Door community (initieel Best Well), Op din 6 maa 2018 20:02, 5 reacties, nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Anousha NzumeHelemaal prima dat jij je echte naam veranderde in een naam met meer economische potentie. Er zijn zo veel Petra Brinkhorst-achtigen.

Beste Anousha,

Het is natuurlijk helemaal prima dat jouw vader en moeder vanuit Rusland naar Nederland emigreerden omdat je vader hier als arts meer kansen zag. Er zijn zo veel economische vluchtelingen.

Het is helemaal prima dat jij op latere leeftijd je echte naam (Anna Steijn) veranderde in een naam met meer economische potentie. Er zijn zo veel Petra Brinkhorst-achtigen.

Het is helemaal prima dat jij aan de subsidietiet hangt om ook nog wat te verdienen aan je podcast Dipsaus, waarnaar geen hond luistert. Er zijn zo veel ‘ondernemers’ die hun eigen broek niet kunnen ophouden.

Het is helemaal prima dat jij ondanks je hekel aan witte mensen met de witte psychiater dr. Martijn Figee bent getrouwd, waardoor je niet eens echt hoeft te werken voor je geld en je alle tijd hebt om de activist te spelen als de kids op school zitten. Er zijn zo veel huisvrouwen met een hobby.

Het is helemaal prima dat jij op de kandidatenlijst staat van het koekwausenproject BIJ1 van de voormalige paaldanseres Sylvana Simons bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Er zijn zo veel mensen die denken de goede zaak te dienen als ze op zo’n lijst gaan staan.

Het is helemaal prima dat jij weigert ‘op te treden’ in het Utrechtse Tivoli/Vedenburg omdat je (nu het Zwarte Piet-handeltje dankzij je Sinterklaas bedreigende vriend Michael van Zijl van De Grauwe Eeuw in jullie eigen gezicht geëxplodeerd is) het schandalig vindt dat ze daar eh… iets doen met cowboys en indianen. Er zijn zo veel mentaal uitgedaagden die denken dat ze Jezus zijn.

Wat echter niet prima is, is dat zo’n club als Tivoli/Vredenburg jouw soort niet schaterlachend de deur wijst, maar buigt voor jullie gedram.

Het is wat mijn gabbertje Oemor Abri zegt: dit land is stuk.

Groet,

JanD
De foto en het verhaal blijkt niet helemaal precies te kloppen.

Het verhaal over blanke boeren die op wrede wijze vermoord worden in Zuid Afrika :
De kinderen van blanken werden vermoord voor de ogen van de ouders daarna waren de blanke ouders zelf aan de beurt.
zie artikelen de andere op Zaplog hierover.
Annotaties:
| #262313 | 06-03-2018 20:47 | ouwe knar
Yezzz, effe stemmen. Is vast heeeel stout van mij ;)

'Gewone' mensen (jaha, witte en gekleurde types) hebben helemaal geen tijd voor al die suffe demonstraties enzo. Die moeten vroeg naar bed omdat ze de volgende dag weer vroeg op moeten om te werken voor de baas, of voor hun eigen bedrijfje. In het weekend een beetje bijkomen, misschien ook nog een beetje verder ploeteren. Verder snel boodschappen doen, huis aan kant maken, verplichte familie en vrienden bezoekjes, oeps, kindertjes... .
De zorgzame maatschappij begint bij deze mensen en niet bij verwende losgeslagen flapdrollen zoals....
ouwe knar's avatar
| #262315 | 06-03-2018 21:31 | ouwe knar
Die moeten vroeg naar bed omdat ze de volgende dag weer vroeg op moeten om te werken voor de baas, of voor hun eigen bedrijfje.
Door de weeks zijn die dus druk met hele andere dingen als door de belasting betaalders betaalde, mafkezerige maatschappij ontwrichtende bezigheden.

Sorry mevrouwtje, meneertje, ik kom uw gesprongen waterleiding niet repareren, kapotte wasmachine niet vervangen en installeren, CV ketel niet nakijken, aangetekende post, bestelde kast... , niet bezorgen, afval niet ophalen. Rot op met uw steunkousen, looprekje, debiele stofzuiger. Een keer per dag eten is meer dan zat, hoezo opeens naar het ziekenhuis... .

Hahahahahahahahahahahaha,
Ontwaakt, verworpenen der aarde, wij zijn allemaal gelijk, de een beetje meer dan de ander. Vraag het aan de Bolsjewieken van toen.
ouwe knar's avatar
| #262334 | 07-03-2018 21:49 | G.B. Wolf
@OK: Gaat het nog een beetje? Of heb je koorts? Je klinkt zo verward. Griepje? Het heerst hoor, gaat zo weer over. Kusje.
G.B. Wolf's avatar
| #262336 | 07-03-2018 22:39 | ouwe knar
Gaat het nog een beetje?
Kun je aanduiden wat je niet helemaal begrijpt?

Kijk, de gewone man vormt de basis van een welvarende samenleving. Alleen, klinkt dat nogal communistisch, en die ideologie heeft bewezen niet te werken. Waarschijnlijk werkt geen enkele ideologie als je die zuiver toepast. Communisme, kapitalisme, nog meer 'ismes'.

Figuren als in het artikel beschreven, worden volgens mij vaak misbruikt om een bepaalde ideologie (die volkomen voorbij gaat aan de werkelijkheid) erdoor te drukken.
Zoals terecht wordt beschreven: Opportunistisch, hypocriet, grote bek en niet met beide benen op de grond staand.
Ik zou graag een wereld zien waar voor ieder op een menswaardige manier plaats is. En dit mevrouwtje is imo ronduit gevaarlijk.
ouwe knar's avatar
| #262337 | 07-03-2018 22:48 | Best Well
Rectificatie,
verkeerde foto bij het artikel.

De genocide en wreedheden tegen de blanke boeren in Zuid Afrika is wel nog steeds actueel.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen