Door ouwe knar, Op maa 15 mei 2017 00:21, 4 reacties, citaat / intro / linkdump

Britse politiestaat, multiculti ondragelijkTommy Robinson van TheRebel.media werd tot vijf maal toe op een meer dan grove wijze verhinderd om deze speech over vrijheid van meningsuiting te houden. Dit in in verschillende universiteiten. Zoiets heet een Politiestaat.

Tommy Robinson's BANNED speech: "The British Police State"
https://www.youtube.com/watch?v=https://www.youtube.com/watch?v=ao2VlpxGFe4Extra:

https://www.youtube.com/watch?v=2-UAQAvCCC4
Tommy Robinson - Q & A at Oxford Union
De beste man is het makkelijkste te volgen met de ondertiteling aan (cc in de regelbalk onder het clipje). ...
Annotaties:
| #259656 | 15-05-2017 01:15 | ouwe knar
Robinson stelt dat er vroeger in de wijk waar hij opgroeide nooit problemen waren. Er was een enkele moskee en dat functioneerde voor alle partijen prima.
Nu zijn er dertig moskeeën en de bevolking voelt zich verraden door haar eigen politie. De zo graag gewilde dialoog lijkt iedere keer weer gefrustreerd te worden en iedereen lijdt daaronder.
ouwe knar's avatar
| #259657 | 15-05-2017 07:49 | Antares
Dit is het omgekeerde van wat de Palestijnen overkomt. Ik maak me er geen illusies over: we hebben de strijd allang verloren. Altijd weggekeken, alles goedgepraat, totdat het te laat is. We krijgen indirect de haat over ons heen die Israël heeft opgewekt. Het grootste deel van de westerlingen zal nooit begrijpen waardoor ze zijn geraakt.
Antares's avatar
| #259658 | 15-05-2017 09:22 | Ness
Israel Israhel - godsodeju, dat is een Rothschildfort, een militaire basis™, compleet met geschift kanonnenvoer, meer niet. Is dit Israhel?: https://www.nieuwskoerier.nl/news/128157-mijn-huur-is-in-vijf-jaar-30-procent-gestegen-word-ik-de-stad-uit-gejaagd of dit?: https://www.nieuwskoerier.nl/news/128158-moslimjongeren-bang-gemaakt-we-moeten-niet-denken-dat-zich-dit-tot-een-gewest-of-onderwijsnet-beperkt of dit: https://www.nieuwskoerier.nl/news/128152-bangmakerij-over-welke-oorlog-hebben-hysterische-politici-het

Steeds als je deze zucht naar geld, macht, troon onder je dikke reet, sadisme + allerlei soorten smeerlapperij op één entiteit steekt sluit je alle andere uit. Wat te denken van dit drabwijf inclusief bord voor kop: https://www.nieuwskoerier.nl/news/127183-kabinet-akkoord-met-samenvoegen-pensioenpotjes hmm? Ja lekker stop alles bij elkaar in een pot dan hoef je niet 5x een taktiek te bedenken om de pot te jatten. Kan nu in 1 klap. Oil CIADA in Syrie is inmiddels van de terroristenlijst af. Kan het duidelijker?

Mensen worden bewust woedend gemaakt. Check dit: https://www.nieuwskoerier.nl/news/127970-witte-mensen-zijn-geen-tegenslag-gewend kijk zo'n uitspraak is de moeite niet waard om te weerleggen. Zegt alles over de bedoelingen van deze tante; die wordt betaald om op te hitsen. Is zij *joods* of Israhels? Als je constant inspeelt op alle menselijke zwakheden en ze daarnaast ook nog eens constant beliegt en belazert kom je wel aan de macht ja.

Het is een zeer bepaalde ploeg griezels die hier de aanzet toe geeft, en dat is de ploeg die geld 'drukt'. Israhel is een van hun wapens. Oil CIADA, en de meest verotte versie van de Islam ooit uitgevonden, óók. Check dit (Memri-vertaling, de baardblater zit deels fout met zijn zionisten, die hebben geen techneutenhersens die kopen ze gewoon op).

Die ploeg planeetvreters is zo bijgelovig als wat. Het zijn satanisten. Gekken dus. En zij proberen iedereen met die gekte te besmetten. Met religie kun je mensen prima DRESSEREN. AFRICHTEN. Je begint met het aanjagen van angst tot dat een permanente levenshouding wordt. Daarmee wordt de doorgroei naar geestelijke volwassenheid - verlichting, zo je wilt - afdoende geremd. Die KOELTOER pakt niet meer aan op de Westerse mens, maar wel op de schaepkens in het Oosten, dus wordt het slavenvee daarmee *ververst*. Vandaar de weg-met-ons-akties.

De lieden waaruit de kern van iedere mono-godsdienst bestaat vormen een riool waarin de omgekeerde 'god' wordt 'aanbeden' en dat soort bewegingen hebben een geweldige aantrekkende werking. Het enige wat die lieden allemaal gemeen hebben is dat het doodzieke psychopaten zijn die je moet opsluiten ivm maatschappelijke hygiene.
Ness's avatar
| #259661 | 15-05-2017 13:54 | Unseen
Aan de basis van de Islamitische import, ligt het on-natuurlijk/onmenselijke verbod op discriminatie.
Discriminatie is een natuurlijk menselijk gegeven, het dient de veiligheid van de soort, het heeft te maken met een leerkurve.

En die menselijke aspecten worden de nek om gedraaid met een discriminatieverbod. Ieder mens heeft zijn/haar voorkeuren, echter door de massa publiciteit die inwerkt op het gevoel mag het menselijk wezen geen eigen voorkeuren en eigen smaken meer hebben.

De rationaliteit van een ieder is gelijk is gewoon kolder, ieder mens is anders en ieder mens heeft zijn/haar voorkeuren.
Als ik niks heb met moskees, als ik niet heb met het moslim geloof dat zijn dit mijn menselijke voorkeuren en de anti discriminatiewetten zijn niets anders dan een aanslag op het menszijn en de menselijke diversiteit.
Unseen's avatar
aanmelden / inloggen