Door community (initieel Best Well), Op don 29 maa 2018 13:59, 0 reacties, nieuws

BREAK: Victoria Skripal wil haar oom en nicht bezoekenBREAK: Victoria Skripal wil haar oom en nicht bezoeken

Wij zijn waarschijnlijk weer de eersten in het Nederlands taalgebied met dit nieuws:

Victoria Skripal, wonende in Jaroslav, wil haar oom Sergey Skripal en haar nicht Julia Skripal opzoeken in het ziekenhuis in Salisbury.Victoria Skripal hoorde over de vergiftiging van haar oom via de media. Tot op heden lukt het haar niet om in contact te komen met de Britse autoriteiten, behalve dat ze eerst nog informatie kreeg dat de twee op de intensive care behandeld werden; later stokte de informatievoorziening.

Ze belde de Britse ambassade in Moskou maar die zeiden dat ze contact moest opnemen met de Russische ambassade in Londen (?).

Het lijkt dat Victoria en Julia behoorlijk close waren want Victoria spreekt over een afspraak tussen de beiden dat ze altijd elkaar direct antwoorden via de sociale media. Toen op de dag van de vermeende vergiftiging Victoria niet snel antwoord kreeg begreep ze dat het foute boel was.

Scotland Yard zei eerst interesse te hebben met haar te spreken maar tot nu toe is er van contact geen sprake ondanks dat Victoria een verzoek daartoe heeft gestuurd. Ze is nu bezig een visum te regelen en hoopt die te krijgen.


Victoria Skripal staat klaar om naar Engeland af te reizen, om haar oom en nicht te zien en mee te werken aan het onderzoek. Gaan de Britten haar een visum geven? Foto van, en meer info bij Daily Star.

Commentaar Blik op NOS-journaal

Dat visum gaat ze niet krijgen en Julia en oom Sergey gaat zij niet te zien krijgen, in ieder geval niet nog levend. De Britten wensen geen pottekijkers en de zaak moet lekker duister blijven. De onderste steen moet vooral onder blijven.
Annotaties:
aanmelden / inloggen