Door community (initieel Antares), Op vri 3 maa 2017 10:21, 1 reacties,    

Beschuldigingen van antisemitisme helpen Israël niet langerEen vaak toegepaste tactiek om kritiek op Israëlisch overheidsbeleid met betrekking tot de Palestijnen de kop in te drukken is door de kritiek te bestempelen als antisemitisch. De sponsoren van het evenement worden bang voor het etiket, antisemitisme, onwaar als het is, en zeggen het evenement af om controversies te vermijden. De tactiek wordt overal in Europa en de Verenigde Staten toegepast.

Deze week werd de lezing die ik zou gaan geven in een ruimte in het stadhuis van Rome over de Women's Boat to Gaza en de omstandigheden in Gaza 24 uur voor het evenement afgezegd door het raadslid dat erin had toegestemd om voor de ruimte te zorgen. Zijn staf onthulde dat hij door de Israëlische ambassade en Rome’s Jewish Community Association onder intense druk werd gezet om te stoppen met de presentatie.

Maar dat was niet het eind van het verhaal. In een overrompelende media-aanval, georganiseerd door het Italiaanse Boycott, Divestment and Sanctions programma, schreven twee van Rome's kranten over de afzegging en werd het door meerdere radiozenders verslagen. BDS Italië regelde een persbijeenkomst over de afzegging op het plein voor het stadhuis op het moment waarop de lezing was gepland. Ongeveer 20 vertegenwoordigers van de nieuwsmedia woonden het bij, een veel groter aantal dan het aantal dat de lezing zou hebben bijgewoond.

Vanwege het aantal media en de vragen over de afzegging nodigde Marcello de Vito, voorzitter van de gemeenteraad van Rome, drie van ons uit om in het stadhuis over de afzegging te discussiëren. Deze uitnodiging verschafte ons de gelegenheid om over de omstandigheden in Gaza en de Westelijke Jordaanoever te praten en over de geweldloze tactieken zoals BDS en Boats to Gaza om internationale aandacht te geven aan het schadelijke beleid van de Staat van Israël.

Lees verder...
Annotaties:
| #258632 | 03-03-2017 12:20 | ..................
Het geluk wat ze hebben is de media controle.
Zonder dat waren ze ontmaskerd wie en wat ze zijn.
Alleen op die manier kunnen ze het volk misleiden door zichzelf in het slachtoffer rol neer te zetten.
Van de week zet ik een mening neer op NOS FACEBOOK en zei dat de "slachtoffers"mee gewerkt hebben aan die assimilatie van niet westerse burgers en krijg weer een ban van facebook voor een mening.
Op die manier ze voor altijd in dat slachtoffer rolletje kunnen blijven zitten.
Zelfs na 80 jaar .
Zag een tijd geleden een echt slachtoffer uit wo2 in israel op een kamertje wonen van 3 bij 3 meter.
En de regering totaal niet omkijkt naar hen.
aanmelden / inloggen