Door censuur, Op din 7 mei 2013 22:30, 104 reacties,    

Boston marathon - Het definitieve failliet van de “truth movement”


False falg operaties zijn een fenomeen van elke tijd, van de brand in de Reichstag tot 911. Scepsis rondom verklaringen na terroristische aanslagen is dan ook zeker op zijn plaats. Een gezonde dosis wantrouwen en kritisch denken na de aanslag in Boston is geen overdreven gedrag. Toch is er in mijn ogen ergens een verkeerde afslag genomen. Het werd al duidelijk na de moorden op Sandy hook, maar na de aanslagen in Boston is het zeker: De geloofwaardigheid van de Truth movement is verdwenen als sneeuw voor de zon.

Direct na de dubbele bom in Boston ontstonden de eerste vraagtekens. Op veel van die vragen kwamen in mijn ogen bevredigende antwoorden, andere vragen staan tot op de dag van vandaag fier overeind. Helaas geldt dat niet voor iedereen en zijn er hordes mensen die achter de malafide beweringen van Alex Jones en absurde beweringen in Youtube filmpjes aan blijven lopen. En het lijkt alsof iedere vorm van logica ontbreekt en alles uit de kast wordt getrokken om in een scenario van een "staged attack" te blijven volharden.

Al snel na de eerste tekenen van de complotdenkers waren er andere lieden om dit te debunken. Het onderstaande filmpje is hiervan een goed voorbeeld:


Ondanks de weerleggingen blijkt er massaal voer voor complotdenken. Soms wordt er gefocust op 1 woord, wordt er 1 betekenis aan gekoppeld die past binnen het complotverhaal, en iedere andere uitleg wordt niet geaccepteerd. Zouden de complotters hier zelf ook last hebben van cognitieve dissonantie?

"Actors" is zo'n woord. Dit wordt door velen uitgelegd als dat er gesproken wordt over acteurs. Dat actoren ook partijen zijn die een rol hebben binnen een gebeurtenis lijkt verspilde energie om uit te leggen. Maar dat is wel wat het is, en hiermee vervalt mijn inziens de "acteurs"-claim. Toch blijft het een belangrijke bouwsteen voor de "Boston marathon conspiracy".

Als het aan de complotters ligt, dan struikelen we bijna op iedere meter over een acteur. en sommige claims hieromtrent zijn nog ridiculer dan de andere! Zoals deze dame die beweert dat er "witte poeder" op de plek van de slachtoffers wordt uitgestrooid. Niet alleen dat, de omstanders weten dat het gaat komen en reageren volgens de dame dan ook dienovereenkomstig. Dat in dezelfde beelden in de originele versie blijkt dat het hier handdoeken betreft, weerhoudt deze vrouw er niet van deze nonsens online te houden. Dit heeft dus helemaal niets te maken met waarheidsvinding, maar met overspannen complotdenken!

Hier het filmpje van haar, daaronder de originele versie:Ondanks de weerlegde nonsens claims gaan de fabels van de complotters door, en zijn er diverse filmpjes over deze bullshit te vinden. Zoals deze:


Ook wordt er simpelweg beweerd dat de jongste van de twee Tsarnaev broers na de explosie MET backpack de scene zou hebben verlaten, en dat hier beeldmateriaal van zou bestaan. Wanneer je de foto in kwestie in een aardige resolutie ziet, is er echter nog geen schaduw die zou kunnen suggereren dat hij iets op zijn rug draagt...

Er is geen enkel BEWIJS dat er een false flag heeft plaats gevonden tijdens de marathon in Boston. Natuurlijk kan ik hiermee niet uitsluiten dat het toch een false flag was, maar bewijs is hiervoor niet te vinden.

De naakte man, de man op het dak, Jeff Bauman, de security van "Craft", onbevestigde Twitter berichten... het gaat maar door. De kleinste details opgeblazen tot buitenproportionele lariekoek. Zo lang de truth movement, met Alex Jones voorop, dit soort fabels blijft verkopen (check de link!), ligt "de waarheid" meters diep begraven.

Eeuwig zonde, want het haalt in de zaak van Boston de focus af van de zaken die er wel degelijk toe doen. Zoals wat was de rol van de FBI en CIA in de jaren voorafgaand aan de aanslag in relatie tot de broers? Hoe zit het met de verklaring van de politie chef dat de jongste broer de oudste overreden zou hebben met de auto? Niets wat dat bevestigd, en langzamerhand tekent zich een heel ander verhaal op. Hoe zit het met die FREAKIN "martial law" die tijdens de jacht op de Tsarnaevs over Watertown werd gelegd? Past dit verhaal in een internationale context? Worden deze aanslagen gebruikt om legitimiteit voor nieuwe wetgeving te oogsten?

Wie hebben er allemaal baat bij de spookverhalen binnen de "alternatieve media"? Ik kan me voorstellen dat er partijen zijn die belang hebben bij het voeden van nonsens in de truth beweging. Maar zo lang de nonsens rondom Boston en Sandy Hook gelinkt worden aan false flags als 911 of London is de "truth movement" voor mij definitief failliet!

Gelukkig zijn er wel mensen die verder denken dan de details en het grote plaatje proberen te zien, zoals Sibel Edmonds. Een idee om over na te denken:
Mooie afsluiter:
Annotaties:
12-06-2013 18:58 | 1285 muscle
Boston marathon - Het definitieve failliet van de "truth movement" #zaplog
| #199640 | 08-05-2013 22:31 | Manus
Nou, wat mij betreft is er geen failliet of diepliggende oneinigheid. Corbett en Edmonds zeggen heel zinnige dingen.
Hoogstens zijn er mensen die vanwege angst om in een bepaalde hoek gedrukt te worden en daardoor feiten niet durven te onderkennen. Het keizer zonder kleren dilemma.

Zoals feit dat "Jeff Bauman" een prothese aantrekt en even later verliest tijdens zijn roltstoelrit.
Of feit dat de oudste broer Tsamerlan naakt in de politieauto stapt en daarna volgens een ooggetuige overreden en doodgeschoten wordt door politie.

Bij Sandy Hook is geen enkel bewijs gevonden dat er werkelijk een schietpartij heeft plaatsgevonden, ouders zijn allen laatste jaren verhuisd naar deze klas, bij geen van de ouders zie je een traan, ze lopen in een rondje gebouw in en uit. Er zijn amper ziekenhuisauto's en al deze kinderen zijn doodgeschoten, geen gewonden? En de dode kinderjuf duikt later op in een video over Boston? Andere ouders en getuigen uit Sandy Hook duiken ook op in Boston?

Get real, Censuur, Of je bent gewoon slecht geinformeerd of heel dom of gewoon een trol...

Als er een failliet van de Truth movement is komt dat omdat mensen te laf zijn om feiten te onderkennen. Dit doen ze omdat ze denken dat dit hun positie of geloofwaardigheid aantast, maar alleen de Truth will set you free!
Manus's avatar
| #199642 | 08-05-2013 23:30 | censuur
[quoteGet real, Censuur, Of je bent gewoon slecht geinformeerd of heel dom of gewoon een trol...]
https://nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden#Ad_hominem_.28op_de_persoon.29
jammer...

Of feit dat de oudste broer Tsamerlan naakt in de politieauto stapt en daarna volgens een ooggetuige overreden en doodgeschoten wordt door politie.

Was de man naakt die werd overreden en doodgeschoten? of hadden ze hem eerst weer zn kleren laten aantrekken voordat ze hem weer vrij lieten?

Wat ik weet is dat er een man is opgepakt die naakt is afgevoerd. Er is voor mij geen bron die bevestigd dat dit de oudste Tsarnaev broer zou betreffen. De naakte man is simpelweg een andere persoon dan 1 van de 2 broers. Naakt meegenomen naar het bureau, diverse malen ondervraagd en weer vrijgelaten.

Heeft dus niets met een complot te maken, maar met mistaken identity. Wat ik wel iets vind om "je" druk over te maken is het feit dat ze zo maar iemand op straat aan kunnen houden en tot in de blote kont laten strippen op basis van overspannen hectiek. Deze arrestatie is slechts een klein onderdeel van de grote operatie die daar plaats vond. Het optreden voldeed mijn inziens niet aan de eisen van Proportionaliteit en Subsidiariteit.

Om nu te zeggen dat dit Tamerlan Tsarnaev zou betreffen dat mag, maar kom dan aub met bewijzen. Leg het me voor. Maar kom aub niet met suggestieve Youtube filmpjes, want die heb ik al genoeg gezien.

Als je een van je andere beweringen ook wilt onderbouwen met bewijs zou dat gewaardeerd worden, want nu zijn het voor slechts holle leuzen.
censuur's avatar
| #199644 | 08-05-2013 23:54 | censuur
Censuur:
De geloofwaardigheid van de Truth movement is verdwenen als sneeuw voor de zon.


Tegengas:
Ik denk van niet, dit is de slechtste false flag operatie aller tijden. Ik denk dat een locatie met bom nep was en de andere locatie echt. Hoe het complete plaatje eruit ziet weet ik nog niet, het zaakje stinkt wel aan alle kanten.


Waarom was het een false flag? Wat is het bewijs hiervoor Tegengas?
En waarom was het de slechtste aller tijden?
Nepbom? Die had ik nog niet eerder gehoord...
En wat stinkt er dan allemaal?
censuur's avatar
| #199646 | 09-05-2013 00:33 | tegengas
Locatie bij de finish was zeker compleet nep met acteurs en compleet met special effects en een dikke mist uit rookmachines.

En heb je wel goed naar de gespierde naakte man gekeken van 2 meter en over de 100 kilo ?
Vreemd dat hij sprekend op Tamerlan lijkt.
Hij moest zich uitkleden omdat ze bang waren dat hij explosieven bij zich had.
Even later is ie mond dood.

En als de burgemeester van Boston zich verspreekt, en het over acteurs heeft, gaat er bij mij wel een lampie branden.

http://youtu.be/H3Lw42yBQC4
.
tegengas's avatar
| #199647 | 09-05-2013 00:45 | censuur
Wat is daar vreemd aan? Ik had het vreemder gevonden wanneer het een blanke man van 60 kg met dreadlocks tot op zn blote billen was... Al met al was dit een andere man, niet de oudere broer. Of heb jij bewijzen wat het tegendeel bewijst?

En het "actors" verhaal heb ik in mijn artikel al over gesproken.

Ik zie graag bewijzen van je claims. Ik heb er zelf ook al geruime tijd ingedoken, maar heb niets anders dan ridicule filmpjes op Youtube gezien.... Maar als je bewijzen hebt, bring m on!
censuur's avatar
| #199650 | 09-05-2013 07:52 | Guitarman
Sluit me voor een groot deel bij Manus aan. Laten we wel wezen Sibel Edmonds heeft jarenlang heel dicht bij het vuur gezeten en is veel beter op de hoogte van het reilen en zeilen binnen organisaties als de FBI. Vergeet daarbij niet dat zij onder meer jarenlang afgeluisterde gesprekken heeft moeten vertalen en rapporteren.

Tja, en de aanwezigheid van The Craft en het feit dat de geëxplodeerde rugzak sprekend lijkt op een rugzak van één van The Craft leden is toch echt een indicatie dat het wederom om een valse vlag operatie gaat.

Aan de "dust" video is niet duidelijk te zien of het enkel om handdoeken gaat. De beweging/handeling van de man is uiterst merkwaardig.
Wie klapt er nou eerst 2 handdoeken tegen elkaar om ze vervolgens vanuit staande positie over een slachtoffer heen te gooien en beweegt op exact dat zelfde moment zijn hoofd weg?

Zoals tegengas zegt: het zaakje stink!
Guitarman's avatar
| #199652 | 09-05-2013 08:48 | Solomono
Veel info komt op mij over als desinformatie echter de aanwezigheid van huurlingen, de mannen van craft, opgeleid en getraind om professioneel geweld te gebruiken (doden) , en het doodzwijgen hiervan door de media zal de truth movement m.i. alleen maar geloofwaardiger maken.
Solomono's avatar
| #199655 | 09-05-2013 08:55 | censuur
Wie klapt er eerst? Weet jij hoe je zou reageren naeen aanslag waarbij alemaal gewonden en bloed. Om je heen liggen? Overigens is in de handen klappen een nonverbale manier om te comuniceren: actie! Er is verder helemaal niets wat zou aangeven dat het niet om handdoeken gaat. Als jij hier wel bewijzen voor hebt, bring m on!

Dan moet je natuurlijk niet aankomen met een crapy filmpjewaarbij slechts een frame je backup is. dat geldt voor de man met de handdoeken, en zeker voor de man die wegkijkt. Dit gaat in een fractie van een seconde. Niet in en seconde, maar een fractie daarvan! En daar worden wel heeeeeele zware conclusies aan gekoppeld. Ik vind het dust verhaal niet eens een zwak of cirsumstancial bewijs stuk. Ik vind dit werkelijk zo belachelijkdat ik zelf aan "trol" gedrag dacht bij t kijken van de beelden en het online houden na de weerlegging. Die had ik om "ad hominum" redenen niet in mn post vermeld, maarheb ik nu toch gezegd. :-)

De rugzak kwestie. DAT is iets waar we in mijn ogen inderdaad vraagtekend bij kunnen blijven zetten.
censuur's avatar
| #199656 | 09-05-2013 08:58 | censuur
Craft... waarom zouden ze een grote groep huurlingen in outfit bevruiken wanneer er met patsies kan worden gewerkt?
censuur's avatar
| #199657 | 09-05-2013 09:10 | Solomono
Craft... waarom worden er geen vragen over gesteld vanuit de media? (vergeet niet dat het huurlingen zijn, een particuliere organisatie met volledige accreditatie aanwezig)
Solomono's avatar
| #199658 | 09-05-2013 09:20 | censuur
Ik weet helemaal niet zeker of het hier Craft mansen betreft. Dat alex Jones dit beweerd op basis van kleding kleur en een logo op een petje maakt het niet zekerder...

Dat er in de media geheel niet over hen wordt gesproken is wel erg storend, maar nog geen bewijs voor een false flag.

Ik vraag overigens in mijn artikel, en in de comments om bewijzen. Het valt me op dat er slechts 1 filmpje als "bewijs" is opgevoerd. Deze was erg eenvoudig te weerleggen. Verder is het vooral geschreeuw in de ruimte, geen bewijs... helaas...
censuur's avatar
| #199659 | 09-05-2013 09:57 | Guitarman
Als je iets beter onderzoek had verricht dan zou je ook zeker weten dat dit wel degelijk het Craft team is dat hier aan het werk is!

http://theminorityreport.forummotion.com/t1335-identity-of-the-khaki-wearing-boston-bombing-operatives-revealed
Guitarman's avatar
| #199660 | 09-05-2013 10:16 | Solomono
Censuur, waarom vraag je om bewijzen? Je kan toch je eigen onderzoek doen en daar je conclusies uit trekken? O luister je alleen naar wat anderen jouw vertellen en neem je dat aan voor de waarheid? Het is duidelijk dat de mannen van Craft (of tot welke groep deze doodskopmannen behoren) bezig zijn met een operatie, daar moeten vragen over worden gesteld. Dat dat niet wordt gedaan maakt het officiële onderzoek onbetrouwbaar.
Solomono's avatar
| #199661 | 09-05-2013 10:35 | vonnegut
Ik ben het niet eens met censuur. Dit zaakje stinkt aan alle kanten en dat er dan wat verhalen binnen de complot wereld niet helemaal blijken te kloppen of misschien veel te ver gaan, het zij zo. Dat hoort nu eenmaal bij het zoeken naar een vorm van waarheid.
Er zijn complotters die te ver doordraven maar dat wil niet zeggen dat de "thruthseekers" beweging failliet is, je moet gewoon niet alles voor zoete koek slikken en zoals Solomono ook al zegt, er gewoon uit filteren wat volgens jou het dichts bij de waarheid komt.
Zelfs de mainstream media heeft inmiddels het fenomeen false flag terrorism opgepikt en erkend dat, sommige zogenaamde terroristen tot hun daden zijn aangezet door FBI/CIA mensen.
| #199663 | 09-05-2013 11:49 | Johnito
Dank je voor dit stuk @censuur, ben het er helemaal mee eens.
Johnito's avatar
| #199664 | 09-05-2013 11:56 | Johnito
En daarmee bedoel ik dat de echte vragen, zoals de relatie van FBI/CIA t.o.v. deze mannen, (maar ook eerdere recente voorvallen waarbij de FBI bijvoorbeeld "terreurverdachten" van de nodige denkbeelden en materialen voorzag die tot een aanslag zouden kunnen leiden), bedolven raken onder totala verknipte complotverhalen. Stinkt er iets aan deze aanslagen? Jazeker. Maar ook aan een significant deel van de truth movement.
Johnito's avatar
| #199669 | 09-05-2013 14:29 | Manus
[quoteGet real, Censuur, Of je bent gewoon slecht geinformeerd of heel dom of gewoon een trol...]
https://nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden#Ad_hominem_.28op_de_persoon.29
jammer..
.

Nou censuur, sorry, ik ga er dan maar van uit dat je integer bent en gewoon niet goed geinformeerd bent...

Hierbij wat filmpjes om mijn verhaal te ondersteunen:
http://www.screenr.com/nka7
http://www.youtube.com/watch?v=Hj0-Jd3nwlo
https://www.youtube.com/watch?v=Wx9GxXYKx_8&bpctr=1368103969
https://www.youtube.com/watch?v=mCCBqKTutgU
http://www.infowars.com/eyewitnesses-dzhokhar-tsarnaev-did-not-shoot-boston-cop/
http://www.infowars.com/witness-tamerlan-tsarnaev-run-over-by-cops-not-his-brother/

Ik kan er zo nog tien bij zoeken, maar hoop dat je hiermee al een andere kijk op gang van zaken krijgt.

Ik begrijp dat wilde verhalen zonder bewijs de Truth Movement geen goed zouden doen, maar het omgekeerde is eerder het geval. Bewijzen te over, maar slechts weinigen die er conclusies aan durven te verbinden.

Een leugen zo groot maken dat niemand meer gelooft dat het een leugen kan zijn is de aloude strategie en dat slaagt keer op keer, ook mij hebben ze meerdere keren al gefopt.

Daarbuiten is het mijn inziens nog belangrijker om het verhaal in een groter verband te zien zoals Corbett laat zien en waar Johnito volgens mij op doelt.
Manus's avatar
| #199670 | 09-05-2013 14:40 | tegengas
Bloederige video met de zogenaamde gewonden, en hun helpers, echt een slecht gespeelde aanslag.
http://youtu.be/52LrUgTavf8

Boston eindstreep time lapse
http://youtu.be/PmAatEJJrtc
tegengas's avatar
| #199671 | 09-05-2013 14:46 | censuur
Guitarman:
Als je iets beter onderzoek had verricht dan zou je ook zeker weten dat dit wel degelijk het Craft team is dat hier aan het werk is!

Kom op Guitarman, je bron laat JUIST OVERDUIDELIJK zien dat het GEEN CRAFT betreft maar "National Guard CST".
Maar bedankt dat je mijn punt hebt gemaakt! ;-)

http://theminorityreport.forummotion.com/t1335-identity-of-the-khaki-wearing-boston-bombing-operatives-revealed

Neemt niet weg dat hierdoor vragen gesteld kunnen worden over hun rol die dag, wat voor een training er plaats vond etc. Maar dat er dergelijke trainingen plaatsvinden bij zulke evenementen is niet zo vreemd. In het eerste debunk filmpje wat ik postte wordt duidelijk dat Boston ook een getrainde K9 brigade heeft. Deze marathon is ook tijdens eerdere jaren gebruikt voor oefeningen. Sterker nog, ze voeren trainingen en oefeningen uit aan de lopende band. Dus hun aanwezigheid roept bij mij wel vraagtekens op, gezien er bij 911 en 77 ook trainingen over gingen in live action. Maar daarmee is het nog geen bewijs dat het hier een false flag betreft.

Solomono
ik vraag om bewijzen omdat mensen beweren dat het een false flag was. Als je dat zo stelling beweert (de slechtste flase flag ooit), dan mag ik toch best iets verwachten wat deze bewering onderbouwd, niet? Maar alles wat ik zie is waardeloze claims, regelrechte fantasie en leugens, waarbij de ene partij de andere napraat.

Op Craft heb ik hierboven antwoord gegeven. Dus de weerlegging van het overspannen Craft argument, maar ook de scepsis tegenover het reele verhaal...

vonnegut
Zo lang als mensen massaal blijven plakken bij nonsens als het witte poeder, de Craft hesterie, een actors "verspreking" of de naakte Tsarnaev broer die achteraf zou zijn doorgeschoten, heeft het helemaal niets met waarheidsvinding te maken. Dit soort nonsens is al lang en breed weerlegd, maar de argumenten blijven zich herhalen. Werkelijk onvoorstelbaar. Dit soort detail geneuzel houdt JUIST de aandacht weg van het grote plaatje, waarin er zo veel is waar geen haar van deugd...

Johnito
Zoals je weet heb ik genoeg te zeuren wanneer het 911, 77, de WoT, geheime diensten, geopolitiek of wat dan ook betreft. Leugens passeren die revue aan de lopende band, maar dat een truth movement zich zo gek kon laten maken, dat zag ik niet aankomen. Als ik hier de complotter uit mag hangen zou ik best wel kunnen begrijpen als hier "andere" krachten aan het werk zijn. ;-)
censuur's avatar
| #199672 | 09-05-2013 15:19 | censuur
Manus
Wil je aub een keuze maken? Ik vraag om bewijzen en je plempt er een paar vage links en Youtube filmpjes neer, iets waar ik juist NIET om vroeg...

Bij je eerste filmpje bijvoorbeeld. Wat is de bron van de beelden? Het frame voor frame analyseren van een paniek situatie haalt alles volledig uit zn context. er wordt gesproken over "open handgestures" blabla. Echt slap gelul in de ruimte. Op deze manier gepresenteerd nog geen bewijs in de verste verte!

Het tweede filmpje is nog absurder dan het eerste! Op basis van slechte videobeelden wordt een conclusie getrokken die past binnen het gewenste scenario. Er wordt geheel niet objectief gekeken, want dan viel die conclusie absoluut niet te trekken. Want wat zie je eigenlijk gebeuren? Stel, je ziet die beelden voor het eerst, en je hebt geen idee waar of wanneer dit was. Zie je dan werkelijk op eigen initiatief dat het hier gaat om een man met een prothese die er tijdens zijn aftoch vanaf dondert en dat dit wordt terug gezet? no fukking way dat je dit ziet! Dit is ontsproten uit de fantasie van de maker, er is werkelijk niets wat deze claim ondersteunt, zelfs niet eens zijn eigen beelden...

Daarna ben ik gestopt met kijken naar je links...

Heb je mn laatste filmpje in mijn originele post wel bekeken van Gordon Graham?

Tegengas
Het filmpje begint al irritant door muziek op de achtergrond te zetten. WTF geeft dat nou voor een toegevoegde waarde aan het filmpje? Dan spellen ze wat GWB zegt als "CONSP.....?"
Hij spreekt de P helemaal niet uit, dus daar gaat de maker al mank. suggestie is een belangrijke tool in communicatie...
Maar al zou hij dit hebben bedoeld, dan zou dat eerder iets zeggen over 911, dan over Boston...

Dan komt er vervolgens een zwart scherm ,et de witte tekst:
Boston marathon bombings were...
"A HIGHLY ORGANIZED PLOT"
"A CONSPIRACY"
- GW Bush

Echte de reinste nonsens! Dan ben ik na 2 minuten eigenlijk al klaar met het filmpje....

Heren/Dames, ik vroeg om bewijzen, niet on vage suggestieve Youtube filmpjes. Maar er wordt hier blijkbaar duidelijk voldaan aan mijn beeld dat er veel wordt nagepraat in plaats van zelf onderzocht... Vandaar het failliet...
censuur's avatar
| #199678 | 09-05-2013 16:12 | censuur
@ ParallaxGuy
Ik wil best je artikel lezen, maar het is lang met veel bronnen erin verwerkt. Gezien hierin ook wordt gesteld dat de naakte maan Tsarnaev zou zijn, heb ik mijn twijfels of ik het wel moet gaan lezen. Gezien de uitgebreidheid van het artikel, kun je me wijzen op een onderdeel in het artikel wat volgens jou bewijst dat het een false flag betreft?

@ Tegengas
wat wil je dat ik verklaar? Wat is het zelf wat je denkt? ik kan het filmpje, maar dat doet mij niet denken dat het een false flag betreft...
censuur's avatar
| #199680 | 09-05-2013 16:28 | censuur
@PG kon het niet laten en heb het toch maar gelezen... :-)
Ik ben het eens dat er grote vraagtekens zijn bij de schuld van de broers, de kloptjacht op hen en de leugens die daarbij zijn verspreid. Dit geef ik ook al aan in mijn initiële post. De naakte man kan ik niets mee, al riep dat in de tijd dat dit artikel geschreven werd ook bij mij vraagtekens op. De connectie met de Kaukasus is een hele vreemde en belangrijke, vandaar dat ik 7 filmpjes met Sibel Edmonds in mijn post had verwerkt... ;-)

Maar daarmee is het nog geen false flag met acteurs, opgezette protheses en nepbommen...
censuur's avatar
| #199681 | 09-05-2013 16:38 | Solomono
@censuur, ik vraag me dan toch af wat de National Guard CST doet in het uniform van Craft, je ziet toch duidelijk de doodskoppen op de uniformen? En niet zo maar iets roepen he, bewijzen wil ik zien. Die doodskoppen op uniformen doen me denken aan verhalen van mijn grootvader, die heeft het nog aan de stok gehad met doodskop uniformen, maar dat is weer een ander verhaal alhoewel nog steeds actueel.
Solomono's avatar
| #199682 | 09-05-2013 17:34 | tegengas
Wat ook vreemd is dat er heel weinig ruiten gebroken zijn.
Ik denk dat de kracht van de explosie vooral naar boven is gericht.
Ik zie ook vuur en gele rook en dat duid op gebruik van C4 explosieven, het zal wel een mix zijn.
Voor Starbucks op 755 ligt er niet veel bloed voor de deur.
tegengas's avatar
| #199683 | 09-05-2013 17:47 | censuur
En niet zo maar iets roepen he, bewijzen wil ik zien.

nou nou, wat een toontje voor iemand die niets meer heeft geleverd dat getypte tekst zonder enige onderbouwing... :-)

ik vraag me dan toch af wat de National Guard CST doet in het uniform van Craft

Het is absurd dat je dit stelt, werkelijk. Zeker gezien je mij als een wijsneus de les wilt lezen!

Wanneer ik op de website van Craft kijk, dan zie ik qua uniformen helemaal niets wat lijkt op de outfits in Boston.
http://www.thecraft.com/index.html

Wanneer ik de volgende link bekijk (met grote dank aan Guitarman) dan wordt overduidelijk dat het uniformen zijn van de National Guard CST.
http://theminorityreport.forummotion.com/t1335-identity-of-the-khaki-wearing-boston-bombing-operatives-revealed

Die doodskoppen op uniformen

je weet dat dit (zowel het Craft logo als het logo op de pet) simpelweg een Punisher logo is, je weet wel, van de comic... Ik kan wel vaststellen dat het een zelfde soort logo betreft. Maar naast de comic en Craft zullen er nog wel meer partijen zijn die een dergelijk logo gebruiken. Wat de afkomst is van het petje in kwestie, geen idee. Ik kan niet beweren dat het niet van Craft is, maar ook niet dat wel van Craft is.
censuur's avatar
| #199684 | 09-05-2013 17:49 | censuur
@ tegengas
kunnen we wel vaststellen dat er een explosie nabij de finish heeft plaatsgevonden?
censuur's avatar
| #199685 | 09-05-2013 17:58 | Manus
@censuur

Het lijkt wel alsof ik iemand moet overtuigen dat Sinterklaas niet bestaat...

Als je goed kijkt zie je echt duidelijk dat er ruimte is tussen zijn been en de prothese op foto's en als je 2e filmpje goed analyseerd zijn het dezelfde mensen inclusief cowboy en het is wel degelijk duidelijk dat de prothese er af valt, al zijn de beelden niet echt scherp.

Wil je aub een keuze maken? Ik vraag om bewijzen en je plempt er een paar vage links en Youtube filmpjes neer, iets waar ik juist NIET om vroeg...


Hoe duidelijker bewijs wil je hebben? Video met uitleg vanuit verschillende hoeken. Of moet het van Fox of de FBI komen voor het volgens jou officieel bewijs is? Deze zaken zijn uitgebreid onderzocht en er zijn goede filmpjes en artikelen over die ik dus (tevergeefs) aanreik.

Maar het is mij duidelijk dat jij niet openstaat voor discussie, zoals je zelf zegt:


Daarna ben ik gestopt met kijken naar je links...


Jammer, volgende link laat zien dat er geen enkel bewijs is voor Sandy Hook shooting en een zogenaamd vermoord kind op schoot bij Obama kruipt..

O ja, dat laatste filmpje van jou heb ik ook ff bekeken, maar zag helaas weinig concrete bewijzen, alleen een vaag verhaal over de wizzard of OZZ...
Manus's avatar
| #199686 | 09-05-2013 18:06 | tegengas
Censuur wat dacht je van deze?

dfyd.jpg
Renne jongens, we moeten pleite, ik heb mijn been met beiden handen goed vast.


tr8trerer.png
Stoppe jongens ik heb mijn benen verloren.
http://youtu.be/MrNMhQ4Rx08
Kijk vanaf 2:25
tegengas's avatar
| #199687 | 09-05-2013 18:40 | censuur
@ Manus
Je probeert me juist te overtuigen dat sinterklaas WEL bestaat. ;-)

Maar heb je de originele beelden waar het hier over gaat al gevonden? want ik ben zo benieuwd... de frame voor frame wordt een analyse op losgelaten waar je een boek mee zou kunnen vullen. Hij spreekt wel over frames, wat impliceert dat dit van een video is geript. Als je 24 frames per seconde bedenkt, of voor mijn part 12 fps, dan spreek je over een paniek situatie van 1 a 2 seconden real time. Knap staalte werk om daar dit hele verhaal aan vast te plakken.

Ik ben er overigens van overtuigd als ik de beelden van de lokale Jumbo supermarkt frame voor frame ga bekijken en hier theatrale kenmerken aan vast koppel we ook een mooi script hebben voor een nieuwe thriller... Vandaar mijn vraag om de bron, helemaal zo vreemd toch niet?

Tot die tijd kan de presentator van jouw filmpje mij net zo hard sturen als iedere andere media...

@ tegengas, bedankt voor de originele beelden, ik zie hier een man die wordt afgevoerd in een rolstoel waarvan zojuist zijn onderbeen eraf is geblazen... ik zie niets van een verloren been op 2.25...
censuur's avatar
| #199688 | 09-05-2013 18:47 | censuur
Voor de duidelijkheid... wat willen jullie nu precies zeggen?
De man op de film en foto heeft zijn benen niet echt eraf geblazen in Boston. Jeff Bauman had de dag ervoor namelijk nog gewoon 2 benen... Dus is mijn vraag of jullie verhaal (zoals bij velen) uitkomt bij Nick Vogt? Of hebben jullie nog een andere theorie? Ik begrijp graag goed wat jullie nu willen zeggen, maar dat is me nog niet geheel helder...

Nog iets voor Manus:
Of moet het van Fox of de FBI komen voor het volgens jou officieel bewijs is?

Het materiaal wat door de maker van jou filmpje wordt gebruikt IS materiaal van Fox, FBI of welke andere partij dan ook, maar NIET van hem zelf. Vandaar dat ik naar de originele bron vraag...
censuur's avatar
| #199690 | 09-05-2013 19:53 | Manus
@censuur

Het materiaal is gewoon van iemand die daar toevallig stond met een camera en komt dus niet uit een onbetrouwbare corporate source. Je kan dezelfde mensen zien als op andere filmpjes of foto's, maar met info die Corporate News je niet wilt laten zien

Denk je dat mensen zelf die foto's in elkaar hebben gezet om de overheid slecht te doen lijken? Of de overheid achteraf nepfoto's maakt om domme Truthers tegen elkaar op te zetten?

Kom op, dit zijn gewoon foto's van het event door iemand die daar toevallig stond, hetgeen niet zo gek is aan de finishlijn van een Marathon. Via Social Media gaan ze binnen paar dagen de wereld rond.

Voor de duidelijkheid... wat willen jullie nu precies zeggen?

Ik wil verder niets zeggen, ik ga uit van bewijzen en bedenk verder geen wilde theorieën. De beelden spreken voor zich... Op de plek bij de finish zijn "bloedzakken" te vinden, de wonden en reacties van de gewonden komen niet overeen met een bomexplosie. Daarnaast is glas van de winkel naar buiten gevallen ipv naar binnen. Jeff Bauman in het ziekenhuis is niet Jeff Bauman op deze plek en hij doet een prothese om die er later afvalt. Dat zijn de dingen die ik zie wat betreft Boston Bombings, niet meer en niet minder..

De andere plek heb ik geen verdere info over, dus ook geen oordeel.

In geval de Sandy Hook shooting zijn er juist geen bewijzen aanwezig om aan te nemen dat er inderdaad een schietpartij met een groot aantal kleuters als slachtoffer heeft plaatsgevonden. Een beetje zoals het Golf of Tonkin incident.

Daarvoor zal je toch eerst het filmpje dat ik eerder gepost heb moeten kijken.
Manus's avatar
| #199692 | 09-05-2013 20:03 | Tzolkin
Censuur, ik heb nog de tijd nog de motivatie om alles te bekijken en te weerleggen. Ik heb genoeg gezien om te weten dat dit de zoveelste false flag was.

Het best kijk je eens in de spiegel en vraag je je eens af of je het zelf wel allemaal gelooft wat je daar neerpent.

Sibel Edmonds is iemand die al jaren niet meer vertrouw. Wie is dat nu helemaal? Een simpele vertaalster/klokkenluidster die nu ineens de intelexpert is geworden?

Je bent gevallen voor de 'vervuilers', en je bent niet de enige.
| #199694 | 09-05-2013 20:40 | Manus
In ieder geval niet dezelfde als deze

Jeff-Bauman.jpg&imgrefurl=http://www.heavy.com/news/2013/04/jeff-bauman-boston-marathon-amputee-ids-bomber/&h=360&w=640&sz=234&tbnid=cfhKRjgfi9mJeM:&tbnh=70&tbnw=125&zoom=1&usg=__HIveM19t4bruqXq8ttRQKqz5_no=&docid=wFr2Daxnl9UM5M&sa=X&ei=6PmLUe-4DIeEOKfqgOgH&ved=0CEoQ9QEwBQ&dur=6214

@Tzolkin
Sibel Edmonds is iemand die al jaren niet meer vertrouw. Wie is dat nu helemaal? Een simpele vertaalster/klokkenluidster die nu ineens de intelexpert is geworden?


Sibel heeft meer gedaan voor klokkeluiders dan wie dan ook en er zijn heel veel geheime documenten door haar vingers gegaan waardoor ze inderdaad een expert is. Daarnaast vind ik haar ook nog best knap, dus ik ben sowieso voor haar gevallen.
Manus's avatar
| #199695 | 09-05-2013 20:43 | Manus
gaat niet helemaal goed...

Jeff-Bauman.jpg&imgrefurl=http://www.heavy.com/news/2013/04/jeff-bauman-boston-marathon-amputee-ids-bomber/&h=360&w=640&sz=234&tbnid=cfhKRjgfi9mJeM:&tbnh=70&tbnw=125&zoom=1&usg=__HIveM19t4bruqXq8ttRQKqz5_no=&docid=wFr2Daxnl9UM5M&sa=X&ei=6PmLUe-4DIeEOKfqgOgH&ved=0CEoQ9QEwBQ&dur=6214
Manus's avatar
| #199696 | 09-05-2013 20:46 | Manus
zo wel?

Jeff-Bauman.jpg&imgrefurl=http://www.heavy.com/news/2013/04/jeff-bauman-boston-marathon-amputee-ids-bomber/&h=360&w=640&sz=234&tbnid=cfhKRjgfi9mJeM:&tbnh=70&tbnw=125&zoom=1&usg=__HIveM19t4bruqXq8ttRQKqz5_no=&docid=wFr2Daxnl9UM5M&sa=X&ei=6PmLUe-4DIeEOKfqgOgH&ved=0CEoQ9QEwBQ&dur=4740
Manus's avatar
| #199697 | 09-05-2013 20:59 | tegengas
Ik was te snel met mijn conclusie met die foto's

Deze is wel een inkoppertje.

Kijk de acteurs moeten er na een bomaanslag wel stoffig uitzien, net als de rolstoel man krijgen ze een behandeling met kalk of zoiets.

http://youtu.be/nEaEcaI3FQw
tegengas's avatar
| #199698 | 09-05-2013 20:59 | Solomono
"je weet dat dit (zowel het Craft logo als het logo op de pet) simpelweg een Punisher logo is, je weet wel, van de comic... Ik kan wel vaststellen dat het een zelfde soort logo betreft. Maar naast de comic en Craft zullen er nog wel meer partijen zijn die een dergelijk logo gebruiken. Wat de afkomst is van het petje in kwestie, geen idee. Ik kan niet beweren dat het niet van Craft is, maar ook niet dat wel van Craft is."

Maar je beweert toch dat het de uniformen zijn van de National Guard CST. Dus die gebruiken volgens jou ook dat logo? Het verhaal wordt steeds meer raadselachtig.

Ik heb foto's gezien van Craft mensen met dezelfde broeken en polo shirts en doodskoppen als de mannen die bij het evenement aanwezig zijn, dat zegt mij genoeg.
Solomono's avatar
| #199699 | 09-05-2013 21:00 | censuur
Manus:
Het materiaal is gewoon van iemand die daar toevallig stond met een camera en komt dus niet uit een onbetrouwbare corporate source. Je kan dezelfde mensen zien als op andere filmpjes of foto's, maar met info die Corporate News je niet wilt laten zien

Als iemand de separate frames van een filmpje laat zien en daar hoogdravende beweringen bij maakt, dan wil ik het originele filmpje zien. Ongeacht of dit gemaakt is door een tv zender, een toevallige aanwezige of de FBI. Zo lang als ik het met een website met losse fotos moet doen, of de youtube filmpjes op basis daarvan, dan geloof ik helemaal niets. Vandaar mijn filmpje van Gordon Graham. Jammer dat je de clue hiervan niet had begrepen...

Kom op, dit zijn gewoon foto's van het event door iemand die daar toevallig stond, hetgeen niet zo gek is aan de finishlijn van een Marathon. Via Social Media gaan ze binnen paar dagen de wereld rond.

Ik heb geen idee van wie die beelden zijn, waaruit de frames zijn geselecteerd. En zo makkelijk gaat "het" (de bron van het verhaal) niet de wereld rond. Herhaaldelijk vraag ik je namelijk om met de filmbeelden op de proppen te komen, maar ik heb nog niets gezien...

Wat wel snel de wereld rondgaat zijn absurde complottheorieën. Dit "verkoopt" als warme broodjes over de toonbank. De bron om de waarheid te achterhalen helaas niet. Veelzeggend...

Ik wil verder niets zeggen

Jawel, dat wil je wel...

Op de plek bij de finish zijn "bloedzakken" te vinden

Wauw, die had ik nog niet gehoord... Vind je het vreemd als ik ook hier om een bron vraag?

de wonden en reacties van de gewonden komen niet overeen met een bomexplosie.

Wie zegt dat?

Daarnaast is glas van de winkel naar buiten gevallen ipv naar binnen.

Wie zegt dat?

Meer volgt...
censuur's avatar
| #199700 | 09-05-2013 21:01 | censuur
Jeff Bauman in het ziekenhuis is niet Jeff Bauman

Daar denkt de van=der van Jeff, Jeff Bauman sr., echt heeeeeeel anders over... Ceck zijn Facebook bericht:
"Thank you all for your thoughts and prayers, they did help greatly. Unfortunately my son was just in the wrong place at the wrong time. He had to have both lower limbs removed due to the extensive vascular and bone damage. I was with him last night and am heading back down to Boston - Boston Medical Center to be with him today. He went back into surgery last night at midnight for exploratory due to fluid in his abdomen. He came out at 2:30 and doctors informed us he was doing better. Thanks again to all you guys and girls, my friends. I'll keep you informed. Jeff B"

Zijn zus zal het ook niet met je eens zijn...."Nearby in the hospital, Csilla Schneider agonized over her 24-year-old brother, who also lost his legs and became the subject of a gruesome photo that was shot as he was being led from the scene in a wheelchair.

Jeffrey Bauman, of Chelmsford, Mass., was waiting to watch his girlfriend cross the finish line when the twin blasts changed his life, Schneider said.

Schneider said Bauman was heavily sedated but conscious on Monday night, surrounded by relatives expressing their love.

“I hope they catch these people,” she said of those responsible for the vicious, coordinated attack."


Zelfs Jeff Bauman zelf zal het oneens zijn met je, gezien zijn werkelijk geamputeerde benen!
the-amazing-moment-boston-double-amputee-jeff-bauman-received-a-heros-welcome-at-saturdays-bruins-game.jpg
the-amazing-moment-boston-double-amputee-jeff-bauman-received-a-heros-welcome-at-saturdays-bruins-game.jpg

op deze plek en hij doet een prothese om die er later afvalt.

Ridicule! Geen enkele bron om dit gedrocht van een bewering te ondersteunen...

Dat zijn de dingen die ik zie wat betreft Boston Bombings, niet meer en niet minder..

Dat is toch meer dan niets willen zeggen...
censuur's avatar
| #199701 | 09-05-2013 21:01 | tegengas
Dit is een nadenkertje.
En waar zijn de scherf inslagen van de bom eigenlijk?
http://youtu.be/cH5gHS_o_eA
tegengas's avatar
| #199704 | 09-05-2013 21:24 | censuur
Solomono:
Maar je beweert toch dat het de uniformen zijn van de National Guard CST. Dus die gebruiken volgens jou ook dat logo? Het verhaal wordt steeds meer raadselachtig.

Je moet me geen dingen in de mond gaan leggen die ik niet heb gezegd.

Ik stel vast dat het CST outfits en mannen zijn.
Ik stel vast dat er op een pet, een Punisher logo staat, afkomst onbekend. De pet is geen standaard uitrusting van de CST.

Ik heb foto's gezien van Craft mensen met dezelfde broeken en polo shirts en doodskoppen als de mannen die bij het evenement aanwezig zijn, dat zegt mij genoeg.

Bring m on! Putt your money where your mouth is!

Laat ik ook het volgende aan je duidelijk maken:
iedere mus is een vogel.
Niet iedere vogel is een mus.
censuur's avatar
| #199708 | 09-05-2013 21:45 | censuur
@Tegengas
Ik ga niet te veel in herhaling vallen... Als je dan toch vast blijft houden aan de oude leugens, dan vind ik dat prima, maar schrijf ik je wel af in de discussie.

Dit is namelijk precies de reden waarom mijn claim, dat de truth movement failliet is, zeker op zn plaats is. Zelfs al wordt een claim weerlegd, de complotters blijven de nonsens herhalen alsof het de geaccepteerde waarheid betreft...

Ik kan me nog een zaak herinneren met Micha Kat. Koninginnedag, aanslag in Apeldoorn, Kat beweerde dat de fotos waar Willem Alexander met de hand voor zijn mond verbaasd boven in de bus zat, gephotoshopped was om hem meer empathische uitstraling te geven. Toen ik de maker van de foto had achterhaald (op zondagmiddag) vertelde ik hem van Kats claim, en vroeg hem hoe hij hierover dacht. Hij vertelde me dat de claim absurd was. Hij leidde me naar een database voor fotojournalisten, waar hij de bewuste foto had geupload. De datum van de upload stond er niet als bij alle andere fotos bij. Zo kon hij me nog 2 soortgelijke fotos laten zien van zijn hand. Daarnaast wees hij op 2 fotos van van Tellingen, andere hoek, zelfde moment. Nu bestonden er dus 5 verschillende fotos van dat moment in plaats van 1, met upload data erbij.

De Photoshop claim van Kat verdween, net als de Boston hoax, als sneeuw voor de zon. Na dit uitgebreid behandeld te hebben uitgetypt, netjes onderbouwd met bronnen, kreeg ik van alle kanten bedankjes dat het hiermee wel opgehelderd was. Maar Kat weigerde te rectificeren, en bleef het argument herhaaldelijk gebruiken om zijn complotverhaal op kracht te houden. Ongekend als je pretendeert de waarheid te zoeken!

Dus als je met je "dust verhaal" blijft komen terwijl het lang en breed bekend is dat het hier handdoeken betreft, is waarheidsvinding in mijn ogen ver weg...
censuur's avatar
| #199709 | 09-05-2013 21:58 | tegengas
Ik stop ermee, het gaat al zoals ik al van te voren verwacht had.
Je zoekt het maar uit met je boerenjongens logica, gelukkig werk je niet bij de recherche.
Of wel :)
tegengas's avatar
| #199710 | 09-05-2013 22:12 | Manus
Jeff Bauman in het ziekenhuis is niet Jeff Bauman

Daar denkt de vader van Jeff, Jeff Bauman sr., echt heeeeeeel anders over.


Bewust onvolledig geciteerd, ik zei: Jeff Bauman in het ziekenhuis is niet Jeff Bauman op deze plek

Ik weet niet wie Jeff Bauman is en of die van het ziekenhuis echt zijn benen verloren heeft bij de Boston Bombings of ergens anders en of die andere berichten van familie echt zijn, daar heb ik geen oordeel over.

Maar Jeff Bauman uit de rolstoel is niet Jeff Bauman uit het ziekenhuis, dat is een feit!

Hier de winkel van het raam waarvan het glas naar buiten geblazen is, deze heb je zelf ook al eerder moeten zien.

missing-legman.jpg?w=750&h=384

Overigens zijn ook bij andere zogenaamde slachtoffers protheses waarneembaar.

pict6.jpg

pict6.jpg

Op de plek bij de finish zijn "bloedzakken" te vinden


Wauw, die had ik nog niet gehoord... Vind je het vreemd als ik ook hier om een bron vraag?


Tegengas heeft je het filmpje al laten zien, dus kijk nog maar eens goed.

Als je niet meer om de bewijzen heen kan kloppen de bronnen niet meer of je wilt filmpjes niet bekijken. Daarnaast citeer je mij bewust onvolledig om een ander beeld te geven. Tegengas en ik hebben alle info gegeven die nodig was in deze discussie, ook al is er nog veel meer bewijs te vinden.

Niet omdat je het met me oneens bent, maar aan de hand van je manier van discussieren kom ik toch bij mijn eerdere conclusie : Waarschijnlijk ben je een Troll :)
Manus's avatar
| #199711 | 09-05-2013 22:14 | Manus
2z7ljky.jpg

Deze hoorde erbij ipv dubbele
Manus's avatar
| #199712 | 09-05-2013 22:17 | Manus
Hey waarom doet ie dat toch niet...

2z7ljky.jpg

Deze hoorde erbij ipv dubbele
Manus's avatar
| #199714 | 09-05-2013 22:32 | Solomono
Censuur we zijn het helemaal niet eens maar ik wil je toch bedanken voor het nogmaals onder de aandacht brengen van dit onderwerp zodat velen het ter kennis kunnen nemen en zelf kritisch op onderzoek gaan. Bedankt en keep it up!
Solomono's avatar
| #199717 | 09-05-2013 22:46 | censuur
De een noemt me een trol, de ander bedankt. Het faillissement wordt bevestigd. Tnx 4 making my point!
censuur's avatar
| #199718 | 09-05-2013 23:03 | Manus
Nee hoor, censuur, vrijwel alle deelnemers aan deze discussie waren het met elkaar eens, de zaak stinkt big time!
Alleen jouw faillisement is bevestigd..
Manus's avatar
| #199720 | 09-05-2013 23:18 | censuur
Manus
Maar Jeff Bauman uit de rolstoel is niet Jeff Bauman uit het ziekenhuis, dat is een feit!

Niet dat is geen feit, volgens zijn zus EN vader!

De zus:
Nearby in the hospital, Csilla Schneider agonized over her 24-year-old brother, who also lost his legs and became the subject of a gruesome photo that was shot as he was being led from the scene in a wheelchair.

de vader:
Unfortunately my son was just in the wrong place at the wrong time. He had to have both lower limbs removed due to the extensive vascular and bone damage. I was with him last night and am heading back down to Boston - Boston Medical Center to be with him today.

Jaja, ik weet het, je zei:
en of die andere berichten van familie echt zijn, daar heb ik geen oordeel over.

Waarom heb je daar geen oordeel over? Facebook is toch een verifieerbare bron? Heb je geen Facebook of wil je de tijd niet nemen om de FEITEN te checken? Als ik de FB pagina even bekijk dan zie ik dat er wel meer over zoon Jeff wordt gesproken en dat er ook fotos van jaren geleden zijn van de jongen die nu zonder benen het stadion kwam binnen rijden. (eerder geplaatst artikel en foto). Pagina aangemaakt in 2008. Ik zie geen reden hier enige twijfel over te hebben.

Dan kun je me vervolgens van allerlei zaken gaan betichten, maar naast dat het totaal geen hout snijdt zie ik liever dat jij je open stelt voor de FEITEN.

Als je besluit nog steeds geen oordeel te hebben dan ben ik in ieder geval benieuwd naar je motivatie hiervoor.
censuur's avatar
| #199723 | 09-05-2013 23:43 | censuur
Nee hoor, censuur, vrijwel alle deelnemers aan deze discussie waren het met elkaar eens, de zaak stinkt big time!
Alleen jouw faillisement is bevestigd..

Je blijft persoonlijk he? Mooi fenomeen.

Ga maar gewoon in op de feiten die ik presenteer, en ga niet als een kind schelden wanneer je er niet uitkomt met onderbouwde argumenten.

Met je bloedzakken...
Als het allemaal zo duidelijk is, dan is het toch eenvoudig me fotos te laten zien hiervan? Post dan de link. Gaat het om een video, post de link met het tijdstip erbij waar ik moet kijken. Zijn er experts die zich hebben uitgesproken, link naar hun uitspraken. Doe in ieder geval je best. Voorlopig heb ik maar weinig onderbouwing van de claims gezien, op een heldere manier. En zeker geen bloedzakken!

En dit is slechts een voorbeeld. Je mag van mij ieder onderwerp pakken wat je wilt wat volgens jou bewijst dat het een false flag was, de slechtste false flag ooit. Focus je dan op dat punt, en probeer dat aub zo goed mogelijk te onderbouwen.

Dit mag je overigens met zo veel onderwerpen doen als je wilt, maar nu is het een brei aan linkjes, zonder commentaar of samenhang.

Ik geloof in false flag operaties, sterker nog, ik heb altijd mijn best gedaan om informatie hierover te verspreiden. Of het nu 911, de Reichstag, London 77, Lockerbie, RAF aanslag of een bom in de Amsterdamse metro betreft. Maar voor Boston is er niet erg veel wat wijst op een false flag of staged event met acteurs. Als je bewijs zou hebben wat hout zou snijden, zou ik er geheel geen moeite mee hebben dit moment in het rijtje van false flag operaties toe te voegen. Dus om me een troll te noemen is simpelweg bespottelijk. Daarnaast loop ik al lang mee op Zaplog, ken een aantal leden al jaren ook in real life, waarbij ik durf te geweren dat die zich niet kunnen vinden in de ridicule aantijgingen.

Dus mij lijkt het verstandig om de Ad hominem nonsens achterwege te laten en bij te dragen aan een zinnige discussie.
censuur's avatar
| #199724 | 09-05-2013 23:50 | censuur
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1141878638794&set=pb.1582297707.-2207520000.1368137620.&type=3&theater;Nog een foto van Jeff Bauman jr, je weet wel die jongen zonder benen die laatst het sportstation in zijn nieuwe rolstoel binnen reed. Bron is de FB page van zijn vader, die prachtig onder de foto zegt:
here is my son
25 augustus 2009

Gewoon even ter verduidelijking...
censuur's avatar
| #199725 | 09-05-2013 23:54 | Shaminoo
Zou iemand wat kunnen verhelderen voor mij?

Als ik kijk naar de
foto van Jeff Bauman in de rolstoel dan vind ik het linkerbovenbeen wel erg lang in verhouding tot de rest van zijn lichaam.

Als ik naar het volgende filmpje van Jeff Bauman kijk dan lijkt het bovenbeen mij namelijk minder lang dan op de eerste foto.

Of is dit puur vertekening van het beeld?

En is het bovendien logisch (ik ben medisch niet onderlegd) om het bovenbeen tot vlak onder de heup te amputeren indien het linkerbeen "slechts" onder de knie weg is? Het zou mij logisch lijken om dan te amputeren boven de knie.
| #199726 | 10-05-2013 00:13 | censuur
Het filmpje is niet goed gelinkt.

Het onderbeen op de foto lijkt idd erg lang. Mogelijk zou verklaard kunnen worden door het fenomeen wat in de schilderkunst bekend staat als "verkorting".

Voor wat betreft de wijsheid bij amputaties, die kan ik je niet geven. Wel kan ik laten zien in welke mate er bij Heff Bauman is geamputeerd.
Bauman-Bruins1-620x447.jpeg
Grotere versie.

6354108-jonge-vrouw-met-laptop-gefotografeerd-komische-verkorting.jpg
censuur's avatar
| #199727 | 10-05-2013 00:15 | censuur
Die onderste foto is natuurlijk bedoeld bij het stukje over verkortingen...
censuur's avatar
| #199728 | 10-05-2013 00:25 | Shaminoo
Nieuwe poging voor het filpje: filmpje bij post #199726.
Voor wat betreft de amputaties: zie vanaf seconde 35.

Ik wist overigens niet dat een amputatie al zo snel tot zo'n "goed" resultaat kon leiden: binnen 1 maand keurig geheelde wonden en een behoorlijk goed coordinatievermogen.
| #199729 | 10-05-2013 00:39 | censuur
Het filmpje gaat bij mij niet goed...

Ik wist overigens niet dat een amputatie al zo snel tot zo'n "goed" resultaat kon leiden: binnen 1 maand keurig geheelde wonden en een behoorlijk goed coordinatievermogen.

Ik heb geen idee hoe goed het resultaat is of hoe keurig geheeld de wonden zijn. Sterker nog, lijkt me stug dat dit al geheeld zou zijn. Kheb ook geen idee hoe het coordinatie vermogen van zo iemand zou zitten.

Wat ik wel kon vinden over het revalidatieprogramma laat in ieder geval zien dat een uitstapje mogelijk is terwijl je onder behandeling bent. Na hoeveel tijd weet ik niet.

Van de St Maartenskliniek:
Het revalidatieprogramma
Revalideren na een beenamputatie kan op de Maartenskliniek zowel klinisch als poliklinisch plaatsvinden.

Klinische behandeling
Bij een klinische behandeling blijft u dag en nacht in het revalidatiecentrum. Dit kan bijvoorbeeld (tijdelijk) nodig zijn als u thuis niet veilig kunt functioneren. Er bestaat de mogelijkheid om de weekenden thuis door te brengen.


Overigens welkom op het forum!
censuur's avatar
| #199730 | 10-05-2013 00:52 | Shaminoo
Dank je, censuur. Ik volg het forum al jaren en vond het nu tijd worden om me maar eens aan te melden.

Hier een schermprint van de 35e seconde van het filmpje:35e seconde

Volgens de bewuste site is dit toch echt Jeff Bauman.
Als dat klopt, en als dit dus 'de' Jeff Bauman van de Boston-aanslag is, dan verbaas ik mij een beetje over de snelheid van zijn herstel.
| #199731 | 10-05-2013 01:00 | Shaminoo
Excuses voor de links die niet altijd goed gaan (ik doe m'n best).

Nogmaals poging voor de schermprint: 20130510014809jeffbaumae.png
| #199732 | 10-05-2013 01:16 | censuur
hihi, dat gaat niet goed... :-(
censuur's avatar
| #199733 | 10-05-2013 01:19 | censuur
Persoonlijk vind ik ook dat ie er fris bijzit, maar ik kan daar verder geen onderbouwde uitspraak over doen.
censuur's avatar
| #199734 | 10-05-2013 06:35 | BTILR4FREE
Lieve cencuur,

Zo vreemd is het niet dat deze jongen er "zo fris" bij zit.
De in de media meest verschenen foto en de live beelden van ABCnews getuige dat men tussentijds nog ruimschoots voldoende tijd heeft gehad om naar een hairstylist te gaan....

1.jpg

En nee, ik bespaar je de moeite, je hoeft niet het hele filmpje te bekijken, vanaf 9.13 tot het beeld blauw wordt is genoeg ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=2P5ATXS9OiQ

Alvorens dit alles plaats vond is er ergens nog iets mis gegaan, want.....waar de H komen al die lappen vlees ineens vandaan en waar verloor de jongeman het 2e gedeelte van zijn been? Na de aanslagen was dit de foto die de media, tot de kranten aan toe, wereldwijd gepresenteerd heeft.
Deze zijn nu op een of ander manier zo goed als verbannen van het web, heel vreemd als je het mij vraagt. Wel heeft de persoon in kwestie zijn rechterbeen nog, op de ABC beelden is deze ineens verdwenen? ABC was live, foto's verschenen erna..uhuuu

Oh..laat ik er nu net een andere foto gevonden hebben...ook deze is de dag erna in de media (zonder bijschrift) gepubliceerd, verrassend genoeg ook op geen enkele reguliere site meer terug te vinden.

jeff-baum-wheelchair-view-boston-bombing.jpg....nog een beetje bloed erbij, net echt!

En zeg nou zelf, is het niet een beetje raar dat alle zij-aanzichten qua foto's, filmpjes ed. van de miserabele in kwestie op onverklaarbare wijze van het web verdwijnen?

Mwa, om nog over de rest door te gaan is vast niet nodig want ook hier hecht je vast geen waarde aan, jou keuze, we vreten niet allemaal van de zelfde baal stro.. Het jammere van dit soort kwesties vind ik wel dat "tragedies" als deze veel al gebruikt worden om verdeeldheid onder de mensen te creeeren.

Geloof jij het jouwe geloof ik het mijne, maarrrrr......the eyes are useless when the mind is blind
| #199736 | 10-05-2013 09:11 | censuur
Ook voor jou welkom op zaplog.

Filmpje gezien, blauwe beeld opgemerkt. Fotos en filmpjes zijn moeilijk te vinden. De beelden zijn er nog wel, maar de main stream media heeft censuur toegepast om de gore te verbergen. Dit is niet iets wat louter voor dit event geldt, maar gore wordt zo goed als altijd vermeden op tv of in de krant. Dus lang leve het internet, want de fotos staan nog wel online, op op mijn hard disc.

Maar wat je hier nu duidelijk mee wilt maken is me niet helder.
censuur's avatar
| #199751 | 10-05-2013 20:29 | censuur
Om fatsoenlijk uitspraken te doen over fotos, is de kwaliteit hiervan natuurlijk van groot belang. Hieronder een paar bronnen met veel fotos. Iemand goede bronnen voor videobeelden?

Boston Bomb Blasts
16 April 2013
http://cryptome.org/2013-info/04/boston-bombs/boston-bombs.htm

Boston Bomb Blasts 2
16 April 2013
http://cryptome.org/2013-info/04/boston-bombs-02/boston-bombs-02.htm
Source for that none is:
Selected from 150 photos by Aaron "tango" Tang via Flicker
http://www.flickr.com/photos/hahatango/sets/72157633252445135/with/8652877581/

First Seconds After Boston Bomb Blast 1
21 April 2013
http://cryptome.org/2013-info/04/boston-1st-secs/boston-1st-secs.htm

Boston Blasts: Bystanders Giving Aid
20 April 2013
http://cryptome.org/2013-info/04/boston-bystanders/boston-bystanders.htm

Djohar Tsarnaev
19 April 2013
http://cryptome.org/2013/04/Djohar-Tsarnaev.htm

Dzhokhar Tsarnaev Complaint via Boaz Guttman
http://cryptome.org/2013/04/tsarnaev-complaint.pdf

Tamerlan Tsarnaev
http://cryptome.org/2013/04/Tamerlan-Tsarnaev.pdf

Kim Christensen 1959
http://www.flickr.com/photos/kimc1959/sets/72157633454112314/with/8722856382/
http://www.flickr.com/photos/kimc1959/sets/72157633454112314/?page=2

Hahatango
http://www.flickr.com/photos/hahatango/sets/72157633252445135/
http://www.flickr.com/photos/hahatango/sets/72157633252445135/?page=2
http://www.flickr.com/photos/hahatango/sets/72157633252445135/?page=3
censuur's avatar
| #199756 | 10-05-2013 22:06 | censuur
Zelfs bij infowars trekken ze de Craft claim terug, en dat waardeer ik!
http://www.infowars.com/military-men-witnessed-at-boston-bombing-identified-as-national-guard-cst-teams/
censuur's avatar
| #199757 | 10-05-2013 22:42 | Donkerdoorn
Goed gezien censuur..goed verhaal.
Donkerdoorn's avatar
| #199763 | 11-05-2013 06:28 | censuur
Thanx Donkerdoorn!
censuur's avatar
| #199774 | 11-05-2013 10:38 | xaderp
Grappige discussie. Ik zou als stelregel alles van Infowars links laten liggen. Dat er meer aan de hand is bij de marathon bombings bewijst vooral werk van onafhankelijke onderzoekers.

http://youtu.be/fd1iV3GCIk4

Er zijn genoeg discrepanties te vinden die het officiele verhaal op losse schroeven zet. Wat `de waarheid(tm)` precies is moet je zelf uitzoeken, maar het is niet wat A. Jones zegt en het is ook niet wat CNN je vertelt.
xaderp's avatar
| #199775 | 11-05-2013 10:40 | xaderp
Een goede bron vind ik het David Icke forum, omdat daar vrij snel duidelijk wordt wat complete onzin is en wat mogelijk de waarheid is.

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=242578

Het is wel heel veel spit en leeswerk.
xaderp's avatar
| #199781 | 11-05-2013 12:18 | censuur
Bedankt voor de link, ga ik ff spitten en lezen... alhoewel ik David Icke zelf niet betrouwbaarder vind dan Alex Jones of CNN. Maar een forumtopic kan heel zinvol zijn. Zo was er ook bij AJ's forum heel wat zinvols naast de onzin die er te filteren was. Jammer dat ik me hier als een eenling voel, tegen veel weerstand... Maar die rol vervul ik graag :-D
censuur's avatar
| #199782 | 11-05-2013 12:31 | Shaminoo
Ik ben blij dat jij die rol - op dit onderwerp dan - wilt vervullen, censuur. Een discussie/gesprek/uitwisseling van meningen kan niet slagen als er alleen maar gelijkgestemden daaraan deelnemen. Soms is het daarom goed om ook advocaat van de duivel te zijn en standpunten te verdedigen waar je eigenlijk in beginsel niet achter staat.

Voor mij gaat het eigenlijk maar - in de kern - om 1 punt: klopt het verhaal dat de overheid vertelt met de feiten (voorzover wij die - zeker vanachter een toetsenbord - kunnen checken). Is het antwoord "ja" dan geloof ik de overheid; is het antwoord "nee" dan geloof ik de overheid niet.

En als het antwoord "nee" in het verleden minstens 1x is gegeven dan is vanaf dat moment de overheid (en de daaraan gelinkte overheidsdiensten) geen betrouwbare bron meer.

Dat antwoord "nee" is in mijn ogen al meerdere malen gegeven dus ik wantrouw per definitie wat de overheid zegt.

In dit geval zitten er - in mijn ogen - zoveel vreemde aspecten aan deze aanslag dat ik de lezing van de overheid ("een aanslag van twee terroristen") niet per definitie geloof. Ik geloof graag dat de woordvoerder niet anders weet dan wat hij zegt.... maar weet de woordvoerder wel alles? Ik denk het niet.
| #199784 | 11-05-2013 13:24 | Gregor
What een bullshit artikel!

Eeuwig zonde, want het haalt in de zaak van Boston de focus af van de zaken die er wel degelijk toe doen. Zoals wat was de rol van de FBI en CIA in de jaren voorafgaand aan de aanslag in relatie tot de broers?
Uitgebreid gecovered door Alex Jones!
Hoe zit het met de verklaring van de politie chef dat de jongste broer de oudste overreden zou hebben met de auto?
Uitgebreid gecovered door Alex Jones!
Hoe zit het met die FREAKIN "martial law" die tijdens de jacht op de Tsarnaevs over Watertown werd gelegd?
Zéér uitgebreid gecovered door Alex Jones!
Gelukkig zijn er wel mensen die verder denken dan de details en het grote plaatje proberen te zien, zoals Sibel Edmonds.
Geïnterviewd door Alex Jones!
Kortom, je weet niet waar je het over hebt en roept maar wat!
| #199785 | 11-05-2013 13:59 | censuur
Er is geen beter leugen dan een halve waarheid... ik wil met mijn artikel niet betogen dat er niets zinnigs uit Alex Jones komt, net zo min als dat er niets zinnigs voort zou komen uit de media.

Mijn artikel gaat over de blinde en vooral vastgebeten focus op verhalen die zijn ontsproten uit het brein van een of andere fantast. Dat wanneer dit waanbeel wordt weerlegd dit zelfs aan dovemans oren gericht is en de leugen herhaaldelijk verspreid blijven worden.

Ik doel dan op claims als de dust video, de bloedzakken, actors "verspreking", de Craft hysterie of de acteurs claim. Ridicule claims waar geen reeele basis voor bestaat.

Als we die dingen nu eens achtewege kunnen laten, dan kunnen we de pijlen richten op de zaken die er wel degelijk toe doen, er zelfs ENORM toe doen.

Ik ben dan ook bekend met AJ, en heb hem uieteraard gevolgd na de aanslag. Vandaag moest ik nog denken aan de uitspraak die hij deed na Watertown en de lock down daar. Logisherwijs reageerde hij heftig op het apatische gedrag van de burger. En zei: Today America has failed a big test.

Zo on spot!

Ik gaf gisteren ook mijn waardering uit dat Infowars de Craft claim heeft terug getrokken.

Sorry als ik je ogenschijlijke AJ hart hebt gekrenkt, maar je gaat voorbij aan de boodschap van het gehele artikel.
censuur's avatar
| #199786 | 11-05-2013 14:02 | censuur
@ Shaminoo bedankt voor je waardering. Ook aan jou had ik een reactie getypt, op mn gsm... dat ging helaas mis... maar moet nu echt eerst een moederdagcadeutje gaan scoren, we moeten die euros wel laten rollen om ons kapitalistisch systeem in stand te houden... ;-)
censuur's avatar
| #199787 | 11-05-2013 14:14 | spaceman
Nou, even het volgende: In eerste instantie werd beweerd dat deze jongens jarenlang door de FBI in de gaten werden gehouden en plots wist niemand wie zij waren(?).Op z'n zachts gezegd merkwaardig.Ondanks het feit dat ze in de gaten werden gehouden waren ze blijkbaar in staat om in 2011 drie moorden te plegen:

http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2013/05_mei/11/buitenland/tsarnajev-broers_ook_verdacht_van_driedubbele_moord.xml
spaceman's avatar
| #199789 | 11-05-2013 14:42 | Frans Waterman
Vooropgesteld: ik heb me er niet zo in verdiept maar die gast in die rolstoel is wel erg vreemd inderdaad.

Met mijn simpele EHBO kennis moet je die onderbenen eerst afbinden en afvoeren in een brancard en nooit rechtop in een rolstoel vanwege de zwaartekracht zou hij nu veel bloed moeten verliezen.
Ook vreemd dat hij bij bewustzijn is volgens mij raak je minimaal in een shock toestand als je onderbenen eraf liggen.

Maar dat de media er weer een aangedikte show van maken staat voor mij vast getuigen het feit dat de basisschooldirectrice/ actrice uit Newtown Connecticut weer voorbij kwam zetten.
Frans Waterman's avatar
| #199791 | 11-05-2013 15:12 | Gregor
Sorry als ik je ogenschijlijke AJ hart hebt gekrenkt....
Ik heb gewoon een eigen hart! :)
maar je gaat voorbij aan de boodschap van het gehele artikel.

Wat is dan de boodschap van het gehele artikel? Ik kan je niet echt volgen.
Ik ben het er mee eens dat er altijd een hoop cointelpro disinfo uitkomt om de truth movement in discrediet te brengen. Precies volgens plan van Cass Sunstein, Obama’s regulatory czar.
Maar je noemt Alex Jones in je artikel de meest prominente persoon van de truth movement die fabels verkopen, en vervolgens kom je met allerlei onzin theorieën die helemaal niet van Alex Jones komen en waarvan hij zelfs duidelijk afstand heeft gedaan.

Ik doel dan op claims als de dust video, de bloedzakken, actors "verspreking", de Craft hysterie of de acteurs claim. Ridicule claims waar geen reeele basis voor bestaat.

Heeft Alex Jones helemaal niks van beweert, behalve dat hij Craft geïdentificeerd heeft, die er idd ook waren. Vind je het zelf niet vreemd dat er op die foto's een heleboel verdachte figuren te zien waren met zwarte rugtassen, en dat de FBI in een persconferentie zegt dat je alleen naar hún verdachte mag kijken, aan het publiek vragend of ze die verdachten kunnen identificeren, terwijl ze al jarenlang door de FBI gevolgd werden? En op beelden ook nog eens te zien is dat hún verdachten een grijze rugzak dragen, terwijl volgens hun eigen officiële verhaal de bom in een zwarte rugzak zat. En als dat uitkomt , komen ze ineens met het fabeltje dat de grijze rugzak later in een zwarte rugzak is gestopt.
De fabeltjes komen duidelijk van de MSM en van een paar paranoide bloggers, maar niet van Alex Jones!

Mijn persoonlijke mening over die man met z'n benen af; hij stond blijkbaar het dichtste bij de bom, en waarschijnlijk heeft de hitte van de explosie z'n wonden gelijk dichtgeschroeid. Waarom zouden ze de moeite doen om van alles in scene te zetten? Die psychopaten hebben vaak genoeg laten zien dat ze niet om mensenlevens geven. The real thing werkt veel makkelijker! En als ze al acteurs zouden gebruiken, dan alleen om de zaak aan te dikken en tranentrekkende interviews te geven.
| #199810 | 11-05-2013 21:09 | Marcus
Het definitieve failliet van de “truth movement”

Als we jouw denktrant volgen was de movement al failliet op het moment dat er voor het eerst disinfo verspreid en serieus genomen werd door mensen die verder kijken dan wat ze voorgeschoteld wordt.
Over en sluiten dan maar?
Marcus's avatar
| #199812 | 11-05-2013 21:49 | Marcus
Weet iemand waar de video's en foto's te vinden zijn die genoemd worden in
dit document?
Enige dat ik kan vinden is wat ze bij cbs "evidence" noemen.
Marcus's avatar
| #199818 | 12-05-2013 00:37 | censuur
article-2312287-1967D5AD000005DC-934_964x878.jpg
Bron

Opmerkelijk vind ik dat in het affidavit gesproken wordt over een vuurgevecht bij de boot. Dat werd in het begin ook in de media zo gecommuniceerd. Zoals je op de foto kunt zien zelfs dat na mislukte onderhandelingen Tsarnaev het voor geopend zou hebben.

Toch rijmt dit niet met de berichten dat er geen wapen in de boot gevonden is.
http://www.nypost.com/p/news/national/no_gun_found_with_tsarnaev_in_boat_MECHAXxa58dXmgZO8cIgrK

Terwijl de eigenaar de boot doorzeefd noemde...
http://www.guardian.co.uk/world/2013/apr/20/boat-watertown-dzhokhar-tsarnaev-swiss-cheese

Zo zie ik er ook niets over in staan dat de jongste vroeg met de auto over de oudste heen is gereden, een claim van de politiechef op CNN. Noch dat de politie hem heeft aangereden, claim van een getuige. Ondanks dat er eerst werd geclaimd dat dot zijn doodsoorzaak zou zijn, staat er niets over in...

Ook vraag ik me af wat de twee broers in hun hoofd hadden op de avond voor de klopjacht? Wat was nu eigenlijk hun bedoeling met de "vlucht". Ik ben benieuwd of de jongste broer daar ooit nog over zullen horen spreken...
censuur's avatar
| #199819 | 12-05-2013 00:44 | spaceman
@Censuur

Gezien jouw artikel en de commentaren later citeer ik Multatuli maar:

Gij zijt een vat vol tegenstrijdigheden.:)
spaceman's avatar
| #199823 | 12-05-2013 07:01 | censuur
Why?
censuur's avatar
| #199826 | 12-05-2013 10:02 | liefdevol
"Boston marathon - Het definitieve failliet van de “truth movement”

Degene die die kop bedacht heeft, heeft last van 'de wens is de vader van de gedachte', anders kom je niet op zo'n kop.
| #199831 | 12-05-2013 10:34 | censuur
Zwak hoor, aan de lopende band wordt hier mijn persoon aangevallen. Doe maar je best om mijn beweringen te weerleggen. Maar voorlopig wordt in dit topic en de andere recente posts mijn bewering bevestigd. En dat vind ik diep treurig...
censuur's avatar
| #199832 | 12-05-2013 10:42 | liefdevol
@Censuur, heb jij die kop bedacht? Oh oké, dat wist ik niet.

Doe maar je best om mijn beweringen te weerleggen


Ik weet niet precies wat de "truth movement" inhoudt, wie dat zijn etc..

Ik weet wel dat er mensen zijn die enkel nog in 'complotters' kunnen denken, die dan op hun beurt weer anti-complotters en/of doofpotters genoemd worden.

Ik heb me niet beziggehouden met die aanslag dus laat staan met 'complottheorieën' daaromtrent.

Maar als ik zou moeten kiezen tussen een doofpotter of complotter dan kies ik voor de complotter, dus hoezo 'het failliet van de "truth movement"? Dat is te simpel en te eenzijdig gedacht.
| #199834 | 12-05-2013 11:51 | censuur
Als je vraagt " hoezo" dan zou je het artikel moeten lezen... ;-)

Daarnaast hoef je niet te kiezen hoor, zeker niet zonder geinformerd te zijn. Het leven, en zo ook Boston, is niet zwart/wit, maar zit vol grijstinten.

Wat ik met het artikel wil zeggen in een notendop:
Om de waarheid te vinden is het essentieel vragen te stellen. Maar zo lang als men pretendeert de waarheid te brengen met ridicule weerlegde claims is de zoektocht naar de waarheid gestaakt.

Voorbeelden van dit soort fantasierijke claims zijn de actor "verspreking", het dust/towel verhaal, bloedzakken, de Craft hysteerie of de acteursclaim op de plek van de aanslag.

Dit soort nonsens verhult de werkelijke issues in mist.
censuur's avatar
| #199835 | 12-05-2013 11:55 | censuur
Vergeet ik nog een hele belangrijke... de Jeff Bauman/Nick Vogt claim. Als men dit vandaag de dag nog steeds volhoud is dat simpelweg stompzinnig... of bewust disinfo, dat kan natuurlijk ook...
censuur's avatar
| #199836 | 12-05-2013 12:03 | liefdevol
@Censuur, je hebt altijd mensen die in de meest waanzinnige dingen zullen blijven geloven, zoals bv in allah. Maar niet iedereen die je onder de 'truth movement' kan scharen zullen dezelfde theorieën aanhangen, etc..

Dus nogmaals, de stelling dat de Boston Marathon het failliet van de 'truth movement' zou zijn is te simpel en te eenzijdig gedacht.

Maar als jij per se wilt geloven dat de 'truth movement' failliet is dan moet je dat zeker doen, mijn zegen heb je in ieder geval :o)
| #199839 | 12-05-2013 13:48 | censuur
Uiteraard ben ik ben bewust van rotte appels in iedere organisatie of beweging. Maar bv van de no-plane-theory bij 911 werd al snel duidelijk dat het nonsens betrof en waren het slechts individuen die een dergelijke theorie aanhingen. dit zag ik als het zelfreinigende vermogen van de 911 truth movement. Dit mis ik nu...
censuur's avatar
| #199840 | 12-05-2013 13:55 | censuur
@Gregor
Ik ben het er mee eens dat er altijd een hoop cointelpro disinfo uitkomt om de truth movement in discrediet te brengen. Precies volgens plan van Cass Sunstein, Obama’s regulatory czar.

Oh so true... Dat wilde ik dan ook met de volgende zin zeggen in het artikel:
"Wie hebben er allemaal baat bij de spookverhalen binnen de "alternatieve media"? Ik kan me voorstellen dat er partijen zijn die belang hebben bij het voeden van nonsens in de truth beweging."

Heeft Alex Jones helemaal niks van beweert, behalve dat hij Craft geïdentificeerd heeft

Mijn claim ging in die reactie ook niet over AJ, maar over "een of andere fantast".
Daarnaast is er naar mijn weten geen bewijs dat Craft er is geïdentificeerd...
Heb je daar een bron voor?

Ik moet er nu helaas van tussen...
censuur's avatar
| #199841 | 12-05-2013 14:18 | tegengas
Daarnaast is er naar mijn weten geen bewijs dat Craft er is geïdentificeerd...


Je weet niet dat het bewijs er is, maar je hebt ondertussen wel de truth movement failliet verklaart.

Craft International was er zelfs te zien met een zwarte commando wagen compleet met een satelliet verbinding.
Hun logo was te zien op hun petjes.
En ook Global CST uit Israel was aanwezig.
http://www.global-cst.com/Web/Default.aspx
tegengas's avatar
| #199842 | 12-05-2013 16:47 | censuur
Er is geen bewijs voor Craft. Ik vroeg om een bron, niet om nog meer tekst. Dat er een zwarte bus stond maakt het nog geen Craft. Verder zeg je "petjeS", dus meervoud. Ook dit is onzin, het was er 1, welke MOGELIJK van Craft was. Niet meer dan dat. Als er iemand hier op t forum disinfo verspreid qua Boston, dan ben jij het wel Tegengas...

Voor wat betreft de Israelis... dan moet je niet hun website er simpelweg neerplempen... dat is geen bewijs. Anders kan ik ook zeggen dat Tommie, inimini en Pino er rond liepen, erg verdacht allemaal... http://www.sesamstraat.nl
censuur's avatar
| #199847 | 12-05-2013 19:08 | tegengas
Je kan het mooi vertellen, als er een link wordt geplaatst, zeg je doodleuk ik kijk er niet naar, want ik heb zo veel gezien.

Maar omdat je zelf schijnbaar niets kan vinden, dat kan, er zijn mensen die niet Google kunnen intikken, help ik je even.

210413CST1.jpg

Google afbeeldingen

En zelfs met Israëlische software zijn de "daders" gevonden.
Israëlische video software
tegengas's avatar
| #199855 | 13-05-2013 01:06 | tegengas
GLOBAL TERROR BROUGHT TO YOU BY GLOBAL CST AND ISRAEL ZIV
http://ziomania.com/global-cst/list.htm
tegengas's avatar
| #199858 | 13-05-2013 12:01 | tegengas
Ben je nu sprakeloos Haagse Harry?
tegengas's avatar
| #199859 | 13-05-2013 12:44 | censuur
Hahahah nee hoor, alles behalve dat! :-D
Ik zal vanavond uitgebreid antwoorden door je ridicule nonsens te weerleggen, met je grote mond...
Nu een dagje op stap met vrouw en kind, dat heeft voorrang.
censuur's avatar
| #199860 | 13-05-2013 13:46 | tegengas
Ga ook weer even langs bij Hans Anders of Specseavers voor de ogen.
Ik denk dat je glazen te dun zijn, kan wel een paar mm dikte bij.
tegengas's avatar
| #199890 | 14-05-2013 12:39 | tegengas
Hier komt de commando auto van CST uit een C130 aan.
450x360_q75.jpg

IMG_0169.JPG
tegengas's avatar
| #199899 | 14-05-2013 17:49 | BTILR4FREE
@ Cencuur......Wat grappig, je zegt dat je niet weet wat ik je wilde duidelijk maken, opzich dan best gek dat je 't daarboven zelf omschrijft, FAIL!!!!

Dat je in jouw ogen dan gelijk een conspiracy freak bent als je je hier mee inmengt vind ik vrij kort door de bocht, de reden dat ik hier naar gekeken heb is omdat een 8e groeper op mijn dochter's school kids chanteerde met de foto van het afgerukte been, een zeer kwalijke zaak als je 't mij vraagt.

Gezien het feit dat jij er wel met je lip bovenop zit, alles wilt weten en je naar eigen zeggen alle foto's op je hd hebt staan maakt jou nog een veel grotere freak, probeer je soms een eigen soort van “truth movement” op te zetten?

En ja, ik ben het met een eerdere bewering hier boven eens, op zo'n manier wordt 't helaas voor jou alleen maar groter, bye bye met je failliet!
aanmelden / inloggen