Door terzijde, Op zat 5 jul 2008 01:06, 3 reacties,    

Bogus at the Beeb? WTC7 “opgelost”

Volgens de Britse staatsomroep BBC is het mysterie rond de surrealistische instorting van WTC7 eindelijk opgelost. Een binnenkort te verschijnen Amerikaans overheidsrapport zou de oorzaak van de instorting bij de verschillende branden leggen die de uren voordien in het gebouw hadden gewoed.

Vreemd genoeg lijkt het langverwachte rapport daarmee de conclusie van eerdere overheidsrapporten alleen maar te zullen herhalen. Nochtans gaven ook die rapporten al toe dat de nu opnieuw bepleite "brandhypothese" als weinig waarschijnlijk moet worden gekwalificeerd. Maar andere mogelijke verklaringen voor de instorting werden door de Amerikaanse overheid tot dusver niet onderzocht.

Ondertussen gaan wereldwijd steeds meer stemmen op om een nieuw onderzoek in te stellen naar de gebeurtenissen van 11 september 2001. De aanslagen op het WTC en het Pentagon legden de morele basis voor de zogenaamde "War on Terror".

Tip! Doe mee aan Terzijde's feestelijke 9/11-enquête!

Stem op NuJij

Annotaties:
| #32957 | 05-07-2008 01:49 | Johnito
Investigators are expected to say ordinary fires on several different floors caused the collapse.


Ach...hele religies zijn opgebouwd op onmogelijke theorieën. Daar kan de brand-leidt-tot-derde-instorting-op-1-dag-kerk ook nog wel bij... Als ze maar geen subsidie krijgen.
Johnito's avatar
| #32959 | 05-07-2008 02:06 | Johnito
*ben zo terug, de asbak van de buren schijnt zojuist gecollapsed te zijn door rizla-rood*
Johnito's avatar
aanmelden / inloggen