Door community (initieel ouwe knar), Op din 6 feb 2018 13:09, 4 reacties,    

Beurs Crash met # 666 # punten666, hé dat kan geen toeval zijn denk je als complotter.

"It was the exclamation mark to a lousy week in the stock market — a 666-point drop Friday" Op exact de dag dat Donald J. Trump de memo vrijgeeft gaat de beurs hard onderuit met het magische cijfer "666".
...
Trump is hard bezig de Deep State bloot te stellen in het volle licht, te ontmantelen en voor een militaire rechtbank te krijgen. De Deep State [vecht] terug op de manier die zij kennen en waar ze meesters in zijn. Corruptie en bedrog. Dat de beurs met exact 666 punten onderuit is gegaan zegt de rest van de wereld dat de Deep State nog steeds macht heeft. Een waarschuwing aan het adres van Donald J. Trump. Maar Trump vecht tegen onrecht pedofilie op mega wereldschaal, human trafficking, satanisme en veel meer misdaden tegen de mensheid. Wordt wakker, voorkom dat je zelf ook een slachtoffer wordt, ....

De oorlog om de absolute macht, de absolute controle over de wereld wordt nu uitgevochten, deze oorlog vindt NU plaats. En de meeste mensen weten nog niet eens wat er gaande is achter ... en voor de schermen !

Annotaties:
| #261914 | 06-02-2018 13:20 | ouwe knar
Beeeeetje raar is het wel. Zelfs als eventuele zieke grap.
ouwe knar's avatar
| #261915 | 06-02-2018 13:28 | Best Well
Wanneer je toch al getallen kunt manipuleren kom je op deze mooie ronde getallen.
Kijk ook maar eens naar de getallen bij de tweede kamer verkiezingen?
Wanneer je een steekproef houdt onder de bevolking komen de getallen niet in de buurt van de officiële uitslag.
Best Well's avatar
| #261916 | 06-02-2018 14:20 | Zhen
Ook al meen ik dat de timing van de forse daling allesbehalve toevallig is (zij het reeds sinds lang verwacht, zoals ik al eens op zap heb gepost ergens tijdens het afgelopen jaar), het vreemde van dit bericht is dat de cijfers niet overeenkomen met wat er van na te trekken valt.

We hebben het over de Dow Jones Industrial Average, dus dat is DJIA, en de koers bij het openen en sluiten van van vrijdag kun je bijv checken op
https://www.cnbc.com/quotes/?symbol=.DJIA

Die laat een verschil van 541 punten zien. En dat klopt dus helemaal niet met wat het artikel van USA today meldt, op
https://www.usatoday.com/story/money/markets/2018/02/02/4-tips-following-stock-markets-666-point-drop/302443002/

Nu is het zo dat niet zo lang geleden er het een en ander veranderd is aan de berekening van de DJIA (om e.e.a. gunstiger voor te stellen), en er kunnen verschillen zijn op basis van welke tijden je neemt voor openen/sluiten van de beurs dag (westcoast of eastcoast). Maar ook andere grafieken die ik heb gechecked komen niet uit op 666 punten (of 665, zoals in het artikel wordt gemeld).

Is dat artikel van USA today een soort "fake news" dat bedoeld is om extra paniek te veroorzaken?

Op zich is het niet onterecht om aan de alarmbel te trekken, maar deze manier is vreemd...
Zhen's avatar
| #261955 | 09-02-2018 15:10 | Zhen
Wat mij bij het posten van voorgaande reactie niet onmiddelijk te binnen schoot is dat er op zich wel degelijk iets uitgesproken suspect is geweest met de vermeende "666 punten" beweging.

Het waren welliswaar niet 666 punten, maar de datum waarop e.e.a. is gebeurd was wel heel opmerkelijk: 2-2-2018.

Numerologisch kun je dat duiden als 2 2 2 / 6 6 6 of 3x2 en 3x6.

Dat kan geen toeval zijn.

De Dow is een index die berekend wordt met de koersen van talloze aandelen. Het is zo goed als onmogelijk om die allemaal geheel gecontroleerd een exact aantal punten te doen verschuiven.

Maar een flinke verschuiving veroorzaken op een bepaalde datum, dat kan natuurlijk heel goed, als je daar de financiele macht toe hebt.

De beweging van de Dow begon eigenlijk op 29-1-2018. Dat is vlak rond het vrijgeven van de FBI memo die nogal een aardverschuiving zou kunnen veroorzaken (zoals vanwege het opsluiten van Obama en/of Hitlary). En ook dat lijkt me allesbehalve toevallig...

Niets is wat men probeert te doen geloven dat het is.
Zhen's avatar
aanmelden / inloggen