Door community (initieel Best Well), Op zon 28 jan 2018 17:53, 1 reacties, nieuws

Boodschap van Martin Vrijland: Time to say goodbye!Na ruim vijf jaar schrijven en veelvuldige oproepen tot steun is het niet langer mogelijk om deze full time bezigheid vol te houden. Dankzij mensen als staatsmedewerker Jeroen Hoogeweij (inmiddels Naomi Hoogeweij) is het internet vol gegooid met allerlei smaad en laster aan mijn adres en zijn deze teksten overal verspreid en overgenomen door sites als hoaxwiki en dergelijke. Ondanks dat ik vergruisd ben en in meerdere zaken mijn nek uit gestoken heb om het grote publiek te bereiken en ze te wijzen op psyop’s of nepnieuws-creatie door de mainstream media, lijkt (op een enkeling na) niemand zich echt druk te maken om het voortbestaan van deze website of de schrijver. Ik ben huis en haard kwijt geraakt en woon inmiddels in een caravan en tent om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar zelfs dat is niet meer vol te houden. Ik heb de zwaarste serverconfiguratie moeten afnemen omdat mijn website soms honderdduizend bezoekers per dag trok en dan crashte of aangevallen werd middels DDoS aanvallen. Dat moet allemaal betaald worden, maar toch blijft het aantal leden hangen op slechts 70 en nemen de donaties steeds verder af. Alle inkomsten zijn online te volgen (zoals het aantal leden en die van de eenmalige donaties), zodat dit duidelijk is.

Blijkbaar is het allemaal wel interessant om te lezen dat er nog iemand is die publiekelijk enige weerstand durft te bieden tegen de gevestigde orde, maar is het de moeite van steun niet waard. Dat mag toch wel worden gezien als een overwinning voor de gevestigde orde en de staatstrollen die er alles aan hebben gedaan om mijn persoon zo zwart mogelijk te maken. Vrijheid van meningsuiting mag wel, je wordt alleen tot op het bot zwart gemaakt en vervolgens ook nog eens weg gecensureerd door een partij als Facebook. De vrijheid van meningsuiting wordt ingekapseld en met chirugische precisie weggesneden.

Op dit moment zie ik daarom geen motivatie meer om nog langer door te gaan. Eerder deze maand gaf ik aan door te zullen gaan als het aantal leden 200 is; het aantal minimum om nog te kunnen overleven. Dat aantal lijkt nog lang niet in zicht en dus doe ik nog eenmaal een oproep. Anders moet ik de website definitief offline halen en stop ik. Dat is geen dreigement, maar slechts een onontkoombare noodzakelijke beslissing. Het is financieel niet langer houdbaar. Mocht u belang hechten aan het voortbestaan van enige vrije vorm van kritiek op de staat en op de mainstream journalistiek, zorg dan dat dit kan blijven bestaan. Mocht u voldoende waarde vinden bij gecontroleerde oppositie of sites die u wat meer naar de mond praten en een hoog feel good gehalte hebben, dan kunt u deze oproep gewoon negeren. Kunt u wel 2 euro per maand missen, dan wordt het misschien nu tijd om iets te doen. Lid worden kan hier. Anders is blijft er helaas nog maar 1 ding over:

Annotaties:
| #261834 | 28-01-2018 23:21 | ouwe knar
Eh, jaha, wat valt daar nog aan toe te voegen.
De roep van de (a)sociale media is onweerstaanbaar.

https://www.sott.net/article/375566-Facebook-censorship-Heres-how-to-make-sure-you-still-see-posts-by-your-favorite-sites Of zo....
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen