Door IndeWaanvandeWeek, Op maa 16 jan 2012 07:26, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Brief aan Koningin Beatrix

Majesteit,

Het prille 2012 is voor u op zijn zachtst gezegd nogal tur­bu­lent van start gegaan. U droeg een hoofd­doek. In een moskee. In het Midden-Oosten. En een Lim­burger met geblondeerd haar stu­urde daar een tweet over. Nou Majesteit, wees maar blij dat u lekker in Oman zat, want Ned­er­land was te klein. Ik zal de paniek hier even voor u duiden. ...
Annotaties:
| #173660 | 16-01-2012 10:04 | Guantanamo Lullabay
klopt niet
De opwind­ing over het Lucky TV film­pje was nog maar nauwelijks voor­bij, of het ging pas echt mis. U droeg een hoofd­doek. In een moskee. In het Midden-Oosten. En een Lim­burger met geblondeerd haar stu­urde daar een tweet over.

Het filmpje was naar aanleiding gemaakt van Wilders' tweet.
Zoals Hulspas opmerkte in de Pers

De koningin, daar moet je van afblijven. Ze respecteerde simpelweg de gewoonten van het land (moeten allochtonen
dat hier ook niet doen?), en Geerts gemopper keerde als een boemerang bij hem terug: had hij dan wellicht ook wat aan te merken op de scheiding van mannen en vrouwen in een synagoge? Kortom iedereen viel over Geert. Het enige dat ontbrak (dat wérkelijk ontbrak) was dat een van die captains of industry in het kielzog van Beatrix Geert vriendelijk doch dringend had verzocht om zijn brutale snufferd te houden, want hij lult wel lekker maar zíj zijn daar wél even bezig met geld verdienen. Ook voor Henk en Ingrid. Shut your ass, honey, we're making money!


Geerts gebrek aan beschaving (Zoals Graus zou zeggen: 'met beledigen bereik je niks') had nog een paar dagen door de media kunnen denderen, ware het niet dat hij gered werd door de socialisten: de VARA, met hun blote majesteit. Prompt had iedereen het over de vraag 'of zoiets wel kon'. Dat typisch Hilversums geleuter. Maar alles beter dan Geert, dacht iedereen. Met een zucht van verlichting liet men het onderwerp 'Geert in de bocht' weer vallen.


En dat was dan ook precies mijn bezwaar tegen dat vara-filmpje
Het koningshuis boeit me verder niet .
Guantanamo Lullabay's avatar
| #173796 | 18-01-2012 20:27 | Make_over
wapenhandel? nee hoor lappen om je hoofd, daar gaat het over.?
Make_over's avatar
aanmelden / inloggen