Door community (initieel saved), Op zon 14 maa 2010 13:07, 39 reacties,    

Bittere Abrikozenpitten Ervaringen

Ik ben ceesvisje en mij is gevraagd om mijn verhaal vanaf het begin te vertellen over mijn ervaring met kanker en B17.



Ik heb al enkele ooms en tantes verloren aan die rot ziekte.
En in 1990 kreeg mijn vader longkanker, de hele familie stond op de kop.
Er volgenden chemo's met gevolg, dood ziek en na enkele behandelingen werd mijn vader kanker vrij verklaart.
Dat was een reden voor een feestje.
Opdat moment was mijn vrouw zwanger.
08-07-1991 werd mijn eerste dochter geboren.
Vijf a zes maanden later kreeg mijn vader last van zijn buik en hevige hoofd pijnen.
Na de onderzoeken in het ziekenhuis bleek hij vol te zitten met darmkanker en tumor in zijn hoofd.
Op 18-06-1992 overleed mijn vader aan zijn ziekte, een kleine maand voor mijn dochters eerste verjaardag.
September 1997 kreeg mijn schoonvader te horen dat hij prostaat en darmkanker heeft.
Mijn vrouw en haar zus hebben hem volledig verzorgt van het begin tot het einde en ik maakte het mee van dichtbij.
Je ziet een sterke man weg kwijnen, net zoals bij mijn vader.
Hij wou geen chemo kuren en hij overleed al op 04-01-1998
In februari 2005 kreeg mijn schoonmoeder te horen dat ze long en botkanker heeft.
Chemo's heeft ze niet gehad, wel een paar bestralingen voor de pijn.
We hebben haar in huis genomen en haar verzorgt tot aan haar einde en dat was echt heel erg zwaar maar we zijn wel dankbaar dat ze niet ergens in het vreemde hoefde te zijn.
Ze overleed op 02-09-2006.

En toen in 2007 kreeg mijn dochter haar beste vriendin ( ik beschouw haar als mijn derde dochter ) botkanker in haar linker been.
Chemo kuren en nog eens chemo kuren, dood en de dood ziek, 41 graden koorts, op het randje van de dood.
De kanker vlokte uit naar haar linker long en daar werd een stuk af gehaald gevolgd door chemo kuren.
Ze had eerst een been besparing maar een jaar later werd haar been vanaf boven haar knie ge amputeert.
Toen kreeg ze het weer in haar long en er werd tot 2x toe nog eens een stuk af gehaald.
Wij zijn bij alle operaties geweest en hebben haar en haar ouders gesteund.

Tijdens die periode bekeek ik een dvd van Kent Hovind, deel 2 Hof van Eden.
Na een anderhalf uur sprak hij over de vitamine B17 die gegeten word in Pakistan bij de Hunza stam.
Hij vertelde dat daar geen kanker voorkomt en dat dat komt omdat ze daar abrikoze kernen en bittere amandel pitten eten als snoepjes.
De onderzoekers van de pitten kwamen er achter dat de B17 kanker cellen vernietigde en dat het een genezende werking heeft.
Ik was het zo beu van die rot ziekte en verdrietig, dat nu ook nog dat lieve meisje er misschien dood aan gaat en als het zo door gaat als het nu ging, gaat het ook zeker gebeuren.
Ik ben toen veel op het internet gaan surfen naar die sites van B17 en ik las één en al genezingen, hier en daar negatieve reacties maar die spreken allemaal van uit de kanker industrie en de farmaceutische industrie.
Toen heb ik haar zus voorzichtig ge informeert over B17 en dat ik ze geen valse hoop wilde geven maar dat ze het ook even wilde be studeren wat ze er van vond.
Ze heeft het met haar zusje door genomen en ze wilde het wel proberen, want elke keer die chemo's en de spanningen zijn ook slopend.
Ze was wel bang voor de blauwzuur die er in zit en toen heb ik als proef voor haar 10 pitjes per dag een week lang op gegeten, en toen viel ze me huilend in de armen toen ik een week later voor haar stond.
Ze begon aan de B17 10 abrikoze pitjes per dag en de kanker bleef na onderzoeken weg.
Toen na de laatste uitslagen die goed waren, dacht ze ik ben er ik stop met de pitjes.
Een paar maand later kreeg ze uitslag dat er weer een vlek op haar long zat net zoals de vorige keren.
Ze schrok en ging naar 5 a 8 pitjes per dag, ik heb haar gevraagd om naar 15 a 20 pitjes per dag te gaan.
Dat deed ze en drie maanden later op 17-12-2009 kreeg ze de uitslag, er was niets meer te vinden of te zien, kanker vrij dus.
Ook in die periode kreeg een vriend van ons Prostaatkanker.
Hij kreeg te horen van zijn schoonzoon ( mijn goede vriend )
Dat er een vitamine bestaat genaamd B17 en dat dat kanker kan genezen.
Hij geloofde er niet in en ze hebben hem ge opereert en de prostaat weg gehaald...maar ze
hebben per ongeluk een stukje een randje laten zitten.
Toen kreeg hij van een gemeente lid van onze Kerk ook te horen van B17.
Hij werd nieuwsgierig en hij las er van alles over en besloot om het te gaan doen
Hij at 20 a 30 bittere amandel per dag en kreeg hoe het toeval ( toeval bestaat niet ) het ook wil op 17-12-2009 de uitslag, niets meer te vinden geen enkel spoor van kanker.
Nu ben ik zo enthousiast over B17 dat ik niet meer te houden ben.
Een collega van mij, die zijn vriend van 20jaar heeft kanker, een bult in zijn buik en hij eet nu 3 maanden B17 bittere amandel.
De bult groeit niet meer, maar we moeten de uitslagen nog afwachten, wanneer dat is weet ik nog niet maar ik hou jullie op de hoogte daar van.
Dit is mijn verhaal over ervaringen met kanker en B17.
Ik hoop dat ik het jullie duidelijk heb kunnen uitleggen waarom ik zo gedreven ben.
Alles van dichtbij mee gemaakt, in ziekte tot de dood en in genezing van de ziekte.
Ze voelt haar nog steeds prima en is vol levens lust.
Mijn vriend is ook zeel levens lustig en verkondigt ook de B17 met volle overtuiging.
Met vriendelijke groet ceesvisje en Gods Rijke Zegen.

Update:
Hallo
Hier ben ik weer met een update over mensen die aan de B17 zijn.
Aller eerst de jongen van 20 jaar waar ik over vertelde heeft op maandag 08-03-10 de uitslag gekregen dat de kanker cellen
( troboflasten ) niet actief meer zijn en dat hij over één jaar pas weer terug hoeft te komen voor controle. geweldig nieuws.
Een kennis van ons heeft borstkanker en vlekken in de longen.
Ze is nu 6 weken aan de B17 en haar uitslag tot nu toe is dat er geen vlekken meer in de longen te vinden zijn en de dokters staan voor een raadsel, de uitslag van de borstkanker moeten we nog afwachten.
Lieve mensen weer hele goede resultaten met B17.

De vriendin van mijn dochter is van de week bij ons langs geweest en ze bruist van de energie en ze straalt er over, een vol bos met haar, sprankelende ogen en dat hebben we echt wel heel anders gezien bij haar.
Haar leven heeft weer toekomst, Godszij Dank.
Groetjes ceesvisje en Gods Zegen.
Annotaties:
| #97409 | 14-03-2010 13:17 | saved
@Ceesvisje.
Ik heb er een artikel van gemaakt zodat uw verhaal de publiciteit krijgt die het verdient!
saved's avatar
| #97411 | 14-03-2010 14:03 | ouwe knar
B17 (amygdaline) is ook als witte poeder/tabletten te krijgen. Dit zou hetzelfde zijn als die bittere amandelen. Weer zo´n typisch gevalletje van destructief reductionistisch ´wetenschappelijk´ denken. Hebben we hier weer Big farma? De weledelgeleerde dames en heren vroegen zich af of het nu aan stofje B17 of misschien toch aan de olie uit de amandelen lag!!!! Of een combinatie. Hallo, get the real stuff.
ouwe knar's avatar
| #97624 | 16-03-2010 15:31 | ffloor
Overigens zitten amandelpitten gewoon verwerkt in elke zak bitterkoekjes - als het spul werkelijk zo schadelijk was zoals de FDA beweert lagen die koekjes vast niet in onze winkels!
FDA verbiedt namelijk in USA de losse verkoop van abrikoospitten omreden dat na verhitting boven de 70 graden de organisch gebonden molecuulvorm Cyanide + Blauwzuurgas verbreekt - maar hier trekken bakkerijen zich er niets van aan: men verwijst hiervoor naar het in het menselijk lichaam overvloedig voorkomende enzym Rhodanase dat wel raad weet met zulke giftige stoffen - echter kankercellen gebruiken nooit zuurstof en bevatten daarom dit enzym niet.
Globaal kan men inderdaad stellen dat veel mensen te weinig noten en pitten eten (noot: pinda is gèèn noot).
Verder wijs ik erop dat vit.B-17 niet altijd iedere kanker aanpakt: het komt voor (5%) dat het niets doet. Daarvoor heeft de alternatieve medicijnindustrie (ja die bestaat) een kruidenmix ontworpen die deze afweerreactie van de kanker tegen B-17 weer weet op te heffen: ze moeten dan wel tesamen worden gebruikt. Deze mix heb ik eens bekeken en wat me ervan opviel was de enorme hoeveelheid foliumzuur (=vit.B-11) in de gebruikte kruiden: dus dat was voor mij ook al een aanwijzing.
| #111694 | 09-09-2010 19:39 | ceesvisje
Hallo met ceesvisje.
Ik heb nu de volledige B17 update klaar en bij gewerkt tot op vandaag 01-09-10
er staan dus dingen in die jullie al hebben gelezen maar het is nu volledig en met toestemmig van alle mensen die er in voor komen.

Update:

Dieuwertje:
vriendin van mijn dochter.
Kreeg de eerste keer uitslag op
17-12-09 en het was Positief!!!
De tweede keer uitslag op
29-03-10 was weer de uitslag Positief!!!
en de derder keer kreeg ze de uitslag op
23-08-10 en weer Positief!!!

Johan:
een man uit ons dorp is vrij van kanker. ( prostaat kanker )

Joris:
de vriend van een collega van mij die zijn kanker cellen
zijn niet actief meer, dat was zijn uitslag.

Johan Stender:
( nier tumor kanker )
uitzaaiingen in de rugwervel en lymfeklieren,
Hij heeft sinds hij aan de B17 is meer energie, zijn bloeddruk is enorm gezakt,
vocht huishouding is nu veel beter.
Hij kreeg kort geleden de uitslag;
Geen uitzaaiingen meer, alleen waren de lymfeklieren iets gegroeid.

Een collega:
lijdt aan psoriasis na 3 a 4 weken bijna helemaal weg.

Er zijn helaas ook minder goede berichten, er zijn mensen bij waarbij
de B17 niet aanslaat.
Ik ga er verder niet dieper op in om hun privé redenen.

ENKELE ERVARINGEN EN BEVINDINGEN VAN MENSEN AAN DE B 17;

Een oom zegger:
met suikerziekte, eet al tijden lijnzaadolie ( bevat B 17 )
en haar wondjes genezen ook goed en het is bekend dat bij suikerziekte patiënten de wondjes minder goed dicht gaan en genezen.

De moeder van Micheal:
is na 10 jaar pappen en nat houden genezen van een
acute huid probleem dat lijkt op eczeem. Ze is er nu vrij van.
Zijn neef heeft psoriasis en zakte al af na enkele weken.

Jurjen:
zijn koorts lip breekt niet meer door,
en zijn vader had al 6 jaar een soort schurft plek op zijn arm,
dit is nu weg na enkele weken.

Fokke:
zijn vader heeft brand plekken op zijn been al heel lang,
ze trekken nu weg.

Enkele collega's en waaronder ik zelf, kwamen tot ontdekking dat wondjes veel beter en sneller
genezen nu we aan de B17 zijn.

Tot zo ver deze update, mocht er weer iets nieuws zijn dan meld ik dat in een nieuwe aangepaste update.

met vriendelijke groet ceesvisje en Gods Rijke Zegen
ceesvisje's avatar
| #113545 | 14-10-2010 13:44 | petra plaat (ongeregistreerd) toon reactie
| #113585 | 14-10-2010 21:07 | ceesvisje
Beste Petra Plaat.

Even een oproep voor jouw, kun je mij mailen met jouw eigen e-mail adres dan beantwoord ik al jouw vragen en ik stuur jou alle informatie die ik heb en die je nodig hebt.

Met vriendelijke groet ceesvisje en Gods Zegen.
ceesvisje's avatar
| #113586 | 14-10-2010 21:13 | ceesvisje
@Petra Plaat.

Mijn E-mail adres is

groet ceesvisje
ceesvisje's avatar
| #113647 | 15-10-2010 17:48 | ceesvisje
Ceesvisje.

@Petra Plaat.
Ik heb nog geen e-mail van je gehad, wel doen hoor!!!!

@Lieve mensen,

Ik heb van de week een geweldig mooi bericht gehad.
Een vriendin van mij heeft een paar maand geleden een visite kaartje van mij met B17 info aan haar collega gegeven en die weer aan haar zus, haar zus had op dat moment een hersen tumor en werd op gegeven door de artsen, ze ging aan de B17 pitten en afgelopen week moest ze in de scan om te kijken hoe ver het heen was, wat blijkt... de tumor was geheel verdwenen en ze werd genezen verklaard!!!! de artsen zeiden dat het een wonder is want er was geen genezing meer mogelijk voor haar.
Wij weten nu inmiddels wel beter.
Super nieuws dus en wat mooi dat iemand weer genezen is en weer hoop voor de toekomst heeft.

Ik probeer met haar in contact te komen voor haar eigen verhaal en verklaring, dat is nog afwachten of ze dat wil, zodra ik iets meer weet dan meld ik dat in dit forum.

Dus ook voor Petra is dit berichtje bedoeld want ik heb haar e-mail adres niet om haar alles te beantwoorden en te sturen.
Ze heeft me benaderd via zaplog zonder haar eigen e-mail adres, vandaar dat ik deze oproep doe via zaplag forum.
Misschien kent u haar en kunt u haar benaderen!!!!
en haar zeggen dat ik mijn best doe om haar te berijken.

met vriendelijke groet ceesvisje en Gods Zegen.
ceesvisje's avatar
| #113654 | 15-10-2010 19:44 | Aardloper
@ceesvisje: Bedankt dat je ons op de hoogte blijft houden van je ervaringen. Hebben andere lezers en volgers van dit artikel misschien inmiddels ook al positieve ervaringen met B17?
Aardloper's avatar
| #113910 | 19-10-2010 21:01 | ceesvisje
@stroest

Hallo Stroest.

Ja dat hebben ze alleen ze melden het niet op dit forum omdat de meeste er van alleen lezers zijn en niet actief mee doen aan dit forum, maar ik krijg wel mail van hun en daar zijn wel positieve ervaringen bij en die staan dan al in de update of ik vermeld ze later als toevoeging in de update.

met vriendelijke groet ceesvisje en Gods Zegen
ceesvisje's avatar
| #119789 | 10-12-2010 07:31 | ceesvisje
Hallo.

Nieuws over Dieuwertje, vriendin van mijn dochter, ze is weer schoon verklaard, op 19-11-10 waren haar uitslagen GOED geen kanker aanwezig, geweldig en Johan Stender kreeg zijn bloed uitslagen op 15-11-10 en die zijn GOED, geen kanker, hij was een jaar terug op gegeven door de artsen en is toen B17 gaan eten en het gaat dus geweldig goed met hem, hij eet 50 tot 60 bittere amandel pitten per dag al een jaar lang en zie waar hij nu is.

Éen triest bericht, een overlijden van iemand met asbestkanker, B17 heeft hem geen baat meer kunnen doen, hij was te ver heen.

Tot een andere keer
met vriendelijke groet ceesvisje en Gods Zegen.
ceesvisje's avatar
| #161239 | 04-10-2011 18:58 | saved
Beste Ceesvisje,

Geweldig om dit allemaal te lezen.
De beste Heelmeester is Boven. En die slaan elke arts over. Jammer erg jammer. Mensen denk na. Je leef maar 1 keer. God heeft zoveel moois hier op aarde gegeven waar we gebruik van kunnen en mogen maken. Doe dat ook. Ik hoop echt dat mensen hun ogen open gaan. Al die chemos en bestralingen zijn niet nodig kosten geld en brengt veel geld in het laatje bij de farmaceutische bedrijven ze moesten zich schamen.
saved's avatar
| #161244 | 04-10-2011 19:15 | ceesvisje
Hallo Saved, bedankt voor jouw mooie woorden, inmiddels zijn er al weer een paar mensen genezen, ik moet weer even aan de slag met mijn B17 update. God is idd zoveel beter dan al die andere troep, als je kijkt hoeveel er dood gaan aan chemo en dan klagen ze dat God ze niet kan redden, God wil ze wel redden maar dan moeten ze niet met de rug naar Hem toe staan en Hem alleen aanroepen in nood maar ook in goede tijden, natuurlijk sterven ook goede gelovige mensen maar dat is God Zijn schuld niet, zij leven ook in deze zieke wereld vol van haat en ziektes en bedrog, geld maakt de ziel onzuiver en smaakt naar meer en meer en dat is de wortel des kwaads.
Saved nogmaals bedankt en mensen zeggen wel eens, zien is geloven, ik zeg nee, Geloven is zien, want dan pas zie je echt wat er om ons heen gebeurt. OPEN YOUR EYES. Amen.
Groet.
Ceesvisje en Gods Zegen
ceesvisje's avatar
| #161246 | 04-10-2011 19:18 | xxxx
dank voor het delen ceesvisje, gelukkig dat Diewertje gewoon pitjes is gaan eten ipv pauselijk gebod... de resultaten spreken voor zich... een groet!
xxxx's avatar
| #161267 | 04-10-2011 20:17 | ceesvisje
Dank xxxx Ja Dieuwertje is helemaal gezond en ze eet 8 bittere amandel pitten per dag als onderhoud, ze zal dit haar leven lang doen om de kanker de baas te blijven, dat heeft ze mij beloofd.
Geweldig als je haar kon zien hoe levendig ze is en man man man wat moest ze ver weg komen, zo ziek van de chemo en toen moest ze weer aan de chemo maar de pitten waren dat voor en de chemo werd uitgesteld en afgelast omdat de kanker weg was en weg bleef en weg is, Godzij Dank voor de B17 voor haar.
Groet ceesvisje en Gods rijke Zegen.
ceesvisje's avatar
| #162440 | 10-10-2011 20:09 | ceesvisje
Hallo lieve mensen,

Ik ben genoodzaakt om te stoppen met schrijven op dit forum, ik mag hier niets meer over schrijven omdat ik anders de gevolgen moet accepteren die hier aanvast zitten.

Met pijn in mijn hart verlaat ik dit forum en andere zaken die er mee te maken hebben. Ik hoop dat u mijn keuze hier in begrijpt.

Ik wens u allen gezondheid toe en de Kracht, wijsheid en de Liefde van God.

Met vriendelijke groet ceesvisje
ceesvisje's avatar
| #162449 | 10-10-2011 20:49 | Aardloper
Ja, stel dat iedereen die abrikozenpitten gaat gebruiken en niemand meer kanker krijgt, dan gaan de farma-industrie failliet.
Aardloper's avatar
| #162451 | 10-10-2011 20:53 | Paul2
Ik ben genoodzaakt om te stoppen met schrijven op dit forum, ik mag hier niets meer over schrijven omdat ik anders de gevolgen moet accepteren die hier aanvast zitten.

Welke?
| #162454 | 10-10-2011 20:58 | ffloor
Ja daar ben ik nou ook heel erg benieuwd naar?
| #162456 | 10-10-2011 21:00 | Aardloper
Boetes, hechtenis
Aardloper's avatar
| #162465 | 10-10-2011 21:15 | Paul2
Ik wordt daar altijd een beetje wantrouwig van als mensen een ultieme therapie zeggen te hebben gevonden,en dan na een tijdje aftaaien vanwege vage dreigingen van buitenaf.
| #162563 | 11-10-2011 08:08 | Mack
Iets meer toelichting staat in zijn e-mail:
Hallo lieve mensen,

Hier even een berichtje van mij,

ik ben gewaarschuuwd door een goede vriendin van mij en daar ben ik haar heel erg Dankbaar voor.
Mensen zoals ik die B17 verspreiden worden hard aangepakt, de Codex Alimentarius = Wet, die alle landen verplicht zijn uit te voeren!

Deze zorgen er voor dat met het woordje genezing bv gebruikt al strafbaar is, de voedings van warenwet en de pharma industriedus zijn ook bezig aan het speuren dus moet ik voorzichtig zijn en heb dus besloten om de B17 forum tesluiten, offline dus, helaas moet ik hem verwijderen, ook moet ik de B17 folder aanpassen en geen verspreiding meer via het internet doen zoals op andere forum schrijven over B17 of wat dan ook.

Alles moet nu mondelings of via visite kaartjes en E-mail.

Als ik dit niet doe dan moet ik straks vele hoge boetes betalen of zelfs vastzitten voor mijn goede en wel gemeende bedoelingen.

Met Pijn in mijn hart heb ik alles gewist op het B17 forum en nu moet hij nog offline maar ze kunnen al geen verhalen meer vinden.

Ik vind dit zo erg en ik hop dat jullie begrip hebben voor mijn keuze,

Met vriendelijke groet cees en Gods Zegen.


Het klopt dat de codex niet meer toestaat dat niet goedgekeurde middelen als geneesmiddel worden gepresenteerd. Wat echter de oplossing is de middelen nu supplementen te noemen, dat gebeurt ook al met enkele Chinese kruiden uit de TCM.
Je mag dus nooit spreken van geneesmiddelen als er geen wetenschappelijk onderzoek is geweest wat dit kan bevestigen. Bescherming van de burger of bescherming van de Pharma-industrie? Lijkt me duidelijk het laatste.
| #162566 | 11-10-2011 08:21 | xxxx
Dus, je hoeft alleen je forum op te schonen en overal het woordje genezing te vervangen met bv "lekker voelen" en geneesmiddel met "supplement" ... dat forum heeft een schat aan support en ideeën voor elkaar; laten staan!
xxxx's avatar
| #162568 | 11-10-2011 08:41 | Make_over
Ha goedgekeurd door het medisch industrieel militair complex;
Leve de mond op mondreclame
Make_over's avatar
| #174973 | 09-02-2012 04:48 | diepfries
ik lees hier veel over de werking van abrikozenpitten tegen kanker, maar ook kom ik heel enkel iets tegen dat het zou helpen tegen psoriasis. Ik lijd al 10 jaar aan deze kwaal en met de zalfjes van de huisarts blijf ik maar smeren, maar het verdwijnt niet. Net als bij zoveel andere kwalen is dit slechts een symptoom bestrijder.
Hebben er meer mensen ervaring met het gebruik van abrikozenpitten te psoriasis? Op sites als http://www.boinnk.nl en http://www.healthandnature.eu wordt hier ook niet over gesproken.
diepfries's avatar
| #175001 | 09-02-2012 13:51 | Argwaan
Psoriasis bestrijden is inderdaad symptoombestrijding. Ik zou de zalfjes (wat klinkt dat vriendelijk, zalfjes, als je weet wat bepaalde hormoonpreparaten in je lijf doen...) maar links laten liggen. Licht aangedane plekken behandel je met 20% verdunde schoonmaakazijn (er zit 6% in de fles, dus wordt het 0,3%). plekken waar de azijn prikkelt insmeren met roomboter, dat is van zichzelf ook zuur, maar werkt milder. En nu de oorzaak opzoeken! De rest van je lijf zal er ook baat bij hebben.
Argwaan's avatar
| #175010 | 09-02-2012 16:45 | tegengas
Ik zou het gewoon proberen diepfries, bij mij zijn 2 plekjes op de enkel weg gegaan.
tegengas's avatar
@ceesvisje

Hij eet 50 tot 60 bittere amandelpitten per dag?

Word die man dan niet zo vet als bagger?
Volgens mij zitten die pitten vol olie, en moet je dat hetzelfde zien als 500 gram noten.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #177711 | 04-04-2012 23:24 | ceesvisje
Hallo beste mensen,

@Johan alphons,
Sorry voor de late reactie maar ik was even een tijdje weg van dit forum omdat er soms negatieve mensen heel het B17 verhaal de grond in boren maar ik en vele mensen met mij weten beter.

Uw vraag over de 50 tot 60 bittere amandelen daar wordt je niet echt dik van, ik ken ook een paar mensen die die hoeveelheid eten en ze zijn niet dik zelf dun en mooi opp gewicht. dus het valt mee.
Update 04-04-12

Hier en daar genezingen en minder goede berichten.
Een genezing van een vrouw met galblaaskanker, ze heeft geen bestralingen gehad en ook geen chemo, ze is geopereerd en tijdens de operatie zagen de artsen dat het kanker weefzel dood was en niet meer actief, haar man zegd dan ook dan blijft er maar één ding over en dat is B17 want kankercellen gaan niet zomaar dood.

Een vrouw die vol vertropuwen met B17 begon is nu kankervrij en het gaat heel erg goed met haar, ze mailde mij van de week dat alles er goed uit zag en ze door blijft eten met de B17 bittere amandelen.

Ik ben nu al een tijdje actief bezig met B17 en in die tijd zijn er mij 4 mensen ontvallen, inmiddels heb ik 500 mensen kunnen bereiken waaronder ook veel preventief gebruikers.

Krijg veel reacties en bedankjes maar die geef ik door aan God want zonder Hem ben ik niets en aan Hem heb ik dit te danken.

Ik heb een stuk binnen gekregen over een Nederlandse arts die zijn mond voorbij prate, hij heeft gezegd tegen zijn patiënten dat chemo en bestralingen kanker niet genezen maar de kanker even uitschakelen, als de kanker terug komt en dat is in de meeste gevallen dan komt het dubbel zo erg terug en mensen overlijden daar aan.
Wat ze doen is de tumor bestrijden maar de oorzaak niet.
Net zoals BV: in uw auto gaat het olie lampje branden, dan kan u 2 dingen doen, u haalt het lampje er uit en klaar ( dit is de tumor bestrijden ) of u vult de olie bij ( dit is de oorzaak oplossen ) En zo gaat het bij de bestrijding van chemo en bestralingen ook, ze pakken de oorzaak niet aan en de kanker komt terug in een ergere vorm.
Hij is op staande voet ontslagen en werk nu in België.

ik zou dit mailtje hier kunnen plaatsen als jullie willen.

Met vriendelijke groet ceesvisje en Gods rijke Zegen.
ceesvisje's avatar
| #178348 | 17-04-2012 21:00 | ceesvisje
Hallo lieve mensen,

De dreiging valt tot nu toe mee en ik start binnekort weer een B17 forum of blog, en dan de woordjes genezingen en zo weg laten, de bittere amandel en abrikoos mogen verkocht worden in Nederland mits je de aangegeven grammen niet over schrijd.
en volgens mij was dat 25 gram per dag. ik denk als je meer eet dat dan juist de kanker een flinke klap krijgt en dat weten ze. vandaar denk ik de 25 gram en niet meer.

Ook nog even @paul2
Ik ben niet vaag en ga zeker door en dat heb ik ook nog steeds gedaan en daar zijn zeer goede resultaten bij, mensen hebben er baat bij en ik help hun in al hun vragen en geef hun steun, elke dag ben ik aan het mailen met mijn mensen en daar ben ik zo'n 2 uur daags mee bezig en ik doe het graag en met liefde.

Ik mail ze, bel ze, sms ze en ik ga bij ze langs. dus vaag ben ik zeker niet!!!!

Met vriendelijke groet ceesvisje en Gods rijke Zegen.
ceesvisje's avatar
| #179442 | 02-05-2012 23:21 | ceesvisje
Hallo allemaal,

Na aandringen van veel mensen ben ik weer een B17 forum begonnen, hier kan men informatie winnen en vragen stellen aan andere gebruikers en hun ervaringen lezen.

De codex valt mee tot nu toe en in Nederland zijn de bittere amandelen en de abrikoos weer toe gestaan tot 25 gram.

De link naar mijn B17 forum is:
http://www.ceesvisje.forum2go.nl

Met vriendelijke groet ceesvisje en Gods Zegen
ceesvisje's avatar
| #184269 | 27-06-2012 18:30 | inspireme
B17 komt ook voor in spelt,de hele korrel is goed als vervanging voor rijst , kooktijd is alleen erg lang dus kook ik veel en vries portie's in.Spelt bloem(de lichte variant)mix ik met meel(de "volkoren" variant) en bak m'n eigen brood.
Leuke daarvan is dat je er eindeloos veel mee kunt varieren met toevoegingen van noten,zaden,vruchten..
| #184270 | 27-06-2012 18:47 | ceesvisje
Hallo Inspireme,

Klopt, mijn zus heeft een noten allergie en kan de de abrikoos en de bittere amandel niet verdragen en eet speltbrood en dat bevalt haar heel erg goed.

Heerlijk brood en gezond!!!!

Groet ceesvisje en Gods Zegen
ceesvisje's avatar
| #185001 | 10-07-2012 08:21 | marisun
Hallo ceesvisje,

Weet je dat een notenallergie te behandelen is met NAET, een hele goede allergie eliminatie techniek? Ga maar een googlen. En heel erg bedankt voor al het werk dat je tot nu toe verricht hebt. Omdat we zelf net voor het eerst onze opgespaarde amandelpitten in een oude koffiemolen van mijn moeder gemalen hadden, ging ik zoeken en vond deze info. Geweldig. Alleen heel jammer voor mijn partner dat hij dat niet 12 jaar geleden gevonden heeft, dan zou Linda misschien nog leven. Maar goed voor alle mensen die dit lezen en ernaar handelen!!!
Lieve groet

Marianne
| #185031 | 10-07-2012 19:51 | ceesvisje
Hallo Marianne,

Geen dank hoor ik doe het graag en met liefde, ik zal eens op internet kijken naar NAET, bedankt daar voor.
Ik wou ook wel dat ik het eerder had geweten van de B17 dan waren er misschien nog veel geliefden in leven geweest.

Heel erg jammer van jouw partner, maar daar kan jij of wie dan ook niets aan doen, zolang de industrie dit afbreekt als was het niets blijven er heel veel mensen onwetend en worden dood ziek van de chemo en bestralingen.

Ik heb van de week een berichtje gehad dat de schoonvader van één van mijn bandleden met leukemie de uitslag heeft gehad dat zijn bloed schoon is en eigenlijk niet schoner kon dan dit, nou dat is geweldig mooi nieuws voor hem en voor ons. hij eet nu een klein half jaar de bittere amandelen en dit was zijn tweede goede uitslag alleen deze laatste is nog beter dan de eerste, toen ging het de goede kant op en nu kan het niet beter zeggen de artsen.

Lieve groet aan jou Marianne en tot weder horens en Gods Zegen.

ceesvisje
ceesvisje's avatar
| #192999 | 07-12-2012 16:43 | Krissie89
@ceesvisje

Na deze hele blog te hebben gelezen, maar speciaal een account aangemaakt. Allereerst vind ik het super dat je je ervaringen deelt met zoveel mogelijk mensen op deze manier. Ik heb zelf al veel onderzoek gedaan, de toespraken van dhr Griffin gehoord en ben steeds enthousiaster geworden.

Zojuist is er bij mijn jonge broer uit een mri-scan gebleken een vlek bij de hersenen te hebben, er is nog niet geconstateerd of het kwaadaardig is of niet, maar het lijkt mij goed om preventief te handelen. Hij wil het graag proberen, ook om de spanningen weg te nemen voor wat komen kan. Wellicht heb je uit je eigen ervaring een goed advies hoeveel abrikozenpitten hij zou kunnen nemen..

Bedankt voor je goede invloed en info, ik hoor het graag van je

Mvg Kris
| #193072 | 08-12-2012 21:40 | ceesvisje
@Kris

Het zeker een goed ding om de pitten te gaan eten, ik verwijs je even door naar mijn B17 forum, daar kan je mij een prive bericht sturen en dan stuur ik u alle info die ik heb en dan blijven we contact houden over dit gene en zo kan u elk moment contact met me zoeken en ik zal jullie bij staan en helpen.
Adres B17 forum: ceesvisje.forum2go.nl

Even regitreren en klaar dan bent u op het forum.

Mvg cees en Gods Zegen
ceesvisje's avatar
| #193074 | 08-12-2012 21:53 | ceesvisje
Hallo allemaal,

Het gaat heel erg goed met de B17, vele goede berichten gehad van mensen, van schoon tot stilstand en stabiel.
Ze zijn heel erg blij dat ze de B17 hebben ontdekt en er voor zijn gegaan.

Mvg ceesvisje en Gods Zegen
ceesvisje's avatar
| #195990 | 23-01-2013 22:30 | ceesvisje
Hallo beste mensen,

We hebben er weer goede berichten bij van mensen, het is onvoorstelbaar maar waar.

Dieuwertje de beste vriendin van mijn oudste dochter Tamara heeft enkele weken terug weer de uitslag van haar scan gehad, schoon, geen enkel spoor van kanker te vinden, ze is nu 3 jaar vrij van kanker en ze bruist van energie en levenslust.
Ze eet elke dag 5 tot 8 abrikozen pitjes per dag en ze weet dat dat levenslang is.

Wij zijn allemaal zo blij dat het zo goed met haar gaat en zijn God dankbaar daar voor.

Mvg ceesvisje en Gods rijke en onmisbare Zegen.
ceesvisje's avatar
aanmelden / inloggen