Door community (initieel Antares), Op maa 5 jun 2017 09:03, 4 reacties,    

Britse rebellen nemen bolwerken van Theresa May onder vuurDe titel van dit artikel is een toespeling op de manier waarop de oorlog in Syrië wordt verslagen door BBC.

Eerder kwam voorbij hoe Theresa May van Manchester een safehouse voor Jihadstrijders heeft gemaakt. Haar volgende stap is het aan banden leggen van internet. Niet dat de aanslagplegers gebruik hebben gemaakt van internet.

Britse censuur in actie. Je kunt zien dat Amber Rudd iets op een papiertje schrijft en doorgeeft aan de voorzitter. Enige seconden later wordt de spreker onderbroken. Hij sprak te openhartig over Britse wapenleveranties en de oorlog in Jemen:


Dit is geen deep state maar front state.
Annotaties:
| #259872 | 06-06-2017 12:49 | democraatus
Nu gaat het al over censureren van het Internet. Alsof terrorisme daarop drijft of daaruit voortkomt. Totaal van deze planeet, deze elite.

Ik kan niet wachten tot hun middelen afgesneden worden (lees: co trole over geld kwijt zijn). No funding, no wars, no terrorism.
democraatus's avatar
| #259876 | 07-06-2017 03:09 | Zhen
Onvoorstelbaar wat die T. May nu voor strategie volgt, te weten van de gelegenheid gebruik maken om dan eindelijk eens flink internet te gaan censureren!

Als ze WERKELIJK geinteresseerd zou zijn om Islam fanatisme in te dammen, dan zou ze in de allereerste plaats moeten beginnen met het sluiten van moskees, bij voorkeur ALLEMAAL, want het zijn allemaal bolwerken van haat zaaien jegens niet-moslims. Ook zou ze het publiekelijk praktizeren van Islam moeten verbieden (niet meer bidden in het park, geen publicaties erover meer verkopen, enz...)

Dus alleen daaraan zie je al dat die May puur aan propaganda circus doet.

Typischerwijs plaatste ik enige tijd terug enkele uitstekende engelse TV docus over hoe met name in moskees dat fanatisme wordt gecultiveerd. Zie daarvoor
http://zaplog.nl/zaplog/article/boze_fin_vertelt_booslims_dat_ze_op_moeten_rotten#n258048

Let op: mensen die in een westerse christelijk georienteerde cultuur opgegroeid zijn, leven meestal in de veronderstelling dat een moskee slechts een plek is om te bidden, net zoals dat gebruikelijk is voor christelijke kerken (katholiek of protestants, etc...). Maar niets is minder waar. Een moskee is meer zoiets als een "cultureel centrum", waar onder meer wordt gebeden, maar waar ook allerlei andere zaken worden gedaan, zoals koran studie (en wat het voorschrijft aan wie er allemaal vermoord of gewelddadig onderdrukt moet worden) en allerlei utilitaire activiteiten, zoals gelegenheden die feitelijk politieke bijeenkomsten zijn waarbij indoctrinatie en propaganda regel zijn.

In een van die docus blijkt een van de daders van de Londen Bridge aanslagen te zijn verschenen! Die docus waren dus bepaald relevant...

Zie https://www.rt.com/uk/391020-jihadi-documentary-terrorists-london/

In ieder geval, laat niemand eraan twijfelen dat er echt een agenda in gang is in Europa, maar ook in de VS, om massaal moslims te importeren, en die religie te gebruiken om een NWO af te dwingen - ter "bescherming" ertegen, of met Islam als overheersende religie omdat de praktijk ervan zoveel overeenkomsten heeft met puur Satanistische praktijken, dankzij de overweldigend onderdrukkende regels waarbij moord en foltering de norm zijn.

Het staat voor mij 100% vast dat ALLE moslim aanslagen in Europa welbewust mogelijk worden gemaakt, ondersteund, en (op een of andere wijze) uitgelokt door de Europese diensten die werken met Europeese belastinggeld. Denk met name aan de voorgeschiedenis van Gladio en 9-11 waarvan een komplot door overheden ruim is aangetoond. Hooguit dat er bij een aanslag eens een individuele actie bijzit die niet per se direct is ondersteund. Maar dat is dan de uitzondering die de regel bevestigt, en uiteindelijk toch ook het resultaat is van een uitlokkings strategie.

T. May is duidelijk medeplichtig aan de terreur. En dat geldt ook voor de Franse en Duitse overheden.

Laten de Europeanen nu eindelijk eens ontwaken!
Zhen's avatar
| #259877 | 07-06-2017 03:17 | Zhen
Wat het interviewtje met John Pilger betreft: ik ben al sinds lange tijd beslist een fan van 'm, maar sommige analyses zoals in deze video schieten beslist tekort, of het moet zo zijn dat er bepaalde zaken zijn die hij bewust niet uitspreekt, zoals alles dat met een komplot tegen de eigen bevolking door de westerse overheden te maken heeft.

In het interviewtje stelt hij dat de terreur aanslagen zoals in Manchester het gevolg zijn van inmenging in het Midden Oosten door de Engelse overheid en andere Europese en Amerikaanse overheden. Aanwijzing ervoor is dan o.a. het feit dat de dader bekend was bij MI5.

Echter, de huidige inmenging in het Midden Oosten is slechts een doorzetting van een politiek die al eeuwen lang gaande is. Niets nieuws onder de (woestijn) zon dus.

Wat echter wel nieuw is: de massale instroom van moslims in Europa, en ook elders meer en meer. Die instroom is heel bewust op gang gebracht door de Europese overheden, en wordt uit alle macht en heel doelbewust in stand gehouden, en niet slechts vanwege economische redenen (zoals velen menen), maar vanwege een Machiavelistische strategie die tot doel heeft de Europese (westerse) cultuur en bevolking te breken.

Die massale aanwezigheid van moslims maakt het meer en meer onafwendbaar dat er gewelddadige acties jegens niet-moslims zijn. Dat is onafwendbaar, want rechtstreeks opgedragen in de Koran, een "heilige" tekst die naar het schijnt rechtstreeks van "Allah" komt.

Al klaagt John Pilger terecht de inmenging in het Midden Oosten aan, in weze zaait hij verwarring over wat nu werkelijk het probleem is voor de Europese bevolking.

Dit sluit overigens niet uit dat sommige aanslagen wel rechtstreeks aan de westerse inmenging in het MO toegeschreven kunnen worden.

Zo is er net vanmiddag in Parijs een aanslag door een "loner" gepleegd, die tijdens de aanval "dit is voor Syrie" zou hebben geroepen. Zie http://www.leparisien.fr/faits-divers/en-direct-agression-d-un-policier-a-notre-dame-l-assaillant-neutralise-06-06-2017-7023237.php

Maar de Manchester aanslag is opgeeist door ISIS, en dat is dus een heel ander verhaal.
Zhen's avatar
| #259916 | 09-06-2017 00:18 | Escogido
Escogido's avatar
aanmelden / inloggen