duidelijk van een ander tijdstip ... geen idee waar onze lekker easy doorsmakkende video YT buster de stills uit gekopieerd heeft ....

Enfin ... met alle respect, ik zeg maar, voor je verder ins hinein door fantaseert ...

Verder ga ik hier eigenlijk niet meer posten. Ben er wel klaar mee. Patrick weigert er een paar tientjes in te steken, of donaties aan te nemen, of de boel te verkopen aan mensen die er wel zin in hebben de zap servers van de broodnodige nieuwe hardware en software updates te voorzien ...

Veel plezier iedereen verder met het door Patrick opgelegd afsterven ...

LD is op voorhand over & out op deze manier ...
| #256989 | 21-12-2016 23:33 | Manus
Nee, da's te snel, ik denk dat ik iets te snel van conclusie ben geweest, maar er klopt hier zeker iets niet.
Manus's avatar
| #256990 | 21-12-2016 23:45 | Manus
@liedetecter
Ja sorry, je hebt gelijk
Ik ben te snel van conclusie geweest, mijn fout..
Ik ga deze vid eruit halen en de tekst wat aanpassen
Manus's avatar
| #256991 | 21-12-2016 23:52 | liedetecter
To your credit Manus ... ben ook heel benieuwd naar de ware toedracht ..
| #256992 | 22-12-2016 00:00 | Manus
excuus allemaal, ik had er eigenlijk twee artikelen van moeten maken en het filmpje beter moeten onderzoeken voor te stellig te worden, artikel bij deze aangepast.
Hoop dat jullie de rest van het artikel wel kunnen waarderen.
Manus's avatar
| #256998 | 22-12-2016 11:19 | DeGrijzeDuif
Ooit hoorde ik dat dé reden voor een False Flag tov Real Event was dat het geen boze moeders van dode kinderen oplevert. Dat zou idd een goede reden zijn. Maar simpelweg met een vrachtwagen door publiek heen rijden is natuurlijk wel vele malen eenvoudiger...

Ik ben dan ook benieuwd Manus welk argument voor jou zo valide is dat je het truck incident als False Flag of Hoax ziet. Ik heb er gisteren naar gekeken maar heb niets concreets kunnen vinden. Wel echt een shitload aan vage filmpjes van onbekende YT kanalen, echt enorm veel. The usual suspects houden zich voorlopig nog stil.

Wat mij echt opvalt is dat na ieder incident er een tsunami aan malafide hoax claim online wordt gedonderd, wat niet alleen afleidt van legitieme vragen, maar ook de legitimiteit van oprecht kritische vragen stellen ondermijnt. Als het een complot was dan gebruikte ze nu in ieder geval een uitmuntende tactiek om serieuze oppositie de wind uit de zijlen te halen....
| #257016 | 23-12-2016 08:03 | liedetecter
Even oilie op het vuur: Israëlische terreur expert verliet de kerstmarkt 10 minuten voor de aanslag ..... enorm toevallig natuurlijk.

Vertelt vrolijk in het propaganda uurtje dat de aanslag Duitslands 9-11 is .....

Die Gäste
• Shlomo Shpiro, Terrorismus-Experte aus Israel, meint: „Der Anschlag auf den Weihnachtsmarkt war für Deutschland das 'nine eleven'“, der Angriff auf das World Trade Center 2001 in New York.


Der Israeli Shpiro war auf dem Berliner Weihnachtmarkt und verließ ihn zehn Minuten bevor der Laster in die Menge raste. So kam er davon. Göring-Eckardt ging von der Gedenk-Andacht direkt in die Talk-Show.
| #257019 | 23-12-2016 10:53 | ..................
Ooit hoorde ik dat dé reden voor een False Flag tov Real Event was dat het geen boze moeders van dode kinderen oplevert.


Of dat er een onderzoek word gedaan door het O.M en politie,als blijkt dat er echt mensen zijn omgekomen door een false flag.
Als er geen doden zijn gevallen,ook niemand vervolgd zal worden.

Als je bv kijkt naar het NOS journaal,ze liegen dat het gedrukt staat.
Maar dat blijkt te mogen.
aanmelden / inloggen