Door community (initieel liedetecter), Op zat 5 jul 2014 08:26, 0 reacties,    

Blik Op NOSjournaal

Odessa, the real story (highly recommended)

Odessa, 2 Mei 2014, wat moeten we er nog over zeggen of schrijven? Een laid-back City-Sea-resort aan de Zwarte Zee, wordt opgeschrikt door een geweldsexplosie van een aantal uren. NOS journaal besteedt er op de day-after een obligotoir en bovenal summier fragmentje aan van welgeteld 50 seconden, HIER: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1414720 Van 5:15 tot 6:05.

Volgens NOS zou het zijn gegaan om "een confrontatie tussen Pro-Oekraiense en Pro-Russische betogers", waarbij 45 mensen de dood hebben gevonden. Naar analogie van dit type ondermaatse verslaggeving, zouden de NOS-mensen de Kristalnacht nu als volgt verslaan in een weggedrukt item: "Bij een confrontatie tussen Joden en niet Joden zijn een aantal mensen overleden. We gaan nu verder met het weerbericht."

Dit is precies de manier waarop het NOS-journaal werkt; als de informatie niet in hun straatje past (lees: als het pijnlijk is voor de nieuwe EU/USA gesteunde Oekraiense machtshebbers) dan wordt het nieuws of geheel genegeerd, of men laat alle details weg, en doet men of het allemaal erg onduidelijk is of was. Daarom, kijkt u aub een paar minuten naar onderstaande documentaire, die begint in Lvov een jaartje terug, en gauw terecht komt bij Odessa 2 mei 2014. Voordat u er erg in heeft, kijkt u de hele documentaire uit.Deze documentaire is slechts 1 van de vele overtuigende bewijsdocumenten dat de Odessa tragedie een 100% georganiseerde aanval en slachtpartij was, onder auspicien van het nieuwe Kievse regime dat onvoorwaardelijk gesteund wordt door EU en USA. En dus door de NOS. Omdat het gebeuren in Odessa alles zegt over hoe de vork in de Oekraiense steel zit, zullen we er hier zeker nog op terug komen. Iedereen in Europa moet weten wat er in Odessa op 2 mei is gebeurd.
Annotaties:
aanmelden / inloggen