Door community (initieel ouwe knar), Op woe 2 maa 2016 00:24, 3 reacties,    

Bloed-hersen-barrière uitdaging voor medische industrieDe bloed hersen barrière (Blood-Brain Barrier, BBB) zorgt ervoor dat schadelijke stoffen en organismen zo veel mogelijk uit de hersenen gehouden worden, zonder dat de toevoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen belemmerd wordt. Endotheel cellen, astrocyten en pericyten spelen hierbij een rol en onderzoek is nog in volle gang.

Soms is de barrière niet zoals die wezen moet. Hersenbeschadigingen, infecties, maar ook bestraling schijnen de BBB aan te tasten.
De BBB is een probleem voor de farmaceutische industrie. Bepaalde medicijnen moeten juist wel doorgelaten worden.
Vroeger was men er vast van overtuigd dat de BBB van het ongeboren kind niet functioneerde dan wel 'onrijp' was. Tegenwoordig denkt met dat de BBB wel degelijk goed werkt, alleen anders. Dat wil zeggen dat sommige stoffen toch minder goed tegengehouden worden, hetgeen leidt tot neurologisch en neuropsychologische schade.
De zich in een razend tempo ontwikkelende hersenen van een (ongeboren) kind zijn extreem gevoelig voor verstorende factoren. Er kan irreversibele, permanente schade optreden.

Opvallend is dat het aantal aandoeningen die te maken hebben met de ontwikkeling van het zenuwstelsel, zoals autisme, ADHD, dyslectie, en andere leerproblemen, tegenwoordig de pan uitrijzen.

Je zou je af kunnen vragen welke stoffen je niet ongestraft in kan spuiten bij een (ongeboren) kind. Zoals bijvoorbeeld vaccins (griep, hepatitus b en de difterie-kinkhoest-tetanus-polio mix, Tdap).

"Pharmaceutical companies utilize polysorbate-80 in their drug manufacturing to help with the transmission of pharmaceuticals across the blood brain barrier, BBB, writes Dr. Palvesky. They understand how protective the BBB is against allowing blood contents to enter the brain, and have found a way to bypass the BBB to enhance drug entry into the brain by attaching the drugs to nano-particles of polysorbate-80."


Met andere woorden een mix van bijvoorbeeld polysorbate-80 aluminium en 'sequelae' is hersengif.

Maar ook vaccineren met een mix van meerder vaccins is ronduit heel dom.

Aangezien de omstandigheden van elk kind uniek zijn (infectie onder de leden, bestraling, medicijnen, voedingsstatus, stress, genen, ontgiftings capaciteiten, verdovende middelen van de moeder tijdens de zwangerschap, pesticiden, petrochemie….) zal elk kind anders reageren. Feit is, dat het reageert en niet altijd even prettig.
Annotaties:
| #247911 | 02-03-2016 00:48 | ouwe knar
The published literature is clear: any insult to the developing fetal brain can cause microcephaly. Heavy industrial pollution would certainly qualify.

I've already reported on several sources of this birth defect in Brazil. They include: toxic pesticides; the Tdap vaccine; a larvicide which was dumped in water supplies; and anti-mosquito indoor sprays.

The Zika virus functions, in fact, as a cover story to divert attention from the true causes of a wide range of birth defects and neurological impairment.
http://www.sott.net/article/313423-Leaked-report-Petrochemicals-cause-microcephaly-not-Zika Money, money
ouwe knar's avatar
| #247916 | 02-03-2016 11:11 | spaceman
Dr-Boyd-Haley-vaccin.jpg
spaceman's avatar
| #247917 | 02-03-2016 11:18 | spaceman
Uit de oude doos:

Vaccinatie zijn vanaf het begin ernstig aan twijfel onderhevig geweest..!!

Dr. L. Parry zette in de British Medical Journal van jan.1928 al zijn vraagtekens bij het effect van vaccinaties. Statistieken toonden bij gevaccineerde mensen een 5 x hogere mortaliteit dan bij niet gevaccineerde mensen. Ook merkwaardig was dat in Duitsland het best gevaccineerde land ter wereld meer sterfgevallen van pokken voorkwamen dan in Engeland, waar de vaccinatie graad lager lag. In 1919: 707 doden in Duitsland en 28 doden in Engeland.

In Duitsland hadden in de jaren 1870-1871 meer dan 1.000.000 mensen pokken, waarvan er 120.000 stierven, hiervan was 96% ingeënt. Dit bracht Bismarck de Kanselier van Duitsland tot de uitspraak: “de hoop op de doeltreffendheid van het koepokkenvirus als preventie tegen de mensenpokken is volledig bedrieglijk gebleken. En zelfs het British Medical Journal (1-5-1976) verklaarde: “Men weet nu dat de risico’s van routinematige pokkenvaccinaties in Groot Brittannië groter zijn dan de risico’s van een natuurlijke besmetting.


Bron: British Medical Journal.
spaceman's avatar
aanmelden / inloggen